Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..a terroristáknak nevezett akárkiket a CIA képezte ki .. valamint a tornyok nem a repülök miatt dõltek össze, hanem mert alá voltak aknázva a tartópillérek
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Pont az volt a feltûnõ, hogy ha még a gépek helyén hirtelen kohó is lett volna, akkor is csak a felsõ szinteknek kellett volna a gép által ütött fordulási pont körül legördülnie és leesnie az épület mellé a szomszédos utcákra. De hát ez úgy roskadt "magába!!!" mint a gyermekeim által épített kártyavár egy óvatlan mozdulatra.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ha most 2 fideszes/mszps/jobbikos/balabbikos akárki elmenne az usába és felrobbantna valamit, erre lerohannák az országunkat akkor is valódi háborús oknak neveznéd?
A 2-ik vh-ban az amcsik nem kevés náci háborús bûnöst menekítettek ki és adtak nekik új életet, a tudásukért cserébe. Szerinted õk kiadták volna ezeket a bûnösöket?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
Igen igaz, de azért ha meg figyelitek, minden nyugati ország (kivéve az arab államok többsége.. de érdekes.) csökkenti a hadi kiadásait..
De Urak, mi naivság van azon, hogy repülõgépeket vezettek bele felhõkarcolókba? Csak ismételni tudom magam, mi ez ha nem valódi háborús ok? Mutassatok már egy másik olyan nemzetet, aki nem ugyanígy reagált volna???
És még egyszer, csak Binladen-t kellett volna kiadniuk...
valószínûleg közelebb állsz az igazsághoz, ha a kisebbség véleményét fogadod el..
Csak azért mert kisebbség? Ez lenne az ok?? De Gascan... 😊
ui: Nem bántottál meg..
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
a rákban sokkal többen halnak meg mint terrortámadásban, mégsem arra megy a pénz h ez ne igy legyen
Az USA egyik legnagyobb biznisze a háború ... Ha nincs akkor csinálni kell ... Fõleg mivel az USA könnyen háborúzik, ugyanis mindentõl messze van, nehéz megtámadni ...
Az USA hadiiparának nagyon is jól jönnek a háborúk ... az hogy emiatt be kell áldozni párezer embert ... az nem oszt, nem szoroz ....
Ismered azt a kifejezést hogy járulékos veszteség ...
Az emberi élet a legolcsóbb, mert szükség esetén könnyen reprodukálható ...
És amit sokan elfelejtenek, hogy kaptak ultimátumot, Oszama kiadása volt a feltétel, tehát nem is direkt támadtak...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
szerintem az olaj mellett még ok volt az is, hogy iránt közre zárják, hogy ha kell legyen honnan támadni az amcsi csapatoknak .. Iraq, Afganisztán
Én még mindig azon vagyok, hogyha ez fenyegetne bennünket, már tuti dolgoznának a megoldáson ...
Ez igaz. Ezt az energiapazarlást nem lehet már sokáig csinálni, és bármi is jön az olaj után jóval takarékosabban kell majd bánni vele. Amitõl meg tudok õrülni pl., az a bevásárlóközpontok: állandóan 20-22 fokra fûtik/hûtik õket! Akkor is ha kint -20 fok van, akkor is ha +42. Szinte minden plázában ezt csinálják az egész világon. Ha 40 fokban nem 20, hanem 30 fokra lõnék be a légkondikat a világon, már baromi nagy megtakarítás lenne.
"Ha holnap elfogyna az olaj, akkor vajon nem az lenne az elsõdleges dolga az összes kutatónak a földön, hogy ezt megoldja?"
