Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Urak, megy a szeró.. Én pár percet lehet kések! A pw: Papa.
Laca, nem jössz Te is?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
De én veled nem cserélek eszmét Lógi témában😊))))) elfogult vagy😊
A gombok azért kicsit túlzás nem? 80 ropi bakker.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

És ezen kívül az égvilágon semmi baja! 😊 Ezt megcsinálja az ember, ha elõjön a hiba, és évekig van egy FFB-s HOTAS + pedál kombója "gombokért" 😊

A 2., de erre van a garancia... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jelzem neki is már a második!!!!
Perszeeeeee túlzok mi?😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Majd fog😊
Rövidre vannak szabva a kábelek ,egy idõ után megtörik némelyik,és akkor csinál mindenféle anomáliát. Ki kell cserélni õket.
Pogi már vagy a 4. et gyilkolja 😊) Én kb másfél két éve használom,mióta megtajkoltam azóta jó.Solt mesternek meg mitõl romlana el????😊 Havonta egyszer bedugja ,leteszteli az aktuális VGA -TR (nek hitt baját,majd anyáz egy kereket ) és szépen elrakja😊 És még én túlzok :XD

A RoF-ban minden alapon, a Logi driverben meg minden 55%-n, a középre húzás kikapcsolva.

www.smart-bus.hu

Rolo3
Solt te milyen force beállításokkal használod?

Rolo3
Hát igen ez elég drága cucc ahoz ,hogy szar legyen.

Jót vettél ne aggódj! Laca hajlamos a túlzásokra! 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
Érdekes, és el is hiszem minden szavad, de itt van olyan, aki ugyanúgy használja és nem panaszkodik rá. Te mióta nyúzod? Nem szar darabot fogtál ki?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Ha minden nap használja valaki akkor gyorsan elõjön a kehe.
Eddig mindenkinek elõjött akiket ismerek és nem havonta egyszer használják. Javítható,de 80 pénzért azé ne a vezetéken spóroljanak összesen 10 cm ert én aszondom.

Rolo3
igen teljes képernyõn megy

Rolo3
Hát ez bíztató hozzászólás volt pedig azt gondoltam,hogy jót vettem ezek szerint nem jött össze 😊

Teljes képernyõn futtatod? (beállítások)

www.smart-bus.hu

Rolo3
Papa õszinte leszek még csak két hete van meg nem tudok nyilatkozni mert nem sokat használom nincs idõm minden nap repülni sajnos de eddig amit tapasztaltam az jó csak rof csinálja hülyeséget néha. DCS Simulátorok meg Il-2 simán megy vele ahogy kell.

Her Laca
2x szedtem darabokra!!!! Lévén valamit értek hozzá,meg megvan a felszerelésem is a javításához ,de így is napokba telt a javítása.
Na most aki vagy nem ért hozzá,vagy nincs meg a szerszám az mit csinál?
Garba elküldi,de lévén már nem gyártják max kap raktárról egy ugyan olyan szart ami idõvel megkotlik. Ennyit tudok mondani😊

Rolo3
Valamikor elindítom a játékot és nem kapcsolja be a force-t aztán újraindítom párszor és visszajön a force elég érdekes mert pl DCS p-51D simán kezeli minden indításnál csak rof csinálja a feszültséget de csak idõközönként

Papa01
Te is azzal repülsz elég régóta, nem? 😊 De javíts ki ha tévedek! 😄 (És akkor elnézést is kérek!)

Her Laca
Az a baja,hogy mint tanult kollégánk Leon megjegyezte LÓÓÓÓÓGI😊
Gar vagy szétszed ,átforraszt ,ideg megöl,csuklik a gyártó összes fel és lemenõje,nap elátkozása amikor megvetted,ha szerencséd van újra jól fog mûködni,ha nem akkor kibaxod az ablakon és megfogadod,hogy soha többet Lóóógi😊

Papa01
Szuper! 😊

whiteskull
Jövök én is. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
😊 Azért nem bánnám, ha valaki hozzám vágna egyet.. (Képletesen... 😄)

Nnnnaaaaaa... 😊)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Semmi más baja nincs csak az, hogy lóóóóóóóóóóóóóógitek <#vigyor5>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én igen, kiválóan mûködik... 😊 Játékban bekapcsoltam, és ennyi. Mi a probléma konkrétan? Mikor csinálja ezt?

