29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
sakkay #26999 Én kurvára mennék, de valami nagyon összeakadt a gépemen. Szóval hacsak nem oldom meg, akkor nem. De rajta vagyok.. -
#26998 Sziasztok! Ma délután, kora este valaki jönne repülni? Lassan már majdnem elfelejtem melyik gombra mit kalibráltam beállítást. :-) Jövök ts-re is olyan du.3-körül! :-) -
#26997 Én még mindig az ünnepeket heverem ki. Ma például egy gramm húst sem ettem. :))) -
#26996 Sajnálom, h nem tudok segíteni. :( Tegnap mivel senki nem írt be, én sem voltam sokat.. :) TS-re nem is mentem fel. -
sakkay #26995 Még mindig ezzel szarozok. -
#26994 Bocsi, nem maradtam végig, azt hittem nem leszel! :) -
sakkay #26993 Sajna nem..ts vagytok?
-
#26992 Szia Sakkay! :) Sikerült megoldani a problémád? Elég érdekes, sajnos nekem nincs ötletem, mert nem értek a Free Track-hez! :( -
sakkay #26991 Srácok jó lenne ha valaki tudna segíteni, mert nem lesz számomra repülés este. A pontos problémám. Ha szimulátorozni akarok, és bekapcsolom a toshiba bt(hogy tudjam rákapcsolni a wii kamerát a fretrachez) akkor szinte azonnal lelövi a netet. Azonban ha kikapcsolom a toshibát máris visszajön a netem. Mind a két eszköz usb-ről üzemel, tehát valahogy ezért akadnak össze. Soha nem volt előtte ilyen. Illetve pontosabban akkor áll le a net, ha elindítom a fretack programot. Mindkettő usb-a net is a tp link miatt meg a free tarck is a bt stack miatt)Érdekes mert ha bekapcsolom a net sebesség mérőt, és aztán a freetrack progit, azonnal látszik, hogy megy össze sávszélesség, és ha nem nyomom ki időben el is veszti a jelet. -
#26990 -
sakkay #26989 Megyek! -
#26988 Urak, így Kari után lenne kedvetek holnap este repülni egy csöppet? Elég régen repültünk.. (legalábbis én.) :) -
#26987 Megyek. :) -
sakkay #26986 Papa! Fel tudsz lépni? -
sakkay #26985 Nem nem. Ts? Már fent vagyok. -
#26984 Na Sakkay mester! :) Mit szeretnél megvenni akkor? :) És ugye nem Steam-es verziód van? -
sakkay #26983 A megnevezés :Channel map..most akkor ez mi? -
sakkay #26982 Basszus már majdnem leütöttem az entert a vásárlásra..de komoly már mindent beírtam. -
sakkay #26981 Aha..most akkor az a 7.99 dolog az mi?
-
#26980 Nem. :) A A Rise of Flight: Channel Battles Edition (ROF:CBE) az eddigi legátfogóbb kiadása a RoF-nak:
- Csatorna térkép
- 10 repülhető géptípus(SPAD 13, Nieuport 17, Nieuport 28, Albatros D.Va, Fokker D.VII, Fokker DR.1, Pfalz D.XII, Sopwith Camel, S.E.5a and the legendary Felixstowe F.2a.)
- Egy a Csatorna térképen alapuló küldetés csomag, amelyet a Steam verzióhoz terveztek
Neked pedig csak a Csatorna térkép kéne ugye?
-
sakkay #26979 Figyi most nézem a ROF oldalán meg 8 dollár! Ugyanarról van szó?! -
sakkay #26978 Ja éppen most fedeztem fel, csak a nagy kapkodásban egyből ugrottam az sg-re. De köszi. -
Solt #26977 Megjegyzés: Rise of Flight: Channel Battles Edition DLCs are NOT compatible with the non-Steam version of Rise of Flight.
:) -
sakkay #26976 -
sakkay #26975 Srácok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyors segítség kellene! Ha megveszem a steamon acsatornát a ROF-hoz-de nem steamos a rof-om az probléma???????????? -
GPx8 #26974 Biztos valamelyik skin hibás volt... :) -
#26973 Sziasztok! Megjelent az 1.32b javítás. A javításról semmi infó a weboldalon! :) A javítás mérete 18Mb. -
#26972 -75%-os Rise of Flight: Channel Battles Edition akció a Steam-en!! Az ára mindössze 9,24€!
Az akció valamivel több mint 6 órán át tart. -
#26971 Boldog Karácsonyt Fiúk! :))) -
Solt #26970 Áldott Karácsonyt Uraim! ;) -
sakkay #26969 Boldog karácsonyt srácok. -
#26968 Boldog karácsonyt!
-
#26967 Köszönjük szépen! :) Boldog karácsonyt Nektek is! :) -
#26966 Boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumlakónak! :)
-
#26965 Kellemes Ünnepeket Kíván Mindenkinek a Condor Team Hungary! :-) -
sakkay #26963 Ok skacok akkor ha repülök előtte pár órával ideírok..aztán ha van valaki és ráér jön..azért írjatok ti is, hátha kell a motiváció. -
#26962 Mindenféleképpen! :) -
#26961 Szólj be a főnöködnek! :DDD -
#26960 Én szeretnék egy kicsit repülni! :) -
#26959 Nálam is csak az a biztos, hogy semmi sem az. :)))
Elvileg pihin vagyok, ha bírom. :)))