29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#16886 Kéne egy kis segítség, úgy néz ki megvan a végleges konfigom papíron:
asus m4a77t
kingmax 2gb ddr3 x2
amd athlon II x4 640
ati sapphire radeon hd5750
1. atiból láttam én még a powercolort és az érdekelne, hogy igazándiból mindegy-e hogy melyiket veszem, az kb 1500-al olcsóbb, hűtésben látok eltérést, de nem tudom hogy a bordák között van-e felület méreti eltérés.
2. mekkora táppal tudnám meghajtani, nézegettem calculátorokat:
newegg: 370w
thermaltake: 347w
bequiet: 77% 400w
asus: 400w-450w-ot jósol
Tanácsokat előre is köszönöm
-
#16885 a TRONt feltétlenül nézzétek meg moziban, az összes többi SF elmehet a sunnyantóba. még a mátrix is. 3D-ben láttam, minimum mégegyszer megnézem. az otthoni letöltögetős-képernyőnézegetős-akadozós változat nem játszik! ezt moziban és 3D-ben kell látni!! -
#16884 Lőttem egy kis Host-ot! :) -
#16883 Persze, nagyon is háklis nem vitatom, ezért nem repülöm.. :) -
sakkay #16882 Azért van hibája.
Nagyon szar a kilátás.
Nem nagyon szereti a botkormány előretolását.
Hirtelen mozdulatnál imád átesni.
Ha harcoltam vele(én vagyok az f7) mindig próbáltam használni -e hátrányokat. -
#16881 Remélem, de én ROF-ozok sztem.. :) -
#16880 Hali!
Jön ma valaki repülni?
Lehet IL-2 is hostolok!
-
#16879 Mondjuk a Teve ellen kb 2-3 gép kivételével, tök mindegy milyen taktikát repül az áldozat.. -
#16878 Igen, én továbbra is tartom, hogy nem a régi.. :)) Máté mondjuk lelőtt vele, amikor én D7F-el voltam, de tudjuk, hogy Ő más.. :) -
sakkay #16877 Az király lesz. Pár napja tevét repülök, kezd alakulni, habár a halálok 30-40 % még mindig rep hiba. Az azért nagyon fura , hogy ha f7 ellen vagyok szinte sajnálom...ha valaki nem repüli azt a taktikát ami kell, esélye sincsen. Érdekes, hogy most ezt sokkal tisztábban látom ,mint mikor én repültem vele.
Papa, változott a Pfalc, vagy mi van? Nem írtatok róla aztán semmit..
Visszatérve az f7-re, érdemes megnézni a műszaki adatokat(összehasonlítva a többivel) 2000 fölött lenne iszonyat halálos, csak hát sajnos az max. igazi kampány misszióban fordulhat elő rendszeresen. Ha jól emlékszem magasban 20-30 km gyorsabb mint a teve. -
#16876 Ne tudd meg... :D a párom tegnap cseszett le hogy "Mozdulni sem lehet ettől a sok ku*** kábeltől..!!" :D -
Gascan #16875 :D :D
aztán majd fényképezd le, mennyire van fölszerelve a számitógépes sarkod egy-egy ilyen repülés folytán.. el sem merem képzelni hány km kábel lehet ott :D
-
#16874 Húha köszi! :) Holnap meg is rendelem.. De nagy élmény lesz rángatni a sok kart harc közben ... hehehe alig várom. :)) -
#16873 Lehet van az olcsóbban is :) -
#16872 Ez csak 10 ezer ft?? Meg is vettem! :) -
#16871 Szerintem ez lenne jó:
1. Gátkar
2. Magassági
3. Keverék -
#16870 Hoppá! Nem is rossz ötlet! Bogarat ültettél a fülembe!!
