Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
(már megígértem neki a támogatást, remélem nem volt korai)
DII és DIII Albáknál
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Már most is van újságrész, elõléptetés, van 2 vaskeresztem, mozgatják a századomat, különbözõ küldik meg minden ...
Régebben az volt vele a gondom, hogy ha belõttem, hogy közel legyen a küldetés, akkor is volt hogy 50-100 km-t kellett repülnöm és a 4 fõs rajra jutott 2 enemy gép ...
De ez most jó kis pörgõs cucc 😊 Ráadásul az új Mission betöltéséhez sem kell újraindítani a ROF-ot, szóval tetszik 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
@ON:
Nos így telnek a napok singleplayerben 😊 Ez az új kampánygenerátor meglepõen jónak tûnik az elõzõ verziókhoz képest.
1916.06.01 – Roucourt, Bohain aerodome – Feldwebel DummyBoy
Nagy nap ez a mai! Megérkeztem az új századomhoz. A híres Jasta 11. Itt szolgál a Báró is! Legalább repülhetek végre. Gyönyörûek ezek a III-as Albatrosok.
Meg is volt az elsõ bevetésem, igaz újoncként nem dobtak bele a mély vízbe. A front mögött 5 kilométerre védtünk egy léghajót. De szerencsémre nem telt eseménytelenül a nap! Felszállás után kicsit egyhangúnak tûnt körözgetni a balon körül, ezért gondoltam megnézem a frontvonalat és közelebb repültem. Nem is kellett sok idõ, megjelent 2 ellenséges Nieuport 17C. Szerencsémre jobban koncentráltak a balonra mint rám, észre sem vették, mikor elrepültek alattam ... mire a többiek odaértek, már mindkét gép zuhant.
Leszállás után kicsit tartottam a fejmosástól, ami nem maradt el ugyan, de jött utána a dicséret! Kaptam egy vaskeresztet, valamint meglett az elsõ 2 légigyõzelmem!
1916.06.02 – Roucourt, Bohain aerodome – Feldwebel DummyBoy
Megvolt az elsõ nap, elsõ repülés, elsõ gyõzelem majd az elsõ ünneplés. Megismerhettem a kantint is végre.
De folytatódik az élet. Ma földi célokat támadtunk. Kevésbé sikeresen mint tegnap. Sajnos a gépem is megsérült, az egyik tank kilõtte a motoromat, ki is gyulladt a drága. Szerencsére sikerült a földre tenni és gyorsan kiugrani, így megúsztam sérülés nélkül. De az a gyönyörû gép ... a szívem megszakadt. Gyakorolnom kell még a földi célpontok elleni harcot.
1916.06.05 – Roucourt, Bohain aerodome – Feldwebel DummyBoy
Kellett pár nap míg újra gépre engedtek, bár a parancsnok szerint a szerencse fia vagyok, hogy nem lett komolyabb bajom. Ma járõrözni voltunk a frontvonal felett. Sajnos nem tudok örülni a sikernek. 4 gépet lõttünk le, 2 17-es Nieuport-ot és 2 13-as SPAD-ot. A SPAD-ok keményebb ellenfelek voltak mint a Nieuportok, sajnos 2 bajtársam meg is sérült a harc közben, valamit a gépem is megsérült. A technikusok nem szeretnek, a gépemet mindig javítgatni kell. De legalább a 4-bõl 3 gép az enyém lett. 1 SPAD és 2 Nieuport! Hivatalosan is ász pilóta lettem! Elõ is léptettek! De az ünneplés elmaradt, inkább sérült bajtársainkkal töltöttük a délutánt.
1916.06.07 – Roucourt, Bohain aerodome – Leutnant DummyBoy
Csak 2 nap volt, de a végtelenségnek tûnt. Jobban kellene vigyáznom a gépemre ... bár ez ma sem sikerült, de legalább leszálltam. A mai a legrosszabb és legsikeresebb napom a héten, mióta itt vagyok . Ismét járõröztünk, de ma kegyetlen harcok dúltak. Georg Hoffman barátom elveszett, és szegény Francz Schmidt ismét megsérült. Ma repülhetett újra az elõzõ sérülése óta. Talákoztunk a Jasta 10-el, akik elkeseredett harcot vívtak, de szerencsére idõben érkeztünk, hogy elzavarjuk az ellenfelet. Sajnos a harc hevében csak késõn vettük észre az érkezõ kétüléseseket. 4 Breguet húzott el felettünk, õk lõtték ki Hoffmant. De nem sikerült eliszkolniuk. A hajsza majd 15 percig tartott, de sikerült megbosszulni régi barátomat, mind a 4 gépet lelõttem. Sajnos az egyiknek valahogyan sikerült kilõni az üzemanyagtartályomat, így kénytelen voltam hazavitorlázni. Ha nem füstölögne ronda kígyóként a front, egészen káprázatos lehetne ez a táj.
1916.06.07 – Bersee,NW Douai aerodrome – Oberleutnant DummyBoy
Ismét véres nap volt a mai, bár ezt most a saját bõrömön éreztem. Áthelyezték a századot Douai-ba, elõ is léptettek mellé.
