29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#20147 Grat.
Most látom a saitek már adott ki ilyet is:
Valahogy nem értem mivel tud többet, hogy 20k-val többért adják. Lehet hogy szimulálja a törést is ? -
#20146 Gratula a pedálhoz, tuti, hogy sok örömöd lesz benne! :)
@Fokker : Mivel repülsz mostanság? :) -
sakkay #20145 Ja, durván. -
sakkay #20144 Fél óra repülés után kifolyik az agyam. Nagyon dúrván igényli a kapacitást az állandó koncentrálás. Kicsit belém ivódott a csavargatás. -
sakkay #20143 Rof is megoldva..basszus nagyon állat ruddel-al, de biztos kell egy hét míg megszokom.
1. Nagyon hamar elfelejtem harc közben,aztán csavarom a joyt mint állat
2.figyelem mit csinálok a joy-al és próbálom lekövetni lábbal
3.Ha viszont sikerül olyan telitalálataim vannak , hogy el sem hiszem. -
sakkay #20142 Clod-nál megoldva. A Rof menüje más sajnos. Az usb csatlakozás keveredett be. -
#20141 Az nem lehet a baj, hogy már előzőleg beállítottad a joyt és most hogy mellette még pedál is van azt veszi elsődleges eszközként? Csak újra kell beállítanod az irányítást szerintem.
(Legalábbis nekem ez szokott lenni a gond, ha 1-nél több kontroller van a gépbe dugva) -
sakkay #20140 Átrakom az il2-re is. -
sakkay #20139 Srácok gyors segítség kellene!
Vettem egy saitek pro flight ruddelt, és van egy evo force joy-om. Na most a ruddel faszán működik, (sőt a Clod-ban még a joy-tól is átvett pár mozgást), a joy viszont csak remeg, de nem működik rajta semmi! Fel van ismerve mind a két cucc a win alatt jól is működnek. De a szimekben összeakadnak! -
#20138 Tegnap csak offline repülgettem. Piszok béna vagyok még. -
#20137 Bocsi urak, ma sajnos nem tudtam feljönni, egy jó barátom volt itt, akivel nagyon rég találkoztam. :)
Azért a rof.hu-t és a fórumot megmutattam neki. :D
Ti repültetek?
-
sakkay #20136 Tán este meki'',de az sem biztos. -
#20135 Én sajnos ma nem hiszem.. :( De holnap leszek. -
kmarkdev #20134 Helló, Urak, lesz ma valaki? -
#20133 Ez hasonló ahhoz, amit múltkor linkeltem.. :) -
#20132 Ez a bug is egy élmény lehet :D
-
#20131 OK, megyek! -
#20130 Grat. az új karidhoz, csütörtökön, este megint lesz közös repülés, úgyhogy gyere majd! :) A Bristol nagyon fog tetszeni! :) -
#20129 nakérem. felraktam a videókarit, minden OK. mostantól már tudok repkedni. megvettem a bristol fightert, mindjárt ki is próbálom. a héten és jövő7 elején szabin vagyok(itthon), úgyhogy be kell hoznom a lemaradásomat. -
sakkay #20128 -
#20127 22:00 előtt fejeztük be egy kicsivel, jó volt, kár h nem voltál! :) (És bocsi, h téged külön nem hívtalak! :) ) -
sakkay #20126 Mire átnéztem ts-re, már nem voltatok. -
#20125 Nincs mit, remélem, jól vagytok! :) Hátha, legközelebb összejön.. :) -
#20124 Köszönöm a meghívást, én mostanában nem hogy nem repülök, nem is ülök gép előtt ...
A mai-holnapi napok amúgy sem jók, Kedvesen 4.30-kor kel, szóval időben szunya van ...
De jó lenne már ... csak lusta vagyok előpakolni :) -
#20123 Na szuper, egyébként is rég dumáltunk! :)
Hátha, Márkó és Fokker urak is fel tudnak nézni! :)
Dummy, Te is rég repültél.. nincs kedved feljönni? :) -
#20122 Szerintem menni fog. Mostanában nem jutottam gép közelbe. :))) -
#20121 Zsolti, Peti, Ti nem jöttök fel? -
#20120 -
brendon566 #20119 és én -
#20118 én -
#20117 Urak, holnap host-olok, ki jönne majd fel? :) -
sakkay #20116 Igen pont veled beszéltem, hogy szerintem a célzásban sokat segítene mert a joy-on már ormótlannak érzem. -
#20115 És hamarosan átkerül igazi pedálra... :) -
brendon566 #20114 Pénteken ecsetelte hosszabban Echo, h mennyire fontos, leginkább célzáshoz. Sok embernél látott már fejlődést ez által, meg a RoF top pilótáknak is van. Legjellemzőbb a CH. Pontosságát emelte ki. A Sai tartósságban remekel.
Magam részéről csak élmény szempontjából tartottam fontosnak, de ha ő mondja h számít akkor nem vitás. -
sakkay #20113 Igen olyan már nekem is volt. A joy-on van láb kormány. -
#20112 Igen nagyon... :) Egy példa: Biztos jártál már hogy ellőtték a magasságidat.
Nagyon nagy élmény, amikor lábbál és és a gázkarral játszva hozod le a gépet. :)
Háát, Peti és Máté mindig levasal.. :) -
sakkay #20111 Mindig ezt mondod, pedig nagyon jól repülsz. Szóval bejött. -
#20110 Alapjában véve, én azért vettem, mert igazából is használják... :) Nem kellett sok idő a hozzászokáshoz, de tudod, én nem vagyok valami nagy szám pilóta.. :) De nem bántam meg, h beruháztam rá. :) -
sakkay #20109 Na én is ezt választottam. Sokat javított a repülésen? És hamar hozzászoktál. -
#20108 Saitek Pro Flight