29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#1037 Nekem is ez adott útmutatást miután felmerült bennem a webkamerás izé.
Most is megvan, elmentve a doc.Azt is lehet rá mondani, hogy alapmű ;) -
#1036 Természetesen, holnap csinálok belőlle egy doc-ot, mert azóta pár dolgot beleraktam, és utánna szabadon használhatod xD
@L_Viper: Köszi, ez qrva jó, pont az van benne, ami az enyémből hiányzik + pár kiegészítés ...
MEg is keresem asszem Alert-et ... -
#1035 Köszönöm, szeretném másodközölni a flyhun is, ha megengeded. -
#1034 Nekem ez a leírás segített sokat annak idején.
Még Alert készítette és az FS fórumon tette közkinccsé. -
#1033 16x ... Játékban 8x ... Hmmm ... nekem is ilyen xD Akkor csak túl sokat vártam xD
És felkerült a FreeTrack-es leírásom a logoutra:
Logout.hu - Fejmozgás érzékelő házilag
Szóljatok ha valami nem jó vele, ha valakinek kell pedig segítek szivesen!
Aztán csinálok belőlle egy DOC file-t és eljuttatom Sanyo-nak is!
Üdv!
-
#1032 Nekem ilyen a catalyst meg a gém beállítása:
-
#1031 Ez pedig gém közben.
Az Aniso mennyire van állítva fater??
-
#1030 Főmenü:
-
#1029 No, akkor nézzetek meg nekem valamit:
A főmenüben pixeles-e a körvonala a gépnek, és hogy játék közben a távolban a földön pixelesek-recések-e a dolgok ...
Mert nekem azok ilyenek csak ... érdekes :) -
otiq #1028 Nekem winxp pro 32 biten rendesen működik az AA. A driver beállításoknál én nem állítottam el semmit minden defaulton van ahogy a catalyst feltelepül. -
#1027 Win 7 ultimate, 64bit ...
(Nekem van szerkeszt gombom, de nekem is mindig akkor jutnak eszembe a dolgok mikor már késő xD) -
#1026 Én mindig kikapcsolom. -
#1025 Ehh, hogy az embernek mindig azután jut eszébe valami, hogy rányomott a 'Mehet'-re...
Milyen oprencccert hgasználsz??Nekem annak idején xp-vel voltak ilyen gondjaim.Bármit állítottam egy idő után mindig elbaszkurálódott az AA és aztán már állíthattam bármit, sohasem lett jó. -
#1024 Pontosítok: Mindegyiket próbáltam ... dehát Driver be, játék ki, Driver ki, játék be, driver be, játék be ... PostProcess ki ...
A.I.-t? Nem ... ki kéne? Akkor azt még ma kipróbálom ...
Pedál howto: Az is készül :) Jelenleg a ver.2.0-ás működő pedál verziónál tartok, most Gameport-USB átalakítóra várok, mert a Gameport nem megy 64 biten :( ... akkor csinálom meg a leírást, ha a ver 3-as pedál is menni fog (Az már profi cucc lesz, bal és jobb lábfékkel xD)
Már majdnem szétszedtem a régi USB-s Saitek joy-omat, hogy belepakolom a pedálba az alkatrészeit, erre találtam olcsón átalakítót, szóval kap ez eredeti elektronika még 1 esélyt ... ha az sem lesz az igazi, akkor sajna feláldozzuk a Cyborg-omat a tudomány oltárán xD -
#1023 Majd a pedálról is csinálhatnál egy hogyant.
-
#1022 Szóval driverben kikapcsoltad, a RoF-ban meg be.
A catalystban az A.I.-t kikapcsoltad ? -
#1021 Nekem is 4870-esem van, és én hiába állítgatom a beállításokat, a gép gyönyörű, de a távolban recés minden ...
Ha bejön a main menü, a háttérben pörgő gép is recés ... ROF fúrumon is írják, hogy van vele gáz AA ügyben, de 24xAA-t is kipróbáltam és ugyanaz mint AA nélkül ...
Szóval valami nem kerek xD Mindegy, szépen nekiállok befejezni a Rudder pedálomat, és majd utánna azért jobb lesz xD -
#1020 Szessz!
Nekem úgy van AA, hogy a driverben ( ATi HD4870 ) ki van kapcsolva!!! és scak a játékban van engedélyezve.
Képüléses egyelőre kettő van a játékban, Breguet és DFW.
