Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden mûkszik kivéve ezt. Reálon van, kiválasztom ai ins collective stick-et felül, lent pedig az van , hogy axis assign, és amikor rámegyek a joy sorában a collectiv down sorra , bár behozza a beállítási lehetõséget , ha mozgatom a gázkart nem tört semmi.

Papa01
Köszi szépen, bár az igazsághoz a #10964 HSZ is hozzátartozik... 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Hmmm ... És BS Control Panel-ben ha rámész, hogy Collective control, ott hiába mozgatod nem érzékeli?

BS-ben mennyire vagy otthon? A többi tengelyt belõtted már, vagy mûködtek alapból?

Mert ha bemész a Controls-ba BS-ben, ott ki kell választani fent, hogy AXIS Commands, és akkor lehet a tengelyeket állítani ... Ott kell kiválasztani a JOY oszlopában a Collective Control - Axis Assign asszem, majd megmozgatni a gázkart.

Valamint azt is ki kell választani, hogy Ka-50 Real ... (Gondolom nem Game módban játszol 😊 )

Bocs, ha ezeken túlvagy már, de ki tudja ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mindenhol jó és mûködik is, kivéve a black sharkban.
Õsztõl remélem már én is többet tudok repülni a ROF-val. Cyborg evo force a tipus .

DummyBoy
Milyen joyod van?

Tegnap este jót repültünk 😊

Buch mesterrel (Remélem nem írok hülyeséget 😊 ) megpróbáltunk együtt maradni, megpróbáltam fedezni fentrõl, ami ritkán jött össze, de jó repülés volt 😊

a windows game controllersben látod és ott mûködik is feltételezem...?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Bocs , hogy ide írok. Van esetleg ötletetek miért nem mûködik dcs alatt a joyom gázkarja? Minden mûködik , de ezt nem tudom a játékon belül beállítani.

Fokker
Granula! jól nyomod!

Papa01
Oké, köszi ... 😊
@ Laca : Szerintem ez ilyen agypörkölõ.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Mingyá veszek egy ilyet!!

Evvel vajon milyen lehet?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Elõtte én is mókoltam vele de meguntam.Persze nem vitás, hogy kurva sokat kérnek érte, de azért tavaly nem volt ilyen magas az ojró.Akkor 50k körül volt az a 210€ emlékeim szerint.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Ebben igazad lehet, de itt a célhardver 2x annyiba kerül mint egy normális HOTAS, és gyakorlatilag a POV-hat-ot váltja ki, így én (Dummy szeret bütykölni 😊 ) inkább mókoltam elõtte 😊

Természetesen szerintem maradéktalanul megéri FT-t vagy TIR-t használni, minden szimben, hihetetlenül megdobja a játékélményt, de ettõl függetlenül azt mai napig vallom, hogy 50k qrva sok érte! (210 ojróval az már 60k ... )

Ráadásul nem mindenkinek jön be ... (Olvastam már ilyet is ..)

Her Laca
Köszönöm, sikerült DE MINEK!!!! Bakker ez hol lát engem hol nem😊
Leonnak van igaza. Célhardver kell ,ha lusta meg ideges az ember. Inkább ideges )

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Jaja, meg van egy SW is erre, meg hekkelés is ... Mindjárt megkeresem õket ...

Unsigned driver hekkelés (Hopp ... Leon gyorsabb volt 😊 )

Driver Signature Enforcement Overrider SW

Ez meg parancssoros mókolás 😊

Én a programot (DSOE) használtam anno ...

LeonSilver
ITT is van megoldás

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver

LeonSilver
Nyomsz egy F8-at bootoláskor és kiválasztod az adott opciót ( az illesztõprogram-aláírás megkövetelésének tiltása vagy valami hasonló szarság)

Her Laca
Mesélj?😊 Egyet mondj és hálám üldözni fog.

DummyBoy
Ahhoz, hogy kipróbálja az ember, ahhoz jók ezek a projektek ...

Én is emiatt csináltam meg az FT-t ... Azt olcsón meg lehetett úszni ...
Ez még olcsóbb, csak molyolni kell vele ...

Unsigned driver telepítésére több mód is van win7 alatt ...

írj, ha van kedv
nemrég értem haza, úgyhogy ráérem...
Her Laca
Na most adtam fel😊 Letöltöm ezt a PP joy nevû szart telepítem a win 7 em meg nem engedi a drivert használni mert nincs digitálisan aláírva😊)
Nos itt töröltem a projektet mindenestõl😊

LeonSilver
Én is az ilyen szüttyögést untam meg tavaly és inkább vettem egy trekket oszt jónapot.Igaz nem volt óccsó (210€😉 de megszûnt a szarakodás.

