29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • RedRiot
    A hivatalos fórumon a neoqb ügyfélszolgálati embere írt erről:

duplán számlázás megoldás

1. ha van még olyan gép ami még nincs meg neked, ingyen megkaphatod
    2. a befizetett pénzt nyilvántartják, és a jövőben megjelenő gépek közül egyet ingyen megkapsz

+ ha duplán lett kiszámlázva egy gép, neki küldj privát üzenetet!

Remélem hogy sikerül orvosolni a problémát!
  • kokos
    Megoldottam!

Elég "gyengusz" lett a játék!Meg igazságtalan!
    10 percig kergettem mire leszedtem!De ha ő mögém kerül akkor,kb 4-ből leszed!
    Majd ha 1990-ft lesz megveszem addig
  • kokos
    Hali!
    A demót szeretném kipróbálni nagyon érdekel a játék de a reg-nél mikor be kell írni a képen amit látsz nos ott mit kell beírni!Van ott két írás de most melyiket írjam oda?Mindkettőt?Sehogy nem sikerült!!!
  • Papa01 #994
    :(
    De a logikát nem is értem... Mit lehet kezdeni 2 ugyanolyan géppel?

Még el sem adhatod másnak, mert nem letöltős ugye...

Ez még ha nem is szándékos, de el és átbaszás, ha jól gondolom..

Más. 3 nap után végre repülhettem egy kicsit, olyan jó egy szombat, amikor nem kell dolgozni... :)
  • otiq
    Hát úgylátszik leigazolta a neoqb mindkettő Albatros 3 repülő megvételemet hiába írtam nekik, hogy az egyik az hibás folyamat miatt volt. Most ott van a shipping listámban 2 darab Alb III vétel pedig azt a képet el is küldtem nekik. :(
  • Papa01 #992
    Nekem az N28 lett a nagy szerelmem... :)
    Szerintem elég jól lehet célozni.. és szerintem gyors is... :) én így célok, sőt egy kicsit jobban rá is tartok... :

De tényleg, ha a motor bekap egy kettőt, hamar leáll, kigyullad, felrobban.. :)

Leon, gondoltam , hogy lesznek akiknek nem elég feltűnő az a bizonyos felírat! :)
  • RedRiot
    Nekem is ugyanez a véleményem. Ha vágyom egy kis kihívásra akkor az SE-vel repülök, ha fáradt vagyok akkor Albi III.

Egyébként nekem valahogy jobban "kézreáll" a III-as Albatros az V-östől. Legalábbis eredményesebb vagyok vele. Pedig elvileg az V-ös a korszerűbb gép, fura.
  • LeonSilver
    Így van.Csak "eredetiben" lehet játszani.
    Egyébként poedig ha kicsit feljebb emeled a tekinteted és megvizsgálod a bannert akkor láthatsz a bal oldalon egy mondatot.Ennyi.
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Ezt a játékot csak eredetiben lehet játszani?Csak azért mert nekem a haverom letöltötte és nem tudom elinditani.Viszont néztem egy két helyen de nem láttam sehol.választ előre is köszönöm.
  • LeonSilver
    Hali!
    Itt megtudod rendelni.
    Boltban itthon tudtommal nemkapható.
  • sakkay
    Hali srácok! Van már dobozos, magyarországi változat?
  • LeonSilver
    El nem hiszem, hogy ez a piszkos AI nem direkt megy bele az emberbe ;)

Az S.E.-t azért szeretem mert nincs az a gép amelyik meglépne előle.
    Viszont az tény, hogy eléggé izgága szerkezet.
    Hamar eldobja a sebességet és olyankor nagyon instabillá válik.
    Ezzel már többször is sikerült dugózni igaz ha megvolt a megfelelő magasság akkor sikerült kivenni belőle de nagyon hajlamos rá.

A német gépek nem olyan gyorsak ugyan de szerintem sokkal kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak.Sokkal jobban tolerálják az ember balf@szságát.

• RedRiot
    + 1 szavazat Leonra! :)

Orosz rulett: nekem még csak 12 a rekordom, tegnap este sikerült összehoznom az Alb.DIII-al. Az SE5-öst egy időre félreteszem, tőlem sokkal jobb pilótáknak találták ki azt a gépet, akik jobban tudnak vigyázni a sebességre: én még túl gyakran gabalyodok bele éles fordulókba, és az SE igen kóválygós lesz lelassul. :/

Az D.III viszont immunisabb a bénázásomra, és elég strapabíró is. A tegnapi "rekordkísérlet" során egy Spad simán "lelöktem" az égről: légcsavarral ferdén neki hátulról, és már esett is lefelé. Az Albinak nem esett komoly baja. Utána rögtön ezután a német bombert egyetlen nagyon rövid sorozattal sikerült felrobbantanom. Ilyenkor hiányzik nagyon a replay...

Ezután vmelyik következő gép eltalált: a gépnek semmi baja nem lett, a pilóta enyhén megsérült. Az a pirosas-sárgás sebesülés effekt csak halványan derengett, és az irányítás is csak kicsit lassult le.