A rulett közben úgy jönnek, hogy szóló gép, Bregu,szóló gép,DFW.. és előröl.
A negatívumok pontosan azok amiket említettél és én nagyon remélem, hogy majd orvosolják.A legfontosabb a joy állítás lenne szerintem.Aztán jöhetne a többi.Én sem értem, hogy miért kezdi a töltés az elejétől amikor csa krestartot nyom az ember.
Annak is örülnék, ha megjegyezné az ember beállításait a gépekhez mert így most mindeig ( restart missnél is ) bekell állítani azt, hogy mit vigyen a gép, a fegyverek összetartását és még azt a qrva szkint is. -
#1019 Üdv all!
Röpke rivjú, noobként, az első pár óra repülés után ...
Először is : Váááááááóóóó ... Olyan szinten letett ez a játék a gép elé, hogy csak na, párom el is kezdett miatta neheztelni :)
Végignyomtam a Training-eket, meg repültem pár orosz rulettet, valamint gyakoroltam a leszállást ...
A tréningek viccesek néha, a bombázásnak neki kellett szaladni párszor, de megoldódott, bár kicsit csaltam, végignyomtam vagy 4-szer ezt a Tréninget, de a bombázásnál mindig elvéreztem ... Nagy bőszen bekapcsoltam az Unlimited Ammo-t, erre persze, hogy minden bombám elsőre célbatalált xD
Vicces a Tréningek végén a videó, mikor leszállás helyett földhözvágom a gépem, erre Mission accomplished xD És a videón szépen begördülök xD
Szóval gyakorolni kell ... az orosz rulett része tetszik a dolognak, de rengeteget kell még gyakorolnom és tanulnom ... A 2 üléses gépek mindig megviccelnek, nem tudom (még) melyik 1 és 2 személyes és ha későn veszem észre, akkor már mindegy xD
Hihetetlen hogy egy hosszú fordulóharc után elég egy nüansznyi hiba, és már le is szedtek ...
Kezdek ráérezni, eddig könnyű célpont voltam az AI-nek, mostmár megizzasztom, és ha lehetőséget kap, az mind az én hibám xD
A legjobb, hogy a Dogfight Traininget egyszerűen nem tudom megcsinálni ... Orosz rulettben általában 3-4 gépig eljutok, de a Trainingben egyszerűen nem tudom leszedni az emberkét ... Tegnap este azért hagytam abba, mert kedves ellenfelem nemes egyszerűséggel 2-szer egymás után is csak belémrepült és kész ... a 2 Fokker-ig el sem jutok xD
Majd jövő hétvégén visszakapja xD
Imádom a "műszerfal" "bonyolultságát" ... SPAD után negyed órán keresztük kerestem a Fokker-ben a Sebesség és magasságmérőt ... Nem lettek meg xD
Szóval ellenben Kokos mesterrel, szerintem bőven megérte a 7500 forintot ...
És akkor a negtívumok:
- nincs settings a játékon belül: engem zavar ...
- nincs joy sensitivity settings: Jelentősen megkönnyítené az életemet ha lenne xD
- kicsit sokat töltöget, főleg ha restart mission-t nyomok, nem csak kirak az égre megint (Orosz rulett ...) hanem megint betölt mindent ...
És a végére egy kérdés: Nektek van AntiAliasing a játékban??? A repülőgép oké, de a landscape csupa kocka ... Próbáltam a Settingsben belőni, próbáltam a Driver-ben is ... Mintha nem lenne ... (PostProcessinget kikapcsoltam ...)
Ja és mégvalami: A játék max beállításokkal gyönyörűen fut ... Asszem a 4-es trainign alatt volt egy rész ahol át kell repülni a FLAK-ek felett ... na ott olyan szinden diavetített a játék hogy majd megőrültem ...
Nektek van ilyesmi?
Üdv!
Dummy -
otiq #1018 Ja és ez csak rendes játékosoknál számolódik, ha ai-t lősz le az nem számít. -
otiq #1017 Azt hiszem rájöttem mi az a streak multiban. Ha több játékost lősz le mint ők téged akkor növekszik annyival amenyivel több. Lehet nem jól tudom de amikor leszedtem az 5-6.ik ellent kábé ugyanennyiszer haltam is meg akkor láttam, hogy lett egy streak-em aztán utána megint lelőttek akkor lett nulla, és most egy csodás :)) légigyőzelemmel amiben a motorom már majdnem meghalt de végül sikerült leszednem az ellent újra 1 lett. -
#1016 ""10 percig kergettem mire leszedtem!De ha ő mögém kerül akkor,kb 4-ből leszed!""
