Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiteskull
Igyál meg egy pohár bort! Az használ. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Jajj, bocsi, írtam a hülyeséget! Valamiért a ROF-ICE-ra gondoltam.. Természetesen benne van! Bocsi még egyszer!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Gundark 1 1
Nincs benne a csatorna térkép a channel battles editionban? Ó. Ezt nem gondoltam. Szeretnék a csatorna térképen játszani és egy két plusz masinát is kipróbálnék. Fõleg hidroplánokat. Na mindegy várok a húsvéti kedvezményig 😊
Papa01
Igen, benne van. A Csatorna térkép nincs benne. Mire szeretnéd upgrade-élni?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Gundark 1 1
A ROF CBE-ben benne van a nyugati front is ugye? A mostani ICE-mat lehet ápgrédelni erre valahogy? Vagy külön külön kellene megvenni mindent hozzá?
Papa01
Köszi szépen! 😊 Mondjuk most munka is elég sok van körülöttem. De ennek mostanság ugye örülni kell! 😊

Kitettem a táblázatot RoF.hu-ra is.

whiteskull
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet a háttérben. 😊))
Gratulálok! 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Túl vagyok végre a vizsgaidõszakon! 😊 Még egy utolsó félév és vége! 😊

Összefoglalás a RoF eddigi verzióiról: LINK

Gundark 1 1
150 körül ment a Dr1. Hogy is fogalmazott talán Voss? Annyira jól manõverezett hogy senki nem vette észre milyen lassú 😊 Mondjuk tény, ha nagy cumi van és odalépek a XIII-as spádénak, pillanatok alatt mindenki lemarad. Azt is sokan szerették, mert bitang erõs jószág volt strukturálisan. Nungesser mondta néhányszor hogy ha nem ez lett volna alatta, akkor ottmarad. De valóban nem esett még szét alattam.
Szerintem a ROFban a Dr1 túl gyors, azt én is olvastam valahol több helyen is a Dr1 -nek egy hibája volt az pedig a sebesség hiánya. Amúgy tetszik nagyon, én szeretek vele repkedni. Az tuti viszont hogyha az életed múlik rajta, akkor biztos, hogy nagyobb körültekintéssel húzod a gépet!

LeonSilver
Ahogy én olvastam a hullák zöme azokból az újoncokból került ki, akik nem tartották be a Teve kezelésére vonatkozó utasításokat.
Voltak és vannak háklis gépek, amiket nem lehet hányaveti módon kezelni. Ez van. Ha betartod ami be kell, akkor a Teve életveszélyes 😊 Ha nem, így járt az ember. Egyébként amikor "kijött" RoF-ban a Teve, akkor sokkal háklisabb volt, mint most. Ez tuti!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
a dr1-nem annyi a trükkje hogy oldalkormánnyal kell fordulni, a csûrõvel csak rásegíteni.
Ez a valóságban is így volt amúgy, szal jól lemodellezték már amennyire ezt meg lehet állapítani...
viszont nagyon lassu volt, Richthofen nem is szerette emiatt, a kezdeti lelkesedése hamar alábbhagyott

GOOBY, pls

Este valaki?

Igen valóban jobban fordul, sajnos nagyon sokszor nem is abba az irányba melyre én szeretném. Sok gyakorlással viszont tényleg nagyon fasza gép lenne a Dr1-es. Érdekes módon nem igazán olvastam a korabeli viszaemlékezésekbõl, hogy nehezen repülhetõ lett volna a Dr1-es, szemben a Camel alattomos viselkedését mindenki kiemelte, sõt azt is írták róla, hogy majdnem ugyan annyi pilóta vesztette éltet rep.szerencsétlenség miatt, mint harchelyzeben. Itt viszont mármint a ROF-ban gyönyörûen fordul és elég hamar ki ismeri magát rajta az ember. Igaz az életben nem volt Reflight opcio ha elbasztad ezáltal sokkal bátrabban húzod a botot.

Relax99
viszont a dr1 jobban fordul

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

De igen! :-)
Én nagyon csípem, a DVIII-at, már jobban bejön mint a Dr1-es. Nagyobb a sebessége, és kicsit kezesebb is, és nagyon szépen lehet vele fordulni, valóban nagyon jól fordul. A Dr1-es is jól fordul, csak néha kicsit alattomos. Kinek a pap, kinek a papné.

