29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Gascan #17812
    :) ..... azért 160 kiló ide vagy oda.. egy madarad csak meg lehet érezni ha ráülök, nem?
  • Papa01 #17811
    Nincs mit! :)
  • Papa01 #17810
    Igen, én is attól tartok, hogy nem jön vissza nekik annyi, mint amennyi a fejlesztések ára... bár a tejelés mellett azért 1-2 havonta új patch is jön ki mindig.. :) és ebben is egyedülálló a ROF szerintem.. :))
    De lehet ez csak olyan amerikás marketing.. :))
  • whiteskull
    Köszi Papa! :)))

Nekem ez a sok siránkozás nem tetszik.

Ez a Jason mindenhol elmondja, hogy mennyire nem éri meg csinálni, közben meg ez az egyetlen szim, ahol szinte havi-kéthavi rendszerességgel tejelünk. :))))
  • whiteskull
    Köszi! :)))
  • Papa01 #17807
    Háát, az én angolom is elég "Tarzanos".. :)) D
    e szerintem kb, annyi hogy a közelgő COD miatt kérnek arra, hogy támogasd őket, illetve a ROF fejlesztési szempontból kritikus szakaszban van. (Gondolom, a a karrier módra gondolnak leginkább... :) ) Plusz még az elején megköszönik hogy még mindig nagy rajongója vagy a ROF-nak.

Bevallom, én egy picit aggódom, remélem a két szimulátor jól meg fog férni egymás mellett. Szerintem, nincs még egy ilyen csapat, aki ennyire igyekszik kielégíteni a rajongótábor igényit.

Én szorítok nekik! :)
  • Lacusch69
    ITT a haverod, aki segít...
  • whiteskull
    És ez kb. mit jelent?

Idegenül nem csak nem beszélek, hanem olvasni sem tudok. :))))
  • Papa01 #17804
    Hát ezt felolvastam a kollégának, nagyon tetszett! Egyébként egész jól írsz, olvasmányosan. :)

Zéti, látod, ha én nem olvasom el, akkor nem ismerjük meg ezt a remek kis történetet sem.. :)
  • Relax99
    Intellektuális ember lehet. Ilyenek olvasására időt fordítasz omg
  • kmarkdev
    Nekem is van hasonló tragikomikus sztorim 2 rokonnal: Marika nénivel és Pista bácsival, akik nekem csak "Nénnye" és "Báttya".
    Báttyáról tudni kell, hogy mozdonyvezető volt, gőzmozdonyon kezdett, és hát akkoriban bizony elkelt oda az erős testalkat, kellett a mintegy 160 kiló. Volt a Balatonon egy kis nyaralójuk, és a nyugdíj után tavasztól őszig folyamatosan ott tartózkodtak. A szezont mindig velük töltötte az éppen uralkodó I., II., III., vagy IV. György, azaz Gyurika a hullámos papagáj. Gyurikák jellemzően életük nagy részét a kalitkán kívül töltötték, és egy kivételével végelgyengülésben pusztultak el.
    Az egy kivétel III. György, aki egy napon a nyaralóból eltűnt. Nénnye felforgatta utána az összes helyiséget, de csak nem került elő. Báttya csak olvasta az újságot a konyhában, és nyugtatta élete párját, hogy ne aggódjon, majd visszajön a kis rosszcsont. Aki nős, az tudja, milyenek az asszonyok, így Báttya sem sokáig olvashatta az újságot, neki is be kellett szállni a keresésbe.
    Ahogy forgolódott erre-arra, Nénnye egyszer csak felsikoltott: ott volt a madár a Báttya két segge partja között agyonnyomva.
    A szerencsétlen jószág a konyhai sarokpadon "szedegetett", mikor Báttya beérkezett az újsággal, és 160 kilójával leült.
    Egy biztos: III. György nem sokat szenvedett...
  • Papa01 #17801
    Az egyik VV-os csaj adatlapján olvastam:

Legőrültebb dolog, amit eddig tettem: volt egy mókusom. Azt hittem, téli álmot alszik, közben már rég halott volt. Elvérzett szegény. Ezután beleraktam 2 zacskóba és kidobtam a kukába.

• Papa01 #17800
    Csak kitettem a riseoflight.hu-ra. :) Hogy fogom magam gyűlölni holnap reggel.. :))
  • Papa01 #17799
    Új éjszakai égbolt.
    Erre már ma nincs erőm... :))
  • Papa01 #17798
    Előrendelhető a Breguet 14B repülőgép!
    Remélem eget verő baromság nincs a hírben.. :) De hosszú napom lesz holnap.. :D
  • Solt
    Mert abban nem sok fizika van... itt azért elég komplex dolgok lesznek, így kell az erőforrás... nem mehet minden a látványra.

