29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Her Laca
    Pontosan az általad felsoroltak okozhatják a gépek kóricálását.
    Kábelek nyúlása,időjárás stb. Szerintem pont fordítva tudták megcsinálni a repmodelben ezt a dolgot. Mi úgy vesszük ,hogy a legkisebb mozdulatra is reagál,holott a valóságban igenis jó nagy mozdulatokat és erőt kellett belevinni ,hogy meginduljon valamerre. És a korrigálás is időt vett igénybe .Szerintem ez lehet a magyarázat a problémára.
    De én is csak találgatok.
  • LeonSilver
    Most mond, hogy nincs igazam :P

Kicsit vitatkoznék veled ;)
    Az valószínű, hogy a gépek egyfajta vitustáncot jártak a levegőben.
    Egy kis szél tuti dobálta őket.De szerintem az irányítás nem volt ennyire érzékeny.Csak gondolj bele, hogy micsoda erők léphettek fel a kormányszerveken és ezt a pilótának teljes egészében kézzel kellett leküzdeni ( nuku szervo meg ilyenek ).Ráadásul mint mindennek az átvitelért felelős madzagnak is van bizonyos fokú "nyúlása".Nem olyan ill. nem annyi mint egy modellguminak de azért mégiscsak van.
    Számomra elég elképzelhetetlen, hogy a bot legkisebb megpöccintésére is ugrabugrált volna a korabeli gép.

Egyébként meglehet szokni de szerintem ez nem teljesen valósághű.
    Aztán ki tudja.. lehet nekem nincs igazam és tök így viselkedtek a gépek anno.

A lényeg, hogy beleestem a gémbe mint a ló a gödörbe.

Remélem minél többen megveszitek és kialakul itt egy jó kis közösség!
  • Her Laca
    Hogy célzol? Közel hozod a célkeresztben? Mert pl Il2 ben meg itt is azt tapasztalom,hogy sokkal jobban tud célozni az emberfia ,ha a legtávolabbi nézetben lövöldöz.Na ezt jól megaszontam ,de remélem érthető volt.
  • DummyBoy
    Igazából nem az irányokkal van a fő gondom, hanem a Rudder-el ...

Deadzone-okkal mahinálok szépen, ahogy tudok, de nekem mind Lonciban, mind Black Sharkban lentebb volt véve az érzékenység, lehet az a gáz hogy azt szoktam meg ...

Én kocaszimes vagyok csak, szóval lehet igazad van, ettől függetlenül hiányolom ezt a dolgot ...
  • Her Laca
    Szia. Előre leszögezném ,hogy nem akarok okoskodni,nekem X52 -m van ,de szerintem nincs semmi baj a joy érzékenységgel.
    Egyszerűen finoman kell vezetni.Valószínű ezek a gépek amúgy is ugrabugráltak a levegőben nem voltak a legstabilabb szerkezetek.
    De talán a control panelban a dedzone alatt tudsz varázsolni valamit.
  • DummyBoy
    Sajna nem, én is most olvasom az offisöl fúrumot, meg SimHQ-n is sírnak miatta ...

X52 Pro-m van, de szvsz túúúl érzékeny ... qrva nehéz így célozni ...

Az előbb addig dogfigtoltam amíg ki nem fogyott a "benzinem" xD de akárhányszor éreztem úgy hogy most jó, egy hangyányit mozdítottam a joy-on és már el is szállt az esélyem ...

Így nagyon frusztráló játszani ...

Hoppá ... Most jut eszembe, asszem a Profil editorban ez állítható xD Na mindjárt letesztelem ...
  • Papa01 #871
    Amennyire tudom, sajnos joy érzékenységet nem lehet állítani... :(
  • DummyBoy
    Na, én utálom ezt a szimet ... még csak egy órája nyomom, de gyanús hogy ebből vásárlás lesz ...

Mivel elég noob vagyok, ezért gyorsan kiakaszt :)

Kérdés: Tudok valahol állítani a joy érzékenységen?

@LeonSilver: Kellett neked az Elite-hez hasonlítani, persze hogy rögtön kipróbáltam ... xD
  • LeonSilver
    Mondtam én ! :D Egyszerűen rabul ejti az embert a játék.
    ÉN utoljára c64-en az E.L.I.T.E.-el voltam így!!25 évvel ezelőtt :/
  • Papa01 #868
    Igen, engem is a fények-árnyékok varázsolnak el a legjobban... :)
  • Her Laca
    Ja és 1680x1050 ben minden HIGH on egyedül a Landscape mediumon 4x es élsimítással szépen fut.
    Pedig csak egy 4800+ os proci meg egy 8800GT no meg 4 giga ram van alatta.
  • Her Laca
    Szevasztok kollegák.

Nos kipróbáltam :)))) láss csodát elsőre (minden segítség kikapcsolva )
    sikerült felszállnom ,lelőnöm 4 gépet,majd a Vörös bárót utánozva templomtornyok között lavíroztam és leszálltam.
    Uraim! Ez KIB....tt jó. Meg kell vennem.
    A látvány káprázatos az árnyékok ahogy a fülkében a szárnyakon táncolnak,az egész élmény magával ragadó. Biztos vannak hibái a programnak de bátran kijelenthetem nincs még egy hasonló mostanság.
    Szóval köszönet a fejlesztőknek no meg Sanyónak .
  • LeonSilver
    Még az rpm izé is kivan kapcsolva.
  • LeonSilver
    "Csak" a mixet, radiátor meg az enemy ikont.Mást nem.
  • Papa01 #863
    Gratu!! :)

Segítségeket használsz valamit?
  • LeonSilver
    Na.Eljutottam 6 győzelemig mikor az a qrva Foker belémszambázott.
    Kicsit kényes, kicsit érzékeny de annyira nem is rossz ez a S.E.5 ..

