Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Wow ... várom 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sanyo
Papa01
Fokker mester, kijavítottam, ha van kedved, nézd már meg! 😊 Arra gondoltam, hogy egy külön bejegyzésben, a típusonkénti felszállás lépéseit írnám majd le. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Meló mellett szakadt a nyakamba egy csomó itthoni dolog is, meg intéznem kell ezer ügyet, ablakcsere, lagzik, stb ...

Unatkozni nem fogok 😊 De valszeg játszani sem sokat 😞

Papa01
Oké, köszi szépen! 😊 Megnézegetem én is! 😊
@ Fokker: Köszönöm szépen! 😊 A GYIK-ben megcsinálom a módosítást! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Áááá, sajnos abszolút nem szimulátor ez a WoT.Annyi köze van a valós dolgokhoz, hogy valaha volt tankok szerepelnek benne.
A Steel Beast megvásárlása már többször is megfordult a fejemben mert igaz, hogy nem olcsó de fasza 😉 És én is úgy tudom, hogy használják kiképzésre.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fokker
@Papa : én is drakulálok a screenshothoz! nagyon szép, mûvészi lett. a Tieden kívül még az utolsó lett jó, a többi valahogy nem fogott meg.

egy fontos észrevétel keverékkel kapcsolatban: motor indításakor kell maxra húzni, ha beröffent, utána egy kicsit visszavenni, mert ha maxra húzott keverékkel szállsz fel, jóval tovább tart a felszállás! ugyanis a motor már felszállás közben is akadozni fog. érdemes úgy csinálni, hogy motorindítás után botot hasra, max. gáz, közben addig visszább venni a keveréket, amíg meg nem szûnik a motor akadozása. ez a visszavétel kb. 2-3 gombnyomásnyi.

Leon@ : végre lesz tankszimulátor(kérdés hogy mennyire lesz komoly a szimuláció), bár igaz hogy MMO, de mégiscsak tankkal kell menni. nagyon hiányzik egy normális tankszim, amit eddig ismertem netrõl, az a Steel Beasts. bár ez meg olyasmi, mint a BS, ha jól rémlik használják hivatalos tréner szoftverként is. itthon sehol sem kapni, az ára elég húzós, viszont kõkemény szimuláció:

@messerharcos : üdv a klubban! a többiek mindent elmondtak, én is támogatom, hogy albával próbálkozz, lényegesen jobb gép mint a sima DVII. Camel ellen is több az esélyed vele, bár Camelt igazán csak Dr1-el, esetleg Pfalzzal lehet lekapni. annyira jól fordul, hogy albával nem sok az esély ellene. bár ez függ a Camel pilótától is. a hûtõ mindig tökig nyitva, a motort 1500 fölé nem engedni. kb. ennyi. és gyakorolni offline úgy, hogy eleinte 1 vs. 1-et beállítani, Random Plane, Ace nehézség. mindezt a Quick Misson Generatorral tudod belõni. ez volt régen az orosz rulett. olyan 12-13 légigyõzelem/menet után már érezni fogod az albát. persze a finomságok multiban jönnek ki.

LeonSilver
Oki Dummy, én a szokásos leonsilver néven futtatom magam 😊
Egyelõre tetszik, aztán majd meglássssuk.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

miért is lesz pörgõs?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

köszönöm a segitséget mindenkinek<#smile>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

DummyBoy
Jaja, de még csak feltelepítettem, letesztelni szerintem csak hétvégén tudom majd 😞

Ez a hónap igen pörgõs lesz ...

@Papa: Ok, belerakom, de nem bonyolult, megnyitod az editort, kiválasztod a repteret, a megjelenõ ablakon van egy olyan fül hogy "Planes" és ott tudsz gépeket hozzáadni, törölni ... Ott be lehet belõni mindent ... De kopizhatod is a másik gépet, utána csak meg kell változtatni a tipust és kész.

LeonSilver
Dummy, a WoT-ban is DummyBoy vagy?

Papa01
Urak! 😊
Rendbe raktam a letöltésekben a multis küldetéseket, mert már nagy volt a kotu.. 😊
Ezek kerültek fel:

multi_missions_tdm_korai_gepek.zip
multi_missions_tdm_kesoi_gepek.zip
multi_missions_tdm_kesoi_NO_DR1_Camel.zip
multi_missions_ctf_kesoi_gepek.zip

@ Dummy mester: Ha idõd engedi, betennéd a Eindecker-t a multi_missions_tdm_korai_gepek.zip küldibe? 😊 Köszi szépen! 😊
INNEN le tudod szedni.

