29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#28178 Készítek pár TrackIR clip-et haveroknak, és ha már ennyire benne vagyok másnak is gyárthatok.
A clip tartalma:
-3 erős infra LED, széles fényszórású, cserélhető foglalatban. (Elforduláskor is jól látja a kamera,
aminek az infra szűrőjét sem kell kivenni, mert elég erősek a LED-ek hogy átvilágítsanak rajta!),
-ki-be kapcsoló,
-segítség a beüzemelésben.
Az elem nem tartozék!
Igény esetén USB-set is gyártok.
4500 Ft-ért tudom adni postával együtt!
Ha összejönne egy nagyobb megrendelés, illetve ha egy vevő több db-ot vásárol, akkor egyezkedhetünk akciós árról. :)
Clip és Sapka működéséről videó.
Régebben csináltam pár db sapkás verziót is, abból még megmaradt 1 db piros sapka, melynek ára szintén 4500 FT postával.
Kipróbált kamerák amivel jól működik (tehát amit ajánlok):
PS3 Eye cam
Microsoft VX-1000 -
#28177 -
#28176 Kb. nem sok választotta el a balhétól. :) -
#28175 Nem semmi... :)
-
#28174 Szigorú! :D
Azt hiszem ezzel engem vallatni lehetne... :)
Köszönöm, Peti is kiszúrta a hibát! :) -
Papának
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:
(minden gép beállításainál nézd meg a tengelyeket ne csak a generalt -
#28172 Szia Peti!
Ez a kép az aktuális beállításokat tartalmazza.
Ennek ellenére, ha tekerem (véletlenül) a joy ugrabugrál a pedál is...:(( Minden vezethetetlen így de a helik meg pláne... -
#28171 Oculus Rift -
#28170 -
ravensoul #28169 Ezek vannak meg eddig (Steamben vásároltam őket):
Rise of Flight: Channel Battles Edition
Battle of St. Mihiel
Birth of Warbirds
Bloody April
Elég sok gép járt ezekkel, szeretem kipróbálni őket, bár némelyiknek még az indítása is eléggé problémás. :)
Látom, most Summer Sale van Steamen, szóval lehet még beújítok valami új dlc-t. -
#28168 Köszi a leírást! :) Milyen csomagokat szereztél be? -
ravensoul #28167 Köszi! :)
Nos, eddig csak egy joyom volt, az említett Genius Metalstrike 3D, ezer éves cucc, de eddig ezzel repkedtem, így a pontosságot illetően csak ahhoz tudok viszonyítani: a Metalstrikekal minden gép balra húzott, hiába lőttem be középre, egy idő után megindult balra, bármerre repültem. Eleinte arra fogtam, hogy a szél, de kicsit fura volt, hogy mindig jobbról kapom a szelet, bármerre is fordultam. :D Aztán betudtam annak, hogy biztos így viselkedtek a gépek. :) Nos, a T16000m nem produkálja a balrahúzós mókát, pedig kipróbáltam realistic repülésben is, mindenféle rásegítést kikapcsolva.
Aztán a Metalstrike durván akadt és nagyon darabosan mozgott, hiába kentem, tisztítottam meg, akadt. Ez meg azért volt rossz, mert a finom manőverek helyett csak durván tudtam rángatni a gépet. Hamar meg lehetett szokni viszont a T16000-t, mivel a kis gázkar ugyanott van, ahol a Metalstrikeon. Gombok konfigolásának majd utánanézek, meg majd később, ha szükségét érzem, beszerzek egy külön gázkart is. (Majd ha nekiugrok végre a DCS-nek... :D ) A bot útja picit hosszabb, mint a Metalstrike-é volt, de hamar meg lehet szokni. Holtjátékot első próbálkozásra nem tapasztaltam.
