Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
ha meg nem jó a tápod, akkor lehet hogy még egy új táp is kifért volna a pénzbõl, + a 250GTS ... 1-2 e forint kellett volna már csak hozzá táppal együtt
Egyébként nem az alapról van szó:
http://szamitogepalkatreszbolt.hu/media/itempic/13053R5670_CYCLONE_1G.jpg
Azért nem vehettem gts 250-est mert nem elég neki egy 400-as táp.
Ez a topp amit még elvisz. DE A FÕ PROBÉLMA HOGY NEMMEGY, nem is merek belegondolni , hogy ennek is az a baja...
A linken található karival ugyan azért az árért is jobban jártál volna
Ezzel jobban jártál volna
(HD4670 az elõzõ)
Vettem egy új videjókártyát, de nem olyan nagy élmény egyenlõre, mint amilyenre számítottam, bármilyen játékról legyen szó, elindítom aztán folyamatosan akadnak,aztán fekete képernyõ...mintha az illesztõ programmal lenne gond.
Szedtem már le hozzá valót, és a CD-n levõt is próbáltam, de ugyanaz az eredmény, valaki járt már hasonló cipõben? Egy játék újra telepítés megoldaná a gondom?
Nem tudom, azt el merem kézelni, hogy az idõjárás befolyásolja a gépek mozgását, de hogy ennyire látványosan ... Még sosem próbáltam ...
QMB-vel ki tudod próbálni, ott tudsz belõni rossz idõt is ha akarsz 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azt hiszem ha nem oldódik meg záros határidõn belül ez a w7 64b mizéri akkor én fájó szívvel de megválok a RoF-tól.Már ha eltudom adni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
de körbekérdeztem, és sokan mondják, hogy panaszkodnak a net szolgáltatókra: kábelesre és adsl-re is egyaránt. Fõleg estefele már gyengül a ping stabilitása...
...már három hete nem röppentem online 😞
Tegnap multiztam egy jót. Ok, eddig semmi különös, de egy Brit (GBR) szerveren kezdtem Albával, és feltûnt, hogy borzasztó beteg módon reagált a gép a kormányokra. Alig akart orsózni, lassan fordult, meg ilyesmi. Aztán vége lett a körnek, és átültem a kedvenc vörös orrú Camelembe, de maradt a bénaság. Akárhogy is erõlködtem, nem tudtam az orrát szintben tartani a fordulóknál, annak ellenére, hogy volt sebesség, folyamatosan átesés ellen küzdöttem, a német gépek simán lefordultak. Kénytelen voltam a fordulóharcolós kicsi a rakásról átállni egy furmányos harcmodorra, hogy sikeres lehessek... Aztán átnyergeltem a CoCos-ra, majd a J99 szerverére, ahol mind az Alba, mind a Camel sokkal fürgébb lett.
@Dummy Mester, van esetleg a küldetéseknek olyan környezeti/idõjárási/egyéb beállítása, ami kiválthatja ezt a jelenséget?
Egyébként meg halhatatlan lettél 😊, a tó körüli missönödet már az USA-ban is használják kis módosításokkal (idõjárás, oldalanként homogén géptípusok). Gratula!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Sajnos mivel szimes cucc, gondolom többekerül mint egy Cessna ... De max csináltatok magamnak ilyen felfogatást a jelenlegi székemre 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem bántani akarlak vagy valami de egy alap kreativitás kell ám a szimulátorokhoz.Ez nem super mario 😉
Nem lehet hogy valamit kint szúrtam el?A kijelzõn az van mindegyik mode-nál hogy no profil,az nem baj?
Köszöntem addig is... 😄
Emiatt nem megy neked, nincs beállítva, hogy melyik irány mi legyen ...
Lockon ugyans defaultból a csúszkára teszi a gázkart, ezt át kell állítani - options - controls - Axis commands-ban 😊
Állítgasd be õket ... a szimulátorok nem települ-jáccik tipusú dolgok 😊
Hanem Települ-mindentbeállítgat-bemagoljaabillentyûkiosztást-rosszakazirányok-8próbarepülés-manual-tréning-jáccik tipusúak 😊
szerk: ROF-ban a Responses alatt állíthatod be hogy a joy melyik iránya a játékban minek feleljen meg ...
Ráduktam az x52-t a gépre,belemegyek a controlsba,és ki van írva fent hogy input,és más nincs!És ilyen irányítási +-ok vannak amikbe bele lehet menni!A responses-be pedig nem tudom mit kell csinálni! 😊 ,és ha elindulok a játékba akkor bill-t használ a játék!Csak a drivert tettem fel ami a cd-n volt,sõt leszedtem saitek oldalról a legfrissebbet!
De a ROF-ba nem lehet beállítani hogy használja az x52-t?
RoF-ban is be kell állítani, itt :
Fent volt még nekem a LockOn, a joystick mûködött vele, de a gázkar nem,hanem a gázkaron lévõ kis csúszkával tudtam a gázt adni a gépnek!
Feltettem a Rise of flight-ot és ott a billentyûzet mûködik de a joystick nem!Ez a demo cucc!
Ha a kontroll panelen a beállítást érted,amikor telepítettem,és kalibráltam mindent,ott minden gomb mûködik,és minden csúszka is mûködik,az összes irány,a tolóerõszabályozó is!
Megpróbáltam Il2-be is de ott se ismeri fel a joystickot!
Kell létrehozni profilt hogy mûködjön a profil programmal ami a telepítõn volt?Mert most már tényleg nem értem hogy hogyan mûködik ez a joystick 😊
Segítség pls!Már a második játék nem ismeri fel,el vagyok keseredve!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A hétvégi teszten a következõ eredményre jutottam: az erõsebb 17.C1 a kortárs Alba II-vel összehasonlítva egyszerûen fantasztikus! Fantasztikusan gyenge. Az Alba lefordulja, legyorsulja, tûzerõben lenyomja. Nem találtam olyan helyzetet, amikor fölénybe kerülne a német géppel szemben. Talán az emelkedõképesség, de az önmagában annyit ér, mint csöcs a vadkanon. Ennek ellenére a Wiki ezt írja: "It had outstanding maneuverability, and an excellent rate of climb." Ezek szerint nem sikerült túl jól lemodellezni.
A 11.C1-rõl meg ne is beszéljünk, egyszerûen nem ellenfél.
Az új gépekhez multi módban találhatunk egy külön TDM-küldetést, antant oldalon 11.C1 és 17.C1 részvételével, de az erõviszonyok így közel sem kiegyenlítettek.
Véleményem szerint az egyensúly már a DVIIF megjelenésével eltolódott német oldalra, erre megint kiadnak két jó német gépet (AlbaII., II.lt) , meg egy kiherélt antantosat.
Szerintem 1915-16 gépeinek fejlesztése helyett (úristen, milyen repülõ drótakadály jöhet még?!) lassan gyúrni kellene a kétülésesekre, ember hátsó lövésszel. (Tényleg, IL2-ben van lehetõség pl. egy Ju87-tel két embernek egyszerre repülni /pilóta + lövész/?).
Mindez persze nem változtat semmit a játékhoz való hozzáállásomon, és továbbra is vevõ leszek az újdonságokra. Remélem, a ROF-nak sikerül "életben maradnia", és nem jut a hasonlóan nagy durranásnak induló "WWII Battle Tanks T34 vs. Tiger" sorsára.