Az elsõ általam vezetett repülésen nem mutattam jó példát sajnos az embereimnek. Gyönyörû napos idõnk volt, bár 3000 méteren az oldalszél azért dobálta a gépet. Ahogy követtük az útvonalat, az egyik õrmester kivált az alakzatból, mert észrevetett a távolban valamit. Ahogy õt figyeltük a másik oldalról meglepett bennünket 2 Nieuport 17. Az elsõ rátapadt az õrmesterre, így aránylag könnyû célpont volt, de a másik igen jól repült. Sajnos túl jól is ... Annyira magával ragadott a vadászat, a harc heve, hogy elfelejtettem a fõ szabályokat (Oda kell figyelnem Boekle szabályaira: NEM SZABAD KÖVETNI az ellenfelet.) és egy leszakadó csûrõ eltalálta a gépemet. Elõször egy nagyon csúnya dugóhúzóba kerültem, de féltem hirtelen kihozni a gépet sérült szárnyakkal, 2000 méterrõl a zuhanás a biztos halál lett volna. így zuhanás közben volt idõm szépen finoman kihozni a dugóhúzóból ... sajnos a szárnyak így is letörtek, de ez már elég alacsonyan történt ahhoz, hogy bízhassam benne, talán túlélem a zuhanást. És túléltem. A szerencse fia vagyok ... A parancsnok szerint legalább nem teszem tönkre a leszállórészt, hisz mindig leesek valahová. Remélem ennél rosszab kimenetelû zuhanásom soha többé nem lesz.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Azonnal visszavettem 300-ra, mert ha azzal valakit eltalálok...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nekem Irinka 420 FPS-t tudott, az Minimi meg 400 körül ... azért azt megérzi az ember ... de a felszereléstõl is függ, egy idõ után nem kell érezni - tudni fogod a hangokból, hogy talált ...
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
De van videónk játékról mert a magyar bajnokságon bullets szervezésében játszottunk. Minden évben. Havonta egy verseny kb nyolc hónap volt egy szezon. De nekem rohadt sok pénzembe került a versenyzés nem olcsó.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én még csak 2 éve csinálom a PB-t, hobby szinten.
Mi nem tartunk ott, ahol a Bullets, de van videó a csapatunkról (én nem voltam ott)
Vörös Trabant Terrorcsoport
Mellesleg jobban teszed, ha nem próbálod ki ... erõsen addiktív 😊
Paintball, airsoft, bushcraft
Vegyél egy xboxot azon ketten is tudtok játszani<#vigyor4>#vigyor4> és még vannak hasonlóan hülye ötleteim 😊
Ja, és éjszakára hazamegyünk. 😊))
Most hogy mûködik az automata kitöltés, ez qrvajó lett 😊
Én személy szerint inkább megyek pecázni mint itthon ülök a kecóba de mostanság nem jött össze mert minden be van fagyva talán jövõ hét végére már kiengednek a vizek és akkor irány Kaposvár DESEDA víztározó és megkergetem a halakat. 😊😊😊
Ha nagyon nem tudtok magatokkal mit kezdeni (És most nem "arra" gondolok ...) akkor otthonülõs programnak például a társasjátékok nagyon jók! Igaz, hogy irgalmatlan pénzekbe is tudnak kerülni, de ha találtok olyat, ami mind a kettõtöknek tetszik, akkor nagyon jól el lehet vele ütni az idõt.
Nálunk most a Carcassonne a menõ, de van még egy pár olyan, ami aránylag rövid (fél - 1 óra max egy kör) és szórakoztató tud lenni 😊
Carcassonne wiki
Ami a legjobb benne, hogy oda lehet variálni a szabályokat ahová akarja az ember, így lehet belõle sima szerencsejátékot is csinálni (Ha épp nem akarod feldühíteni a párod 😊 ) de lehet kemény támadós stratégiát is ha épp harcolni támad kedvetek 😊
2-3 menetet lejátszva eltelik szépen a délután és jól is szórakozik az ember 😊
Mondjuk könnyen vagyok okos, van egy munkatársam aki bele van õrülve a társasjátékokba ... qrva jó társasok vannak a piacon ... Jó, mert nála ki tudom próbálni a társasokat mindig ... õ meg örül, mert van kivel játszani 😊 De ez is komoly hobbi ... biztos vagyok benne, hogy több zsé áll a társasokban neki otthon mint nekem a TIR-ben és a G940-ben 😊
Van egy csomó (Ilyen a Carcassonne és a Catan is pl ...) amit PC-re is megtalálsz a neten, és ki tudod próbálni vásárlás elõtt ... Valamint van egy csomó, amit megtalálsz a neten, kinyomtatod és kész ...
De a Carcassonne alap pl: 3500 HUF a tecsóban. (Vigyázni kell, többfajta is van ...)
Szóval ezt tudom ajánlani 😊
Néha mozi/séta/kirándulás, ilyenek.. 😊
Én élvezem a punnyadást mikor lehet ... túrázni szoktam a haverokkal maximum meg sétálgatok a kutyámmal.
Sport terén a Churcill-i vonalat követem. ("Csak semmi sport!")
Ráadásul az esetek túlnyomó többségében a hétvégi családlátogatás - haverokhoz ugorjunk el - elkénemenniboltbanagybevásárlástcsinálni programok elviszik a 2 "pihenõnapomat" szóval nem unom agyon magam ...
Ha meg akarod szüntetni a szabadidõdet, akkor keress egy környékbeli lányt, akinek közel vannak a barátai és családja, valamint vegyél egy kutyát 😊 Utána alig fogod várni az "ugyemostnemmegyünksehova?" hétvégéket 😊