Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
BS-ben mennyire vagy otthon? A többi tengelyt belõtted már, vagy mûködtek alapból?
Mert ha bemész a Controls-ba BS-ben, ott ki kell választani fent, hogy AXIS Commands, és akkor lehet a tengelyeket állítani ... Ott kell kiválasztani a JOY oszlopában a Collective Control - Axis Assign asszem, majd megmozgatni a gázkart.
Valamint azt is ki kell választani, hogy Ka-50 Real ... (Gondolom nem Game módban játszol 😊 )
Bocs, ha ezeken túlvagy már, de ki tudja ... 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Õsztõl remélem már én is többet tudok repülni a ROF-val. Cyborg evo force a tipus .
Tegnap este jót repültünk 😊
Buch mesterrel (Remélem nem írok hülyeséget 😊 ) megpróbáltunk együtt maradni, megpróbáltam fedezni fentrõl, ami ritkán jött össze, de jó repülés volt 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
@ Laca : Szerintem ez ilyen agypörkölõ.. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Természetesen szerintem maradéktalanul megéri FT-t vagy TIR-t használni, minden szimben, hihetetlenül megdobja a játékélményt, de ettõl függetlenül azt mai napig vallom, hogy 50k qrva sok érte! (210 ojróval az már 60k ... )
Ráadásul nem mindenkinek jön be ... (Olvastam már ilyet is ..)
Leonnak van igaza. Célhardver kell ,ha lusta meg ideges az ember. Inkább ideges )
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Unsigned driver hekkelés (Hopp ... Leon gyorsabb volt 😊 )
Driver Signature Enforcement Overrider SW
Ez meg parancssoros mókolás 😊
Én a programot (DSOE) használtam anno ...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én is emiatt csináltam meg az FT-t ... Azt olcsón meg lehetett úszni ...
Ez még olcsóbb, csak molyolni kell vele ...
Unsigned driver telepítésére több mód is van win7 alatt ...
nemrég értem haza, úgyhogy ráérem...
Nos itt töröltem a projektet mindenestõl😊
Most gondolkodom egy tr en ,mert a bob hoz már jó lenne asszem.
De nekem nincs most kedvem ledekkel vacakolni.
Fel kell telepíteni, majd "generálni" egy vitruális Joy-t, ami megjelenik az eszközkezelõben és utána be tudod állítani játékokban fejmozgás érzékeléshez, vagy bármihez ...
Követi a fejem meg minden de a játékban hogy a viharban kell ezt beindítani?😊
Öregszem ,annyit kell molyolnom mire az egyértelmûre rájövök😊) de köszi😊
FaceAPI kell neki, anélkül nem megy az egész!
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Na most halvány lilám sincs ezt hogy pótolhatom.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
2. I see the error “ippm-5.3.dll not found” what do I do?
* The problem is due to the Intel IPP runtime installer not being correctly triggered by an install condition. Specifically, the installer looks for the existence of the file ippcore-5.3.dll, version 5.3.85 and installs IPP if this is missing or the version is less than this value. It seems that ippcore-5.3.dll may already exist on some systems due to an partial IPP installation from another product. The workaround is to manually delete the file ippcore-5.3.dll from the C:\Windows\System32 folder and then re-run the HeadTrackingDemo or FaceTrackingAPI installer. This will be fixed in a later release.
Valami olyasmi, hogy nem tudta normálisan felrakni, mert már fent lehetett ...
Uninstall, keresd meg a C:\Windows\System32-ben az ippcore-5.3.dll-t és töröld le, majd próbáld meg újratelepíteni ... Hátha ...
De addig is: Itt egy új topik, hogyan lõtték be a FaceTrackNoir-t PPJoy-al FC2 és BS alá ...
FaceTrackNoir + PpJoy
Segíts kérlek. Letöltöttem ezt a FrreTrackNoirt feltelepítem oszt hiányol valami
ippcore 5 3 dll-t Ez mi a retek ? Elõre is köszke.
