Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolo3
Hello mindenki!

Remélem valaki tud segiteni mert nincs driver a joy-hoz xp alá!
Ms sidewinder force feedback pro ez mûködik valakinek???

Mondjuk az még az én sárkánykámnak is sok...brrr...zone romantik...<#wilting>

Alkalmas még a Lifestyle network és a Deko tv is...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

whiteskull
Ha van nálatok zone romantic, akkor meg vagy mentve. 😄DD

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Addig ROF ment, most meg már vége a mega......most , hogy gondolkozom ez nem is lesz így jó!<#guluszem1>

whiteskull
Nálam is kipróbálta. Hál istennek nem szokott rá a szimulátorozásra. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Nálam már a megasztár se játszik. 😊)))

Ja, és csak kicsit néz hülyének a párom mert kipróbáltattam vele.<#nevetes1> Az elõzõ témához annyit(anyátok közt ilyesmi) , hogy én nem bírom elviseli ezeket az eposzokat, és addig csesztettem a kicsi párom,(és tudatosan mindig kiröhögtem) amíg feladta az összes szart! A Megasztár kivétel, de az más is...kicsit. Mondjuk azt is utálom.<#gonosz3>

whiteskull
Lehet ezek szerint nem is vagy annyira analfabéta. 😊))

Úgy néz ki , hogy már egészen jól belõttem, de azért még tesztelek...nagyon nagy élmény, na és az sem semmi , hogy mûszaki analfabétizmusomhoz' képest meg tudtam csinálni!

whiteskull
Ugye, ugye! 😊)))

Van itt még aki szereti a száraz stratégiát? Hoi3 stb...

Hatalmas ez a track Ir...Hihetetlenülnagyon*****jó!!!

Dehogy vagyok vega! 😄 Más amikor mondjuk vendégségbe mész és miattad, a te kedvedért ölnek meg egy állatot, meg más amikor mondjuk a piacon a kifõzdébe eszel valamit... vágod? 😊

Egyébként én csak annyit mondtam, hogy sajnálom õket, nem azt, hogy nem zabálom meg õket! 😄

www.smart-bus.hu

Sanyo
Ha regisztrálod magad a riseofflight.com-on, két hétig repülhetsz demó módban.

www.pcpilot.hu

Relax99
@ Papa: ez most kinek szólt?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Bocsi Papa, lemaradtam egy körrel. Láttam a nevemet, de elveszítettem a cselekményfonalat :-) Hogy jövök a képbe? Csak hátha tudok írni valami okosat,mert azt szeretek :-)
Hali, egyjátékos módban sem tudok játszani "license key" nélkül?
Papa01
De hát azok miatt lövik le, halásszák ki, vágják le az állatokat, akik megeszik nem? Vagy vega vagy? (Ez a szó... 😄)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Relax99
Szerintem azzal úgy nincs gond, ha azért ölöd meg, hogy enni tudj, csak sportnak nem szabad tekinteni. Ez pedig csak egy játék. Én már a hatásokat ahogy meg van csinálva azt élvezem.

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Úgy vagyok vele mint a Buddhisták... ha nem miattam ölték meg, akkor jöhet! 😊)

www.smart-bus.hu

Papa01
Nono! <#vigyor> És amikor a jó kis õz vagy vadröfi pörköltet nyomod be? 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nem!!! Azok mégiscsak emberek... egy állatot jobban sajnálok! 😄 Meg különben is, az önvédelem, a hunter meg gyilkolászás! 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Nono! És az ARMA2?? Ott nem sajnálod szegény ellent?? <#vigyor>

Papa01
Ez nagyon szép!!!<#eljen>

Én a demoval játszottam anno... nagyon jó kis játék, csak sajnáltam állatokra lövöldözni! 😞(

www.smart-bus.hu

Papa01
Múltkor Zair járt pont ugyanígy.. Mit lehet bírni ezen az idiótán?? 😊)

Relax99
Na erre gondoltam "The Hunter"

Honlapja: www.thehunter.com

Relax99
öhh hát nem ezt lol nem is láttam még <#csodalk>

Relax99
@ Papa: Hát igen, a szörnyû az, hogy ezt pont akkor tuszkolják az emberbe amikor leülne az ember kicsit tv-t nézni és nem megy más, pedig mennyi értelmes mûsort lehetne helyette adni.
A másik probléma pedig, hogy a rendezõ és a forgatókönyv író is elbújhat.