• LeonSilver
  • Papa01 #860
    Köszi szépen a fáradozásaidat! :)
  • RedRiot
    Megírtam az SE5a problémákat a hivatalos fórumon. A magassági kormány dolgot már kiszúrták páran, de a papírmotor miatt még nem reklamáltak.
  • LeonSilver
    Ohhh shit.Nem is ezt akartam hanem ezt.

• LeonSilver
  • bajsz
    nincs mit szivesen.

De legalább végre tudom milyen a game:D már csak megkell venni:D:D:D
  • Papa01 #855
    Nekem a Chuck Yeager's Air Combat volt nagy kedvencem!!! :)
    Videó
  • LeonSilver
    Régi szép idők!!

Annak idején ( 1999-2000) volt egy FigterAce nevü, online gém.

Egy accountal három napig lehetett játszani.
    Ha regeltél megint nem adott semmit mert valahol tárolta ( valószinü a regisztriben de nem találtam meg ), hogy volt már accod.
    Képes voltam három naponta w98-at telepíteni

Imádtam a Zero-t!!Sérülékeny volt az igaz de úgy fordulózott mint az atomcsapás.Volt amikor iylen 200/1 volt a fregem és kirúgot a portás :D , hogy menjek másik szobába mostmánaztánazonnal.
  • Sanyo
    Köszi, frissítettem az írást.
  • bajsz
    regtől kezdve számolja.
    De rájöttem kicsit meglehet kerülni:D:D

Másik account másik email és újra van 72óra:D:D
  • Sanyo
    Az még nem tiszta, hogy összesen 72 órát engedélyez (ennyit még én sem repültem bele), vagy az időt a regisztrációtól kezdve számolja-e.

200 megás darabokra rarolva, a torrent mellett ott van a cucc helyi letöltésként is, akinek nincs kedve megvárni a torrent letöltést.
  • bajsz
    annyi a lényeg,72 órán át játszhatsz vele.
    Hogy hogyan osztod be az már mind1 .nekem még mindig 65 óra van írva.Remélem nem kezd el eltünni mert pipa leszek:D
  • repvez
    Hát igen nem teljesen tiszta a dolog nálam sem.Egy demo legtöbbször ingyenes és korlátlan szokott lenni, itt most meg 3 napra van korlátozva.Ezt max akkor szokták alkalmazni ha a teljes játékot adják ki kiprobálni és a végén megvenni, de ez nem olyan mivel korlátozva van a pálya szám .
    A másik meg hogy én regisztráltam de még nem kezdtem el a letöltést,ezért akkkor is megy az idöm amikor még ki sem tudom probálni.Meg ha mondjuk hétközbe regisztrálok akkor a munkaidö eleve kiesik+az alvás .
    Elég furcsa megoldások vannak itt üzletpolitika cimen
  • Sanyo
    Ez gáz, mert sehol nem olvastam. Vagy csak nem voltam elég figyelmes... Én is csak ma vettem észre, mert valakinél feltettem egy új gépre, a regisztrációnál már kezdte is visszafelé számolni. Ehh.
  • bajsz
    72-órát játszhatsz vele .
    nekem van még 65 óra.
  • repvez
    kérdésem van még azokhoz akik már játszanak a játékkal ill. kiprobálták a demot.
    Mi az a visszaszámolosdi a regisztrácios oldalon?csak addig lehet regisztrálni vagy a demot lehet csak addig használni?
    Jelen pillanatban 70 oránál áll a visszaszámlálás.
    A másik kérdés a demohoz is meg lehet venni a többi gépet és ha késöbb meglesz a teljesjáték akkor ott is használni öket ?
  • LeonSilver
    Nincs
  • PhantomAss
    én arra gondolok hogy esetleg vmi másik kontrollal összeveszik
    csak egy irányba tudom forgatni és középre még véletlenül se megy
    csak nézek lefelé a fülkébe és a joy switch-re reagál, de arra is összevissza
    a játékban nincs vmi külön trir kapcsoló?
  • LeonSilver
    Csináld az, hogy lépj ki a tir szoftverből ( rendesen, jobb klikk és exit ).Aztán ( nagyon fontos!!! ) várj néhány percet és indítsd el megint.

Nem tudom, hogy mitől van de van valami bug a szoftverben, hogy ha kilépsz belőle és rövid időn belül megint elindítod akkor teljesen megkeveredik, tök használhatatlan lesz ( mintha ezer meg ezer infra lenne előtte és nemlehet vele semmit csinálni ).Én azt javaslom, hogy ha kiléptél akkor várj egy 5-10 percet és csak utána indítsd el.
  • PhantomAss
    hmm nem értem
    a legújabb szoft, a rof is ott van a profilok között, de nem működik
    egész nap ezzel szívok :)
  • LeonSilver
    Melyik tir szoftvert használod?Frissítés volt?
  • Papa01 #840
    Jaja, akár a joy-ra is feltehető! :)
  • Papa01 #839
    Gyerekek, beleszerettem a Nieuport 28-asba!!!

Piszkosul jól lehet vele célozni! Volt úgy hogy egy sorozat után darabokra robbant az ellenséges gép..

Ami nem tetszik, nem tudom hogy, nektek feltűnt, de a repülőknek úgy mozognak folyamatosan a vezérsíkjai, mintha "fly by wire" vezérléssel repülnének.. :)

A másik, hogy, néha hiányzó csűrlőlappal is simán fordulózik az ellenséges gép.. :)

Nagyon tetszik ez a szimulátor!!! :)
  • PhantomAss
    nem működik f12-re
    forog körbe...
    il2 alatt tökéletes de itt nincs középpont és nem találok rá gombot