29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Zsolt7411
    Szia.

De a VGA ramból 600 megát használ deinkább 550 megát 1280x1024-es felbontásnál.Megpróbálok képet felrakni.
  • Papa01 #28378
    Szia! A grafikai beállításaidról tudnál kitenni egy képernyő képet? Más játékoknál ellenőrizted, azoknál nincs gond?

Szerintem az 1Gb-os vga azért szűkös már a RoF-nak. Milyen felbontást használsz?
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.01.11. 06:33:57
  • Zsolt7411
    Sziasztok.

Megtudná valaki mondani hogy a játék miért megy csak max 25-35 fps-el miközben a proci max 40-50%-on megy a vga-max 46-51%-on megy a 8 giga ramból használ max 3800mb-ot.A vga ramjábol max 600 mb-ot használ,és közepes beállításon játszom vagy még inkább leveszek belőle de akkor sem jobb a helyzet.A játék steam verziós.A játékban az fps limited unlimitedre van állítva.

Ez a gépem adatai.

Q6600 4x2400 mhz
    Vga. HD 5770 1024 mb gddr5
    Ram. 8 gb
    Táp 500Watt.
    A felbontásom 1280x1024.
  • whiteskull
    Boldog új évet! :)
  • Frenky
    Hi! Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok HUNter & HUNAF

• Papa01 #28374
    Boldog új évet! :)
  • feca1229
    Az egyik lábam karácsony, a másik szilveszter, gyere kislány ugorj be a két ünnep közé!
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • croatianus
    Áldott karácsonyt!

Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.12.24. 13:23:43
  • Papa01 #28371
    Boldog karácsonyt kívánok! :-)
  • Papa01 #28370
    Karácsonyi Rise of Flight akció.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.12.22. 22:06:36
  • Papa01 #28369
    Igazán nincs mit! :) Válaszoltam Neked!
  • Kopasz442
    Köszönöm szépen! Küldtem egy privi üzit is!
  • Papa01 #28367
    Kérdezz bátran! :)
    Lövészként úgy tud a barátod játszani, ha az adott szerveren elsőként te választasz egy bombázót (te leszel a pilóta, ha együtt szeretnétek repülni).
    Ő pedig az Occupy plane crew positions menüpontra (alul) kattint. Ekkor a megjelenő menüből a Te gépedet választja.
    A lövészeknek ezt a kis ismertetőt javasolnám: :)
    Néhány tipp lövészeknek.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.12.22. 14:19:31
  • Kopasz442
    Ha egy barátom lenne a lövészem, neki is meg kell vennie a bombázot, vagy sem? És milyen módon lehet a gépbe lépnie neki? Jó sok kérdést teszek fel itt, Ugye?
  • Papa01 #28365
    Szívesen, nagyon jó lett a vidi, gratula! :)
  • Kopasz442
    Na a végén csak sikerült megreptetni a "bébit" :D Köszönöm az infókat Papa!
  • Papa01 #28363
  • Relax99
    off:
  • Papa01 #28361
    Az ikonokat ki tudod kapcsolni az I billentyűvel. :)
    A Gothat megnézem majd, nagyon rég repültem vele.. :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.12.20. 20:02:35
  • Kopasz442
    És... ha eddig nem voltam elég talán most... A nagy Gotha bombázó igencsak kifogott rajtam, sajnos minden felszállásom berádlizásba fullad. Se joy-al se egérrel nem birkozom vele. igazi nehéz vas! De gyönyörű! Tud valaki majd oktatni?
    Köszönöm a figyelmet!
  • Kopasz442
    Azért még egy kérdés ha nem baj. A visszajátszáskor is feltűntek a képernyőn a küldetés feliratai. Az alul lévő idő csíkot eltüntetni nem volt nehéz, de ezek a feliratok kifogtak rajtam. Van rá mód hogy ne jelenjenek meg?
  • Papa01 #28358
    Nagyon szívesen! :) Simán előfordulhat, hogy közösen repültünk... :D
  • Kopasz442
    Ez több mint ami kell, és gyors is! Nagyon szépen köszönöm! Nem repültünk mi már valahol valamivel?
  • Papa01 #28356
    Szia!

A felvételt a Ctrl+R kombinációval tudod elindítani, a felvételt egy ikon is jelzi a jobb felső sarokban:

A lementett track megnézéséhez kattintsa jelzett ikonra:

Kiválasztod a track-et, majd LOAD:

Nézed... :)

Ha publikálható formátumot szeretnél, akkor pedig:
    Videó készítés.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.12.20. 16:19:03
  • Kopasz442
    Sziasztok, A kérdésem:
    Hogyan lehet fly recordot készíteni? Mert nekem nem ment el semmit se.
  • Papa01 #28354
    Nem... :( De megbeszéltük, hogy host-olsz!! :) 7vége, jövő hét? :)
  • Relax99
    Papa sikerült már megcsinálnod a hálózatodat?
  • Relax99
    Ismerős helyzet
  • Papa01 #28351
    Szia!

