29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#18135 No, megmértem, asztalról kattintva 21 mp login képernyő.
A HDD: 500Gb 16Mb cache 7200-es.
Remélem a konfig a különbség... :) A RAM lehet a ludas.. nekem 6 GB RAM-om van. Solt mester, egy boot mérést is csinálnál, ha van kedved? -
Solt #18134 :D
Azért majd ne feledd... kíváncsi vagyok. ( mondjuk a rof elég töltögetős fajta )
Tegnap néztem, hogy gyors fordulóknál egész piciket megakad a háttér... nem az a szép folyamatos, pedig az fps 40 körül van.
85%-s vga memória használtságot ír a beállításoknál. Ehhez képest az 1GB-ból 900 felett használ szinte végig... :S -
#18133 Háát, én is a cpu ram különbségben bízom, mert szerintem nekem így megvan a 22 mp. :) Most lemérni nem tudom, mert hostolok, és a népek nem örülnének, ha kilőném alóluk a frontot.. :))) -
Solt #18132 :D Asztaltól! :)
Ez függ ám a ramtól, és a processzortól is. A te i7 + ddr3 ramodon biztos hamarabb indulna. Itt a hdd vs ssd a lényeg... firmware frissítés miatt úgyis telepítenem kell egy win7-t hdd-re, majd akkor megnézem ott mennyi idő alatt indul el...
De azért mérd le te is, nem olyan sok az a 22 másodperc... hamar lepörög! :) -
#18131 Köszi! :) De gép bekapcsolástól? 22p?? Vagy asztaltól? mert akkor nem annyira jó érték a 22 mp.. -
Solt #18130 No szereztem pár ősz hajszálat, de nyertünk! :D
Szóval... háromszor indítottam úgy, hogy minden kütyü aktív, és 22 másodperc kattintás után a login képernyő. -
sakkay #18129 -
#18128 :))
-
Solt #18125 Nincs mit... :) ( Fradi meccs után beizzítom... )
Ha nem jelentkeznék akkor kikaptunk a liláktól, én meg agyvérzést kaptam! :D -
#18124 Oki, köszi szépen! :) -
Solt #18123 Minden sokkal gyorsabb! :) Viszonyítási alapom már bizonytalan, mert rég volt már vinyóm, de este lemérem neked, hogy kattintás után mennyi idő alatt ér el a bejelentkezésig! :)
@Dummy! :)))) -
#18122 Ó, hogy én hogy utállak ... Most vettem VGA-t bakker ... :( -
Gascan #18121 FLT verzió van.. azt nem tudom működik-e de sztem valószinű ... ha lesz időm azért kipróbálom hogy megy.. -
#18120 Steam accot pár perc alatt csinálhatsz magadnak nem kell hozzá semmi és ott is vehetsz ugyanúgy játékokat, mint itt gépet. Legtöbb esetbe olcsóbb főleg ha még ilyen 75%-os akciók is vannak. A törthöz nem kell steam egyébként.
A képet meg linkelem neked majd priviben.
@Gascan : törés is van hozzá? -
sakkay #18119 Demóval teljesen meg lehet nézni tetszik-e,vagy nem. Ha meg tetszik, nem 2 hétre veszed, szerintem érdemes megvenni eredetibe. Főleg mert a virág bolti általában hibás, és úgy is beindulnak a patchek. -
sakkay #18118 A total war sorozat a kedvencem. -
Gascan #18117 amúgy tudjátok-e hogy COD-ot le is lehet tölteni? torrenten már fönt van.. aztán ha kiadják akkor meg is lehet venni :) -
#18116 Oki, köszi, a demót szerettem leszedni, de sajnos ahhoz is kell Steam acc., az meg énnekem meg nincsen.. :))
A diák a tanárral??? Úristen! Próbálná meg...
Amit én írtam, az a kollégák között megy.. :) és persze határok között.
Miért mi történt? (Képek, nevek nélkül.. :) ) -
#18115 @ Papa: Ha kell a shogun csak szólj tudok neked virágbolti verziót.
