Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolo3
Hallo!

Lesz ma valaki??

Hecker007
legfrissebbek elvileg, az asus oldalán nincs újabb semmihez, de már nem kell sokat várnom és itt az új gép, azon mennifog simán 😄

Relax99
Driverek mikoriak?

Itt jóval egyszerûbb a leszállás a kis sebesség miatt, bár én így is sokszor szöcskének érzem magam 😊

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

A leírtak alapján a win lehet a gond.
Relax99
Il-ben az is problémaként jött elõ tudtommal, hogy az élsimítás miatt a távoli gépeket ugyanúgy nem jelenítette meg

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Hecker007
már megoldottam, öcsém emlékezett a jelszóra szerencsére így nem kellett sokat szenvedni, de sajnos még nem tudok veletek repkedni, a laptopon nagyon szaggat teljesen levett grafikával is, így meg esélytelen hogy bármit le tudjak lõni :S
már az is haladás hogy le tudtam szálni, aminek nagyon örültem mert az il-2ben rendszeresen a földhözvágom a gépeket 😄

Relax99
Azt viszont szerintem lehet, hogy a cd-kulcshoz rendelt adatokat lekérd, de szerintem a regisztrált email-re küldi

Papa01
Persze, nick-et simán tudsz állítani. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hecker007
vásárolt acc, csak neki nem jött be a rof ezért nekem adta, de ha nem lehet annyi hogy játszok az õ accjával az nem zavar, gondolom a játékon belül olyan nevet írok be úgy is amilyet akarok

Papa01
Hááát, szerintem nem. A vásárolt ROF acc.-jára gondolsz, vagy demó verzióra?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hecker007
ezt egyenlõre nem tudtam megnézni, de szerintem nagyon lassan :S
öcsém regisztrálta be a kulcsot és nem tudom a login adatokat így nem tudok most belépni, de este megnézem

arra van valami lehetõség, hogy a kulcsot másik accounthoz adjuk hozzá?

Papa01
Hogy fut a gépeden?

Papa01
Háát igen.. Én sem értem, miért gond a tag-ok között lévõ 1 db szóköz... 😊
Írtam neked privit! 😊

Hecker007
kérdés tárgytalan, DX hiba volt, csak frissíteni kellett mert a lemezen ami volt az valamiért nem jó neki
bocsi a dupla hsz-ért

Hecker007
Üdv!
Laptopra feltettem a RoF-ot hogy tudjam frissíteni és frissítés után megpróbáltam elindítani, de azt írja hogy a program mûködése leált.
Elvileg mennie kéne lemez nélkül, a gépben 2 magos amd proci van meg 5470-es vga +4GB ram, 32bites win7 van rajta.
Nem tudjátok hogy mi lehet a probléma?

whiteskull
Mondjuk ennyire meg nem kéne szõröznie! 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Áhh, nem is értem miért problémázott.. 😊 A2 img tag közötti szóköz volt a baja.. 😊)

whiteskull
Látod! Csak szépen kell beszélni vele. 😊))))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01

Mûködik! 😊

Papa01
Urak, miért nem mûködik a nyomógombról az IMG tag, amikor bepötyögve meg megy?? 😊

JoeDestroy
Dummy, ezt összehajtogatod, és berakhatod a szobabicikli mellé a gardróbba 😄
Multifunkciós....

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Relax99
Igaz, mondjuk ha az il2-es erdõkre tekintek, aminek a síkjával ha pont egy magasságba repültél nem is láttad, hogy ott van valami😊
jobb, mintha 3 réteg textúrát egymásra raktak volna

Igen egyetértek, az a leggyengébb része a grafikának. De legalább már elég sok egyedi fa van, nem minden klón. Eddig amúgy egy szim sem tudott erre jó megoldást. Mármint az erdõre.

Relax99
mármint rofban

Relax99
Hát azért a fák bõven hagynak kívánnivalót maguk után

Papa01
Azért szerintem nem csúnyább az A-10-sem.. A repülõgép kenterbe ver mindent. 😊

whiteskull
Ja, oké. 😊))

De többre számítottam. 😊))

Ok, az alap , hogy a talaj a ROF-ban(jelenleg)<#smile> messze a legjobb.
Én úgy értettem , hogy az elõzõ programhoz képest lett sokkal szebb.

whiteskull
Hát én is most néztem, de nekem egyenlõre a Rof grafikája jobban tetszik. 😊))

Most néztem, az a-10..sokkal szebben néz ki, mint a DCS K-50. Pedig ugyanaz a motor. Vagy csak én látom rosszul.

DummyBoy
Én ezért nem vettem még meg az A-10-est ... vártam mint a messiást, de most ha kijönn a CoD akkor tuti az lesz a favorit ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Oki, köszi szépen! 😊
@ Sakkay: Én is nagyon várom, hogy milyen lesz! 😊

Nagyon kíváncsi vagyok, pont a grafika miatt is, hogy a sebességet állítólag iszonyatosan lehet érezni a Il2-COD-ban. Mert szim, de azért keményen ott van a grafika.

DummyBoy
ROF-ban nem hiszem, bááár talán igen ...