Nekem digitális verzióm van, de nem is szükséges annak feltelepítése.
    Én így csináltam:
    1. Letöltöttem a legújabb verziót a hivatalos oldalról.
    2. Feltelepítettem, és a játék belépésnél megadtam azt az e-mail cím/pw párost, amit a vásárláskor használtam (ezzel tudsz belépni a hivatalos oldalon is).

Minden vásárolt tartalom elérhető, amit eddig vettem. Telepítési segédletet ITT olvashatsz.

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.12.12. 21:50:07
  • croatianus
    Szerintem, ha nem akarsz nagyon belekavarodni - és nem ragaszkodsz a sztímes "fícsörökhöz" - , akkor a sztendalónt használd.
    A sztímen ezek a "csomagok" csak arról szólnak, hogy ők maguk (sztímék) összepakolták, ami szerintük kell neked az amúgy a RoF oldalon egyenként vásárolható dolgokból (ott már nincsenek csomagok). Azonkívül, hogy ez csak fölösleges kutyulás, még tán olcsóbbnak sem mondható.
    Én k.b. egy hónapja fedeztem föl magamnak újra ezt a jó kis szimet, és kezdtem el vásárolni is (rendesen fut a jelenlegi gépemen + van használható "felnőtt" szerver), és azóta volt két 60%-os spezial angebot. Jelenleg rendelkezem az összes német géppel, ami cirka 50 dollárba fájt.
    Karácsonyig meg még biztosan lesz egy leárazás.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.12.12. 14:50:05
  • Solt
    Ha emlékeim nem csalnak, anno a DVD verzió is ilyen volt. Volt az alap játék plusz 4-6 gép. Aztán ez ingyenes lett, és ekkor került fel a steamre is. Onnan letöltöd, belépsz a régi regisztrációddal és ennyi... ha kell pluszban valami gép, akkor steam-n csomagban lehet őket megvásárolni. Ha nem kell semmi plusz, akkor azzal a pár alap géppel most is repkedhetsz.

Ha egyesével akarsz vásárolni, akkor a hivatalos oldalon lévő store-ból vásárolj, de azokat nem lehet steam-re áthozni sajnos. Gondolom a túl sok kiegészítő miatt nem tudtak a Valve-l megállapodni...
  • SgtChris
    Hát a free play verziót értem alapjáték alatt, amiben benne van a pár repülhető típus. Ugye ez elvben simán letölthető/játszható, akár a steamen, akár standalone verzióban, ha jól értem. Ez pár éve is így volt, mert nem vettem meg a játékot magát...csak játszottam az alap gépekkel. (Na most, hogy online, vagy offline, már tényleg nem emlékszem...de regisztrálni kellett már akkor is a weboldalon.

Szóval ez a regisztrációm megmaradt, de ugye megvásárlásra nem került se a game, se egyéb DLC.
  • Solt
    Úgy emlékeztem, hogy volt a DVD verzióhoz is kulcs, és én azt regisztráltam a steam alatt, de aztán rájöttem, hogy volt valami Humble Bundle akció, és akkor vettem meg a steam-s verziót.

De mit értesz alapjáték alatt?
  • SgtChris
    Régi kulcs? Nem emlékszem, hogy az akkori free változat kulccsal ment volna...ha így is volt, az már tuti nincs meg. Mondjuk érdekes, mert az elfelejtett jelszavamat visszakaptam, de ott csak az alapgépek kódjai vannak felsorolva a profilom alatt, ahogy írtam is...maga az alapjáték nem.
  • croatianus
    Én mondjuk örülök, ha valamit nem muszáj sztímmel nyomatni. Egyre kevesebb ilyen van. Kezd aggasztani ez a fenenagy sztímesedés.
  • SgtChris
    ÓÓóó...bakkker, azt hittem, csak a DCS ilyen elcseszett....most is fent van a gépemen kitudja hányszor.... Van ugye a standalone 1,5-ös verzió, aztán a standalone 1.5.1 (beta), aztán a steamen is....Meg persze, ha lejönne, megleshetném a 2.0 (alpha) verziót negyediknek... Lassan 1TB-os vinyó kell csak ezeknek :-(

Mert ugye van olyan modulom, ami steam-es (FC3), meg van olyan, ami csak a standalone verzión fut (Mi-8MTV) Jobban örülnék, ha minden egy helyen mehetne, de ez ilyen...
  • Solt
    Regisztráld a régi kulcsodat steam alatt, majd után add meg azt a felhasználó/jelszó párost amit régen használtál.
  • croatianus
    Szóval innét kell, hogy letőcsd.
  • croatianus
    Hát, ha a sztendalón verzión regisztráltál annakidején, akkor, gondolom, most is azzal kéne próbálkoznod, nem pedig a sztímessel.
  • SgtChris
    ÜDv Urak!

Pár éve, a kiadásakor már volt szerencsém játszani a játékkal, akkor regisztráltam is. Ma úgy gondoltam, hogy steamben letöltöm a free verziót, meglesem, mit fejlődött. Sajnos belépni nem tudok, hiszen hiába léptem be az account-ommal, és updateltem azt, 6 db repülhető gépet mutat a profilom, de mégse indul a játék, se online, se offline... Ötlet?