Igazad van, lehet hagynom kéne azt a missiont, van sok másik helyette... :D
Legutóbbi leárazás során beszereztem pár dlc-t, így már élvezhetőbb, hogy van választék gépekből... :) -
#28166 Grat a joyhoz! :)
Pontosnak tartod? A bot útja mennyire nagy, vagy kicsi? :)
Az a küldetés engem annyira igénybe vett idegileg, hogy hagytam a francba.. :D -
ravensoul #28165 Nos, megvettem a T16000m joyt, tényleg ég és föld a különbség az előzőhöz képest, most látom csak, hogy a Metalstrike 3D-nek valami komoly hibája volt. Viszont elakadtam az utolsó gyakorló küldetésnél (Campaigns - Training campaign - Training Mission #6). Spad13-mal kell először egy Albatrost, majd két Fokkert leszedni. Egyszer már sikerült az elsőt, de utána a két Fokker azonnal kivégzett. :) Nem igazán mennek még manőverek, a gépeket sem ismerem annyira, szóval megköszönném, ha adnátok ehhez valamiféle tanácsot. Csak a Spaddal lehet repülni, szóval ezzel kell megoldanom. Hiába emelkedek jobban, ha fentről ráfordulok a másikra, fordul egyet és megint mögöttem van. Baromira idegesítő... :D
Jöhetnek oktatóvideók, akár angolul is, vagy bármiféle leírás, ami hasznomra válhat. Közben persze a magyar RoF oldalt bújom folyamatosan... :) -
#28164 Ok, persze, mindig itt szoktuk megbeszélni. :) -
sakkay #28163 Inkább DCS...most az van az agyamba. Még a CLOD meg a BOS is pihen. -
ravensoul #28162 Nos, nem gáz, ha holnap a DCS-t toljátok, a RoF megvár minket. :) (Én még nem szántam rá magam DCS-re, bár megvan pár modul belőle, csak baromi bonyolult így első ránézésre, szóval annak majd csak később állnék neki... :D )
Jövő héten igyekszem beszerezni a T16000-t is, remélem ég és föld lesz a különbség a mostanihoz képest... :D
Annyi kérésem lenne, hogy ha szerveztek közös repülést, írjatok ide a fórumba, és ha időm engedi, csatlakozom hozzátok és ezt jelezni is fogom.
-
#28161 Én benne vagyok mindenben, csak beleszólni nem tudok. :)))) -
#28160 Ma nem, holnap igen. :) Bár holnap lehet DCS lesz, de szívesen RoF-oznék is.. Sakkay, Peti, Zsolti holnap RoF? :) -
ravensoul #28159 Nos, mire jutottatok? Ma lesz közös repülés, vagy holnap? :) -
#28158 :D És ma?? -
#28157 Ha időben hazaérek, akkor lehetséges. :)
Holnap már sajnos nem tudok venni. :D
-
#28156 Holnap nem tudsz beruházni egyre? :) -
#28155 Én talán vasárnap érnék rá, de nincs fülesem. Már két hete indulok venni. :) -
#28154 Szerintem az estefelé jó! :) Többiek, egy kis 7végi repülés? :)
Persze küldök majd elérést, ha meglesz az időpont! :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.06.05. 20:19:37 -
ravensoul #28153 Köszi Papa!
Most hétvégén max estefelé leszek, nappal dolgozom. (Kb 18 óra után érek haza.)
Dobok fel egy Teamspeaket is a gépre. Küldesz majd egy szerver címet? (GYIK azt írja, nem publikus.)
Aztán ha jövök, írok előtte egy privát üzit, ha így megfelel. -
#28152 Szia! Persze repülhetünk! :) A 7vége is jó , de a jövőhét is.
A T.16000 jó joy, sok profi RoF-os használja. -
ravensoul #28151 Üdv srácok!
Visszatértem szabadságról, pont időben, hogy kifogjam a legutóbbi leárazást, vettem is 3 DLC-t steamen. :)
A Metalstrike 3D joyom lassan kezd meghalni, ezért nézegetem az utódját, de amíg nem mennek le az X52 árak, addig a T.16000 az esélyes. Apropó, használ valamelyikőtök ilyet?
Nemsokára összedobom a Freetrackemet is, úgy érzem hasznos lesz... :)
Ha van kedvetek néha-néha reppenni egyet és esetleg magyaráznátok pár dolgot, azt nagyon megköszönném. :) A gyakorlóküldetéseken lassan túl vagyok, de van még mit tanulnom. A RoF magyar oldalát is olvasgattam, ahogy ajánlottátok, de még sok dolog nem tiszta.
Szoktatok esetleg közös repüléseket szervezni? Ahogy láttam, külföldi szervereken még azért van élet néha-néha. -
#28150 Köszi! :) -
GPx8 #28149 -
#28148 Köszi szépen! :) A Parallax Mapping leírásában Tom segített. Majd frissítem én is ezzel a Rof.hu-t :) -
#28147 Gratulálok! Jó lett! :) -
#28146 Sziasztok!
Ha nem haragszotok, ide is beteszem:
Szimulátor történelem - 9. rész - Az új évezred, a műfaj hanyatlása.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.05.30. 06:51:53 -
#28145 Nem szokta, mert én olvasok fel neki! :D Mondta, h Te milyen rendes vagy! :) -
GPx8 #28144 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#28143 Te! Katika nem szokta olvasni ezt a fórumot? :))) -
#28142 Ilyenkor az egyik mutatósabb csoporttárs lánykával kell keményen készülni.. -
#28141 Vizsgaidőszak közepén mi egyebet vársz? :) -
#28140 Zéti, már megint ezek a negatív hullámok.. :)) -
Solt #28139 Steam-n is leárazás van... :)