29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • bajsz
    Én csak annak idején a demójával játszottam és ennyi.Sajna teljes gamet nem tudtam annak idején kipróbálni,amikor meg megtehettem volna jött ilyen ,hogy Lock On:D:D:D Nagy game egyik kedvencem:D
  • COOLancs
    Én a mai napig is a Crimson Skies-szal ütöm agyon az időt :D Nagyon nagy game, persze nem igazi szimulátor, de hatalmasakat lehet vele játszani :D
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Az én fiam is nézte a Balut és valami kurvanagy kedvence volt.
    Akkor volt talán ilyen 3-4-5 éves körül.Amit a kezébe fogott, legyen az akár egy darab gally egyből repülőzött vele.

• Her Laca
    Juj:) Megnéztem a videókat,esküszöm beleborzongtam.
    Nagyon nagy hangulata volt.
    Esküszöm pl amikor a gyerekeim anno a Balu kapitány kalandjait nézték ,és feltűnt a kalóz Don kartács mindig ez a játék jutott eszembe.
  • Gundark 1 1
    Hát csak gyüjjön :) Ismét harcba szállunk a gonosz nácik ellen menhettenben :) Persze a mechwarrior se maradjon le :)
  • Her Laca
    Urak:))
    Ahogy itt olvasom lassan megalakíthatnánk a Veterán "Szimulátorosok"
    egyesületét.:D
  • LeonSilver
    http://www.sg.hu/cikkek/68991

http://www.gamestar.hu/feltamadhat-a-crimson-skies.html
  • LeonSilver
    Bizony-bizony, tervbe van véve a folytatása!!
    Valami eszementül jó gém volt!
  • Gundark 1 1
    És tudod mi a legjobb? Hogy létező tervek alapján lettek a gépek csinálva. Az akkori időkben sok mindenkit megihletett a Gee Bee Super Sportster :) Persze nem épültek meg mert a tervekből kiderült hogy ajerodinamikailag vannak hiányosságaik :)

És, akkoriban ott voltak a legszebb felhők modellek :)

És, Nathaniel Zachary a gentleman pirate rulez :)
  • RedRiot
    Nekem nem volt meg. De rémlik vmi fiktív környezetben játszódó repülős game, kb. mintha vmi harmincas évekbeli képregényen alapult volna.
  • Her Laca
    Imádtam.
    Mekkora ágyúkat lehetett a gépekre pakolni:)
    Volt tűzerő.
  • PhantomAss
    hogyne...
    egyik kedvencem, megvan eredetiben is
    és úgy hallottam jön a folytatása...:)
  • Her Laca
    Crimson Skies!
    Emlékeztek erre.?
    Léghajózós ,dokkolós,lövöldözős:)
  • otiq
    Beszúrok ide egy oldalt ami nagyon megtetszett. Láthatóak a kezdetleges repülőg és az, hogy már akkor megpróbálták a hajókról indítani ezeket, valamint van egy rész ahol egy kétfedeles repülő bedokkol egy zeppelinre, na az aztán egy biztoskezű pilóta volt.
    http://www.realmilitaryflix.com/public/847.cfm
  • LeonSilver
    Pontosan Papa.Alulról és hátulról!
  • Papa01 #901
    Uraim, hogyan támadtok lövészekkel rendelkező gépekre?
    Alulról és hátulról?

Sokszor eltalál a lövész... :)
  • otiq
    Mit jelent a multiban a "Streak"?
  • DummyBoy
    Nos a Free-track helyes beállítása és a Center gomb "megtalálása" teljesen más megvilágításba helyezte a dolgot :)

Eddig vagy lelőttek, vagy leestem :) Most vagy lelövöm, vagy leesek :)

A gép kitörése és dugóhúzóba való beesés viszont megmaradt ... De egyre valószínűbb, hogy a Rudder az oka ... (Mármint hogy szarul használom ...)
  • RedRiot
    Nekem azzal a géppel a rossz kilátás a bajom. A felső szárny túl sokat takar ki a képből.
  • bajsz
    regtől számítva 72 óra. Szóval eléggé szemétség ,mert kb 12 órát nem töltök gép elött ígysem szal ez minuszba megy.

Mint mondtam már :D új reg +72 óra ,majd lejár megcsinálom megint:D
  • LeonSilver
    Jaja.Széjjel vigyorogtam a fejem ;)
  • L Viper #895
    Micsoda költői hasonlat
  • LeonSilver
  • DummyBoy
    SPAD 13.C1 ...

Bár most kicsit tesztelgettem, és valóban, a túlérzékeny Ruddert ha megtépem akkor kész a baj ...

És közben sikerélmények hada :) Csak elfogyott a lőszerem xD
  • Papa01 #892
    A legjobbak!! :)
    Joy-al a kezükben, és pedállal a lábukon.. :)

További jó röppenést mindenkinek! :)
  • Her Laca
    He he:) Ahogy látom lassan az összes tolókocsis kockás pléddel letakart a teraszra kitolt öregember összegyűlik itt:))
  • LeonSilver
    Úgy tudom, hogy az előbbi.Viszont okos emberek rájöttek, hogy új reg - újabb 72 óra ;)
  • Gundark 1 1
    Na Urak akkor hogy játsszák ezt a demo dolgot? Van 72 óra. Fizikai óra, azaz az aktiválástól számított 3 nap, vagy pedig 72 óra játékidő, x időintervallumra szétszórva?
  • Papirzacsi
    Nem vettem még gépeket külön, de nagyon hezitálok a S.E.5a-n, egy Fokker Dr1-nek jobban örülnék.:-)
    Viszont az alap gépek nem tűnnek valami alattomosnak. A Nieuport igényel kis odafigyelést, de azzal se sikerült még bajba kerülnöm.:O
  • LeonSilver
    S.E.5a-val nekem is sikerült már 2* :(
    Nagyon érzékeny masina.
  • Papirzacsi
    Hosszabb kihagyás után ma újra leültem ROFozni. Ezt sikerült összehozni (mondjuk az unlimited ammo volt bekapcsolva(csak az):-))