BS, FC2 is olyan ... BS-ben repked az ember, Easy flight módban, megkeresi az enemy label-eket, és már megy is a Vikhr ... Viszont SIM módban már más a helyzet, Label-ek nélkül meg kihívássá változik, mert elég egy elbújtatott SAM és már bukta is van ...
Én is úgy szoktam gyakorolni az elején, hogy be vannak kapcsolgatva a segítségek, de ahogy belejövök, igyekszem minél több mindent kikapcsolni.
ROF-ban pl: az elején sérthetetlenség (Fõleg mikor még fél órákat töltött pályánként ...) - unlimited ammo és fuel, Aim helper bekapcsolva - így lehet gyakorolni ... aztán mikor az ember kezd rájönni a dolgokra, akkor lehet kikapcsolni õket, mert akkor már visszalõhetnek, elfogyhat a lõszer, stb ...
Ikonok nélkül nehezebb észrevenni az enemy-t, felkészülni az érkezõ támadásra, stb ...
Szóval ezek a segítségek nagyon is jó dolgok az ismerkedési fázisban, de utána érdemes õket elhagyni, fõleg ha online akar repülni az ember, mert ott már ritka hogy bármi is be lenne kapcsolva!
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Offline én már totál nem repülök, na nem azért, mert olyan nagyon jó lennék, hanem azért, mert ember ellen az igazi, az AI elég butus... 😊 Meg hát közben jókat dumálunk, röhögünk.. (én néha morgok magamra.. 😊 )
Mi úgy tavaly õsz óta repülgetünk közösen, bár a nyár egy picit ubi szezon volt.. 😊
A repülés kacsán még annyit, hogy nem feltétlen csak akkor repülünk amikor ki van írva.. ha kedved írd, be biztos lesz aki szívesen lenne a kísérõd.. 😊
Papa
Az ikonok azért rosszak, mert elég csak a nyilakat követni, és mindig meglesz az enemy ... míg ikonok nélkül egy jó fordulóval el tudsz tûnni az üldözõd elõl, és ha elveszt a szeme elõl és elkezd keresni, akkor abban az idõben akár meg is lehet fodítani a harcot!
Ez az elmélet ... na gyakorlatban ez nekem sosem sikerül, ellenben ellenem mindig sikerrel alkalmazzák 😞
Tegnap azért egy kicsit elveszettnek éreztem magam így enemy ikonok nélkül. Ti mindig így repültök? Offline is?
Gyakorlás: Engem mindig Máté. és Márkó vasal le, úgyhogy mindenki így van ezzel, hogy van hova fejlõdni...! 😊 Ha esetleg akarod, ketten is repülhetünk gyakorlás céljából egyszer, de én sem vagyok valami nagy szám! 😊
@ Máté: Valamikor repüljünk már ketten, jó lenne megnézni ezt a kis sebességû fordulózást.. 😊
Jó volt rájönnöm, hogy van még mit gyakorolni. Pedig az Ai ellen már olyan jól ment. 😄
Én gondolkoftam ezen ám! 😊 Szerintem megszánt a jó isten! (Pedig néha hogy szapulom.. 😊 )
Szóval az egész alapja az, hogy a Nick Taylor és a Cop23 urak, hááát nem igazán álltak a helyet magaslatán... Õk jöttek rám ketten és én voltam egyedül kezdetben, de simán le tudtam õket szedni.. (Még én is!!! 😄 )
Annak a körnek vége lett jött Máté és Michu kolléga, és más lett a leányzó fekvése... bár azért voltak akkor is jó kis lelövéseim.. (Kivéve Máté... Ugye??? 😄)
Én 2 havonta lövök le 1 gépet, Neki meg nem tetszik ha csak 1 sikerül 😊
(Bocs Papa, de ez magas labda volt 😊 )
Tegnap már majdnem élveztem is a repülést, de asszem kicsit rá kell gyúrnom a kiválásra, mert mindenkibe belerongyoltam ...