Il-2-ben ugye azért elõny, mert hamarabb észrevehetõ az enemy gép ...

Ez ugye azért mert amikor legtávolabb megjelenik egy gép, akkor az mondjuk 1 pixel és szépen elkezd nõni (Azért egy pixel, mert ez a legkisebb megjeleníthetõ akármi ...) Namost egy Full HD monitoron natív felbontásban 1 pixel az kicsi ...de ha 640x480-ban vagyunk akkor a játék 1 pixel-e az minimum 3 pixel szélességû lesz ... de olyan 6-9 pixel méretû biztos ... ezt pedig könyebb észrevenni ...

RoF esetén is ez lehet az elõny, de itt a kis sebességek miatt nem olyan nagy mint Il-2-ben.

FPS-ekben sokat számít ...

Én az eyecandy-k híve vagyok ... Ezért tetszett nagyon a Wings of Prey ...

Hiába a profi repmodell meg minden, ha 1000 éves a grafika ... Ez nem tetszett a Falcon-ban sem ... Tök szuper lenne, de elhisztem hogy az avionika és ilyenek szerelmeseinek ez szuper, de nálam a szimuláció nem csak a rendszerek, hanem a környezet szimulációját is jelenti!

Ne csak lõni lehessen ... had repüljek már néha csak örömbõl is ...

@ Papa: Nem tudom ... de gondolkodom rajta, hogy beszélek egy asztalossal, hogy nézze meg 😊

Papa01
Pontosan, a pixelháborúnak és sem vagyok híve.. 😊)

@ Dummy : Szted mennyibõl jönne ki egy olyan asztal?

whiteskull
A Rof-ban is elõny lenne az alacsony felbontás?

Nekem ilyen eszembe se jutott volna, hisz nálam az is rengeteget számít, hogy szép legyen a grafika, és maga csak a repülés is öröm legyen. 😊))

DummyBoy
Visszafogottan, a téma az elmúlt 4 nap hsz-eire lett volna reflektáció 😊

A legnagyobb rész az monitor és felbontás témában volt egy hosszú szösszenet, a natív felbontásról, a felbontás és a FOV (Field of View) kapcsolatáról, és hogy miért lenne elõny alacsony felbontáson játszani ...

Ezt ha érdekel bennetekeket, majd bepötyögöm megint 😊 Csak annyit teszek hozzá, hogy sok játékban lehet (fõleg online) különbözõ elõnyökhöz jutni a felbontás és részletesség csökkentésével (És ez igen sajnálatos ...), próbáltam is anno, de engem felidegelt ...

Oké, hogy magammal baszok ki, de én ezeket nem szeretem ... igen mutasson meg mindent, legyen olyan szinten valósághû, amennyire csak lehet ... Erre a legjobb példa az arcok voltak annoa hivatalos ROF fórumon ... ment a hiszti, hogy ez így nem valósághû, az úgy nem valósághû, aztán mikor szóba került az FFB, akkor írták, hogy azt kikapcsolták, mert nehezebb vele célozni ... Nab+ ... mert ez így valósághû ...

Aztán Papa Obutto cockpitjére írtam, hogy hasonló asztalt akarok majd kreálni magamnak, de úgy hogy a nagy része betolható, elrejthetõ legyen majd 😊 Régóta keresgetek a neten mindenféle megoldásokat ...

Csak most kicsit változtak a prioritások 😊

whiteskull
Én nem. De most délelõtt repültem. 😊))

Most éppen kaja lesz, aztán megyek vissza. 😊))

Papa01
😄
Most épp javítok, de jó lenne majd ma repülni egy kicsit! 😊
Tegnap nyomtátok?

whiteskull
Így jár, aki nem rendes nedût iszik. 😊)))

Látod én boroztam tegnap este, és simán jól aludtam. 😊)))))

Papa01
Tegnap módosítani akartam rajta és totál szétesett...
Fájt/fáj a mûtétem helye nem tudtam aludni.. sokat belenyilallt az oldalamba, meg nem tudtam azon az oldalon feküdni, mert fájt.

Biztos az a rohadt Cola. Többet nem iszom.

whiteskull
Nem is vettem észre, hogy gond volt. 😊)

Papa! Mi a túrót csinálsz te ilyen korán a szabadnapodon?

Papa01
Na, banner terén helyre állt a rend.. 😊

Papa01

Basszus 2x kellett magamat kijavítani egy stratégiai oldalon, mert egy kicsit többet ittam. Pedig nem is érzem. Csak látom...mit tettem...aztán megint.<#nevetes1>

Legalább a téma mi volt?!

whiteskull
Szia!

Ahhoz képest elég visszafogottan fogalmaztál. 😊))

DummyBoy
Jó estét Urak!

Péntek óta végre megint gép elõtt 😊 Bepötyörésztem egy féloldalas HSZ-t, erre nem figyelve mellényomtam és a refresh elvitte ...

Majd holnap bepötyögöm megint 😊

Relax99
Valaki lesz ma?

Rolo3
Hali mindenki!

Lesz ma valami repülés??