Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiteskull
Nem kicsit betegek. 😊))))))))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Fokker
OK.

Sanyo
Ezeket nyugodtan feltehetnéd a videógalériába is. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Röviden ezért. 😊

www.pcpilot.hu

Fokker
azért használnak nagy gumit, hogy le tudjanak szállni bármilyen felületre, ne kelljen kifutó.

pl:

van még extrémebb:

Relax99
Szerintem ez minden szerveren alap dolog, hogy felszálló gépet nem lövünk, ettõl függetlenül mindig van 1-2 olyan ember aki szeret ezzel szórakozni. Egyébként láttam a videóba, hogy sok gépen jóféle vastag gumik vannak, tudjátok esetleg miért ilyet használnak?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

whiteskull
Ha a levegõbõl indulsz, akkor meg aztán nem is lehet ilyesmi problémád. 😊)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
A szerveren nem kell melegíteni. Gáz azonnal és lehet menni. 😊))

Ha meg valaki felszállás elõtt szét lõ, akkor az biztos nem olvasta a játékszabályokat. Durvábban szándékosan nem fogalmaztam. 😊)))))

Skacok,az miért van hogy felmentem a szerverre repülni,és melegítem a motort amit írtatok az oldalon,kb 5 perc,és mire felmelegedett a motor végre, indulnék de elrepült egy srác felettem és szétlõtte a jobb szárnyamat annyira hogy már a gurulásnál kuka volt!Ha lelõnek mindig meg kell várni a melegítést?Meg rámlõnek közbe,az nem nagyon jó!
whiteskull
Ez az utolsó tényleg mindent bevetett a fékezés érdekében. 😊)))))

Fokker
@Maci : ha másodjára is szart hoznak más hibával, kérd vissza a pénzt, és nézz másik hely után. vannak helyek, ahol a gyári hibás cuccokkal is próbálkoznak. hátha valakinek nem tûnik fel, hogy szétesik a motyó.

@Papa : granula a stathoz! nekem még bõven gyúrnom kell egy hasonlóhoz. a közös repülés jó ötlet a germánokkal, bár eléggé kiestem a gyakorlatból. viszont szívesen vállalok B'n'Z fedezést, ha már megzavarom az ellent, az is jó. mindenképp érdemes elõtte taktikát megbeszélni.

egy kis OFF: Alaszkában rendszeresen rendeznek STOL(rövidtávú le/felszállás) versenyeket. itt egy kis összefoglaló:

Papa01
Oki, Urak, remélem páran még csatlakoznak! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Köszi szépem, jó menet volt! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Tölteléknek, és figyelem elterelõnek jó leszek. 😊)))

No meg valakit meg is kell bosszulni. 😊)))))))))

whiteskull
Dehogy nevetünk ki. 😊))

A nevemben is kihívhatod õket. 😊)))))))

megoldódott.. találtam egy másik drivert az oldalon és azzal úgy ment, h a korábbit letöröltem azt pedig fel

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Bármi ötleted támad -aminek az a lényege, hogy repülni kéne- magam részérõl benne vagyok...DDDDDD

De csak gratulálni akartam a stathoz. 😊
Papa01
Urak, lehet kinevettek.. 😊 de támadt egy ötletem... Mit szólnátok, ha a J99-eseket kihívnánk egy kis közös repülésre, harcra?? 😊) Õk mint németek és mi magyarok?? 😊 Lenne kedvetek? És õk benne lennének szerintetek? 😊

a utility ami meg lenne hozzá az meg nem megy 64bites Win 7en

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

olyanban tudnátok nekem segiteni, hogy vettem egy új USBés Wifi Adapter ... felinstaláltam ... és most hogy meg szeretném nézni a helyi hálózatokat, a WIn 7 azt irja ki, hogy egy adapter nincs bedugva..

... ugyan ezt eljátszotta a korábbi USBés Wifi Adapterrel is, de azzal valahogy egyetlen hálózatra a helyire automatikusan felcsatlakozott.

Viszont a régivel se tudtam megnézni a helyi hálózatokat, térképszerûen

Papa01
Köszönöm szépen! 😊

whiteskull
Ahogy a fiam mondaná: Majd ha felnövök, én is ilyen ügyes leszek. 😊))

Gratulálok! 😊)

Papa01
Urak, ezzel eldicsekszem... 😊

Megtörtént,írtam már emailt!Természetesen cserélik!Vagyis azt mondták,ha nincs eltörve akkor cserélik!És nincs eltörve,tehát (gondolom én), cserélik is!Futár hozza futár viszi!Eddig csak pozitiv tapasztalataim vannak a bolttal ahonnan rendeltem!Nemúgy a gyártóval ... <#lookaround>
Papa01
A vásárlás után 3 munkanapig szó nélkül ki kell hogy cseréljék, minden indoklás nélkül, még akkor is ha hibátlan..