Papa01
Köszi Fokker! 😊 Remélem hamarosan az össz. Pfalz listában is elérem a 2. helyezést! 😊
@ Relax: Engem az ilyen sorozattokkal vallatni lehetne.. Fõleg amikor elkezdenek "színészkedni", és különbözõ érzelmeket megpróbálnak eljátszani. Egyszerre szánalmas és idegesítõ.. 😊

Relax99
Én az ilyen "barátok közt" és társai sorozatokban csak azt várom, hogy még lejjebb süllyedjenek és szégyenszemre behívjanak még valaki olyant aki folyton a kamerát bámulja.

Relax99
a t34 vs tiger nevezetû förmedvényt már próbáltam, szépen néz ki meg minden, csak ott a gond, hogy lejtõn lefele 40kmh körül a tigris pattog mintha papírból lenne, meg van még egypár hasonló érdekesség benne. De aki erdõt akar irtani annak ajánlom

Fokker
tankszim: a Steal Beasts az amcsi haderõ hivatalos tréner-szoftvere. azt nem tudom, hogy mennyire élethûen mozognak a tankok, de a ballisztika biztos jó lehet. ha ezen tanulnak a bakák tankot vezetni, akkor annyira rossz nem lehet 😉 egyébként imseritek a WWII Tank Battles: T-34 VS. Tiger címû szösszenetet? oroszok követték el, egész korrektnek tûnik:

---
granula a Pfalz-Mestereknek! <#worship>
---
2Pete: ez a Realflight szimu majdnem kész van, már csak egy egészen kicsit kell rajta csiszolni.<#nevetes1>

Papa01
<#vigyor0> Milyen durva én is csak egy szûk másfél éve nyomom.. 😊

whiteskull
Én se voltam nagyon erõszakos, magától jött rá. 😊))

No meg akkor még nem ROF-oztam. 😊))

Papa01
Bááár engem azért kínozni lehet ezekkel a szarokkal, néha meg is jegyzem, hogy:

- Húúú, ez hatalmas színészi alakítás volt.. Eddig, hogy nem kapott Oscar-t?

Na erre kapom is a szúrós pillantásokat. .😄

Papa01
Ugye-ugye... 😊 De azért én erre nem vetemedem.. A párom, nézi azt a kórházas valamit, minden este, és õ sem csesztet, amiért én repkedem.. 😊

whiteskull
Én már az elején nagyon gyorsan meggyõztem a Mamit, hogy igazából nem is nagyon akarja nézni. 😊))

Pedig nagy fan volt. 😊))

Papa01
Köszi! 😊
@ Gascan: Gondolom, Te is így vagy, ha a valaki elkezdni néz a pl Barátok közt címû semmirõlnemszólóvalamit.. 😊)

😄 😄 .... engem itthon csak szimplán hülyének néznek, ha a játékban elért eredményekkel dicsekszek 😄 túl sok idõm van meg ilyenek 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

whiteskull
Köszi! 😊))

whiteskull
Simán. 😊

Már csak azt kell megoldani, hogy a visszalépõ sörödet, hogy juttatod el hozzánk. 😊))

Most néztem. Gratula a magyar triumvirátusnak!

Papa01
Köszi!! 😊 Persze, simán! 😊 Szerintem a G90-esed már mély depresszióba eshetett... 😄

DummyBoy
Húúúú ... Gratula Urak! <#worship>

Merjek én ide visszajönni repülni??? <#whatever>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Na megnéztem ezt a szimet, nem ez volt, max a 2000 verzió.. a steal név biztos(egyszerûen nem találtam más ilyet ,de annyira kezdett idegesíteni, hogy még éjfélkor is ezzel szaroztam...a 2000 elõd játszható v.), mást meg nem találtam. Az biztos , hogy oktatási célból adták ki a pro pe változatot, megemlítve a West Pointot is.

Papa01
<#vigyor> És gondolom, nem annyira hangosan...

Na jó, hát én is tisztes távolságból szoktam mondani... 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Ilyet mondni??? 😊) Áááá, nálam ez kész életveszély lenne.. <#vigyor> Mármint nekem lenne annyi.. 😊