Esetleg, ha van kedved, egyszer elmagyarázod, hogy kell csinálni? És akkor nem Téged zargatnálak folyton vele... 😊)

Papa01
Ezt a durva lehúzást! 😞 De azért, akkor csak rendezõdik a net-ed.. 😊
@ Sanyo: Nincs mit! 😊

Sanyo

www.pcpilot.hu

nem is húz a szivem h szerzõdést kössek velük.... eszetlen egy banda.. nekem csak sima net kell, akkor mi a tökömnek fizessek még nekik +2e forintot olyan név alatt"vonalfenntartási költség" - örüljenek neki basszus h egyáltalán hozzájuk megyek, erre még a nyakamba akarnak varrni ilyet is..

... nekik semmibe nem kerül fenntartani a vonalat, egy száz forintos 5-10méteres kábelélrt fogok nekik fizetni havi 2e forintot? hülyék ezek? nem is beszélve arról, hogy máshol pl Budapesten ilyen költséget nem is kell fizetni.. akkor ez most hogy van?

miért nem olyan internetszolgáltatást csinálnak, ami a fogyasztókhoz van igazitva... kiváncsi vagyok milyen marketingesek ülnek náluk, valszeg még a kommunizmus alatt tanultak piackutatás néven valami marketinghez hasonlót és azóta se fejlesztették magukat túlzottan

nem is beszélve arról h a telefonvonalas elavult technológia..

meg a hûségnyilatkozat is elég felháborito dolg sztem..

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Papa01
Módosítottam a bejegyzést, került bele egy YT videó is.. Ha van kedved, nézd meg! 😊

whiteskull
Majd arra is rápróbálok talán egyszer. Igazából ki kellene rendesen próbálnom mind a négy gépet mielõtt veszek valami másikat. Bár az antantokból a kilátás az nem valami jó. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
A keverék sem bonyolult... 😊 Tényleg csak annyi, hogy h felszálláskor maximum, majd repüléskor visszaveszed, annyira h a motor ne dadogjon és a mutató se remegjen.. 😊 Az Antant gépeknél talán ami probléma, h könnyen túlpörgethetõ a motor zuhanás közben.
@ Gascan: 7 ezer forint?? Nem semmi, egyébként szerintem az Invitel eléggé rablóbanda cég.

Leonnak.

lefutattam ... valami mindig kimarad 😊

Papa... tegnap este ugye próbáltam játszani és nem nagyon ment a netem miatt - ugye mondtam h az egész irodaház kb. 2,5/512 netet használ ... utólag kiderült, hogy a tulaj nem zárta le a wifi hálózatot és nem csak az irodaház használta netet 😄

tegnap éjjel lezárta a hálózatot, lefutottam ezt követõen néhány ping tesztet és meglepõen jó eredmények lettek

az egészben csak az a jó hogy nem kell fizetnem a netért... és ezen túl már csak a tulaj meg én fogunk lógni rajta, természetesen munkaidõben az irodák is

vicces mert majdnem beköttetem egy invitelt, ami azért se lett volna jó mert 7e forint, meg 2 év hûségidõt nem tudom ki mer vállalni mostanában - ez meg legalább ingyen van

whiteskull
Szerintem teljesen jó. Még szerencse, hogy az Albánál egyszerû a dolog. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Amint estefelé egyszer már végre gép mellé kerülök. Mostanában ebéd után szoktam egy kicsit odaülni Rof-ozni a szundikálás rovására. 😊

Már sikerült feldolgoznom magamban a múltkori vadkacsa szerepet. 😊))

Papa01
Urak! 😊

Messzerharcos észrevétele teljesen jogos volt, ezért csináltam egy bejegyzést a GYIK-ben a kérdésérõl. Ha van kedvetek, nézzétek már át, hogy szerintetek rendben van -e így.. 😊

Keverék és hûtõ használata légiharcban.
Köszönöm szépen!

Papa01

Mannock halála:

Papa01
<#eljen><#eljen>
Repülni mikor jössz majd újra?? 😊

whiteskull
Bocsi, de úgy éreztem ezt most be kell tennem ide. 😊)))

DummyBoy
Üdv a Klubban!

Elsõ körben: DVII vs Teve: Ez sajnos egyenlõtlen harc, fõleg képzett Teve pilóta ellen ... A Teve is az egyik legjobb gép volt a háborúban, a DVII-est a németek taktikája tette naggyá leginkább, de az a géppárokra és csoportos támadásokra épült. (Javítsatok ki ha tévedek ...) A Teve az egyik legjobb TnB gép (A DR1 mellet) a játékban, csak nehéz vezetni 😊

A DVIIF-nek jóval erõsebb motorja van, ami nagy magasságokban elõny, de a ROF-ban valahogy mindig földközelbe keverednek a harcok, ott kevesebb ez az elõny.

