Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

100év 100 gép 😊 Igen én beregeltem, de aztán hogy az idõ engedi e......azt nem tudom. ApolloFox UL

Végre valami érdekesség:-))))))))
JoeDestroy
Srácok!
Jön erre valaki? EuropAirVenture Kalocsa
Szombaton megyünk le.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Oté...

Miután léptél, én még nyomtam egy ideig a Jasta99 szeróján, ahol tilos a vulcsing. Itt engem, a lovagias küzdelem élharcosát 😊 majdnem kibannoltak, de szóbeli figyelmeztetéssel megúsztam.
A történet: egy német zászló felé tartottam, ehhez egy reptér felett vitt az út. Már messzirõl láttam, hogy harc van, egy S.E.Va küzdött egy DrI ellen. Magassági elõnyömet kihasználva beültem a DrI mögé, aki belefeledkezett az S.E. faragásába, így gyorsan lepottyant. Már a közelítési fázisban láttam, hogy közben startol egy gép, aki a DrI lelövése után rám is támadt. Nekiálltam fordulózni, és azt vettem észre, hogy egyre többen vannak körülöttem. Innentõl kezdve minden helyzetbõl lõttem mindenkire, aki elém került. Szépen sorban leszedtem vagy fél tucatot, de nem is volt más választásom, folyamatosan támadtak, menekülésre nem marad sem hely, sem idõ. Végül sérült motorral bedugóztam, és leestem a repterükre.
Ekkor az egyik "sértett" okostojás, akit asszem vagy 2x lõttem le gyors egymásutánban, kezdeményezte a kiszavazásomat, meg nekiállt oktatni, hogy ez a játék CTF, és hogy én szabálytalan voltam, meg hogy nem ez a játék célja... Mégis mi? Hogy eseménytelenül repkedjünk egyik zászlótól a másikig? Na igen, talán a nagy kavarodásban az egyik felszálló Alba (már 30 m-en volt) kapott egy rövid sorozatot, de szinte azonnal le is fordultam róla. Aztán láttam, hogy kezdõ a srác, gondolom átjött a newbie szeróról, és puff neki, nem jöttek a sikerek: "anyuuu, ez a gonosz bácsi megint lelõõõõtt!"
Jó kis röppenés volt, kár, hogy hét közben nekünk a magyar virtushoz és sportszellemhez szokott virtuális pilótáknak a CoCos szeró "érdekes" kollektívájával kell beérnünk. (Vulcsing-hegyek)
Már nagyon várom a szokásos hétvégi röppenést, annál is inkább mert úgy veszem észre, hogy a több szereplõs multis gamék nagyon megfogják a gépemet, míg amikor csak néhányan vagyunk fenn, tökéletesen megy. Hiába, a 9600GT-m fölött úgy látszik eljárt az idõ...
Papa01
<#wink>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Telepíts mikrofont is 😊
Köszi a segítséget de nv volt elõtte. Újra lett rakva a win7, most minden jó. Ja és most telepítem a ROF-ot.

Fokker
most pénteken én is jövök.

semmi gond, ma sokáig leszek, de holnap nem jó...
Bocs Márkó, közbejött valami, este 10 után felnézek, ha akkor még leszel. Holnap esetleg nyolc magasságában?
Vagyok TS-en.
LeonSilver
Így

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
ATI volt elõtte ugye ?

Használd a drivercleaner-t és szedess le veleminden ATI cuccot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem jó sehogy..gyanítom újra kell raknom a win 7-et. Vagy valakinek van ötlete.

Papa01
Nincs mit! 😊 Most látom, Sanyo oldálán is van cikk róla:
flyonline.hu

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Kössz Papa!

Papa01
További infók Bocsi a sok post-ért.

Papa01

Papa01
Leon, Te nagy helikopter van vagy. (és sokan mások) 😊
Hátha, érdekelni fog EZ.

