29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#717 Akkor megnyugodtam! :) Én is nagyon odavagyok a RoF-értCsak egy picit jobban lehetne látni a nyomjelzőket... :) (Bár tudom, hogy nem ez a legnagyobb gondja a proginak... :) ) -
#716 Igen, valószínűleg ez lehet, mert korábban a szárnyakat el-el találtam.. -
#715 Nekem is volt nem egyszer 20-25 perces harcom és ez igen - igen nagy érdeme a programnak szerintem.Én legalább is qrvára élvezem! -
#714 Természetesen az AI is meg tudja tépni annyira, hogy elgörbüljön a járgány. :) Láttam már ilyet, de nem túl gyakran. A leggyakoribb akkor, amikor már van egy kis sérülés az ellenfél gépén, szárny, szárnyrudazat, merevítők. Könnyebben elpattannak a merevítőhuzalok, ha már van néhány találat a szárnymerevítőkön. -
#713 Nem mondod.. :D
Egyébként nektek átlagosan meddig tart egy légiharc?
Nekem van úgy hogy 20-25 percig is elkergetek egy gépet.. :D
A másik meg, sokszor tapasztalom azt, hogy az ellenséges gépek szétesnek a levegőben. pedig nem is lövök rájuk...
Ti tapasztaltatok már ilyet?
Papa01 -
#712 Köszönöm szépen! :) -
#711 Kipróbáltam ezt az Aiming Helpet.Isten bizony rosszabbul lőttem, mint amikor kivan kapcsolva -
#710 A repülés elindítása előtt a briefing ablakban a hangar gombra kattintással lehet választani skin-t, fegyverzett (már ahol lehet), tüzelőanyag mennyiséget és egy csúszkán az összetartást. -
#709 Köszönöm a részletes választ! :)
Abban még tudnál segíteni, hogy a géppuskák összetartást hogyan lehet állítani?
Köszönöm!
ui:
Az "Aiming Help" bekapcsolása után meglepődtem, hogy valójában hová mennek a lövedékek... -
#708 Olyan kellene bele mint a DCS-ben van.
Csinál egy néhány megás trekket amiben csak a repülés adatai szerepelnek.EZt lehet visszajátszani.Azért nagyon-nagyon jó mert közben lehet kameranézetet váltani és nagyon jól lehet frapsel felvenni közben mert nem lassítja le a gépet. -
RedRiot #707 "És itt az első "csalódás" is.Még bombával is nagyon nehezen tudtam kisiklatni.Nem beszélve arról, hogy rádobtam a hangárra a bombát de meg sem kottyant neki.A képen látszik, hogy rajta robbant a bomba."
:((( ez tényleg gáz. De mondok két szarabbat.
Kb. 2 hete Albatrossal repültem, és az ellenség lelőtte a gépemről az összes csűrőlapot. Az Albival ezután is vidáman tudtam orsózni, jobbra-balra, mint a villám. :////
A másik: ha többgépes (generátorral készített) dogfightot repülsz, figyeld meg: leszeded a vezérgépet, erre nemsokkal rá a kísérője is lezuhan, nem harcol tovább. Olyan mintha a követés parancs nem szűnne meg a vezérgép lezuhanása után sem. Elég igénytelen.
Ha én zuhanok le, általában a wingmanem is lepottyan, ritka hogy utána eredményesen folytatná a fightot. Jó lenne egy replay funció, meg lehetne figyelni pontosan mi történik...
-
RedRiot #706 Nálam is az SE5a a favorit, elsősorban a sebessége miatt, másfelől nagyon jó belőle a kilátás.
Célzás. Nekem eddig Russian Ruletteben hat gép a rekord: N28, Breguet, Spad, DFW, Alb, Fokker, és jött megint egy N28, amit megpróbáltam nekirepüléssel leszedni, ami sikerült is, de én is belehaltam. :)
Én is azt a célkeresztet használom amit a képen bejelöltél, és 90 méterre állítom a géppuskák összetartását. Van amikor már a harmadik gépnél kifogyok a skulóból, de általában tovább tart.
Legjobb, ha az ellenséges gép tetejét látod, akkor küldj egy nagy adag ólmot a törzs első részére: vagy kigyullad a motorja, vagy a szárny válik le, esetleg meghal a pilóta. Pontosan az ellenség mögül nehezebb komoly sérülést okozni. Nagyobb felületet könnyebben eltalálsz, és a töltény is jobban roncsol, ha derékszögben csapódik be, nem csak súrolja a gépet.