El kell döntened melyik taktika fekszik jobban a Turn and Burn vagy Boom and Zoom. A német gépek az Il2-vel ellentétben itt inkább TnB gépek, míg a szövetségesek BnZ-k. (Persze vannak kivételek ...)

Alap gépek közül TnB-t az Alba DVa-val érdemes gyakorolni (Ez a gép lassabb mint a DVII, de jobban fordul!), míg BnZ-t a Spad-al. Viszont a lassabb és gyengébb gépek miatt a BnZ itt jóval bonyolultabb, nehezebb ... (Szerintem ...)

Német gépeken álltalában a keverék automatikus, csak a hûtõvel kell foglalkozni, elég kinyitni, fõleg kis magasságban dogfight esetén ...
A szövetséges gépeknél van hûtõ és keverékállítás is, a keveréknél az a lényeg, hogy felszállásnál max, utána pedig annyira kell visszavenni, hogy ne akadjon, dadogjon a motor. Pont ahogy a Papa írta ...
Forgómotoros gépeknél csak keverék van. Ott arra kell figyelni hogy a gyors fordulókhoz sokat kell az oldalkormányt használni ...
Mondjuk szerintem itt mindig többet kell használni ... (Bár én Il2-ben nagyon kezdõ vagyok még ...)

Zuhanásnál érdemes visszavenni, max 1400-1500-ig pörgesd a motort, afelett túlpörög, és akkor vége ...

Kezdésképp Alba és Spad ... ezeket tudom ajánlani ...

Papa01
Szia messerharcos!

Üdv a klubban!
Igen ez a szimulátor teljesen más mint az IL-2, de hamar megszokod majd ezt is. 😊
A gépek között nagy különbség van amelyek nem feltétlen követik a történelmi hûséget. A D7 a szimulátorban egy könnyen verhetõ repülõgép javaslom helyette az Alba D5 típust.
Hûtõ: mivel kis magasságban történnek a légiharcok, csak arra kell figyelned hogy felszállás elõtt teljesen kinyisd.
Keverék: Ha a típuson állítani kell a keveréket akkor felszálláskor dúsítani kell teljesen, majd felszállás után addig kell visszavenni amíg a mutató a fordulatszám mérõn stabilan áll, illetve a motor nem dadog.
Egyébként a ROF-ban elég érzékenyek a motorok. például zuhanásban könnyen túl lehet pörgetni.
Ha ragaszkodsz a D7-hez inkább a fizetõs D7F verziót javaslom.
Remélem tudtam segíteni! 😊
Papa

Üdv mindenkinek! Megvettem kb 7-8 hónapja a Rise of Flightot, 4 gépet tertelmez a játék, de fõleg turmovikozom mivel az jobban meg és többen is játszák, továbbá vannak kisebb gondjaim. Szeretnék pár tanácsot kérni, a Fokker DVII-esrõl, hogy érdemes harcolni vele, mert pl a camel ellen csak egyettudtam online tenn, huzni az idõt mig lelõ, hátha érkezik segitség....
ÉS ugytudom, a háború egyik legjobb gépe volt. Mit csinálok rosszul?
Az irányitás elég szokatlan, a sturmovikhoz képest, nehéz egyenesbe mozdulatlnul tartani a gépet, de gondolom ez a normális.
Egy kezdõ egszerû szerón repültem eddig csak, de ott is a következõ problémám fellépett amiért irok. Nem tudom használni a motort, mindig szétégetem, és nem látom a motorteljesitmény ugy %-ban mint a sturmovikban. Olvastam a FAQ-t, hasznos volt, voltak érdekes és fontos dolgok benne, de aról nem találtam infót, hogy hogy álitgassam a hûtét, teljesitmént, mixturet. És fogalmam sincs, mi az az Altitude thortle.
Eltudnátok mondani, ti hogy repülitek DVII-est, és hogy hog és mire szoktáto álitani a motort és "tartozékait, Továbbá mire figyeljek hogy ne égessem szét?
Köszönöm elõre is a segitséget.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Papa01
Repülgettem, N28c-vel egy kicsit, Nem is rossz a motor ereje és a csûrõje..

nekem pfalzal jött egyszer ilyen össze... igaz hogy én nem repkedtem hanem kapásból letettem a gépet de azért 30 másodpercig a levegõben tudtam tartani ilyen állapotban

akkor ez a sörös gépezés nem csak nálam hagyomány... 😊 nekem is bejövõs a Mafia 2... kiváncsi vagyok erre az új dlc-re Vincis vendetta cimmel ha jól emléxem... kb 30 missiont tartalmaz majd

DummyBoy
Én is ma kaptam meg a beta kulcsot 😊

Mostanában nem sok idõm van, nem is repkedek, Mafia 2-t gyúrom, az is tetszik ... kell egy kis kikapcsolódás, mert melóm is van ezer, szabadnapokon meg festettünk, szóval most 1 sörös gépezések vannak otthon csak 😊

Papa01
Egyszer vendégségben, az egyik ilyen fõokos akart nagyon hozzáértõnek tûnni.. Kérdezi, jó hangosan, - Peti, a merevlemezt ugye lehet programozni? És az a büszke vigyor a képén, hogy hú de okosat kérdezett...
Azt se tudtam, sírjak, vagy röhögjek.. 😄
Leon, mit lehet egy ilyennek mondani??