Az ikonokkal az a baj, hogy a szerver "killed"-nek veszi a státuszodat, ha elfogy a benzin, vagy sérülés következtében a gép nem tudja tartani a repülési magasságot, vagy programhiba miatt. Ilyenkor eltûnik az ikon a fejed fölül, és a csapattársak hamar ellenségnek néznek. Volt már ilyen élményem nekem is 😊
Megvan a 5770...fél órája szarozok mert valami d3d problémája van...hm.

Ezen a gyépé szerveren (mint említettem minden ikon és egyéb segítség engedélyezett volt) egy perc repülés után megfordult az elõttem repülõ saját csapattárs DVII Fokker, és pofán lõtt szembõl. Köpni nyelni nem tudtam. Mázli volt, hogy nem talált el fontos alkatrészt. Nem igaz, hogy nem látta, hogy friendly vagyok, mivel a büdösnagy kék ikon ott virított a fejem felett. Utána iramodtam és szitává lõttem, mint a sz*rt.

Hát igen a chute-killing is érdekes jelenség, ha a pilóta lelövéséért bonusz jár feltételezem ez is elszaporodna.
Mocsok dolog a vulching, de bónusz pont jár a pilóta haláláéert.
A Jasta99 szerverén bannolással fenyegetik, aki durván beszól a másiknak, vagy le- és felszállás közben/földön lõ a másikra. A szervereken általában belépéskor megjelenik egy ablak, ahol feltüntetik a szabályokat. A legtöbb helyen csak az alábbiakakat kell betartani:
- ne lõj csapattársra
- ne szólj be durván senkinek
- vulching engedélyezett
Ennek ellenére én szándékosan még soha nem lõttem leszálló gépre. Még jó, hogy nincs lemodellezve a mentõernyõs kiugrás, biztos vagyok benne, hogy lõnének az ernyõn lógó pilótákra is.
Papa01
Sajna. én péntekig nem tudok, ROF-ozni, illetve, semmi kellemeset csinálni.. 😞

Urak pénteken ki jönne még?😊

Márkó, rendben, nem terveztem ma estére semmit.
Szerintem mehet, ugyan lakógyüli lesz a társasházban de reményeim szerint végzünk olyan nyolc óra felé.

Tegnap fenn voltam valami gyépé szerveren, a nevére nem emlékszem, friendly és enemy ikonok bekapcsolva, autó hûtõ, auto mixture - elõremelegített motor, simple gauges sõt még autópilóta is. Voltak fenn vagy 20-an, mindenesetre volt sikerélmény:-))))))

Errõl a kib*sz*tt vulchingolásról kéne már leszoktatni a társaság javát, hihetetlen ahogy természetesnek tartják a legtöbben és nincs érte semmiféle retorzió. Tegnap négyen kalapáltak egy Antant reptérrõl felszálló SeVa-t, ebben mi a jó???? Nem kéne, hogy szerves részévé váljon a ROF Online közösség játék-szokásainak.
Jó lesz a péntek...
@Zair, ha enitájm, akkor én pölö ma este biztos multizom egyet, ha ráérsz 8 körül, gyere TS-re...
Papa01
Egy péntekhez mit szólnátok? 😊 19:30?

Enitájm:-) Én már nagyon várom, péntek? Szombat? Vasárnap?
Újra van statisztika (leaderboard). Mikor röppenünk legközelebb?
Ejj de lelassultunk srácok:-) Kéne egy új tapasz vagy típus vagy mindkettõ:-)))

Addig is Béla Bácsi a párkockáról.

