Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia!
Egyszer én is úgy jártam, hogy a megvásárolt gépemet nem engedte használni, viszont nekem magától helyre jött, azt hiszem.
Eddig én úgy vettem észre, hogy igyekeznek bármilyen problémát orvosolni, vagy helyre tenni, csak most ez a BOS szerintem minden energiájukat és erejüket leköti, látod nem tudták a pecset összehozni csütörtökön sem, és pénteken sem. Úgy tünik, hogy most a BOS mindennél elõbbre való náluk.

Van tapasztalatok arról, hogy foglalkoznak-e az ember bújával bajával a 777-nél?? Megvásároltam az összes repülõmhöz a kiegészítõket. E-mail-ben meg is erõsítették tételesen felsorolva mit mennyiért vásároltam. Ugyan ez szerepel a weboldalon a profilomban is. De a játékon belül egy géphez (Fokker VII)nem engedi használni a kiegészítõ csomagot! Azt mutatja vásároljam meg. De hát megtettem korábban,vissza is igazolták. Írtam nekik egy levelet korábban most várom mikor lesz belõle valami.
Sanyo
Akkor semmi sem változott, ilyen egy VO101 buli is. 😄

www.pcpilot.hu

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Sanyo
Az új peccsrõl még semmi infó, lefogadom hogy elalvás után fogják kitenni. 😊 A videó mindesentre kint van már néhány órája.

www.pcpilot.hu

<#worship>

www.smart-bus.hu

Sanyo

www.pcpilot.hu

LeonSilver
😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#duhos2>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
De :p

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Naaaaaaa... 😞( Szerintem nem az! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
De kár, hogy egy darab szar a lógitek eme terméke. Pedig pont beleférne még a gépbe és lenne akkor joyom és pedálom...
A buzeráns saitek pedálja kerül közel ennyibe.

FB-n volt róla info, hogy jön az új patch.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

szokot=szokott :-)

Általában ha nem lehet az oldalt elérni akkor szokot a pecs jönni! Általában...service maintenance aug.22th 8:00-14:00
De ez csak egy tipp!

Nem tudom. Olvastál róla valamit?
Lehet, hogy holnap pecs lesz?

Igen, de szeretnénk sajáton is repülni.

Idegen szervere be tudtok menni? Mi minden este fenn vagyunk vagy a syndicate full realism vagy a new wing 1.5 szerverein
Sziasztok!
Indítottam egy servert, amin a barátommal szerettünk volna játszani. Mindkettõnknek rendben betöltõdött, de egymást nem láttuk, pedig egy repülõtérrõl szerettünk volna felszállni. Mi lehetett a hiba?

Nem lag!Ezt úgy hívják"csalás"!
Érdekes dolog történt ma velem. A syndycate full realism szerveren úgy lõttek le hogy a támadó gép korábban kilõtt jelzõrakétáját majd géppuskáinak lövéseinek nyomjelzõit láttam a 7 órámból magasabban de magát a gépet nem lehetett látni. Még az AI lövészem se csinált semmit pedig állítólag jó ideig ott volt a közvetlen közelemben. Akkor jelent meg a semmibõl kb 20-30 méterre mögöttem amikor abbahagyta a tüzelést és kivált. Van ilyen lag hiba ebben a programban is?
Huh sajnos én egyszer sem próbáltam ilyet. Kár , hogy a ROF-ban nincsen dinamikus' multi kampány, mennyire megnõne a becsülete az ilyen feladatoknak.

Sziasztok! Segítségeteket szeretnénk kérni. Hettivel egy gépbe ülve többször próbáltunk fotó felderítést végezni. De soha nem sikerült. Ha egyedül mentem megjelent a célterület fölött a kamera ikon és tudtam is fotózni vele. De ha ketten vagyunk nem mûködik egyáltalán. Ez egy bug vagy ahhoz hogy Hetti is tudjon fotózni, bombázni kell hogy rendelkezzen õ is az adott típussal?
whiteskull
Nem. Gazdasági okokból lefújtuk. 😊)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Relax99
@ Zsolti: Szombaton mentek?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

A játék multiplayer-es része hogyan néz ki ma a gyakorlatban? Többnyire csak dogszerverek vannak? Vagy szokás összeülni egy egy cooperatívra? Esetleg van olyan állandó szerver ahol fut online kampány ha van egyáltalán ilyen a programban? Azért kérdezem mert csak az hogy dogszerveren vagy offline Ai-k ellen birkózzak nem hoz lázba. Szólt már két ismerõs is akiknek megvan a program hogy ha lenne idõnként összeröffenés aktivizálnák magukat. (Hetti és Gyenes Balázs a Felhokkatonaioldal szerkesztõje)
whiteskull
Igen. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Sziasztok! A segítségeteket kérném. Most ismerkedem a programmal. Egész pontosan a free to play verzióval és nagyon megtetszett. Jól értem hogy ez egy Demo ami teljes játékká bõvíthetõ? Nevezetesen ha ehhez a verzióhoz vásárolok térképet,gépeket bár mit akkor ugyan úgy korlátozás nélkül tudom õket használni?
Gundark 1 1
Sok helyen kutyázzák. De én nem tudom. Majd meglátjuk. Ha kész ítélek 😊
Papa01
Azt hiszem, EMIATT késik az 1.031! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Oké! 😊 Mikor legyen? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Lassan megint aktuális lehetne. 😊))

Papa01
De persze, ha megbeszélünk egy idõpontot, miért ne? 😊

Papa01
Elég ritkán.. 😊 De azért nagy néha megesik! 😊

Rolo3
Papa milyen idõközönként szoktatok repülni mostanság?