LeonSilver
Ja. És most, azonnal jelentsd be a hibát, ha lehet ímélben is úgy, hogy maradjon nyoma! Ez fontos mert a hiba egy 3 órás készüléknél következett be!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Én inkább azt mondom, hogy ha nem akarják kicserélni, akkor fogyasztóvédekezés. Ha elkezdi maga bütykölni, akkor a késõbbiekben ha elõjön valami hivatkozhatnak arra, hogy nem cserélik / javítják mert buherálta. A neten vásárolt dolgokra egyébként sokkal keményebb szabályok vonatkoznak (még a vásárlástól is ellehet állíni bizonyos esetekben, utólag is!). Marci, javaslom, hogy ennek nézz utána és mindenképpen erõltesd (ha kell) a cserét!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Semmiképpen sem normális, ha tudod cseréltesd ki. Csak akkor kezd el szerelgetni, ha nagyon nem akarják a cserét.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Én ahogy olvasgatom a panaszokat az fogalmazódik meg bennem ismételten mint már annyiszor. Nevezetesen ha egy terméket elkezdenek többen venni és egyre olcsóbb kezd lenni, akkor ez törvényszerûen magával hozza a minõségromlást is. Így volt ez annak idején az Asus és Abit lapokkal, Matrox karikkal, de például mostanában a "neves" és drága PSU-kkal is.

AZ x52 is amíg drága volt és kevesebb fogyott nagyon fasza volt, most meg amikor szaréhugyé dobják utána az embernek olyan is.

DummyBoy
Hmmm ... Nekem nem volt ilyen gondom ...

Meglepõ, de elég sok gomb kiszedhetõ az X52-esen ...

Megpróbáltad már visszarakni valahogyan?

A 3 kis fülecske nincs megsérülve? Lehet hogy csak kicsit mozgatni kellene rajtuk ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Oki, majd egyeztetünk idõpontot.. 😊

Vicces igen!És semmi nem tartja,nem eltörve van hanem nem elég széles a fül hogy megtartsa!

Most mentem fel a szerveretekre repülni egyet!1 órát már gyakoroltam offline! 😄
Majd kicsit okíthatnál valamikor papa,ha ráérsz!<#vigyor2>

Köszöntem!
Papa01
Jaja, sajnos ez gond.. küldjed vissza gyorsan... azér' jó nagy szemetek, hogy ilyen példányokat árulnak

Akinek van X52-je,ez ugye nem normális, hogy kiesik ez a gomb?Nincs jól rögzítve?3 órás a joy!Megy vissza gariba!

Hova töltsem fel a képet hogy be tudjam szúrni ide?
whiteskull
Én is papáét használom, csak egy kicsit változtattam rajta. Nekem a freetrack vezérlése is a joy-on van.

És sokkal jobb. 😊)

Oksi,megvan a cuccos!És papa, ez sokkal jobb mint az "alap" konfig?

Köszöntem!
Papa01
Valamelyik ikonnal, ha jól emlékszem jobb oldalt be tudod tölteni a profilt.. 😊

whiteskull
Van egy kék kör felül az editorban egy fogaskerék és a nyomtató elõtt. Ha arra rákattintasz, akkor teszi a joyra a profilt.

Leszedtem a legújabbat,ez okés!Megnyitom vele a fájlt kiírja a kiosztásokat!És utána?A kijelzõn az van írva hogy no profile!

Vagy már okés csak nem írja ki?
Megnézem ezt akkor!
Azt raktam fel ami a cd-n volt hozzá!De akkor az nem jó gondolom!
Aham megjött már röüködtem is kicsit!De ne is mond!A C gomb amit a két görgõ fog közre kiesik a helyérõl!A nagy fekete a joy-on!Játék közbe nem zavaró,mert csak felfele esik ki,de zsír új cumótól na ne már!Most ment a reklamáló levél! 😄 (hócipõtele)

Megnézem van e frissebb saitek oldalán!

Papa01
Az lehet a régebbi... majd otthon megnézem neked, fejbõl nem emlékszem a verziószámra... 😊 Megjött a joy?? 😊)

whiteskull
A legfrissebb editort szedted le a netrõl? Nekem valami sd6 a neve.

Leszdetem papa joyprofilját,de a profil editor csak .dat fájlokat enged betölteni,de amit be kellene vele tölteni az pr0!Hogyan? 😄
Papa01
Sok sikert! 😊 Ha betöltötted a profilkezelõbe a profilt, ha nyomogatod a gombokat a gázkar LED-jén szépen kiírja, mi micsoda.. 😊

whiteskull
Sok szerencsét! 😊)

Elõször talán az albatrosDVa-val repülj. Talán az a legjobban irányítható, és a kilátás is egész jó benne. Nekem az segített sokat, hogy a nézõpontot hátratoltam teljesen a "home" gombbal.

No meg a tréninget se baj, ha végigcsinálgatod. Bár nekem még az utolsó nem ment. 😊))

Megvan!Most már csak az x52-t várom,holnap megjön akkor próba cseresznye!Le is szedtem papa x52-profilját,majd holnap összelövöm!Hátha sikerül!