De ennek is csak a véletlen vetett véget. Lelőttem az Alba magasságiját, amit a program kill-nek vesz és küldte a következő gépet, majd a következőt, de közben az alba magassági és oldalkormány nélkül ott körözött a levegőben, végül míg egy másik géppel harcoltam, véletlenül összecsattantam az Albával.:-)))

#878: Melyik géppel sikerült összehozni azt a véletlen dugót, mert nekem még egy géppel sem sikerült véletlenül bedugóznom, még nagyon tépett helyzetekben sem, amit kicsit furcsálok is?
  • LeonSilver
    KIcsit várni kell még.Nem végzett a feldolgozással és még elég ratyi.
  • LeonSilver
    Én addig nem nyugszok amíg egy saitek pedált nem veszek.
    Nem olyan rossz a mostani de azért majd az lesz az igaz!

Elnézést, hogy így sz@rom magamból a videókat de nembírok betelni a gémmel és hátha így többen kedvet kapnak a megvásárlásához!
    ( a végén van némi kis bombázás is )

• DummyBoy
    Jelenleg minden amirt írok a Demo-ról szól ... és mivel szopok a Rudder (oldalkormány) érzékenységével, valszeg az lesz a gond ...

A pedáljaim (hómméd) félkész állapotban vannak ugyan de tökéletesen működőképesek, ámbár valszeg a 64bit-es Win 7 miatt nem fognak működni (Szóval lehet kell majd vennem USB - Gameport átalakítót ...) Emiatt nem is próbáltam őket, egyelőre a "Twist Rudder" marad ...
  • Papa01 #882
    Akkor is hajlamos a lecsúszásra a gép, ha durván,vagy hosszan léped be az oldalkormányt. Rövid, többszöri belépéseket használj.

Üdv:
    Papa01
  • RedRiot
    Nagyon ott van a fíling, ja. Nekem még a következő tetszik:
    állok a reptéren, melegítem a motort. Ha elkezdem mozgatni az oldalkormányt, a légcsavar rááramló szele meghintáztatja a gépet. Ekkor érdemes megnézni a felfüggesztést is, ahogy meghajlik, rugózik. Él az egész. :)))
  • RedRiot
    "A: - 30 fok körül bedőlve kanyarodok balra, szinte tökéletes ívben, erre egyszer csak átfordul a gép jobbra, dugóhúzó, és rendszerint ez olyan magasságban ahol már mindegy ... "

Nem írtad pontosan melyik gép, de nálam a leginkább az SE5a a leghajlamosabb erre a viselkedésre. Ezt szinte mindig kis sebességnél, alacsony fordulatnál csinálja. Próbáld meg lendületben tartani a gépet, nyomd le inkább az orrát, csak ne lassulj le teljesen - hacsak nem direkt akarsz átesni. Ha ezt amit leírtál nagy sebességnél csinálja, lövésem nincs mi az ábra. :)

Ja, és ebben a szimben rengeteget kell használni az oldalkormányt. Minimum egy tekerhető markolatú bot kell hozzá, de pedál még jobb volna. Az Il2ben szinte alig használtam az oldalkormányt (igen noob vagyok), de itt szinte állandóan korrigálni kell vele, anélkül leesnek ezek a régi madarak.
  • Her Laca
    És a leszállás!
    Belépi az ember és gyönyörűen lehet fékezni . Mint az igazi:))
  • DummyBoy
    Nos, kicsit pontosítok ezen az érzékenység dolgon:

Úgy képzeld el, mintha a joy-on a rudder teljes kitérésének az 1/4-énél már a játék teljes kitérésnek érzékelné ...

Magyarul ha nem akarok nagyon gyorsan a földhöz vágódni akkor figyelnem kell arra hogy +- 50%-ot használjak a joy irányainál ... különben potty ... Mindegy, van 3 napom hogy szórakozzak vele ... apropó, az létezik, hogy mindenhol 12k körül van a Game, függetlenül, hogy dobozos vagy nem, kivétel a direct2drive ahol 7,5k?

Na akkor 2 óra, soksok halál és abszolute semmi sikerélmény után a következőket tudom leírni a játékról:

Jól fölbaszta az agyam xD És mégsem tudom abbahagyni ... Általában egy játék ha felidegesít, akkor azonnal uninstall ... De nem ...

A Settings rész az kicsit gáz, hogy nincs a játékban ... Joy sensitivity meg nagyon ... kiheverhető azért ...

Noob vagyok még hozzá, ami a leginkább felidegesít hogy pl:

A: - 30 fok körül bedőlve kanyarodok balra, szinte tökéletes ívben, erre egyszer csak átfordul a gép jobbra, dugóhúzó, és rendszerint ez olyan magasságban ahol már mindegy ... (Ez valszeg az én hibám, de még nem jöttem rá hogy mit sakkozok el ilyenkor ...)

B: - Freetrack tökéletesen működik ... de itt azért elég fontos a célzáshoz hogy merre nézek ... szóval hirtelen ugrásokat csinál föl le, mintha hirtelen felállnék az ülésben, persze mindig akkor mikor pont tüzelhetnék ... :) szarakodok a beállításokkal, de majdcsak meglesz xD

C: - Ez viszont a game sara ... minden lezuhanás után újra betöltés ... sokáig tart ... Egy olyan noobnál mint én meg főleg :)

Lényeg a lényeg, nagyon tetszik, ha végre belövöm magamnak akkor még jobb lesz xD