Mennyi egy ilyen?? :)) Egyébként nekem is tetszik egyre jobban a D7F, és a Seva is, szóóval.. :)
Én a fordulót továbbra is nagyon szeretem, de kizárólag soros gépekkel. A forgósokat utálom mint a bűnömet.. :D
Viszont a Bn'Z nagyon vonz, nagyon szuper lehet úgy légi győzelmet elérni.. -
#16869 jövő héten talán már fogok tudni repülni, egyelőre rengeteg a meló. -
#16868 nem, még nem vettem meg. majd fizu után ;) akár bombázókhoz is jó, de inkább BnZ gépekhez kell majd. unom már a fordulóharcot. egyik kar a magassági gáz, másik a hűtő. a harmadikat még kitalálom. Sakkay mesterhez szeretnék majd csatlakozni wingmenként, ha mi ketten összedolgozunk, hullani fognak a tevék, mint a legyek. -
#16867 Köszönöm szépen! :) -
Gascan #16866 I was hosting a server when J99 Von Bu joined the server.. there was a guy on my side who tried to take off when Mr. Von Bu shot him down from 6 o'clock and then he disconnected.
hosztoltam egy szervert mikor Von Bu csatlakozott.. volt egy srác az én oldalaom aki felszálni szeretett volna amikor Von Bu lelőtte hátulról... ez igy jó? -
#16865 Háát Urak, nagyon felnyomtam az agyam!
Hostolok éppen, és fellépett ez a J99 Von Bu, vagy ki.. Egy srác az én oldalamon volt, épp felszállni akart, mikor ez a kis buznyák egyszerűen rávulcsolt majd kilépett. Múltkor is mögöttem voltam, majd exitelt...
Ha valaki lenne olyan kedves és nem érezné tehernek, ezt a kis esetet lefordítaná angolra, megköszönném. (Sajnos a fordítgatás még, úgy ahogy megy, de amikor alkotni kell.. :)) )
Szeretném ugyanis továbbítani a J99-esek felé...
Köszi szépen! :)
ui:
Mondanom sem kell akire rávulcsolt szintén kilépett...
-
sakkay #16864 Van esetleg ötletetek? Hatalmas már a lábkormányomnál a dead zone..lehet valahogy segíteni ezen? -
sakkay #16863 De azért le a kalappal.
Tényleg reális nagyon. -
sakkay #16862 Basszus..gondolom a cumit meg eltakarja az ülés. -
perko #16861 Valószínüleg hasonlítani szeretne az igazira
-
#16860 Gratula, a bombázókhoz vetted? :) Rég repültél velünk! :) -
sakkay #16859 Mi a szent szar ez?!
A karok tetején lévő babajátékok...ezt miért kellett így... -
#16858 márciusban be fogok ruházni egy Saitek Throttle Quadrant-ra. emígy néz ki:
nagyon megkönnyíti majd a DVIIF és SeVa vezetését. -
#16857 Ez a kép egy M5L típusú repülőgép szárny terhelhetőségét demonstrálja.
Azért engem meglepett... :)
-
#16856 Én remélem igen! :)
A screenshot verseny a risofflight.hu-n, hírként. -
#16855 Hali!
Ki jön repülni ma??? -
#16854 Érdekes, jobb oldalon van egy kar, de az nem mozog semerre... -
#16853 Ezért is van mit bepótolni.. nekem nagyon fos volt ez a hetem, ahogy Mucsi Úr mondta, az ideg a seggemig kapart, úgyhogy most lazítunk.. (A Drágám sincs itt, úgyhogy most repülhetek délelőtt is.. :)) )
Közben repkedtem a DH2-vel.. aranyos az a kis gép.. de annak sincs gátkarja, csakúgy mint az Eindecker-nek? -
#16852 Nem lehet egész nap repülni. Kell egy kis változatosság. :)))
Jó volt ez a két napos pihenő is. :))) -
#16851 Jaaa, vissza előzöl majd, ebben biztos vagyok, már csak Petiken kell egy kicsit belehúzni, és akkor helyre áll a rend.. :))
Kár, pedig már beizzítottam a szerót.. :) -
#16850 A DII februáriban. :))
Mennék, de éppen a műhelyben faragom az alfámat. :))) -
#16849 Köszi szépen, hol? :) Nem jössz egy picit röppenni? :) -
#16848 Gratula Papa! Most látom megelőztél. :)))) -
#16847 Az az igazság, én még nem használtam profilt... :) De majd most megnézem! :)