29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#837 Ha pedig nem tetszik az F12 akkor itt meg is változtathatod amire akarod.
-
#836 Szia! Nyomj egy F12-őt! -
bajsz #835 lemaradt neked címeztem. -
bajsz #834 nem próbáltam még,de servert lehet csinálni. -
#833 srácok hogy kell a trackirt beállítani középre? egyszerűen nem tudok vele repülni -
#832 A demoban lehet használni valamiféle multit akár 1vs1 dogot korlátozásképpen ?
-
RedRiot #831 Leszállás vicces volt. :) Amúgy egész jól ellavírozott merevítők nélküli szárnyakkal. Legjobban a Spad "esztergált széklábait" szeretem szétlőni, aztán nézni ahogy szétpereg, mikor túlhúzza a madarat. :))) -
RedRiot #830 Van egy "SE5a performance" topic a hivatalos fórumon, majd átolvasom. Lehet hogy már említették ezeket a problémákat, sőt, talán már a fejlesztők is reagáltak rá. Ha még nem jelezte senki, így érvekkel ezeket a hibákat, megírom őket. -
#829 A repülő roncs :D -
#828 Amit a kolléga úr írt ebben a postban azon kicsit még gyúrni kellene ( ezt - azt hozzá írni ), lefordítani inglisre ( vagy oroszra ) és feltenni a rof fórumra. -
#827 Bizakodjunk uraim a patch-ekben... :( Hátha... -
#826 Wow, örömmel hallom! :) -
RedRiot #825 "Ne azokat szivassák akik normálisan szeretnének játszani."
Így van. Egy autószimulátornál is furcsa lenne, ha mondjuk a Porsche motorja 4000 fordulat felett szétesne, csak hogy egy Golf GTi-s játékosok ne legyenek esélytelenek. :) -
#824 "ha a kiegyenlített játék a történelmi élethűség rovására megy, annak nem örülnék..."
Ennek én sem.Soha semmilyen játéknál nem érdekelt a "balansz".
Az életben sincs balansz és ez egy kib@szott szimulátor akar lenni nem pedig holmi árkád fos.Nem kötelező egyik vagy másik géppel menni.Aki akar az megy az SE5a-val aki meg másikkal az másikkal még akkor is ha valamiben gyengébb.
Rakják be választhatónak, hogy mennyire legyen könnyű oszt jónapot.Ne azokat szivassák akik normálisan szeretnének játszani. -
#823 Jé.Most veszem észre, hogy lehet csinálni dedikált szervert.
Ahogy olvasom a leírását ( pdf ) még csak kóperatív bizbaszt lehet rajta nyomni de talán hamarosan változik ez is. -
RedRiot #822 Ember ellen még én sem próbáltam, de alapjában véve azt a taktikát követed, amit az igazi SE5 pilóták is csináltak. Ott a bibi, hogy a RoFban nem tudsz annyira agresszívabban zuhanni ezzel a géppel mint mondjuk egy Albatrossal, pedig a való életben ez volt az egyik fontos erénye. ://// -
RedRiot #821 Az igazi SE5a-n volt trim! Legalábbis a magassági kormányhoz. Sőt, volt rajta vmi komolyabb irányzék is (Aldis sight néven emlegítik, nemtom pontosan mi az), nem csak sima kereszt:
Ami nagyon zavar még, hogy az SE5a motorja megy a legkönnyebben tönkre zuhanórepüléskor. Öt másodperc alatt ki lehet nyírni! Ez több okból is nagyon zavaró:
-minden irodalom és korabeli beszámoló a kiváló zuhanóképességét dícséri.
-a korai SE5-ösök eredeti Hispano Suiza V8-asokkal épültek, és vmi fogaskerék áttételen keresztül volt meghajtva a légcsavar. Ez rendkívül megbízhatatlan konfig volt, állandóan tönkre ment vmi, a pilóták szidták az vadonatúj gépeiket mint szódás a lovát. Ezután a Hispano motor angol licencváltozatát építették be, és ami még fontosabb, elhagyták az áttételeket, és közvetlenül a főtengelyre rakták a propellert. Így már megbízható lett a gép, ha jól tudom innentől SE5a.
Ha a Hispano motoros korai SE5 lenne a RoFban, attól elfogadnám ezt a könnyen szétpergő motort. De ez elvileg az 5a, az "Acemaker"...
Bár lehet hogy játékegyensúly miatt csinálták ilyenre. Gondoljunk bele, hogy milyen lenne trimmel és rendes motorral: 280-300-al lehetne az ellenfél mögé beesni, a trim miatt nem is kéne koppig előre nyomni a botot - finoman célozni, aztán a visszasuhanni a magasba, vagy egy zuhanó, vagy egy 160-al tötymörgő német gépet hagyva magunk mögött. Így is gyors gép, de ha kevésbé lenne érzékeny a zuhanásra, nagyon durva boom-n-zoom gép lenne.
Nem tudom mi a hiányosságok oka, de ha a kiegyenlített játék a történelmi élethűség rovására megy, annak nem örülnék... Ne az SE5a méregfogait húzzák ki, hanem csinálják meg rendesen a Fokker irányítását (ne ugráljon fel-le 1mm-es botmozdulatra is), és tegyék bele az erősebb BMW motort.