Ez azért van kedves amatőr kollega ,mert BÉNA vagy!!!!
És ahogy nézem az is maradsz!! -
#1015 Helyes!!!!!!!
Én békés egy ember vagyok ,de az ilyen Kokos féléket nehezen viselem.
-
#1014 "gyengusz" a játék? pontosabban? ez nem akciójáték, ez szimulátor. nem is akármilyen. a termikektől kezdve a ballisztikán át a motor szelepeinek működéséig mindent szimulál. szerintem az eddigi legrealisztikusabb repülőszim. ezt azért nézd meg, érdemes: http://www.youtube.com/watch?v=CLQtBV73ofM
más. aki ezt is feketén akarja letölteni, annak ha sikerül is vmi cracket találnia, online módban elég hamar le fog lövődni. sok légigyőzelme nem lesz, mert ezzel a játékkal foglalkozni kell, időt kell rá szánni, nem is keveset. akit komolyan érdekel a játék, az megveszi. ennyi. -
#1013 Ha veszel egy gatyát és kiderül, hogy nem jó a legritkább esetben kapod vissza a zsetont.Erre a cégeket semmi sem kötelezi.Levásárolhatod és jónapot.Az ha visszakapod a pénzt a kereskedő jóindulatának köszönhető.
Itt meg ráadásul nem kp-ról van szó.Könnyen elképzelhető, hogy annak a cirka 6€-nak a visszautalása a cégnek belekerülne 1-2 €-ba, gondolom nem ingyen vezetik a számlájukat.
szvsz -
VO101 tvr #1012 A korrekt az lenne, ha visszautalnák az összeget. Különös tekintettel arra, hogy elismerték, a hiba az ő rendszerükben van. Ez, hogy később beszámítják, legjobb indulattal is csak kárenyhítésnek nevezhető. -
#1011 Jó lenne ha az ember itt is megengedhetne magának ilyen hobbyt.
**--**
Ott va eredeti felvételen a DFW is!!Nagyon brutál az orra. -
RedRiot #1010 Brutál oldal ez a Vintageaviator, gyönyörű képek vannak ott. Három(!) SE5a-t is építenek/építettek, mindháromban eredeti motor van, a gépeket pedig full autentikus módszerekkel és anyagokból építették. -
#1009 http://thevintageaviator.co.nz/projects/se-5a-reproduction -
RedRiot #1008 Hogy mi az a cső? Vmiféle irányzék, Aldis-sight néven emlegítik külföldi fórumokon. Az Il2-ben is van egy-két gépen, asszem a korai japán típusokon van hasonló.
Nem biztos, hogy a RoFban benne lesz, mert az Aldis-irányzék az SE5a-nak is "alapfelszerelése" volt, a RoFban pedig csak sima célkereszt van a helyén. -
otiq #1007 Ez jó hír kösz az infót. Szóval a legközelebbi gépnél majd csak levelet kell küldenem. -
#1006 Szerintem az is tesznek be a kérdés csak, hogy mikor.
**--**
Bajsz, az az izé gondolom a célzást szolgálja. -
bajsz #1005 "vagy" más a rendeltetése?
-
bajsz #1004 Fülkéjében van a géppuska:D elég morbidul nézki.Egyébként az elején az kis cső!az célzó ként szolgál más a rendeltetése?
oldalt a képeknél a fülkénél. -
#1003 Lesz bombázó??? Wow! :) -
#1002 A tevéről olvastam valahol ( vagy láttam ..? nem is tudom már ), hogy nem volt egy egyszerű gép, elég nehéz volt repüli. -
RedRiot #1001 A simHQ fórumon azt rebesgetik hogy a Sopwith Dolphin lesz a köv. gép:
Dolphin
Érdekes masina, de engem is jobban érdekel a Dr1. Az lenne a tuti, ha a Dr1-et és a Camelt egyszerre hoznák ki... -
#1000 Arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz a következő gép!
Én szívesen venném valamelyik bombázót vagy a Dr1-et -
RedRiot #999 Vannak hiányosságok a programban és a szolgáltatásban, de én úgy látom korrekt a hozzáállásuk, foglalkoznak a problémákkal. -
#998 Korrekt!Már azt hittem, hogy csalódni kell bennük.