29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#19184 Ha csak hallgatózol, már jobb. Fordulózz csak nyugodtan, aki rád megy arra lecsapok. Ha meg nem látlak, szólok hogy dobj egy sárgát :D -
#19183 növekszik a sugárzási szöge, az anód fölött kb1-2 mm-ig érdemes visszareszelni a plexi borítás fejét úgy eléggé nagy sugárban tud megvilágítani
-
sakkay #19182 Megreszeltem a kalapomon' a ledeket, tényleg sokkal jobb így. Csak eddig nem mertem. Nyertem a sötétség előtt 1 órát, annyival jobban érzékeli! -
sakkay #19181 Az a baj, hogy megy a sok megaszar klón, azt nézi a párom, beszélni szigorúan tilos.
Meg a gyerek is alszik akkor. De lehet , hogy mégis kellene használnom, legalább titeket hallanálak,meg ha nagy a gáz azért lehet motyognék valamit .
Bár én nem csak bnz csinálok, mert hamar megunom. 2-3 lecsapás, aztán fordulóharc. Aztán ha túlélem, és elfogy az ellen, megint magasság gyűjtés és bnz.
-
#19180 Kár hogy nem voltál TS-en, akkor senki nem ment volna neked ;) majd legközelebb. -
sakkay #19179 9 halálból(fast food) tegnap5-6 ütközésből volt és ráadásul hátulról!
Majd megfejeltem a monitort úgy megbillent a gép. Nemtom' mi volt tegnap az emberekkel.
Ja, meg volt egy speciális halál is -
kmarkdev #19178 Megjött a fiam a hétvégére, este 11-kor már alszunk... sajna most csak szombat este 10-ig, és vasárnap este 8-tól tudok repülni. Jó vadászatot! -
sakkay #19177 Húú mennék nagyon , de az már késő nekem..viszont mostantól leszek..pár perc. -
#19176 Jaéspersze szigorúan BnZ, kötelékben; akár DVIIF-el is. -
#19175 Márkó, Sakkay; jöttök ma este 23:00-tól repülni? Fast food lenne a cél. -
#19174 Sikerült, újra működik -
#19173 Sztem legyél Te a vezér, én mennék a bal oldaladra. -
#19172 off:
Hard reseteltem a htc unit, mert már a betöltött oprendszer, részben tele volt szemetelve, kodekek nem indultak el stb., hard reset után viszont nem bootol, abszolút semmit sem csinál, még a töltést visszajelző led is csak akkor villan fel egy pillanatra ha reset-et nyomok. a bootloader és a hard reset menü bejön. Próbáltam rá a romot is újratölteni, de mindíg 112-es hibakóddal megáll 8%-nál. Több romot próbáltam ugyanezzel az eredménnyel, sőt még másik gépen is. Ha valakinek van valami ötlete, azt megköszönném, nagy a gyanúm, hogy a rom chip távozott az örök vadászmezőkre -
kmarkdev #19171 Stipi-stopi, lestoppolom az egyik szárnyvéged melletti helyet a rajban, ha Te is benne vagy... :) -
#19170 Köszi, hát majd legközelebb. -
#19169 Mostantól átálltam Boom 'n Zoom-ra. Sokkal élvezetesebb mint a forgolódás. -
sakkay #19168 Az a helyzet, hogy ez nagyon így van. Néha , ha már messziről látom, hogy mondjuk egy páros felváltva lecsapkod a lenti bolyra, inkább kemény emelkedésbe kezdek, és megpróbálom az egyiket lesből lecsapni. Máskülönben csak a szerencsén múlik,hogy 4 másodperc egyenes repülésnél ne lőjék szét a fejed. Amúgy szépen kijön az statisztikán ,hogy ki repüli ezt a stílust(jól) mert ugyan nem kap olyan sok pontot, de a k\d arány 8-1 meg ilyesmi. -
#19167 Nagyon jó volt a mai, éljen a csapatmunka! :D SEVáztunk Márkóval, kegyetlen jó volt! RedRiot becsatlakozhatnál, így hárman mehetnénk akár 9 ellen is. -
kmarkdev #19166 Hááááát, Urak, a csapatmunka nem hazudik... Fokker-rel nyomtuk a Fast Food-on S.E.5a-val, és igen jól ment a géppáros légiharc. Nagyon élveztem, köszi, Fokker...
@Zéti: kár, hogy a balansz miatt a másik oldalra kellett állnod... pilótaként sokat fejlődtél, és nem a te hibád, ha két összedolgozó SE ellen nem boldogulsz... :) -
#19165 OK. 5 perc és gyüvök. -
kmarkdev #19164 Jaja, én leszek -
#19163 Lesztek még? 23.00-kor felnézek. -
#19162 ok -
#19161 Jaj...
Rolo TS? -
#19160 http://www.youtube.com/watch?v=8tvNA5MtV7c -
#19159 Jobb lenne ha nem csúszna a kép a hanghoz, így olyan mint egy gagyi playback... -
#19158 Egy kis szórakozás :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=IlejfA5NCbQ -
#19157 @ Zéti: Repültetek a pályámon mostanság?
Ha igen : Találtatok hibákat? -
#19156 Helló Urak!
Bocsi eltűntem mint az aranyóra.
kicsit sok a meló.
Mi újság mostanában?
Lesz ma valaki? -
#19155 Köszi, ez el kerülte a figyelmemet.. :) Szerintem a 2. szülinapra tartogatják.. :) -
#19154 jövőhét elejét ír -
#19153 Valami készül... :)
Important Information about 1.019
Graphics Primer for 1.019
Szerintem pénteken lesz patch... én meg el lettem irányítva továbbképzésre,,,, :(( -
#19152 Holap 23.00-kor felnézek Rolo szerverére vagy a fast food-ra. -
kmarkdev #19151 Én szoktam 23:00 után is repülni, jellemzően a Fast Food-on... -
#19150 Huh, köszi szépen, én néztem el.. :) -
#19149 elzárja a benzincsapot, csak utána az indulás az érdekesebb -
#19148 Ezzel ,hogy állnak meg? -
#19147 BMW Megola
5 hengeres forgó motoros motorkerékpár
-
#19146 ha igen az már általában úgy szokott lenni, hogy "hú már ennyi az idő" és disconnected -
#19145 irigyellek titeket :) a héten 23.00 után még repültök egy kicsit? csak mert 14.00-22.00-ig van meló, így csak késő este tudok csak repülni. bár lehet hogy inkább edzenem kéne más szerókon is.