Her Laca
Te hogy mit kell molyolni egy ilyennel😊 Csak ki szeretném próbálni erre fél napom rámegy😊
Most gondolkodom egy tr en ,mert a bob hoz már jó lenne asszem.
De nekem nincs most kedvem ledekkel vacakolni.

DummyBoy
Jaja, az egy külön SW, amivel virtuális joy-t lehet emulálni.

Fel kell telepíteni, majd "generálni" egy vitruális Joy-t, ami megjelenik az eszközkezelõben és utána be tudod állítani játékokban fejmozgás érzékeléshez, vagy bármihez ...

Her Laca
Valami PP joyt kell kreálnom aszongya .

DummyBoy
Nemtom, nincs webkamerám ...

Her Laca
Na most van hozzá update abban van Il2 is.
Követi a fejem meg minden de a játékban hogy a viharban kell ezt beindítani?😊

DummyBoy
<#eljen> <#integet2>

Her Laca
Rájöttem😊 épp most tettem fel és mûkszik😊)
Öregszem ,annyit kell molyolnom mire az egyértelmûre rájövök😊) de köszi😊

DummyBoy
Várj ... FaceAPI-t felraktad? Vagy csak a FaceTrackNOIR-t?

FaceAPI kell neki, anélkül nem megy az egész!

whiteskull
Innen le tudod tölteni.

Bár nem tudom ez segít-e?

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Her Laca
Azt írja,hogy a program nem indulhat el mert az ippcore-5.3.dll hiányzik a számító géprõl.
Na most halvány lilám sincs ezt hogy pótolhatom.

http://kiforditott.blog.hu/2010/08/18/elet_alomkivitelben

link

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

ebbe a blogba érdemes beleolvasni 😄 😄 link

Her Laca
Na nekem ott nincs olyan😊)

DummyBoy
FaceAPI Faq

2. I see the error “ippm-5.3.dll not found” what do I do?

* The problem is due to the Intel IPP runtime installer not being correctly triggered by an install condition. Specifically, the installer looks for the existence of the file ippcore-5.3.dll, version 5.3.85 and installs IPP if this is missing or the version is less than this value. It seems that ippcore-5.3.dll may already exist on some systems due to an partial IPP installation from another product. The workaround is to manually delete the file ippcore-5.3.dll from the C:\Windows\System32 folder and then re-run the HeadTrackingDemo or FaceTrackingAPI installer. This will be fixed in a later release.

Valami olyasmi, hogy nem tudta normálisan felrakni, mert már fent lehetett ...

Uninstall, keresd meg a C:\Windows\System32-ben az ippcore-5.3.dll-t és töröld le, majd próbáld meg újratelepíteni ... Hátha ...

DummyBoy
Hmmm ... Nemtom, nekem nem kért ilyet ... Utánnanézek ...

De addig is: Itt egy új topik, hogyan lõtték be a FaceTrackNoir-t PPJoy-al FC2 és BS alá ...

FaceTrackNoir + PpJoy

Her Laca
Dummy!

Segíts kérlek. Letöltöttem ezt a FrreTrackNoirt feltelepítem oszt hiányol valami
ippcore 5 3 dll-t Ez mi a retek ? Elõre is köszke.

DummyBoy
Szépen lassan, ha belejön az ember, akkor érdemes mert teljesen meg tudja változtatni a dolgot ...

BS, FC2 is olyan ... BS-ben repked az ember, Easy flight módban, megkeresi az enemy label-eket, és már megy is a Vikhr ... Viszont SIM módban már más a helyzet, Label-ek nélkül meg kihívássá változik, mert elég egy elbújtatott SAM és már bukta is van ...

Én is úgy szoktam gyakorolni az elején, hogy be vannak kapcsolgatva a segítségek, de ahogy belejövök, igyekszem minél több mindent kikapcsolni.

ROF-ban pl: az elején sérthetetlenség (Fõleg mikor még fél órákat töltött pályánként ...) - unlimited ammo és fuel, Aim helper bekapcsolva - így lehet gyakorolni ... aztán mikor az ember kezd rájönni a dolgokra, akkor lehet kikapcsolni õket, mert akkor már visszalõhetnek, elfogyhat a lõszer, stb ...

