Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És most feltûnés nélkül haladj tovább!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ott is meg lehet próbálni kikapcsolni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont észrevették, hogy ha ki van húzva a joy és úgy van elindítva a ROF, akkor tökéletesen megy ... Ha be van dugva, akkor meg szaggat ... (Függetlenül attól, hogy FFB-s joy vagy nem ...)
Erre sokaknak gyógyír volt a FFB kikapcsolása ... De nem mindenkinek ...
Mivel mindkettõtöknek FFB-s joya van, lehet azért nincs benne ez a rész, mert nem kapcsoltátok ki az FFB-t (Én igen ...)
Meg lehet próbálni XP Compatibilitás módban elindítani, hátha ...
Szõrös fánk szaggatás ... ROF szaggatás ... Nos az elmúlt héten hülyére teszteltem a ROF-ot, és szerintem a szaggatásnak a ROF az oka ...
Teljesen mindegy milyen beállításokkal, de van hogy néha beesik az FPS (Stuttering ...) és minél jobban fut a ROF, ez annál látványosabb ... Mert hiába 35 FPS-re esik, ha 60-80-ról akkor az látványos ...
Nem tudom mi lehet az oka, de majdcsak kiderül ...
A szõrös fánkra szaggatás meg ismert ... Akitõl a VGA-t szereztem, az megkért hogy futtassak egy tesztet neki pont emiatt ...
Egyszerû:
Mérés menete:
1.
FRAPS-ot elindítani és benchmark módot beállítani:
FPS, Framelines, MinMaxAvg = ON (pipa be)
Stop benchmark after = ON (pipa be) érték legyen 30 sec
2.
Utána a Furmark-ot is:
Benchmark = ON (pipa be)
Fullscreen = ON (pipa be)
Standard Size = Natív felbontás amit a monitor bír.
MSAA Samples = 8x vagy amit max. be lehet állítani.
Post FX = OFF (pipa ki) elvileg lehetne ON is, de igy jobban látszik a jelenség
Time based = ON (pipa be) érték 60000 msec, igy csak 1 percig megy
3.
Furmak bench indítása a gombbal
4.
A furmark 3D képernyõ megjelenése után F11 lenyomása.
Ez indítja a FRAPS statisztikai funkcióit. (piros lesz az fps kijelzés kis idõre)
Amikor a Fraps 30sec múlva leáll a Fraps/Benchmarks mappába teszi a 3 db csv file-t
(zöld lesz az fps kijelzés)
Ezek után a Furmak leállítható, nem is kell kivárni az 1 percet.
A FRAPS benchmark mappájába lesz 3 file, abban látható, hogy van-e gáz vagy nincs ...
Ha megcsinálnátok, azt a kolléga nevében is megköszönném ...
Küldjétek el nekem privátban a 3 file-t és hogy milyen a (lap / CPU / RAM / VGA) gépetek ...
Ezt noname továbbküldöm a srácnak és hátha sikerül valamit kiokoskodni 😊
A projekt neve : Dadogó szõrösfánk 😊
Uninstall lesz látom elõre.
Még megnyugszom ,de ha pár nap alatt nem javul meg megy a kukába.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezzel csak nem kéne szarakodnia😊 Eddig nem is csinálta.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként folyamatosan beszaggat... nem csak amikor megjelennek...
www.smart-bus.hu
csak mert az IL2 meg a ROF gépigénye között is szerintem van egy hatalmas... szóval azon nem kéne csodálkozni, hogy IL2 simán megy amig a ROF nem
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Dummy, kipróbáltam az 5vs5-t amit valamelyik nap írtál... 50 alá nem megy az fps, viszont akkorákat szaggat... kezd a nemi szervem tele lenni...