A hétvégén ha röppentek, jövök én is, nagyon el voltam havazva az elmúlt napokban (Meg borfeszt volt, effélék...)
Papa01
Csak a netem DIGI a tv UPC.
@ Márkó: Nagyon nem ugrálhatok, mert a pontozási útmutató adott... 😊

Ami inkább felidegesít, ha nem követi a vizsgázó pontosan a feladatlap utasításait, vagy ha egyszerû dolgokat néz el, vagy ha milliószor begyakorolt, megbeszélt dolgokat elront.. 😊

Papa neked Digi TV-és interneted van?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

LeonSilver
A Film+ -on most megy a Vörös Báró ( a film amirõl nemrég szó volt )

egy kis ízelítõ az aero piknikbõl:

http://s857.photobucket.com/albums/ab133/KrankoHUN/Debrecen%20Airport/ ennyire futotta...

linkelés a gyengém

a légi programok nincsenek meg, mert a fényképezõ alkalmatlan volt rá...de mi sem maradtunk sokáig, mert nem volt olyan nagy felhajtás mint amire számítottam

a li-2-es 300 méterre állt meg a helyszíntõl...
nyugtasd magad azzal, hogy ez hosszútávra lesz 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Fokker
viszont ha évente kell vegyél új 6-8e Ft-os kategóriájú routert, akkor már inkább érdemes egy jobbat venni és azt használni 4-5 évig. nekem ment tönkre 2 routerem is, nem tudom mi mehet tönkre bennük, de meghaltak.

DummyBoy
Köszönöm Urak!

Az a fõ gondom, hogy a PC-k majd mondenféle HW-es kiegészítõje érdekel ... kivéve a scannerek, nyomtatók és a hálózati cuccok ... hülye vagyok hozzá 😊

Én is elkezdtem nézegetni a netem 6-8k körül volt egy csomó ... rákérdeztem és 15k alatt senki sem mondott ... ezért vagyok meglõve 😊

A 6-8k szimpatikusabb volt 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Fokker
a Linksyst a Cisco fejleszti, ez sztem garancia a minõségre. még az SMC-k is jók, gyárilag 2 év garit adnak rá.

LeonSilver
Nekem egy D-Link Dl-524 van évek óta ( már nem is tudom mióta van meg ).
Van tûzfaltól kezdve a DDoS védelemig minden.A wlan titkosítása meg alap a routereknél.Amúgy ilyen szinten amire Neked kell majdnem mindegy, hogy mit választasz.Jók a linksysek, d-link, asus, stb ..

DummyBoy
Köszi... Lehet nem is DLink volt, hanem Linksys 😊

Ez már határeset kategória, de majd megnézem 😊

Sanyo
Linksys WRT-54GL, DD-WRT firmware-el. Évek óta használom, 100 napos uptime-ok simán megvannak. A tûzfalba nem másztam bele túlzottan, ennek azért utána kellene olvasni. 😊

www.pcpilot.hu

Ja és 4giga ram.

Alaplap:Nf-6 glide(asrock),a táp valami: ROHS lpk 12-30, a proci amd x2 6000+...igazából minden cserélve lesz de a videókarim meghalt, így ezzel kezdek. Kedden szerdán megjön.

DummyBoy
Jó estét Urak!

Technikai kérdésem lenne ... Sajna vennem kell egy WLAN router-t ...
Nem akarok, de kell ...

Amit kellene, hogy tudjon: 30MB/12MB -s netet megosztani, valamint helyi hálózat laptop + telefon + PC között ... lehetõleg titkosítással tûzfallal ...

Mindezt minél olcsóbban ... Viszont legyen megbízható ... inkább kicsit többet kiadok akkor ...

Ismerõs a TPLink-eket ajánlotta ... De melyiket?

Van ötletetek? Munkatársam is ajánott egy tuti Dlink-et cirka 20k körül, annyit nem akarok rá költeni, hiába tök szuper ...

Sanyo
Eddig nem tûnt fel, fraps szerint 35-45 fps körül mocorog, nagy átlag graf beállításokkal.

www.pcpilot.hu

Papa01
Még most esik le, nálad nincs W7 64bit probléma?? 😊
Remélem, ha a hétvégén indul a tesztüzem, egy kicsit én is tudok röppenni... 😊