29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#957 Béka xD imageshack-ról nem tudsz inde képet linkelni ...
Próbáld meg az sg saját képtárját ... Meg van "Képfeltöltés" gomb a "Mehet" mellett xD -
RedRiot #956 na mégegyszer (sorry):
-
RedRiot #955 Eddig még nem szúrtam be képet, de talán ezt a szép kompozíciót megosztom veletek (ha sikerül belinkelni):
Imádom a égő Nieuportok szagát!
-
#954 az anyját ennek az SG-nek. jó hogy nem írják ki, hogy biztonsági okokból 1 évig nem szólhatsz hozzá semmihez. nem is tudom, miért kerültem eddig az sg fórumokat.
itt a galériám címe, csak ma kezdtem el fotózgatni: http://rcpilot.hu/gall/egyeb/212/20090909165844/rise_of_flight.html -
#953 batta meg, talán most sikerül:
-
#952 legközelebbi orosz rulettben le fogok szállni itt:
eddig csak áthúztam a főutcán, de ha nem lő le az AI, akkor leszállok. -
#951 igen, driverrel volt a gond. újra feltettem a tavaly augusztusi drivert, így már rendben van. viszont a fagyások megmaradtak. jövő héten rakok bele +1G ramot, hátha segít rajta. -
bajsz #950 Jah akkor több mint valószinü szoftverhiba.Driver stb. -
#949 A VGA RAM hiba az ( többek között ) ilyen .
Itt valami szoftveres gebasz van.
Nekem HD4870 1GB karim van és az augusztusi driver van fent.
Esetleg próbálj meg dolgokat ki-be kapcsolgani mint az AA,Aniso,Catalyst A.I., adaptív simitás, mittomén ;) -
#948 op.rendszer: XPSP3, vga driver: legutóbbi(de most rákeresek, hátha van még újabb), ilyen hibát most látok először, és baromi idegesítő, mert nem csak külső nézetből, hanem belsőből is csinálja. olyankor az ellenfél tünedezik el, a kokpitem egyben marad. csak a patch óta csinál ilyet. valamit elszúrhattak fiúk. vagy videokártyát kell cserélnem. -
bajsz #947 Videókari rammal nem lehet gond nekem 8800GT van 512 ram.3gb ram.Vígan elfut a játék. -
#946 Egész pontosan Jémisztő_Jopakodó ;) -
#945 Újiszten! Egy jopakodó : ) -
#944 Itt írogatnak mindenféle grafikus bugról, próbáld meg hátha.
Egyébként mikori vga driver - milyen oprenccer - stb.. ? -
#943 nem megy a képbeszúrás. na még1x:
-
#942 1.006-os patch óta ilyen bugjaim vannak:
[IMG]http://www.rcpilot.hu/users/212/717/b_200909091035313306.jpg [/IMG]
[IMG]http://www.rcpilot.hu/users/212/717/b_200909091035353306.jpg [/IMG]
ilyennel találkozott valaki??? -
#941 köszi a válaszokat. nekem csak 2GB RAM-om van, a videokártyán(msi R4850) meg 512M. fogok venni +1G ramot, viszont az dühít, hogy amikor vettem a videokártyát, úgy fél éve, a sok nagyokos prohardveres teszter azt írta, bőven elég 512 videoram, a legtöbb játék úgysem használja ki, meg hogy csak extrém nagy felbontásokhoz kell nagyobb VRAM. na persze. a RoF-nak meg jó volna 1GB-os VRAM. a dühítő az, hogy egyből vehettem volna 1gigásat, úgy +1500 Ft-ért. -
otiq #940 Én ha multiban hosszú ideig nézem a többieket ahogy játszanak, akkor nekem is szokott memory faultal kidobni, de ha én vezetek egy gépet akkor nem. 3GB RAM van a gépemben és 1GB a videókarin. -
#939 milyen videokártyád van? melyik drivert használod?
nekem is 2gb van és nem szarakodik -
majonur #938 Mennyi ramot hasznalsz? Pl 2Gb szerintem keves neki, vegyel vissza a grafikabol ovatosan egy kicsit. -
#937 Üdv! nem tudom volt-e valakinek fagyása RoF alatt. nekem elég sűrűn, úgy 1.5 óránként elszáll az xp. pl. ilyen hibaüzenetekkel:
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: gfxshared.dll, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x0001bd7c.
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: missionmanager.dll, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x0003c014.
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00240733.
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: ntdll.dll, verzió: 5.1.2600.5512, memóriacím: 0x00011669.