Az alapból hátrahúzott magassági kormány pedig durva így külső nézetből. :((((((( -
#820 Szerintem is bug... :), és igen ez szerintem is trimm... de akkor hogyan használhatjuk?? :)
Én SE5-el a függőleges harcot próbálom erőltetni. Pl emelkedés után koppig lelépem a gép orrát, hagyom gyorsulni, onnan jelentős sebességet gyűjtök amiből lehet garázdálkodni... :) De ez ember ellen nem tudom hogyan válna be.. :) -
#819 SE5 csak addig jó ( szerintem ) amíg menekül ;)
Egyébként megyek és megvárom, hogy visszaforduljanak.Ha fordulózunk akkor a leggtöbbször én vagyok a nyerő :D
Én nem is a trimm hiányára panaszkodok mert az valóban nem volt még a legtöbb gépen ( bár ez itt dögöljek meg ha nem az )
hanem arra, hogy miért nem vízszintesen áll az a vezérsík.
"Főleg az az érdekes, amikor elkezdek repülni, és még nem nyúlok a sem a botba sem a pedálba, és olyan gyönyörűen repül a gép, hogy csak na!"
Ez már nekem is szöget ütött a fejembe.Szerintem ez egyfajta bug. -
#818 Igen a trimm nekem is hiányzik.. :) Igaz, akkor nem is hiszem volt a gépeken.
Főleg az az érdekes, amikor elkezdek repülni, és még nem nyúlok a sem a botba sem a pedálba, és olyan gyönyörűen repül a gép, hogy csak na! :D
De ha már picit is belenyúlok, felágaskodik mint egy telivér... (Az S.E.5a-val.. mondjuk én csak azzal repülök a sebesség fölénye miatt, igaz más géppel nem nagyon kísérleteztem.)
Leon, a Albával és a Pfalz-al, hogyan oldod meg a gyorsabb gépek elleni harcot? -
#817 Urak.Oly jó lenne valami kis multimókát tolni.Délután / este felé de nem iccaka ;)
**--**
Másnak is "kissé" előre kell nyomni a joyt ( és ott tartani ) egyenes repüléshez?Ez annyira kiakaszt már, hogy el sem tudom mondani.Van olyan gép aminél nem annyira de például az SE-nél nagyon.
A képen is látszik, hogy felszállás előtt úgy állnak a vezérsíkok mintha a bot a has felé lenne húzva, holott hozzá sem nyúltam direkt.
-
#816 Oké, köszönöm szépen a segítséget! :) -
RedRiot #815 CTRL+F2-vel tudod megnézni. Vannak lövésnyomok, szakadások, repedések, törések, minden ami kell. Minden sérülés szép, ha azok az ellenséges gépet díszítik.
Nem bírtam tovább, megvettem az Alb.III-at is. Elsőre nagyon bejön, mintha kicsit könnyedebb lenne az V-östől. Érdekes, hogy az alap belső nézete kicsit balra esik, de szerencsére ezt lehet korrigálni: beállítjuk középre (asszem alapból "End" a nézőpont jobbra) és utána F10. Ezután már ez lesz az alapnézet. -
#814 Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet léghiarc közben az ellenfelet megnézni? Kíváncsi vagyok milyen sérüléseket szed be egy egy találat után..Pl a gépen lövésnyomok, szakadások láthatóak?
Üdv:
Papa01 -
#813 Nekem a hangja nagyon bejön, meg amúgy is olyan érdekes formájú gép. -
#812 Én meg kipróbáltam ezt a csudálatos S.E.5 gépet.
Hááát szerintem nem egy nagy posszanás :P Gyors, ez igaz.De nekem olyan kis gyengének tűnik.Hamar eldobja a sebességet ha fordulózik és sérülékenynek is tűnik.Maradok az Albánál meg a Pfalznál. -
otiq #811 Nekem tetszik és igen van vörös Richtofen skin. -
RedRiot #810 Télleg, az új Albi milyen az D.Va-hoz képest? Hányféle skin van? Richthofen festés befigyel? :) -
RedRiot #809 Szigorú kép! Azért ez az úriember sem volt egyszerű eset:
Nungesser
A gépén látható címert megcsinálom matricában, és kirakom a kocsim hátuljára. :) Kicsit stilizálva, nem ilyen rajz-szerűen ahogy a Nieuporton van. (Úgyis le már régóta le akarom szedni az előző tulaj által felragasztott "Baby On Board" matricát :) -
bajsz #808 EZ AZ DEMO:D:D:D:D:
fasza azt hittem ,hogy kisem próbálhatom,mert kess nem nagyon van rá:D
3 napig jól kihasználom:D
fasza lehet nem is alszok ma:D -
COOLancs #807 időben -
#806 Qrva idegesítő ez a S.E.5a .. -
#805 Na végre!Bár minket ugye már hidegen hagy ;)
Azt kell mondanom örülök, hogy nem vártam a demóra! -
#804 Van Rise of Flight demó!!! -
#803 Ja.22-es a monitorom.
Ezen már elmélkedtem én is, hogy vajon mi lelte a faszit.Lehet simán szívrohamot kapott vagy megütötte a guta mert valóban meg szokta keseríteni az ember életét. -
otiq #802 Megnéztem, jó lett. A felbontásod 1680x1050 és half fraps beállítással vetted fel?
A hátsó lövész meg rögtön meghalt vagy mi, mert engem az szokott rendesen sorozni. -
#801 Remélem majd egyszer a Fokker D.VIII-t is megcsinálják a készítők. -
#800 Ugyan ez csak YouTube-on. -
#799 :D -
otiq #798 Tegnap a multiztam kicsit, az egyik játékos még le is idiótázott amikor egy szemberepülésnél löttem őt és aztán nekimentem. :D