Bevallom, én az elején kb. egy órára bekapcsoltam "Aiming Help" funkciót. Akkor egy fehér kis kereszttel jelzi a célkereszted pontos helyét, egy piros körrel pedig hogy hová kell irányítanod a célkeresztet hogy találjon a lövés. Ez elég jól rávezeti az embert, hogy mennyivel kell a forduló ellenség elé lőni, és ha egy fél óra után már kikapocsolt segítséggel is pontosabb leszel.
Nekem inkább az a gondom, hogy néha vérszemet kapok, és próbálom a legszűkebb fordulót is követni: ilyenkor "jól" elvesztem a sebességem, és elkezd a gép átesni, imbolyogni. Ha több ellenséges gép is van, ilyenkor általában leszednek. -
#705 Nekem is kb. 3 gépre elegendő a lőszerkészlet, a SPAD videóban legalábbis így sikerült. -
#704 Köszi a segítséget! :)
Remélem ezeket a hibákat javítani fogják!
Nekem is lenne kedvem kipróbálni multit. :) A net-em gyors 20Mb/s az up. -
#703 IRL - In Real Life ... avagy a valós életben.
Nincs mit szégyelni rajta, nekem is volt olyan, hogy elfogyott egy gépre az összes töltény és nem esett le a mocsok.Azóta megpróbálok takarékosabban lövöldözni.Általában 3 gépre elég a munícióm.
Vonatok járkálnak minden felé, csinálj free flightot és keresd őket.
Nekem még mozdonyt nem sikerült kilőnöm.A vagonok azok kigyulladnak meg lekapcsolódnak de a mozdony az Istennek nem akar megdögleni.Pedig már a gőz is jött belőle mindenhonnan.
És itt az első "csalódás" is.Még bombával is nagyon nehezen tudtam kisiklatni.Nem beszélve arról, hogy rádobtam a hangárra a bombát de meg sem kottyant neki.A képen látszik, hogy rajta robbant a bomba.
Ha van valakinek gyors nete ( nekem csak 512 a feltöltés ) meglehetne próbálnunk egyszer egy multit.Lehetne egymáson gyakorolni.
-
#702 Köszi a segítséget!
És neked kb, mennyi lőszer kell egy sikeres lelövéshez?
Nekem szégyen szemre volt olyan, hogy elfogyott a lőszerem... :)
IRL alatt mire gondolsz?
A másik, hogy vonatot merre találtál? Hátha azon jobban lehetne gyakorolni.. :)
Papa -
#701 Hát Papa konkrét tanácsot nem tudok adni ezzel a géppel kapcsolatban lévén én ezt nem vettem meg és nem is nagyon tervezem a megvásárlását.
Valahogy nemtetszik nekem.
Egyébként én a lövedékek füstje alapján tájékozódok meg a elég erősen bejátszik a kb. is.Én azt lehet mondani elég sokat lövöldöztem IRL is talán emiatt de elég jól megtudom becsülni az előretartást.Persze nem mindig és van amikor marhára megszenvedek egy-egy gép lelövésével. -
#700 Bocsika az elgépelési hibáktól.. :) -
#699 Nekem az S.E.5a a sebessége miatt. Simán utolérem vele az ellenséges gépeket. :)
Viszont célozni nagyon nem tudok.. :(
Tudnátok tippet adni?
Az egyik gondom, hogy a nyomjelzők hiány miatt nem látom hová csapodnak be a lövedékek.Nem tudok helyesbíteni.
A másik, hogy olyan közel megyek hogy az ellenséges gép szinte kitölti a szélvédőt és nagyjából mögötte is maradok mégsem nagyon tudom leszedni, pedig lövöm rendesen. Darabok se nagyon válnak le róla.
A S.E.5a felső géppuskájával hogyan céloztok. a Képen pirossal jelölt körnek van e köze a célzáshoz?
A válaszokat előre is köszönöm!
Papa01
-
#698 Nekem a három germán ( Fokker, Alba,Pfalz).Bármelyikkel szívesen repülök. -
bajsz #697 Valakinek van már igazán kedvenc gépe? -
#696 Akkor több IP címről jött volna, nem egyről. Szerintem itt hagyjuk abba és beszééljünk inkább a játékról. :) Holnapra tervezem az S.E.5a írást. -
Richtofen #695 De miért pont a flyonline-t? Azt értem, ha valaki a microsoft.com-ot Dos-olja, vagy az iwiw-et, vagy twitter-t... Mi értelme megbénítani egy viszonylag kis forgalmú (ámbár rendkívül fejlődő :) ) oldalt?