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: inputinterface.dll, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00007926.
ez mi a #&@* lehet? marhára idegesít, csak a RoF csinálja, a többi játék nem. maga a játék hihetetlen jó, nekem még megvolt a red baronII, nem gondoltam volna, hogy valakik még feldolgozzák ezt a témát. azt meg végképp nem, hogy ennyire realisztikusan. 20 éve játszom számítógépen, de ez a játék messze a legjobb. fokkerrel kezdtem, pfalz dIIIa-val repülök, eddigi rekordom 15 győzelem orosz rulettben. a 16.-nál fogyott el a lőszer -
majonur #936 Sziasztok!
Kiprobaltam a demot es nagyon tetszik, jo lesz egy kis valtozatossag a sok il2 utan.
A demoban szereplo gep(Spad XIII) szelvedoje eleg korrekt, de a tobbi gep pl az Albatros szelvedoje idegesitonek tunik a videokon es a kepeken is.
Az volna a kerdesem hogy van szelvedo nelkuli opcio a teljes jatekban?
Epp most olvastam hogy a pilotak eloszeretettel szedettek le a gepeikrol es csak pilota szemuveget hasznaltak. -
#935 Most vagy hüjje vagyok vagy hüjje vagyok
Most 5 gépet lőttem le ( Nieu,Breguet,Spad,BFW,Alba D V. ) és most 5 győzelmet is írt... -
bajsz #934 Belegondolsz, az emberek többet értek mint maguk a gépek.
-
#933 Leltem egy bugot.Már ha az és nem direkt ilyen :)
Ha az ember orosz rulettet repül akkor a bombázóknál egy lelövést kettőnek számol!!Mert ugye ketten vannak a gépben.
Épp most nyomtam egyet és mivel gyanús volt az eset direkt figyeltem.
Négy gépet lőttem le, tutira.A negyedik a német bombázó volt.
Ő zuhanás és lángolás közben úgy megsorozott, hogy befejeztem a misst mert csak zuhanás lett volna belőle.A végén viszont az szerepelt, hogy 6 gépet lőttem le holott nem is. -
#932 Korán reggel még nagyon érdes a memóriám, igazad van. :) -
#931 Van Carrier.Azt, hogy mennyire dinamikus nemtudom. -
#930 Hagyományos hadjárati rész nincs is? Lesz valamikor legalább egy féldinamikus kampány? -
RedRiot #929 Múlt héten kijött a negyedik megvásárolható gép is (Alb.D.III) így már nyolc repülhető típus van összesen. -
#928 Alapesetben 4 gép, az újakkal együtt 7, training, típusonként 4-5 single, meg a kissé még kidolgozatlan multiplayer. -
#927 Kérdés: a demóban van 2 single mission, a 6 Training közül az első és ennyi ... 1 géppel ...
A full-ban mi van? (Pontosabban miből mennyi :) ) -
#926 Meg van oldva ez a dolog. Nekem sem TR sem FR em nincs,mégis lehet vele jobbra ,balra ,előre, hátra sőt fel,és le is hajolni.
Alapból ha jól emlékszem az insert,home page up,delete end page down billentyűkkel lehet variálni. Én egyszerűen rátettem a joy re ezeket az alkalmazásokat,és pazarul lehet nézelődni. -
#925 SPAD 13.C1, nállam ez a gép van a Demo Mission-ben ... A kilátás elég tré az tény, de ha nincs TrackIR vagy FreeTrack akkor legalább tuti hogy jó helyre célzol xD
Mindenesetre igen, kicsit a jobb oldalon ülsz a gépben, én Freetrack-el nyomom, középen még kevesebb a kilátás és a célzáshoz is hajolgatni kell :) -
#924 Oké, köszi szépen a segítséged! :) -
#923 egyébként a játéknál maradva, trackir nélkül is próbáltam, de teljesen jobb oldalon ülök a gépben, épphogy a szélvédő takar valamit, a célkereszt és minden tőlem jobbra van
(demo mission nemtom milyen gép asszem nieuport, amit alapból bead)
nálatok is így van vagy középen kellene lennie a pilótának -
#922 köszi a meghívást:)
jelentkeztem -
#921 Dede.Lehet jönni, tömörülni a Veterán Szimulátorosok Klubja nevű társaságba.
Persze máshol is megcsinálhatjuk a klubot ( például a flyonline.hu-n ) mert volt aki írta, hogy (már) nincs ilyen iwiw baromsága. -
#920 Nem mondod,hogy a gondolatot máris tett követte:)))
-
COOLancs #919 én nem mai kártyával nyomom, Ati 9550-em van és semmi baj nincs vele -
#918 A mai videókarikon vannak hülyeségei sajnos.
Pixelesen okés. Te hogyan nyomod?