Rolo3
Hát nem olyan mint otthon sokkal pörgõsebb meg jobb a lové itt könnyen veszel magadnak bármit nem nagyon kell gondolkodni hogy hogyan lesz rá pénzed. Ha megszokod jobb mint otthon 😄

Papa01
Remélem, találsz még egy jó példányt! 😊 Köszi velem is minden oké! 😊
Kint kemény az élet?

Rolo3
Szia Papa köszi kérdésed jól vagyok minden rendben még mindig Angliában vagyok. A gépem összeállt mindent megvettem hozzá most elég kemény masinám van és gyúrok megint rof-ra 😄
csak kell vegyek valami botot mert nincs semmim
a tanácsért pedig köszönet Solt megpróbálok venni valahol egy G940-et és jövök repülni megint veletek 😄
CSAK DR1 hehe😄
megvan még track ir-em is úgy hogy csak a joy hiányzik hogy repülhessek.

Nálad mi helyzet? Minden rendbe veled?

ITT még van 1db.

www.smart-bus.hu

Papa01
Szia Roli!

Nagyon rég írtál ide! 😊 Hogy vagy, mi van veled? Hogy telnek a napjaid? Minden oké veled? 😊

Elvétve még akad pár shopban. Más termék nincs, ami ezeket tudja...

www.smart-bus.hu

Rolo3
Üdv Urak!
Egy kis segítségre lenne szükségem
venni akarok joyt de a logitech G940-et már nem gyártják ezért igen tanácstalan vagyok tudna valaki tanácsot addni mit érdemes venni mostanság ami tartalmaz pedálokat meg gázkart is mint G940 és force feedback természetessen.
elõre is köszi a segítségért

Nekem bizonyitékok kellennek, nem igéretek! :-)))
Remélem úgy lesz, de ha jön én úgy gondolom valami nagy dobás lesz. Ja és bízok benne, hogy mind a két elõrendelhetõ repcsi is meg lesz. Az Olasz frontot én is szeretném, és már nagyon sok repcsi nem is kell hozzá. Az Olasz oldalon szinte megvan minden, pesrsze tudom, hogy több tipust használtak, az Osztrák- Magyar oldalon meg egy- két új repcsi és az Albák átalakítása na és persze a map, és már kész is! :-)
Gondolom ez legalább egy éves munka lenne. Azért szép lenne.

Papa01
Tovább megyek... :-). Szerintem most pénteken fog megjelenni!

Meglátjuk Papa, meglátjuk... :-) láttam én már Fokkert karón...

Papa01
Szerintem ebben a hónapban kijön.. 😊

CNorbee
;-)

E8400 CPU/4GB RAM/ATI HD4770/512MB/TrackIR4Pro/SideWinder Pre2 joy/Win7 64Pro \"Ha a repülés volna az emberiség nyelve, a vitorlázórepülés lenne a költészete.\" /The Condor Soaring Simulator/

Teljesen igazad van. Csak az a gyarló telhetetlen emberi természetem...
Valóban igazábol az lenne a legjobb ha több idõm lehetne rá, sajnos nincs. Pedig én akkor is várom és tudom, hogy egy telhetetlen dög vagyok. :-))))
de amùgy tényleg igaz amit irtál, és lehet, hogy elvoltunk kényeztetve.

CNorbee
Sziasztok!
Mennyit aggódtok ezen a pach dolgon. (tisztelet a kivételnek) Más játékokhoz képest a ROF, igy is magasan túlszárnyal nagyon sok repülõs szimulátoron javitások kiadása terén. Túlságosan megszoktátok a jót, hogy sûrûn jött ki új verzió. Szerintem nem érdemes ezen rágódni, mert annál rosszabb. A Condorhoz például 2.5 éve adtak ki utoljára pach-et és plane pack-ot egyszerre. Azóta is nagyon sikeres, rengetegen repülnek versenyeken on-line szervereken. Pedig ott vannak még lehetõségek bõven, csak nincs a háttérben olyan fejlesztõi gárda sajnos. Mégis rengeteg valóságban is aktivan repülõ vitorlázó pilóta használja. ROF-nál azt mondanák, hogy itt a vége már azt is elfogadnám. Majdhogynem kihozták a maximumot szerintem. Én inkább több szabadidõt kivánnék mindenkinek mint újabb pach-et. Sûrûbben és többen repüljünk egyszerre, ez az ami hiányzik manapság sajnos. Jó, a hétköznapi élet sem egyszerû, talán idõvel javulni fog a helyzet.

E8400 CPU/4GB RAM/ATI HD4770/512MB/TrackIR4Pro/SideWinder Pre2 joy/Win7 64Pro \"Ha a repülés volna az emberiség nyelve, a vitorlázórepülés lenne a költészete.\" /The Condor Soaring Simulator/