29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#18902 Vagyok Papa! -
#18901 Vagyok Urak, valaki? :)
@ Roli, Sakkay: Köszönöm! :) -
sakkay #18900 Sziasztok, mindig olvasom mi a helyzet. Gratulálok a századhoz!
Tegnap akartam repülni, de az általam ismert oldalak fent sem voltak. Orosz,meg a japán. -
#18899 Papa innen szedd le a pdf doksit!
http://portal.zmne.hu/download/bjkmk/bsz/bszemle2010/3/01.pdf -
#18898 Na hali vagytok?? -
Solt #18897 Én sem értem... ha a reklámját meghallom ezeknek, már emelkedik a vérnyomásom. :D
Mondjuk az azért tény, hogy a csillag sztori mérföldekkel más kategória, mint a vv meg ez a farbatosz nőstényt keres akció... Más kérdés, hogy még így is kritikán aluli... :D -
#18896 Engem attól is kiver a hideg víz... miért csinálnak az emberek magukból hülyét egy ország előtt? Soha nem fogom megérteni.. :)
@ Zsolti: Minden rosszban van valami jó.. :)) -
#18895 Milyen szerencse, hogy van akik gondolnak szegény pilótákra is. :))) -
Solt #18894 Meg kezdődik az alekosz puncit keres... :D
Döbbenet számomra, hogy ezeket ember, hogy tudja végig nézni! :D Mondjuk az a csillag bigyó még hagyján... -
#18893 Ááá, nem még... :) Van az a Csillag születéses izé.... -
#18892 Lassan félned kell Papa, vége a Valóvilágnak nemsoká. -
#18891 Remélem, nincs komoly gondod! :(
A Portal tippet köszönöm, megnézem! :) -
#18890 Nem tudom ... igazság szerint nem is a párom rendelte el a légtérzárlatot, hanem én (Csak így sokkal jobban hangzik xD ...) ... most nagyon összejöttek a dolgok :(
Remélem mihamarabb repülhetek megint, egy reddotos tevét nem hagynék ki az tuti :)
Meg persze lecsúsztam az akciáról, pedig a kétülésest meg akartam zsugázni ... :(
De amint rendeződnek a dolgaim, jövök majd :) Csak amikor van egy kis időm (minimális mostanában ...) akkor Portal-ozom (Érdemes megnézni mindenkinek!!!) ... végigtolok egy szobát és annyi ... -
#18889 Nem irigyellek, én még ma kaphatok azért felszállási engedélyt, ha mindent rendben talál a repvez.. :))
Tényleg mikor jössz újra repülni velünk?? :) -
#18888 :) Nálunk is légtérzárlatot rendelt el a légiforgalmi irányítás egy pár napja xD -
#18887 Oki, köszi szépen!! :)
@ Roli: Szupernek tűnik, akkor este TS-en, de a repülésvezető kisasszonyt nagyon körbe kell majd udvarolnom.. :D -
#18886 Mindenképp leszek este TS-en mert akarok repülni egy kicsit :D:D:D -
#18885 Meg van benne irodalmi jegyzék de nagyrészt angolból lett fordítva szerintem fasza ennyi infóból meg lehet csinálni szerintem. -
#18884 Még a géptípusok is meg a festésük is! -
#18883 Full magyar és vagy 20 oldal a magyar pilóták is szerepelnek benne mennyi (lgy) meg minden! -
#18882 Én segítek szívesen! :))) -
#18881 Szia Roli!
Kösziiiii! :) Angol? :) Este TS-en majd megbeszéljük, mit szólsz? :) -
#18880 Hali Papa!
Van egy pdf-em erről a témáról -
#18878 Szerintem érdemes lenne róla pár szó magyarul és angolul (Történelmi háttér, megalakulásának oka, jelmondat ... mint ami a régi multi küldik elején volt :) )
Valamint a tagok listája :) -
#18877 A ROF.hu-ra szívesen kitennék a századdal kapcsolatos anyagot! :) -
#18876 Már 4-en vagyunk. :)))
Egy fél század. :))) -
#18875 Valakinek pl: felügyelnie is kellene a dolgot (Márkó?), főleg azért hogy bárki (Nem a repülések és a fórum állandó részvevőire gondolok itt természetesen!!!) ne vehesse fel ezt a nevet ...
Kellene valahová egy lista, (rof.hu?) ahol a század tényleges tagjainak neve szerepel, hogyha valamilyen kölök ezzel a névvel hazárdírozik külföldi szervereken, akkor ne sározzon be benneteket - bennünket :) (Mostanában nem repülök, de lehet újra rágyúrok én is majd :) ) -
#18874 Hányan csatlakoztunk eddig??? -
#18873 Köszönjük szépen! :)) -
#18872 Ennek így kell lennie! :))) -
#18871 Sokkal jobb században és együtt repülni, grat mindenkinek a megalakuláshoz! :) -
kmarkdev #18870 Egész szépen alakul a század... lassan századírnokra is szükség lesz...
Beindultak nálam a víziók... Párok alakítása, páros harcmodor választás, gyakorlás, megjelenés egyszerre nagy létszámban valamelyik szerón, és az első 5-ben mindig legalább 3 FK41J-s... :) -
#18869 na kész is van mától FK41j*Rolo a nevem -
#18868 -
#18867 Csak kíváncsi voltam, azt hittem, valami kabala szám... :) Ott volt ahol írtam? Ezt is majd beteszem a GYIK-be.. :) -
#18866 Még erre gondoltam
FK41J*Rolo -
#18865 lehet,hogy nem lesz a 3-as
-
#18864 Az csak úgy jött
-
#18863 Főképernyő Profiles - New, ha jól emlékszem... :) De miért Rolo3? :) Mit jelent a 3? -
#18862 Hol tudom átírni???