29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#17852 -
#17851 Nem semmi kis masina, piszok gyors... de felfelé semmi kilátás, előre is korlátozott.. :) Készül a hír.. :)) -
brendon566 #17850 holdfényes, igen:) -
#17849 Urak, ez a mondat mit jelent?
Quick Mission now generates moonlit nights
Milyen küldetéseket generál a QMB? Holdvényes? :) Vagy mi?? :D -
brendon566 #17848 :) -
#17847 Vagy épp kimerítette őket este.. :D -
#17846 Mert reggel letolta őket az asszony, és most semmihez sincs kedvük. :))))) -
#17845 56mb a mérete.. :) Gondolom, más szerkeszti a news-r.. oda mindig LOFT postol.. :) -
brendon566 #17844 A news-ba miért nemm tették ki a patch-et?
-
#17843 Ahogy olvasom a DFW és az új éjszakai égbolt az újdonság.
Továbbiak:
HDR éjjel nem aktív.
Gamma correction-t csökkentették.
A vonatok és járművek már nem tudnak átkelni a lerombolt hidakon.
A Handley Page 0/400 orrlövész animációit javították.
A géppuskák külön külön újra tárazásának parancsait javították. (bal jobbról lett 1. és 2.)
A 4. pontot nem értem.. :)
A játékon sokat nem csiszoltak, ahogyan írták is az új kampány generátor fejlesztése már a finisben van... :))
-
#17842 Elérhető az 1.018-as javítás. -
Solt #17841 Tegnap sétáltam egyet a belvárosban... nem kellett volna... nem sok vér maradt a fejemben... rohadt kurvák! :D:D:D -
#17840 És arról még nem is beszéltem. :DD -
Solt #17839 Pöcs kivan! :D -
#17838 Mostanában ez nálam is gyakran előfordul. Tegnap is fél tíz után érkeztem haza. Elindult a szezon nálunk is. :)))
Buliban is, meg melóban is. :DD -
Solt #17837 Ez jogos, bár én addig nem közölnék hírt, amíg nem látom a végét annak amibe belekezdtem! :)
Nekem az a fizikai fájdalom, hogy a letakart G940-t látom minden este... :S -
#17836 Szerintem akkora fába vágták a fejszéjüket, hogy kénytelenek tologatni a kiadást. Bár inkább később jöjjön ki, mint szarul. :)))
Annyira nem zavar, mivel mostanában már szinte fizikai fájdalom, ha nem élő ellenfél ellen megyek. :))) -
#17835 12 körül gondolom. :) -
#17834 Mennyibe fognak ezek kerülni normál áron? Ötlet? -
Solt #17833 Ezt most már jó rég óta tologatják... ne kurvuljanak el... eddig pont azt bírtam bennük, hogy amit mondtak az úgy volt általában... :) -
#17832 No meg gyűjtenem kell új procira, mert lassan ez nem lesz elég az újdonságokhoz. :))) -
#17831 Én meg csak azért se rendelem meg előre. Kb. ezzel az intenzitással még két hónap, mire kijön. Ha meg így haladnak tovább, arra megint lesz még 3 gép amit elő lehet rendelni. :))) -
#17830 Szerintem nem, mert azt most a 19-esre ígérték. :)))) -
#17829 Hehe! :)))
Ez így korrekt. kb. 5-6 órát használták a pénzem. :DDD -
Solt #17828 És ebben már benne lesz az új karrier mód? :) -
#17827 JÖN! :) -
#17826 Gratula szerintem nem, mert attól tartok ma nemigen lesz patch... de ne legyen igazam... :)
Szerintem érdemes most megrendelni a másikat is, mert jelenleg viszonylag erős a mi forintunk.. :)) -
#17825 Na! Előrendeltem a kétülésest. :)))
Remélem nem nagyon kapkodtam el. :))) -
kmarkdev #17824 Nem igazán magyarok... Reflected magyar, de a Les Hellequins század tagja. -
brendon566 #17823 Passz, kb most harmadjára az évben le kéne valamit tennem az asztalra holnap és azon filózok, hogy hanyagoljam-e :( -
brendon566 #17822 Sokszor hallgatom őket repkedés közben:) -
#17821 Szerintem nagyon jól csinálják a srácok és magyarok: -
#17820 oki ki mikortól lesz? -
brendon566 #17819 Schimán... -
#17818 Urak ma repülés?? -
#17817 Ja, de az sajna Symbian^3-ra nincs, az N900-asom meg a Meego-ra vár :)
BTW, az előzőt próbáltam, nem volt rossz, de a mobil Opera jobban bejött mint a Firefox ... gyorsabb volt a kliens ...
Lehet majd letesztelem, de egyelőre pihen ... sajnos Meego-ból még nincs EMMC-s build, emiatt nem nagyon foglalkoztat ... pedig hinyzik a qwery ... :) -
#17816 Egyébként ma kijött a firefox 4 is -
kmarkdev #17815 Báttya nem érezte. Gyurika sem... A dízelek, meg a nyugdíj után a 160 kiló már nem csak izom volt... -
#17814 Itt is volt még én vetettem szerintem föl, opera mobile miatt, de turbo nélkül viszi a 10, azon kívül csak annyi baja van még, hogy a magyar karakterekkel még mindig gondjai vannak -
#17813 Egy kis offtopik:
Nem emlékszem melyik fórumon volt téma, hogy az Opera Mini és az Opera Mobile Turbo nem kezeli le az sg.hu bejelentkezését ...
Na a 6-os Opera mininél ez végre működik :)
Bocs ha nem itt volt téma :)