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Emlékeim szerint Solt használ(t) G940-et. Simán írj neki privit, fasza srác, segíteni fog!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Sajnos én nem.. 😊 Te szereted?

Rolo3
Valaki használ G940-et?
Van egy olyan gondom hogy Rof nem mindig használja a forcefeedback-et.
Van erre valami magyarázat vagy csak én rontottam el valamit a beállításoknál?

Papa01
Mi volt a gond a TS-el? 😊

Papa01
Oki! 😊 Neked is jó pihit! 😊

CNorbee
Szia Papa! Sziasztok!
Talán 18:00-ra jönnék én is gyakorolni. Meggyógyult a ts-em, úgyhogy tudok jönni a pcpilot-ra, elõbb sikerült belépnem. Addig is jó vasárnapi napozgatást! :-)

E8400 CPU/4GB RAM/ATI HD4770/512MB/TrackIR4Pro/SideWinder Pre2 joy/Win7 64Pro \"Ha a repülés volna az emberiség nyelve, a vitorlázórepülés lenne a költészete.\" /The Condor Soaring Simulator/

LeonSilver
Veled? Abszolút semmi. Csak szerintem tiszteld meg a többieket azzal, hogy helyesen írsz.
Az elütések, elgépelések beleférnek egy hsz-be. De ha írásjelen kékül írsz, akkor alapvetõen egy értelmetlen szóhalmaz lesz a hsz-ed.
Az olyan szavak pedig mint a "vok","ien", "oan", "mien" "muszály" egyfajta bizonyítványt állítanak ki a használóról.

És mondom még egyszer. Azzal, hogy helyesen írsz, a másik embert tiszteled.
szvsz

Papa01
Ok. 😊

Rolo3
Nekem tökéletes én leszek

Papa01
Szia Urak! 😊

Egy 18:00-ás kezdés jó -e nektek?😊 És ki az, aki jönni? 😊

Rolo3
Kb mikor lesz repülés mert lenne egy kis melóm amit meg kellene csinálni aztán szabad vagyok ma

Rolo3
Nagyon köszi de mi a bajod velem?

LeonSilver
Azt a fajta szart, amit Te használsz azt nem is.
Javaslom használj néha írásjeleket, az némi értelmet kölcsönös a mondandódnak.
A vok pedig valójában wok, ami egy fõzõedény és eredetileg a Kínai Guangdong provinciából származik.

whiteskull
Nincs mit! Két sör nekem is. 😄

Nekem már csak a gyógyszeres szekrényben maradt egy kis tartalék absinth. Azzal meg óvatosan kell bánni. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Rolo3
Be kell verjek pár sört repülés elõtt hátha jobban fog menni 😊

Rolo3
Nagyon köszi white már megy is😊

whiteskull
Privi ment. 😊

Rolo3
Lesz ma közös repülés??

Rolo3
jah mondasz valamit whiteskull mert itt csak angolul lehet beszélni nem nagyon vágják a magyart 😄

Rolo3
A teamspeak jelszót kér valaki küldje el nekem légyszi.
Az ip megvan csak jelszó hiányzik.
Elõre is köszi

whiteskull
Már ragad rá az angol akcentus. )))

Her Laca
<#eplus2><#ravasz1>

LeonSilver
Drága bajtársam! Ha kérhetlek, próbáld meg egy kicsit értelmesebben közzétenni a mondókádat.
Köszi!

LeonSilver
Jaaa, hát azzal én is 😄 Még ha röpcsis videót nézek, akkor is 😄 tekergetem a fejem, oszt' mondom mi a rák van? 😄

Rolo3
És mikor lesz repcsizés ma én ready vok. 😄