NV tulajok nézzétek már meg, hogy nektek a szõrös fánk szaggat-e... szûrõ nem kell, csak mondjuk egy 1280x1024-s felbontás...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Talán próbáld meg próbaképp beilleszteni azt amit írtam ...
amplitude = 1.00000
enabled = 0
force = 1.00000
shake = 1
filter = 3
forest_distance = 2
forest_quality = 1
full_height = 1050
full_width = 1680
fullscreen = 0
gamma_b = 1.00000
gamma_g = 1.00000
gamma_r = 1.00000
grass_quality = 9
land_textures = 1
landscape_mesh_quality = 1.00000
multisampling = 0
post_bloom_enable = 0
post_dof_enable = 0
post_drops_enable = 0
post_effects_enable = 1
post_hdr = 0
reflection = 2
saturation = 0.75000
shadows_quality = 2
texmipdown = 0
vsync = 1
win_height = 1050
win_width = 1680
input_map = "input.map"
language = "eng"
showcompas = 1
showicons = 1
withdebug = 0
proxy_name = "fokker.neoqb.com:443;albatros.neoqb.com;breguet.neoqb.com"
register_url = "http://riseofflight.com/Registration.aspx"
server_debug = ""
try_ping = 0
try_web_port = 1
use_proxy = 1
client_download_traflimit = 1000
client_ip = ""
client_upload_traflimit = 1000
downloader_port = 28100
server_download_traflimit = 1000
server_upload_traflimit = 1000
tcp_port = 28000
udp_port = 28000
count = 32
interface = 1
quality = 1
volume = 0.68000
debug_info = 0
gamelog = 1
keep_binary_log = 0
mission_text_log = 0
modes = 0
skin_dir = "graphics\Skins\"
www.smart-bus.hu
De az elsõ két sort azt töröld ki, mert az a login és a password 😊
A minõsége nem lett a legjobb, de azért bõven nézhetõ, valamivel több mint 700 mega.
www.pcpilot.hu
Gyártó honlapján található legfrissebb win7 driver mindenhez, kivéve vga... friss directx, stb...
Ezenkívül az összes win7 frissítés az auto update-n keresztül...
Egyébként milyen proci? Húzod, vagy alapon megy?
www.smart-bus.hu
A videó kártya driverét tettem fel a leg frissebbet.
Akkor nézzek utána a drivereknek elsõ körben?
ROF fórumon sokan írták, hogy gázos a Dual Core és a Win 7 együtt a ROF alatt, fõleg az új peccs óta ...
Meg kell keresni a Startup.cfg-ben a Force Feedback-et és kikapcsolni próbaképp ...
amplitude = 1.00000
enabled = 0
force = 1.00000
Extremely Poor Perfromance since update
Sokaknak segített, de sajna nem mindenkinek ...
Mellesleg a ROF fórumon a 185.85-ös drviert ajánlják ... csodálkoztam is rajta mert Guru3d fóruon szidják azt a drivert, de állítólag ROF-hoz az a beszt ... na ma majd kipróbálom 😊
Alaplapi drivert, directx-t, hangkártya drivert, frissítetted, feltetted?
A több maggal nem lehet gond, azt a win7 nagyon jól kezeli magától...
Nézd meg melyik drivert ajánlják ( mondjuk PH-n ) win7 mellé a te kártyádhoz...
www.smart-bus.hu
Ott ment mint a villám,most meg szaggat.
www.smart-bus.hu
Hiába változtatom a felbontást a beállításokat,mindig ugyan az van.
Meg az egész olyan akadozó.
Valamit állítani kell?
3Ghz en ketyeg .lehet ez a baj,valamit állítani kell?
www.smart-bus.hu
Sírva fakadok.
Lehet tényleg megy a levesbe .
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha legközelebb telepítesz, vagy akár, ha még nem nagyon laktad be a felhasználói fiókodat, akkor érdemes a birtokbavételt EZ alapján megcsinálni... ezek után nem kell szarakodni a rendszergazda dolgokkal... 😉
www.smart-bus.hu
Egyébként jó megoldás, ha most a startup.cfg-t elrakod valahová és legközelebb csak bemásolod az adott helyre.Abban van az emil meg a pass.
Egy másik email volt a ludas.
Egy betû eltérés volt bakker😊))

Na itt nem kell ráklikkelni a nyílra, hogy a szervert betegye az update from mezõbe hanem csak simán rányomsz jobbra alul az update gombra.
Csak simán feltelepítem ls bemásolom az updates mappát és kész?
Mellesleg nekem új win alatt minden kérdés nélkül elindul a ROF, csak az updater nem 😞