A poén pedig: sokkal könnyebb volt így célozni! :D Mivel lineáris maradt az érzékenység, nem tudtam hirtelen manőverezni, viszont nem is ugrált 1mm-es mozdulatokra is össze-vissza a gép. Szóval helyzetbe kerülni nehéz volt, de ha már ott voltam az ellen mögött, egész könnyű volt a célzás! :)))
  • Fokker
    köszönöm a válaszokat 64 bit ügyében. ez nekem egy későbbi projekt lesz.

a banner nagyon jó lett. bár még nagyon új vagyok, semmi ellenvetésem Leon házigazda státusza ellen.

a 15 győzelem nekem is úgy jött össze, hogy nagyon rövid 2-3-as sorozatokkal, de méginkább 1-es lövésekkel szedtem le a mocskokat. nagyon precízen kell célozni, nem szabad kétes lövépozíciót bevállalni. volt, hogy összesen 5-6db egyes lövéssel sikerült leszedni a másikat. nem ritkán szétrobbant, de már az is félsiker, ha a motorja sérül, olyankor előbb utóbb biztos hogy beáll, nem is foglalkoztam vele tovább, csak figyeltem hogy nem jön össze a kényszerleszállás. sokszor érdemes szemből eltrafálni, szemből is lehet robbantani. én mindig a géptörzsre célzok, a pilóta és a légcsavar között, így a találat biztosan fájni fog. a szárnyakkal nem foglalkozom, kivétel a nagy szárnyú bréguet bombázó. még másik módszer, 1-2 találat után egészen mélyen repülni, és fordulókra kényszeríteni. nem egyszer későn húzza fel, vagy belegabalyodik a templomtoronyba.
  • Papa01 #983
    Leon, én úgy gondolom maradj is Te a házigazda! :)

Ezt amiatt mondom, mert bárkinek bármi gondja van, Te vagy az első aki segít, illetve tanácsot ad, és szerintem ez a lényeg.

A banner nekem is tetszik, talán a "The First Great War" felírat színe nagyon beleolvad a háttérbe..,de egyébként tényleg klassz! :)

Egyébként én jártam már úgy, hogy egy sorozat után felrobban az ellen a levegőben.. :)

Más.

Hehe: http://www.flyonline.hu/armed-assault-2/arma2camel.html :)
  • LeonSilver
    Tervbe van véve egy másik banner, ez ideiglenes csak ;)

Önhatalmúlag "jelentkeztem" házigarázdának.Ha kifogás van akkor kérem még most jelezzétek.Semmi harag vagy mittomén ( a sértődős koron már túljutottam ) ha valakinek kifogása van csak akkor az mondja meg legyen szíves!
  • Gundark 1 1
    A nép nevében követeljük hogy a német haditechnika is szerepeljen a képeken, nem csak ezek a kokárdás ruhaszárítók :)
  • perko
  • LeonSilver
    Jesssz!!! Mit szóltok a bennerhez ??
  • LeonSilver
    képet ... lol Természetesen jelen esetben a képet --> gépet
  • LeonSilver
    Egyébként most arra gyúrok, hogy a lehető legkevesebb lőszerrel szedjek le egy képet.
    Nem pufogtatok feleslegesen, a biztos találatra próbálok koncentrálni.
    SE-vel többször is előfordult már, hogy néhány találat után kigyulladt az ellen vagy akár fel is robbant.Tegnap este is majd besz@rtam amikor a pofám előtt robbant fel a gép.Meg is viselte a gépemet a leszakadt szárny.

Úgy vettem észre, hogy sokkal jobb ha az ember kicsit "hátrébb ül".
    Valahogy jobban lehet célozni.
  • LeonSilver
    Igen.Amennyire utáltam kergetni most annyira szeretem :)
  • Papa01 #975
    Klassz a vidi! :)

Látom, nagyon megszeretted az S.E.5a-t... :)
  • JoeDestroy
    Urak a játék rendelésének mikéntjeit valaki PM-ben elküldhetné :)
  • LeonSilver
  • Papa01 #972
    Szia!

Én Vista 64-et használok, és semmi gond nincs... :)

Papa01
  • LeonSilver
    Nekem 64bites w7 alatt tökéletesen működik.
  • Fokker
    használ-e valaki 64 bites vistát? RoF megy vele? (Papa01, talán te?)
  • Papa01 #969
    Oké, köszi szépen, küldöm is! :)
  • LeonSilver
    Isten hozott!!!

Papa, küld el őket aztán valamelyiket kitesszük!

Fokker : Tervezgetjük-tervezgetjük csak hát azok a malmok lassan őrölnek ;)
  • Papa01 #967
    Szia,
    Jó leszállást, és persze minél több ellent szedjél le!! :)

Papa01

(Szintén újonc... :D)
  • DummyBoy
    Uraim, újoncként csatlakoznék a klubbhoz, immár nem demó verzióval ... (Nem bírtam ki ...)

Holnap este tréningnap xD meg életet kellene lehelnem a Rudder projektembe, de megpróbálok belerázódni ... Majd jövök ha valami nem kerek xD

Salute xD
  • Papa01 #965
    Leon, van kedved ezeket is kitenni? :) Ha igen szívesen elküldöm ezeket is! :)

Papa01
  • Papa01 #964

• Papa01 #963
    Végre egy kicsit repültem... :)
    Néhány kép az "áldozataimról"... :)

• Fokker
    egyébként lesz valamikor online játék? lehet erről tudni vmit?
  • LeonSilver
    :D
  • RedRiot
    :)) Lehet hogy nem a Nieuport volt, hanem a videokártya lett 90 fokos. :)
  • LeonSilver
    Egyébként ez valami tudatalatti szarság lehet vagy mi mert én is éreztem már a szagukat.Egész pontosan olyan szagot amit utóljára akkor éreztem amikor fiatal koromban robogtam a Verhovina mopeddel

Ha lassított vagy megállt az ember akkor a forró motornak volt valami jellegzetes szaga.Na én ilyent éreztem egyszer játék közben és nem égett körülöttem semmi :)
    Valahonnan az emlékeim mélyéről mászhatott elő vagy mi..
  • LeonSilver
    Meg EZT !!Teljesen jól működik.