LeonSilver
Ja.AZt nem írtam, hogy mmo csak tankokkal!

LeonSilver
Azt meg kell mondania, hogy mi a gáz a géppel.Az orvosnak is meg kell mondani, hogy a hátam fáj.De azt majd a doki megmondja, hogy mitõl és hogyan gyógyítsam 😉

**--**

Ez qrva nagy gém gyerekek.Még closed megy (ma kaptam meg a kulcsot)!Ha f2p lesz akkor tuti fogok vele játszani.

a barátnõm háziorvosa is kb ilyen akkor mint ti ott 😊 elmegy megmondja h nézze meg a hátát mert fáj ... erre a dokinéni meg visszapofázik, h ki a szar õ h megmondja neki h mit nézzen meg.. majd õ eldönti... õ se megy el hozzájuk h megmondja mit fõzennek otthon ebédre 😄

LeonSilver
A "vegaszok" megvannak, majd a többit meg meglesem.Holnap meg ha ráérek kiszüttyögök a médiába és megnézem van-e valamelyik arma2.
Ha van arrowhead akkor azt szerzem meg, ha nincs sak sima akkor azt.Ha meg egyik sincs megrendelem a cdgalakszisból.

LeonSilver
Régen én is ilyen voltam de ahogy öreg sam, egyre könnyebben durran el az agyam (Gascan a megmondhatója, pedig õt még alapvetõen csípem is) 😊

Egyszerûen a falnak tudtam menni olyanoktól, hogy behozza a "kedves szügyfél" a széjjelbarmolt szarát, majd elkezdi magyarázni, hogy szerinte mi a baja és hogyan kellene megcsinálni. Akkó a fasznak hozza oda? Meg az olyanoktól kaptam idegzsábát akiknek informatikus a szomszédjuk / sógoruk / komájuk / akárkijük és megmondta a frankót.

whiteskull
N em ismerek ott senkit. Igazából évente kb. 2-3-szor jártam arra, viszont a jó hangulatot azt mindig érezni lehetett. Azért is jártam oda. 😊))
Én kifejezetten élvezetem a bal***z kuncsaftokat a régi munkahelyemen. 😊))

Most sem nagyon tudnak felkavarni. Alapból nyugodt típus vagyok még akkor is, mikor kiabálok. 😄DD

LeonSilver
Akkor lehet, hogy találkoztunk, bár én többnyire hátul, a kis kulipintyóban tartózkodtam. Sajnos engem nagyon hamar feltudnak ba**ni az idióták és ezért ritkán foglalkoztam a vevõkkel 😄 Meg 2006 január óta nem nyomom az ipart betegségbõl kifolyólag. Pedig fasza volt a munkahely, qrva sokat nyerítettünk minden nap. Ha ismered a Gábort meg a Norbit akkor tudod, hogy mind a kettõ faszagyerek 😉

whiteskull
Köszi szépen! 😊)))

De nekem is van néhány rigolyám. Csak egy ilyen közösségis oldalra jelentkezem fel, és az már megtörtént a facebookos idõszak elõtt az iwiw-re. 😊

whiteskull
Igen, szombathelyi vagyok. 😊))

Egész biztos találkoztunk, mert többször is jártam bent nálatok.

Papa01
😄 Nem tagadom, van benne valami... 😄

LeonSilver
Ha van accod szívesen látunk itt is.

Papa, már lecsengett az az izé, nyugodtan visszajöhetsz Te is 😄 Kis paranoiás 😉

Papa01
Köszi szépen! 😊 Szeretek foglalkozni vele. 😊

LeonSilver
Hé!Te szombathelyi vagy?Eddig elkerült a figyelmemet 😄

Régebben ( 2006 elõtt) ide nem jártál?

whiteskull
:-)

Egy javaslatom lehet?

A Rof.hu-n a következõ repülés boxot szerintem ki lehetne kapcsolni. Már régen nem frissült, és így egy kissé furcsán néz ki.

Egyébként gratulálok az oldalért. Reggelente ez az egyik elsõ amit megnézek.😊))

Papa01
Köszönöm szépen Urak! 😊