Biztosan találnának valamit, de különösen az átmenet elsõ idõszakában ez nem fog olyan mennyiségben rendelkezésre állni mint most a kõolaj. Ergo drágább lesz, így takarékosabban fognak vele bánni. Nem lesznek télen-nyáron húsz fokos középületek, 7000 köbcentis terepjárók minden amerikai segge alatt, stb. Többen fognak vonattal utazni, nem vesz mindenki kétévente új tévét, telefont - kicsit visszajövünk a földre. 😊 Nem lesz teljesen zökkenõmentes az átmenet, de azért nem lesz itt Mad Max - utána meg takarékosabban élnek majd az emberek, mert a kevesebbõl és drágábból nem lehet úgy pazarolni.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Én már úgy jöttem haza, hogy nem is volt értelme felmennem. 😊))))))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Pár dolgot hozzáfûznék én is, próbálva a semlegesség látszatát fenntartani:
A demokrácia mint olyan nagyonfasza találmány qrva sok sebbõl vérzik ám ... csak egyet említenék, aztán lehet rajta gondolkozni mi van még benne: A demokrácia a többség akaratán alapul. A demokratikus kormányzás is ezen alapul. A demokrácia legnagyobb ellensége maga a demokrácia lényege.
Ha egy 100 fõs társaságban van van 2 homo sapiens, meg 98 majom, és a kérdés az, hogy egy ketyegõ bombán ülve mi történjen: a: - hatástalanítsák a bombát, b: - együnk banánt akkor a nagy büdös demokráciának bizony kapáltak.
Tehát nem olyan biztos, hogy ezt nekünk annyira hirdetni kellene ...
Aztán mi történne szerintetek ha holnap elfogyna az összes olaj? Elõkerülnének a rejtett tartalékok sokszoros árakon, maffia, meghalna a fél világ ...
Na igen ... A városokban ... és a falvakban? Robikapa helyett elõkerülne az ásó? Mindenki nekiállna megtermelni magának a megélhetéshez szükséges dolgokat ... és beindulna a cserekereskedelem ... és az öregek mosolyognának a bajúszuk alatt ... a sok városi meg vinnyogna ...
A jóléti társadalom az haldoklik, ez természetes. Nem a világ haldoklik ...
Az olaj irgalmatlan biznisz ... és a háború is ... Ha hirtelen elõkerülne valami megoldás, és nem kellene többé olaj, valamint beköszöntene a világbéka, akkor az USA is marha nagy gondban lenne ...
Pár kérdés: HA holnap elfogyna az olaj, akkor mi lenne a világ legnagyobb biznisze? Megtalálni az utódját ... (Etanol és társai?)
Ha holnap elfogyna az olaj, akkor vajon nem az lenne az elsõdleges dolga az összes kutatónak a földön, hogy ezt megoldja? Akinek ez sikerül, abból Rokefeller lesz ... A világ összes mamutcége ezen agyalna ... ki tudja hány perc (és még lehet sokat mondok) alatt lenne meg a megoldás? (Mindezt úgy írom, hogy mérnökként nem hiszem el, hogy a jelenlegi technikai fejlettségi szinten ezt a problémát nem tudtuk volna rég megoldani ...)
De amíg van olaj, és az irányít mindent, addig aki ezt megoldja, annak nem jósolok hosszú életet ...
Tehát az olaj nem az élet alapja, ez tévedés ... A JELENLEGI jóléti társadalmunk alapja az olaj ...
én most tiplizek aludni mert be vagyok baszva mint állat.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Már csak egy kérdésre várom a konkrét választ. 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Köszi a beszélgetést, holnap folyt. köv.! 😊 <#wave>#wave>
Persze, ha te egyetértesz az erõsebb kutya baszik elvvel, akkor megint csak nem szóltam.
www.smart-bus.hu
A videó pont a szakértõi véleményeket bírálja... több mint egy órán át. Nézd meg, és, ha után azt mondod, hogy ez neked nem logikus, akkor lezárjuk a vitát.
Amely vita jól eltért a tárgytól, amire még mindig nem kaptam választ! 😉
www.smart-bus.hu
Meg azért, szerintem, az a néhány használt F-16-os abban a viszonylatban piripénz. Jelzem, az AMRAAM-okat meg sem kapják.
(Én helyedben inkább Iránt hoztam volna fel példaként, de ugye ott sem tudatták elõre, hogy iszlám forradalom lesz.)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Senki, érted? senki akinek bármilyen szava, neve, van a biztonság politikában nem hisz ebben. És még finoman fogalmaztam.