Szerintem még örülhetsz is Nálunk a "diákok" durvább dolgokat csináltak meg 1-2 tanárral/gépjárművükkel. Vannak durva képeim... -
#18114 Értem, köszi. Megnézem digitálisan, olcsóbb -e.
@Zsolt : Én nagy PKD rajongó vagyok, imádom a könyveit, és az azokból készült filmekkel kapcsolatban, kissé elfogult vagyok.. :) -
sakkay #18113 Elég a sima, én azért rendeltem így, mert gyakorlatilag az oldalon ahol rendeltem ugyan az volt az ára, mint máshol az alapnak. -
#18112 Hát igazából engem az eredeti sem fogott meg nagyon. :))
Nézhető volt, egy estére jó. :)) -
#18111 Hehe! Akkor ma te viszed a pálmát. :)))
Én csak simán rányomtam a linkre. :)))) -
#18110 Emlékmás remake.
Az a durva, hogy nem a Marson játszódik.. :(( -
#18109 Nem. Nálam minden alapon megy. -
#18108 :))) Ááá, egyébként is szoktuk egymást megtréfálni.. :))
Shogun: Igen a középsőre gondoltam, az kb egy 1000 drágább.. úgy megvenném.. érdemes ezt szted, vagy elég a sima? -
sakkay #18107 Látom felétek keményen nyomják!
Szabin vagyok, hülyére gépeztem magam ma, azt se tudtam elseje van. -
#18106 Háát hangosan felröhögtem, azért ne aggódj én is kaptam...
1. A kollégák le cellux-ozták a teámat, miután beleszórtak egy rakás kristálycukrot...
2. Egy adag Cellux "gömböt" raktak a kapát zsebembe...
Úgyhogy az illetékesteket, hétfőn nagyon meg fogom vezetni.. :))) -
#18105 Akkor jó, engem egyébként sem zavar, hogy milyen géppel lőtök le én már magát a game-t élvezem. Legalább a magyarok elfoglalják a d5 ranglistát, ha már én befértem a 9. helyre (bár a pontokat még megértem, de azt a KPD-t...) -
sakkay #18104 Te húzod a Vapor x-et Zsolti? -
#18103 -
sakkay #18102 De azért jó volt. Évek óta nem szívattak meg április 1.alkalmából! -
#18101 About menüpont alatt.
Ez megy is be a GYIK-be, köszi az észrevételt! :) -
sakkay #18100 Basszus papa , hogy megszívattál!!!
Csak rányomtam az update-ra...és nem volt semmi...aztán most jól megnéztem a linket!
-
#18099 Nyugi! :))
Egyrészt az nem valami felemelő érzés, ha egy jobb géppel vagy lepuffantva.
Másrészt teljesen jó, hogy visszataláltam a kezdetek kedvenc gépéhez, és így nagyobb tapasztalattal tényleg sokkal jobb gép lett.
Harmadrészt meg az asszony sem tud rávenni olyanra, amit nem akarok. :DDD -
sakkay #18098 Hol tudom megnézni , hogy melyik patch verzió van fent a ROF-omon? Mert nem töltött le semmit. -
brendon566 #18097 Emlékszem ezt velem is eljátszottátok anno:) Nem hittem volna, hogy tényleg szívesen vezetitek, de azóta, hogy megvan az összes hasonló masina, már értem...mind ugyanaz az élmény élmény:) -
sakkay #18096 Huu, én Angliából rendeltem, 3. verzió van(tudomásom szerint) Alap, Limited edition(van benne egy-két bónusz) meg az extra (sakk van hozzá\Japán figurákkal\ meg egyéb biz baszok)...nekem a középső van meg. -
#18095 Köszi a választ! :)
És jól láttam, a gyűjtői ugyanannyi a CD Galaxisnál mint a sima? -
sakkay #18094 Nagyon jó, és jó nehézre sikeredett. Habár mindig very hardon kezdek minden stratégiát, lehet azért, de sokan sírnak...nekem meg ez a perverzióm. Gyönyörű ,és nem magyar. De nem gond szerintem.