Mondjuk, ha a hangokkal nem csináltak semmit, akkor tökön szúrom magam.
  • Gascan #17796
    csak ezt az egy trailert láttam belőle.. egy két elem a wings of preyben azért jobban tetszik, pl. a tűz
  • Solt
    PERSZE! Nem láttad még a videókat meg az ígéreteket? :) Látogasd meg Sanyo oldalát... nagyon jó kis szim lesz ez, ami megint hosszú életű lesz majd... csak ugye minden kezdet nehéz... :)

Olyan oroszosan adják elő... mindjárt itt a megjelenés, bemutatnak egy videót amiben a régi hangok vannak! :D Olyan Ofp - ArmA érzésem van... :D
  • Papa01 #17794
    Dede, nyugodtan, én is mindjárt kész vagyok! :)
  • Gascan #17793
    jobb mint a wings of prey szted?
  • Solt
    Félre értesz! :) Nem lesz az árkád... nagyon baba lesz az, csak kell neki vagy fél év, meg 1-2-3 tapasz majd! :)

Most ugye CoD néven fut, de ezt azért nem szeressem, mert ez a Call of Duty rövidítése is! :)))
  • Gascan #17791
    ja az új IL2 ... na igen, az nekem is árkádosnak tűnik..bár aztán lehet nem az
  • Solt
    Battle of Britain. Az új IL2 ezen a néven indult még, de most már CoD a neve... csak ez nekem nem tetszik, mert arra az árkád fosra emlékeztet! :D
  • Sanyo
    Kösz Papa, tied az érdem, nem linkelek. :)
  • Gascan #17788
    mi az a BoB? :)
  • Solt
    Nem kell tartani tőle... az az első évben egy bug halmaz lesz szerintem! :D
  • Papa01 #17786
    Szerintem igen.. :( Nemsokára kint a riseofflight.hu-n.. :) Szerintem is szép a köd!
  • brendon566
    Tartanak egy cseppet a riválistól:)
    Az új köd csodaszép lesz, alig várom.
  • Solt
    Most mi van? Fosnak a BoB miatt?
  • Papa01 #17783
    Many thanks to all those who have stayed with us! We all know there is another sim out there who is vying for your attention and we know it can be distracting, but the current development status of ROF is at a crucial juncture and we need your support now more than ever!

Beszartam, és sírok.. :((
  • Papa01 #17782
    Roli mester! :) Ezért makkant meg a szercsi.. :)
  • whiteskull
    Még szundítok egyet a fürdőkádban. :)))
  • whiteskull
    Én 8 felé. :)
  • brendon566
    Én leszek 7 felé.
  • Rolo3
    Hali!

Remélem ma már lesz valaki tegnap nagy volt a csend felétek. :D
  • whiteskull
    Hát van még mit tanulnod. :))))

Na, este talán már tudok jönni. Feltéve, hogy valahogy addig ki tudom pihenni az utóbbi napok fáradalmait. :DDD
  • Papa01 #17776
    :))) Nem, nincs neki igaza. Ha belegondolsz nem lehetne évekig a pályán maradni, ha minden nap kikészülve jönnél haza...
  • Relax99
    Én egyáltalán nem mondtam, hogy nem vagy türelmes, sőt nagyon tisztellek azért, hogy tanítani tudsz, olyan embereknek nyugodtan el tudod magyarázni a témát akiknek lövésük sincs, nekem ez nem menne. Lehet hogy Gascan-nak van igaza.
  • Relax99
  • Papa01 #17773
    Naaaaa de uraim... uraiiim.. :D Szegény öreg Papáról azt gondoljátok, hogy nem elég türelmes?? :D Pedig igen csak kis inas vagyok, az [URL=http://forum.hwsw.hu/topic/60224-jatek-koezben-tettel-e-toenkre-hardvereszkoezt/]EBBEN[/URL] a topic-ban lakó urakhoz képest.... :))

Egy kis kedvcsináló...
    [i]
    Én az idegbajos kategóriába tartozok :D

Diablo Hellfire - 1billentyûzet darabokra törése
    Diablo 2 - 2 egér falhozvágása
    Max Payne 2 - 1 billentyûzet kivégzése, mortal kombat Fatality módon (komoly)
    Underground 1-2 - 1 vagy 2 billentyûzet...meg 1 cdrom tálcájának a letörése,meg kb 10 cd
    amit széttörtem... a játék miatt

Más nem játék ami ki tud akasztani - Windows XP :mad:

áldozatok:

1 HardDisk miután oldalba rúgtam a gépet
    az asztalba máig "titokzatos" repedések ;)
    szintén 1 bill., csapkodása,csak a gombok repkedtek,de nem volt már kedvem megkeresni õket,máig
    találok darabkákat :reklamacio:
    kb ennyi...

A CD törés nálam hagyomány...imádom széttörni õket :p
    Amúgy a káromkódás... csak amikor nagyon elönti a fos az agyamat...de általában mutogatni
    szoktam a monitornak :Ð
    Nem is vagyok beteg.... :]

De amúgy nyugodt,csendes gyerek vagyok...csak a gép bir kiboritani... :fuck:

Üdv minden Billentyûzet-gyilkosnak... [/i]