Ikonok nélkül nehezebb észrevenni az enemy-t, felkészülni az érkezõ támadásra, stb ...

Szóval ezek a segítségek nagyon is jó dolgok az ismerkedési fázisban, de utána érdemes õket elhagyni, fõleg ha online akar repülni az ember, mert ott már ritka hogy bármi is be lenne kapcsolva!

whiteskull
Azért kell az a butus Ai is, hogy visszahozzon egy kis önbizalmat. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Az ikonos légiharcal az a baj, hogy nem a gépet keresed a levegõben, hanem az ikont követed... emiatt is kapcsoltuk ki mi is..
Offline én már totál nem repülök, na nem azért, mert olyan nagyon jó lennék, hanem azért, mert ember ellen az igazi, az AI elég butus... 😊 Meg hát közben jókat dumálunk, röhögünk.. (én néha morgok magamra.. 😊 )

Mi úgy tavaly õsz óta repülgetünk közösen, bár a nyár egy picit ubi szezon volt.. 😊
A repülés kacsán még annyit, hogy nem feltétlen csak akkor repülünk amikor ki van írva.. ha kedved írd, be biztos lesz aki szívesen lenne a kísérõd.. 😊
Papa

whiteskull
Erre mondta Virág elvtárs, hogy az élet nem egy habos torta. 😊))

whiteskull
Az lesz, csak meg kell szoknom. Már az is elég nagy megrázkódtatás volt, hogy a többi segítséget kikapcsoltam. Az összes többi szimulátoron szinte minden segítséget használtam. De ez a ROF tényleg jobb nélkülük. 😊)

DummyBoy
Igazság szerint Friendly Icons is csak azért van, mert minden gépet lehet mindkét oldalon választani.

Az ikonok azért rosszak, mert elég csak a nyilakat követni, és mindig meglesz az enemy ... míg ikonok nélkül egy jó fordulóval el tudsz tûnni az üldözõd elõl, és ha elveszt a szeme elõl és elkezd keresni, akkor abban az idõben akár meg is lehet fodítani a harcot!

Ez az elmélet ... na gyakorlatban ez nekem sosem sikerül, ellenben ellenem mindig sikerrel alkalmazzák 😞

LeonSilver
Ja.Elég régóta.Az elején ikonnak röppentünk de ha gyakorlod rájössz, hogy így sokkal élvezetesebb.Offline tudod tréningelni magad 😉

whiteskull
Természetesen jövök, és a kettes gyakorlás lehetõségét is köszönöm. Élek vele. 😊

Tegnap azért egy kicsit elveszettnek éreztem magam így enemy ikonok nélkül. Ti mindig így repültök? Offline is?

Papa01
Örülök, hogy voltál, gyere minél sûrûbben, ha van kedved! 😊
Gyakorlás: Engem mindig Máté. és Márkó vasal le, úgyhogy mindenki így van ezzel, hogy van hova fejlõdni...! 😊 Ha esetleg akarod, ketten is repülhetünk gyakorlás céljából egyszer, de én sem vagyok valami nagy szám! 😊
@ Máté: Valamikor repüljünk már ketten, jó lenne megnézni ezt a kis sebességû fordulózást.. 😊

whiteskull
Jó volt a tegnapi repülés! 😊

Jó volt rájönnöm, hogy van még mit gyakorolni. Pedig az Ai ellen már olyan jól ment. 😄

Papa01
<#vigyor>
Én gondolkoftam ezen ám! 😊 Szerintem megszánt a jó isten! (Pedig néha hogy szapulom.. 😊 )
Szóval az egész alapja az, hogy a Nick Taylor és a Cop23 urak, hááát nem igazán álltak a helyet magaslatán... Õk jöttek rám ketten és én voltam egyedül kezdetben, de simán le tudtam õket szedni.. (Még én is!!! 😄 )
Annak a körnek vége lett jött Máté és Michu kolléga, és más lett a leányzó fekvése... bár azért voltak akkor is jó kis lelövéseim.. (Kivéve Máté... Ugye??? 😄)

DummyBoy
Aztán hallanád, mikor azon van kiakadva, hogy mennyire béna 😊

Én 2 havonta lövök le 1 gépet, Neki meg nem tetszik ha csak 1 sikerül 😊

(Bocs Papa, de ez magas labda volt 😊 )

Tegnap már majdnem élveztem is a repülést, de asszem kicsit rá kell gyúrnom a kiválásra, mert mindenkibe belerongyoltam ...