29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#19744 De szerintem mostanság mindannyian kevesebbet repülünk. Legalábbis én biztosan, társaságban jobban szeretek,mint egyedül főleg ha ilyen. -
#19743 Én szerintem kb 7-től biztosan addig még van egy kis dolgom :/ -
#19742 Ki mikortól lesz?
Csak azért mert előtte kellene repülnöm egy kicsit mert szar vagyok :D:D:D -
#19741 Na még Papa kéne -
#19740 Én is este. -
brendon566 #19739 Énis majd este. -
#19738 én leszek -
#19737 Jön ma valaki repülni?
Bár az igazat tekintve 2 hete nem repültem és agyag galamb vagyok szerintem! :D
Meg mostanság ezt tolom egy kicsit
http://www.youtube.com/watch?v=AEUazuUBZ4Y -
#19736 Neked is grat Sakkay mester! :)
-
#19735 Igen, de akkor még minek árusítják upgradet?, két gépért kész rablás -
sakkay #19734
-
feca1229 #19733 Rolo, és Sakkay!
Gratulálok nektek, és sok sikert! :-)
-
#19732 A demó már nem annyira demó és úgy szereled fel gépekkel ahogy te akarod. -
GPx8 #19731 Köszi! -
sakkay #19730 Köszi..
a demót így én sem értem. Biztos ez? -
#19729 Demo-ról jut eszembe, állítólag már gépeket is lehet venni és a kampányt is el lehet érni demo-val, akkor gyakorlatilag minek árulják az upgrade-t és a dobozos verziót? -
#19728 Grat! -
#19727 Torrent
(ez is a hivatalos oldalról van) -
#19726 Gratula neked is! :))) -
sakkay #19725 És a mai napon én is sikerrel leraktam az utolsó vizsgámat a melóhelyen,(5 volt) úgyhogy jövő héten szabi! -
sakkay #19724 Roli úr, gratulálok! -
GPx8 #19723 Próbálom letölteni az új "unlimited" ROF demót a hivatalos szerverről, de nem nagyon megy. Nincs esetleg valami alternativ link rá? -
#19722 Grat!!! -
#19721 Köszi!
Igen tisztességesen sikerült de lesz még folytatás :D:D -
brendon566 #19720 Gratula!! -
#19719 Gratulálok mérnök úr! :))))
Nagyon berúgtál? :)))) -
#19718 Üdv Urak!
Bocsi,hogy eddig nem voltam de államvizsgára készültem és sikeres vizsgát tettem tegnap. Mostantól mérnök vagyok! :D -
#19717 Hát gondolom kikapcsolták. Már én se látom napok óta. -
feca1229 #19716 Tudja valaki mi van a Fast fooddal? -
sakkay #19715 Igen igen..sajnos hamar tetszésüket nyilvánítják a szárnyak.
-
kmarkdev #19714 A D7F zuhanásban sem tudott lerázni... a kiemelést meg nagy sebességnél bármilyen géppel óvatosan csinálom. Nem szeretem, ha tapsolnak a szárnyak :) -
sakkay #19713 És a zuhanás-kiemelést hogyan bírja?? -
sakkay #19712 Köszönöm.
Gondolkodik... -
kmarkdev #19711 Tegnap repültem egy kicsit élesben az új Brisfit-tel, vegyes érzelmekkel. Vadásznak nem rossz, sikerült vele lőnöm Albát ésD7f-et is középszerű pilótákkal a nyergükben. Elég sok bombát is elbír, de mindkét bombázó küldetésem kényszerleszállással végződött, melynek oka egyetlen(!) találat a motorba egy földi géppuskástól. Ráadásul csörömpölő motorral alig jutottam el 1-2 km-re...Talán ha a légvédelem fölé emelkedtem volna, és zuhanóbombázásban először azt iktatom ki... Sebaj, majd ma kipróbálom... Alacsonytámadásra így nem igazán alkalmas, és a légiharccal is vigyázni kell... BnZ, csakis a BnZ. -
#19710 én egy gtx560ti-t vettem a prohardveren használtan, két év garival, jóval olcsóbban mintha boltból venném
nem kell aggódnod a gari miatt, ha valami baj van a garipapírt kell csak vinni, senkit nem érdekel hogy ki vette
egyébként évek óta telefont, szgépet a prohardverről veszek, én nem adok ki azért pénzt hogy zsír új legyen
az 560ti pedig gyönyörűen viszi a játékot majdnem full grafikán 1920x1080-ban -
sakkay #19709 Valami chat üzenet az sg., hogy kerestél.. nem értek hozzá. -
#19708 Biztos?,nem is emlékszem -
sakkay #19707 Hú bocsi de most néztem, hogy valamikor kerestél!
Csak most vettem észre, bocsi. -
sakkay #19706 Ai-t kipróbáltam, hullottak mint a legyek..szerencsére nagy a mérete(tényleg) a motor felület is hatalmas. -
feca1229 #19705 Tegnap Fast Foodon többen próbálkoztak vele, itt persze nem tudták kihasználni a gépnek az előnyeit, és a társai sem nagyon kisérték őket, meg nem kötelékben repültek! Igy persze hullottak mint a legyek. Én is többet lelőttem belőlük, ha jobban összedolgoznak akkor nagyon nehéz lett volna.
Nekem úgy tünt ha megsérül a motorja akkor nagyon nehézkessé válik a manőverezése, vagy a lövész elvesztése megint csak nagy gondot okozhat a pilótának! Szerintem nem aza tipikus adok-kapok repülő, gyors lecsapás aztán elhúzni na, az megy neki. A Les hellquinsen ott jobban kilehet használni a gyorsasági és magassági fölényét. pesze az sem árt ha kötelékben van!
Amúgy valóban nagyon jó és erős gép,legajábbis itt a ROF-ban az.