Az a helyzet, a csóka lehet nem is tudja, hogy valaki a gépét gebaszolásra használja távirányítással valami trójain keresztül. -
bajsz #694 :D -
#693 Ja már látom, tanácsolták. Bocsi :( -
#692 Menjünk, verjük meg :D -
bajsz #691 :D ok persze értem:D -
#690 Ez a dolog nem így működik. :) Megtettem azokat a lépéseket, amiket ilyenkor szokás. -
bajsz #689 Nincs pontos cimed? Mennyünk terheljük le miis egy kicsit:D
nem tom örülne neki.
Stipi Stop enyim a gépe az illetőnek ,a többit vihetitek:D:D -
#688 Oké, maradjunk a privátnál, küldök majd néhány URL-t, amik ugyanazon a szerveren vannak. Ha azok bejönnek, akkor jó, ha nem akkor tovább kutatok. Este 6 után leszek elérhető. thx -
#687 Nem fogtok szeretni, mert túl sokat offolok. :) A lényeg, hogy emberünk nagyon szerethette a csatorna modot, mert több mint 4000 szálon indította el a letöltést. Az ilyet azért gyorsan észrevenni, na. Megváltoztattam a fájl hozzáférését, egy kattintással regisztrációhoz kötöttem a letöltést. Tudott magyarul, mert erre a belépőoldalt kezdte el kb. ugyanekkora nagyságrenddel tölteni. Már kezdtem fáradni, még egy kattintással letiltottam az IP címét. :) Írtam a szolgáltatójának, van logfile, meg ami kell. Ezúton is üdvözletem küldöm Székelykeresztúrra, Hargita megyébe, Romániába. -
#686 ok, köszi, délután küldöm
egyébként otthonról sosem tudtam megnyitni, proxival sem, már mindent próbáltam -
#685 Nem beszélve arról, hogy ezt lehet büntetni. -
Richtofen #684 "Pár napja túl akartak terhelni..."
Ki a bal herém szórakozik ezzel? Mi a haszna? -
#683 IP címet kérnék privátban, megnézem hogy az adatbázisban szerepel-e. Pár napja túl akartak terhelni, kénytelen voltam egy tartományt letiltani.
A fórum működik, de az image resizer mod még nem nagyon. A telepítés közben volt egy kis gond, de azt sikerült rendbehoznom. -
RedRiot #682 Más: a hivatalos fórumról:
Guys, I can confirm the following planes are slated for release after the DIII. (Obviously no dates or schedules at this time).
Sopwith Dolphin
Pfalz DXII
Sopwith Camel
Fokker DRI -
RedRiot #681 Változó eredményességgel tudom követni az ellenfelet. Ahogy írod, finom gázelvételekkel, és oldalkormánnyal próbálkozom. Az N28 szeret átmenni lassú, szűk fordulókba, és utána leborítani. Ha eközben számomra túlságosan lelassít, akkor inkább továbbemelkedek, később borítok le, és kihasználva a jobb gyorsulásomat hátulról a nyakára esek.
Az SE nem szereti ha sokáig el van véve a gáz: gyorsan elveszti a sebességét, elkezd kóvályogni. A német gépekre ez sokkal kevésbé jellemző.
Nagy magasságban Fokkerek és Pfalzok ellen egyelőre még nem sok esélyem van. :( A quick battle generatorral érdemes kisérletezgetni, elég szépen taktikázik a gép. Egyedül az nem tetszik, hogy az én kisérőm kb a fight elején eltűnik mögülem, ahelyett hogy fedezne. :/ -
#680 Szerintem hegeszti a fórumot.Nekem csak az nem megy, maga az oldal bejön. -
#679 Sanyo én nemtom megnyitni itthonról az oldalt (flyonline)
nemtod mi lehet a bibi? -
#678 RedRiot, nagyon köszi, hogy javasoltad a SE5a-t!!! :) A Nieuport már nem tud ellépni!! Bár mögötte maradni az egy másik kérdés...
Nektek mennyire sikerül az ellen 6 órájában lenni folyamatosan?
Nekem nem igazán, bár azt kitapasztaltam, hogy a gázlevételekkel nagyon szépen lehet játszani...:)no és a pedállal, nem is tudom, hogy más szimuknál használtam e ilyen intenzíven a pedált.. van úgy, hogy koppig belépem...
A célzást is nagyon kell gyakorolni... amennyit ellövök... :)
1 szó mint száz: Hatalmas ez a szim!