29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#27538 Papa,Sakkay,Whiteskull amit privibe küldtem az csak neketek! Nem publikus!
-
#27537 Helló mindenki whiteskull te,hogy állsz egy kis DCS A-10C repüléssel földi támadással? Mennyire tudod kezelni a gépet? -
sakkay #27536 Na ja. Habár a BOS azért ég és föld a RISE of hoz képest-hiába az az alapja. Mindenesetre szerintem is elő tanulmány volt hozzá, esetleg összevetették mennyit bír a rof motor, CLOD-os környezetben. És hát ugye kiderült nem sokat, mivel a clod azért jóval szebb összességében(még ha egy két dologban jobb is a rof)-ráadásul 1000+földi járművet bír és 100 gépet, a rof meg jó ha pár százat, +70 gép. És így is hatalmas a gépigénye. A BOS-ra is nagyon kíváncsi vagyok ha több 100 földi gépjárművet beraknak, meg gyalogságot, és 100 gépet, nem-e fossa le a bokáját-sanszos. Amúgy most jobban megy mint a ROF, tehát iszonyat sokat fejlődött,kérdés hol a vége. Pl fák. Először ugyanolyan forduló koronájú valójában 2d fák voltak, mint a rofnál. (igaz legalább van fizikailag is) Aztán egyszer csak megláttam, hogy egyre több fajta jelenik meg, majd jött az , hogy párnak 3d lett a törzse, most meg szinte már mindegyik 3d. Szóval nem a fejlődés a kérdés, hanem , hogy mit bír a motor. -
#27535 Háát Sakkay mester. :) Nem lennék meglepve, ha ez a map egyszer csak megjelenne a BoS-nál is, 18$-ért. :) A keleti már elérhető, de sajnos csak a Ilya Muromets-el... :( -
sakkay #27534 Szép..ha belegondolok mi munkát beleöltek értelmetlenül, és , hogy ennyi melóból kész lett volna az olasz front, tengerparttal...
Vagy akár a keleti is. Na mindegy ezt már megbeszéltük sokszor, csak sajnálom.. -
Néhány RoF kép... :) Repültem este egy kicsit a Csatorna térképen, csak úgy.. :) Szerintem szép.
-
#27532 Köszi, jó röppenést! :) -
#27531 Ok ma lesz egy kis A-10C csapásmérés ha érdekel gyere nyugottan. Zétivel repülünk ma egy kicsit. -
#27530 Szia Roli! :)
Nem ígérem, mert holnap elutazom és ez ügyben kell pörögnöm! :) -
#27529 Sziasztok!
Papa vagy ma?? -
#27528 Szerintem simám elképzelhető, hogy egy adott kód egyvalaminek a modellezésére alkalmas. Nincs is ezzel gond. Igen, egy WT mód is lesz benne, persze, ettől a szim része is megmarad, ahogyan a DCS-nek is van GAME módja.
Én inkább ezt a mondatot furcsállom:
"Some friendly advise. If you want to play Western Front play ROF. If you want Eastern Front launch IM. Simply think of it as a part of the ROF universe with a separate .exe."
Köszi szépen az invitálást, de sajnos nem biztos, hogy tudok jönni holnap. -
#27527 "and the ROF engine is geared for WWI physics"
Mert 1918 November 12.-én a világ fizikája megváltozott a Newton 2.10.3216-ra, letöltése miatt erről a napról a történelemkönyvekben nem is maradt semmi feljegyzés.
Egyébként ja, pénz, reklám és nem akarnak minden gépet átalakítani, de lehet, hogy ez a mouse control kicsit komolyabb lesz mint az alap rof-os, mégiscsak warthunder mode?
Papa, holnap nagy valószínűséggel repülgetünk Rolo-val ha van kedved gyere te is.
-
#27526 A hivatalos válasz, miért nem add-on, az Ilya Muromets... :(
Mondjuk, ITT elég sokan elmondják, hogy megveszik, majd ha kiadják a RoF-hoz. Le is lett zárva a topic. :(
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.10. 21:44:36 -
#27525 Zétikém, ma repülünk? :)
@Többiek: Van külső nézet újra! :) -
#27524 én ráérek
Utoljára szerkesztette: Relax99, 2014.08.09. 17:33:25 -
#27523 18:30 jó lesz az uraknak? :) -
#27522 Oké! :) De még időpontot nem tudok mondani!: ) Király ez a SW zene!! -
#27521 Ma lesz repülés?
-
#27520 Az igen, nem semmi graf! :) HA van kedved és időd, írhatnál egy kis tutorialt, hogy csináltad, én medg kiteeném a RoF.hu-ra.. :)
Mikor repülünk közösen újra egy jót? :) -
#27519 Nem sok esélyed volt. :))) -
#27518 Egy kis retro, szórakoztam egy kicsit dosbox-al míg ide jutottam.
-
#27517 Jaja, de jópofa! :) -
#27516 szél :) -
sakkay #27515 Ilja..vagy mi.. -
#27514 Rise of Flight videó - Spad 7 Test Footage :)) -
#27513 Köszi szépen, nagyon szuper! :) -
#27512 Már ott is van. :) -
#27511 Vigyázz, az az úszótalpas! :) Wow, várom! :) -
#27510 Mondtam. :))))
Mindjárt megy egy kis meglepetés az e-mail-edre. :) -
#27509 Kipróbáltam ezt a francia csodát.. :) A H.D.2-essel még az AI Alba. D.2 is mögém került. :))) -
#27508 Igazából nem olyan szomorú dolog ez. Hál istennek van mit csinálni, és néha így alakul. :)))
Egyre jobban kezdek visszagerjedni a Rof-ra. :))) -
#27507 Az igen, kemény napod lehetett! :( Legközelebb bepótoljuk! :) -
#27506 Szia! Csak most értem haza. :))) -
#27505 Oki Főnök! :) -
#27504 Bocsi, de én vasárnapig nem leszek elérhető -
#27503 oké! :) -
#27502 Majd megint igyekszem. :))) -
#27501 Meglesz! :) 18:30 jó lesz? Zéti? :) -
#27500 Szerintem simán. :)
Addig gyakorolj vele. :) -
#27499 Holnap esetleg? :)