29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
CsabaSP #18013 Szia! Igen! Már kínomban mindent probáltam.
-
kmarkdev #18012 Nyomtál már recovery-t, vagy addig el sem jutottál? -
CsabaSP #18011 Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy ilyenekkel zaklatlak titeket de még mindig nem indul a játékom!:( Ez a hibaüzenet A "0x0040cda3" cimen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott. A memoriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read".
köszi! -
Solt #18010 Na volt egy kis időm ai-t gyilkolni... SPAD-l lelőttem 6db VII-s fokkert egymás után úgy, hogy először egy, majd kettő, majd három jött rám egyszerre... megizzadtam a végére! :)) -
#18009 Meg van mindegyik. :))))))))))
Hú de jót repültünk ma! Rájöttem, hogy Máté még mindig ügyesebb mint én. De DII-vel simán levasaltam. :))))))) -
brendon566 #18008 Csak akció lenne már :(
Sakkay: Érthető persze, azért remélem minél hamarabb összejön. :) -
#18007 More Bundles and Upgrades Available! -
sakkay #18006 Mennék, de teljesen kicsináltam magam. Elszoktam tőle. Na meg a család is.
A stratégia még csak csak, de ezt nem csípik. -
brendon566 #18005 Repülésre kapható valaki? vagyunk páran -
sakkay #18004 Huuu...marad a kamera.
Képzeljétek repültem egy órát. F7-el 9.5 arány 18 légi győzelem.
Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy sok volt a fast foodon' az újonc, és nem volt Camel.
-
#18003 Én úgy tudom, hogy az utángyártottak csak 1, vagy 2 ir nyalábot tudnak lekövetni ezért nem mindegy milyet veszel, eredeti nintendo-sat vegyél (nem tudom melyik cég gyártaná a konzolt) Ha ez megvan és a sapi ir ledes akkor menni fog, de amit ne felejts el, hogy a wiimote szerintem bluetooth-on kommunikál tehát kell hozzá egy dongle -
#18002 Én biztosra mentem, mert hülye azért nem vagyok. :)))
Viszont ezért sokba is került. Ha ki tudod próbálni, akkor biztosra mehetsz. Egyébként meg szerintem a tulajok se tudják milyent árulnak. -
sakkay #18001 Papa gondolkodom , hogy lecserélem a webkamerát, wii kamerára vagy mi az. De olvastam , hogy nem mindegy milyen.
Na most két kérdés:1. ha lecserélem akkor elméletileg jó lesz az általam épített cucchoz?(mármint a fejeshez amivel most nyomom)
2. tud e az itt lévők között szerezni, vagy utalást adni a vaterán vagy a net bármely részén, ahol tuti a megfelelőt veszem. -
#18000 Lesz ma valaki? -
brendon566 #17999 Szóval az egyenlőre nem, egy lelkes player dolgozott valami ilyesmi modellen (tudtommal). Azért lobbiznak, hogy egy szép nap ez is belekerülhessen... -
Solt #17998 Leesett... egyenlőség jelet tettem a zeppelin és a balon közé... mea culpa, mea maxima culpa... :)) -
brendon566 #17997 De zeppelin is? :) egyre gondolunk? -
Solt #17996 Én úgy emlékszem... :) A konvoj, a hajó, a város feletti dogfight, és ballonok mindig ott voltak bármelyik géppel mentem... :) -
brendon566 #17995 tutkó?!?! :D -
Solt #17994 Persze... bármelyik single küldetésben benne vannak, ha jól emlékszem. -
#17993 hali
lenne egy kérdésem:
a játékban lehet találkozni zeppelinekkel?
(akár az egyjátok kampányban, akár online)
köszi
-
#17992 kb 3x annyit fogunk vízbe esni -
#17991 Tök jó. Semmit se látni. :DDD -
#17990 Na, majd megnézzük.. vajon milyen lehet egy éjszakai dog pl DH2-el?? :)) -
#17989 A hold meg egyenesen csodálatos! :)))
Egyedül voltam, kicsit öröm-repkedtem. :))) -
#17988 Megnézem majd én is! :) Este repültetek? -
#17987 Valami nem klappol Sanyo-nál. Nem tudunk csatlakozni a szerveréhez, ha elindítja. -
kmarkdev #17986 Pont ezért kérdeztem, hogy mi kell ahhoz, hogy visszakapjuk a "régi" szerverünket... -
#17985 Tegnap visszatértem. :)))
Egész szép ez az éjszakai repülés. :)))) -
#17984 Milyen hibaüzit kapsz?
@ Márkó: Az a baj, hogy a hostok során nem egyszerű a bannolás, gyakorlatilag megvalósíthatatlan. :) -
#17983 Valószínűleg Directx hiba lesz. Az első indító képernyőn van valami recover, vagy hasonló gomb. Azt kell megnyomni. Ha az nem jön be, akkor kell tovább gondolkodni. :) -
Lacusch69 #17982 "Mit kell máshogy csinálni mint az első telepitésnél?"
Semmit, az eddig élő regisztrációddal megy tovább. -
CsabaSP #17981 Az a gondom, hogy újra raktam az XP-t majd elkezdtem telepíteni a ROF-ot.
Telepítés és Updateolás után pedig jön a hibaüzenet.:(
Nem tudok regisztrálni sem beállitást csinálni. Mit kell máshogy csinálni mint az első telepitésnél?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
CsabaSP #17980 Sziasztok!
Szeretném a segitségeteket kérni! -
kmarkdev #17979 Azokat bannolnánk :) -
#17978 Amiatt kérdezte, mert sajnos jó néhány külföldi még a kék ikonról sem képes tudomást szerezni.. :) -
kmarkdev #17977 Miért lenne zárt? Itt is csak a szabályokat kellene betartani... Apropó, mi kellene ahhoz, hogy visszakapjuk a "régi" dedikált szerverünket? -
#17976 Részemről is ok. Nem vagyok semmi jónak elrontója. :) De akkor zárt szeró lenne? -
kmarkdev #17975 Az FK41J-t választottam. Egyébként FliK41J lenne az igazi, de úgy nem férne bele a megengedett hosszba pl. a FliK41J*Whiteskull.
Ha az én szavazatom is számít, akkor Camel, DrI., Pup légyszi vissza! Ki lehetne jelölni a küldetésben egy "1 az 1 ellen völgy"-et és egy "Kicsi a rakás"-t a többi gépnek.
1 az 1 ellen völgyben csak párviadal engedélyezett, lehetőleg hasonló géptípussal, és tilos egy harmadik gép beavatkozása.
A kicsi a rakás meg egyértelmű. -
#17974 igen. ez utóbbi is nagyon jó lenne. Márkó már megkezdte a sort, és nevet változtatott; követnünk kéne a példáját. most nem ugrik be, hogy pontosan hányadik századot választotta. FLIK xx