Relax99
Airco DH2

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
Na igen, a D.VIII nem az a gép, amivel boldog-boldogtalan repülne.. 😊

Azt kell , hogy mondjam így , hogy pár ezren játszanak csak a Rof-al a világon(ez mondjuk naponta pár 100 ember 12 órán belül) ,nem elõny , hanem hátrány a sok gép. PL már másodszorra akarok repülni a héten, és egyszerûen nincsen d8. Beraknak egy csomó mindent, de d8 az nincsen. Ha rászoknék bezzeg másra, akkor tuti az nem lenne ha repülnék..

<#alien>Valamely hidro? Csak az a baj , hogy én harci vagyok, nem csõszerelõ!<#vigyor>

Relax99
a repülõ kád, az mindíg jó választás

Ez a baj a ROF-al..túl sok a gép és amivel akarok repülni-d8-pont nincsen..pedig nem egy terminátor.

Valaki?
Én repülök.

Igazából most jó így multihoz elég az 5 mb net is.

Relax99
vagy vegyél egy PS3 eye-t

whiteskull
Akkor lehet, hogy egy harmadikat is ki kéne próbálnod, hátha nem is bántja semmit a netet. 😊

Tényleg a frekvencia volt. Kipróbáltam egy másik bt sticket, és pont annyival más a freki, hogy bár a net a felére ugrik, tovább nem csökken és stabil is..így ok lett.

Papa01

Január 9-ig meghosszabbították az akciókat.

@Sakkay: Mi volt a megoldás?

Ha mindenben ugyanaz, akkor mindegy.

Alien69
Melyik verziót érdemesebb megvenni, a riseofflight.com-ost, vagy a steamest? Jelenleg árban egyenlõ az ultra editionos a steamessel, kb.<#help><#nemtudom>

Boldog új évet! Jó lett a free trackem.

Boldog Új Évet kivánok az Uraknak!

whiteskull
Ráadásul azzal a rohadt trim gombbal mindig a földbe akar csapódni nekem a Kamov. 😄D

whiteskull
Direkt nem használom. Amíg nem megy teljesen jól robot nélkül, addig nem kapcsolom be. 😊

Papa01
Érdemes.. elég jó leírások vannak Sanyo oldalán a Kamov-ról e tekintetben, a Mi-8-as robotjáról pedig a napokban posztolt ki valaki egy jó YT videót! 😊

whiteskull
Nem egyikben sem kapcsoltam be.

Papa01
Huh, pedig nekem az is egy pernyének tûnt, amikor próbáltam vezetni! 😄
Robotot használsz?

whiteskull
Mondjuk arra rájöttem, hogy minél többet vezetem, annál jobban megy. 😊) De tényleg a Kamov sokkal könnyebben vezethetõ. 😊)

Papa01
Én nem is idegelem magam vele.. majd nyáron.. ha nem lesz túl meleg! 😊

whiteskull
Megõrjít ez a Minyó. Tegnap már majdnem jól ment viszonylag, ma meg megint nem tudom vezetni. 😊))

whiteskull
BUÉK Mindenkinek! 😊))

Papa01
Boldog Új Évet Kívánok! 😊

Relax99
Peti- 2 perccel azelõtt léptél le a szerverrõl, be logoltam.

Papa01
Persze, tuti h több szokását tudják így monitorozni a felhasználónak. 😊 Csak szerintem (és ez ettõl független) elég fura hogy alapértelmezésben bent van a pipa. 😊

whiteskull
Lehet így több adatot küld nekik a Gmail. 😊

Papa01
De miért jó nekik? Fõleg ha feltörik az acc-omat?? 😄
@Zéti:Nem is az a gond, h mindent egy acc-hoz rendelnek hozzá.. mert miért ne. 😊 De ehhez mi köze ennek a beállításnak? 😊

whiteskull
Gondolom a Google-nak. Nem is neked. 😊))

Relax99
Nem érted a lényeget, neked nem csak egy gmail accod van, hanem Google account ami magába foglalja a picasat google+-t gmailt youtube-t stb. azzal, hogy be vagy jelentkezve kapcsolatban vagy a világgal annyit jelent, lehet, hogy nem a legbiztonságosabb (fõleg, hogy nekem jelenleg csak a router tûzfala nyújt védelmet, mint a Helm szurdok 😄)

Papa01
OFF:
Urak, most komolyan nem értem.. Ez az új Gmail bejelentkezés kinek jó?? Miért van alapból bepipálva a "Maradjon bejelentkezve" jelölõ? Mindenhonnan az folyik, h mennyire fontos a biztonságos internetezés.. erre tessék.

Papa01
😄 😄
Irigy vagy, mert neked nem marad, ugye? <#vigyor>