Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
@ Zair: Kb, azt jelenti, hogy "Kapd be!"
@ Fokker: Oki, a pénteki repülés szuper lenne.. 19:30 az ok? 😊
tuning: bár OC 4850-em van, csak egyszer húztam, de szart sem ért fps-ben. 933->1200 memória tuning és 640->700 GPU tuning után olyan 2-3 fpst nõtt a teljesítmény. azóta gyárin fut, majd egyszer vmikor lecserélem a vga-t, de akkor a proci is megy vele. illetve plusz RAM sem ártana. kicsit olyan ez a tuning kérdés, mint az autóknál: lehet bohóckodni csiptuninggal meg sportdobbal, meg ilyen (nem is annyira)olcsó faszságokkal a +2-3 lóerõ miatt, de inkább érdemesebb komolyan csinálni, 3-4-500.000-ért igazi motortuningot csinálni, alkatrészt cserélni stb.... annak van igazán értelme. az megint más, ha vki élvezetbõl tuningol, azt érthetõ. vagy az, hogy halkabb legyen, ez is OK. de vannak olyan egyének(most nem rátok gondolok), akik fillérekbõl akarnak nagyot tuningolni. nem fog menni.
Igen, láttam éppen, hogy plexi meg karton van hozzá LCD helyett, gyanúsan olcsónak is tûnt volna, ha ez tényleg két képernyõ :-)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Srácok, ilyet használ vagy használt valaki? Az ára megfizethetõnek tûnik, de nem tudom milyen játékokat támogat. ROF-nál nem sok hasznát venném, de DCS-hez meg FC2-höz poén volna.
ON
Mi a gyík az a HRP?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Másodszor nem sértésnek szántam hisz ennek a véleményemnek máskor is hangot adtam már és akkor nem háborogtál. Mivel Te ezt sértegetésnek vetted úgy hiszem Neked van szar napod. Talán megint késõn feküdtél és / vagy korán keltél.
Harmadszor a véleményemet ettõl függetlenül fenntartom, nem a HW tehet arról ha lelõnek a rof-ban.
Negyedszer ha nem tetszik amit vagy ahogyan írok, töröld. Meg van hozzá a lehetõséged.
Ötödször HRP
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kicsit hozzászólnék az elõzõ "vitához" ... Nem biztos hogy egyetértek veletek ...
VGA hûtés 10k-ért? Nekem volt Innovatek vízhûtésem CM Stacker házban, csak 12-es PAPST-okkal (Amit Leon is emített ... 5 évvel ezelõtt volt 6-8k az ára 1 db-nak ...)
Ennek a rendszernek (Csak a hûtés) az árából új gépet vettem ...
Az hogy megért-e ennyit? Én 2 méterre a gépem mellett aludtam, és arról ment a TV is ... A barátaim gyakran kapcsolták le a gépet, mikor feljöttek és az energy saver kikapcsolta a monitort ... egyszerûen nem volt hangja ...
Ez is egyfajta hobbi, de van ahol kell - a csend miatt - hõmérséklet miatt (Elõzõ albérletemben fûtésszezonban nem volt nagyon 30 fok alatt a szobahõmérséklet, ugyanis a központi fûtés melegvíztárolója alatt laktunk, ráadásul egykörös volt a rendszer - ha lekapcsoltam a radiátort, akkor az alsó szomszédnál nem volt fûtés ...)
Tuning: Ez egy kérdéses dolog, természetesen van értelme ... Nekem is szoktam Vantage-ek meg ilyenek lenni a gépemen. (Bár leginkább elég a Furmark ...) Elõször is stabilitástesztre tökéletesek, valamint a pontszámokból látható, hogy van-e valami értelme bohóckodni, vagy nincs ...
Manapság sokkal könnyebb dolga van a gépépítõknek, sok kártya van javított hûtéssel, érdemes olyat venni, de van akinek sokat jelenthet a megszokott csönd ...
Én azért adtam fel a harcot, mert a vinyóval nehéz mit kezdeni, valamint már másik szobában van a gép, olcsó, de jó léghûtéssel, ami "aránylag" halk ...
Én viszont megértem ha valakinek extra hûtõ kell a VGA-ra ...
Amikor a 6800GT-k 120k körül repkedtek, akkor nem volt veszélyes 10k extra kiadás a hûtõre ...
Extra hardver tekintetében én háklis vagyok ... Nem értem miért probléma ez ... mindenkinek mások az igényei ...
Az utolsó 2 egerem és egárpadom árából középkategóriás VGA-t lehetne venni ... (És akkor még a billentyûzetet nem számoltuk ...)
Nem villogni akarok ... nem vagyok egy krõzus.
Egyszerûen nekem szükségem volt rájuk, tudom mivel jobbak mint egy alap patkány egy tecsós textil paddal ...
Legyetek szivesek tiszteljétek ennyire mások "mániáit" 😊 Van akinek a hûtés, van akinek az egerek, stb ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
megemlékezés az 56-os századról:
http://vimeo.com/17088860
A játékból felvett részekbõl készítettem 😊
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
www.smart-bus.hu
@sakkay: Fraps! Elindítod a tesztet, és mindig ugyanazt a pályát töltöd be... repülöd kb ugyanazt 3x, majd átlagolsz. Aztán tuning, és ugyanez újra... 😊
www.smart-bus.hu
Jó éjt Uram! 😉
( egyébként felfogtam miért tetted, csupán annyit közöltem, hogy én nem így tettem volna... sajnálom, ha ez bosszantó! 😉 )
www.smart-bus.hu
( persze fiatalon! 😄 )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Papa, és még mi hittük, hogy a billentyûzet-szétveréssel nekünk vannak indulatkezelési problémáink :-D
www.smart-bus.hu
Megváltozik a 777 Studios logo-ja.
Csinálhatom újra a bannereket.. <#vigyor>#vigyor>
Az, hogy nem érted mit írok, az nem hiszem, hogy az én hibám... az eddigi megnyilvánulásaid után van egy olyan érzésem, hogy egy cseppet többet értek ehhez mint te! Olvasd el még egyszer mit írtam, és azután irkálj ilyeneket!
A tuning százalékban mérhetõ. 10 százalékot húzol mondjuk a gpu-n, akkor ha MINDEN STIMMEL, maximum 10% teljesítmény növekedést kaphatsz! Ha adott játékban van 20fps, akkor 10%-s gpu tuning után ez maximum 22fps-re nõhet! Ergo számosítható... a többit sakkozd ki!
www.smart-bus.hu
Kettõ nem volt pénzem újra.
Visszatérve, ne legyél már annyira tudatlan hogy átváltod a teljesítményt FPS-re, mert ez már tényleg bosszantó. GPU és memória órajelet lehet mérni így %-os, de ne váltsd már át nekem rögtön hogy 10%-al magasabb órajel az csak ugyanannyi képkocka/másodpercet fog eredményezni, mert ezzel magadat járatod le. A vantage-en meg te vagy kiakadva, én csak ezt használtam, és tudod miért? mert ez volt a legfrissebb tesztprogi, hát ennyi az oka.
www.smart-bus.hu
Papst ventit lehet venni, bár "szerezni" jobb lenne mert elég drága portéka. Igaz nem fontos, hogy pont Papst legyen.
www.smart-bus.hu
Dehogynem... én sem akartam, de pont ennyit tettem a vidkari hûtésére (zajszint miatt) a családi béke kedvéért...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról