Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Tegnap sétáltam egyet a belvárosban... nem kellett volna... nem sok vér maradt a fejemben... rohadt kurvák! 😄😄😄

www.smart-bus.hu

whiteskull
És arról még nem is beszéltem. 😄D

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Pöcs kivan! 😄

www.smart-bus.hu

whiteskull
Mostanában ez nálam is gyakran elõfordul. Tegnap is fél tíz után érkeztem haza. Elindult a szezon nálunk is. 😊))

Buliban is, meg melóban is. 😄D

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Ez jogos, bár én addig nem közölnék hírt, amíg nem látom a végét annak amibe belekezdtem! 😊

Nekem az a fizikai fájdalom, hogy a letakart G940-t látom minden este... :S

www.smart-bus.hu

whiteskull
Szerintem akkora fába vágták a fejszéjüket, hogy kénytelenek tologatni a kiadást. Bár inkább késõbb jöjjön ki, mint szarul. 😊))

Annyira nem zavar, mivel mostanában már szinte fizikai fájdalom, ha nem élõ ellenfél ellen megyek. 😊))

whiteskull
12 körül gondolom. 😊

DummyBoy
Mennyibe fognak ezek kerülni normál áron? Ötlet?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ezt most már jó rég óta tologatják... ne kurvuljanak el... eddig pont azt bírtam bennük, hogy amit mondtak az úgy volt általában... 😊

www.smart-bus.hu

whiteskull
No meg gyûjtenem kell új procira, mert lassan ez nem lesz elég az újdonságokhoz. 😊))

whiteskull
Én meg csak azért se rendelem meg elõre. Kb. ezzel az intenzitással még két hónap, mire kijön. Ha meg így haladnak tovább, arra megint lesz még 3 gép amit elõ lehet rendelni. 😊))

whiteskull
Szerintem nem, mert azt most a 19-esre ígérték. 😊)))

whiteskull
Hehe! 😊))

Ez így korrekt. kb. 5-6 órát használták a pénzem. 😄DD

És ebben már benne lesz az új karrier mód? 😊

www.smart-bus.hu

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Gratula szerintem nem, mert attól tartok ma nemigen lesz patch... de ne legyen igazam... 😊
Szerintem érdemes most megrendelni a másikat is, mert jelenleg viszonylag erõs a mi forintunk.. 😊)

whiteskull
Na! Elõrendeltem a kétülésest. 😊))

Remélem nem nagyon kapkodtam el. 😊))

Nem igazán magyarok... Reflected magyar, de a Les Hellequins század tagja.
Passz, kb most harmadjára az évben le kéne valamit tennem az asztalra holnap és azon filózok, hogy hanyagoljam-e 😞
Sokszor hallgatom õket repkedés közben😊
Relax99
Szerintem nagyon jól csinálják a srácok és magyarok:

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Rolo3
oki ki mikortól lesz?

Schimán...
Rolo3
Urak ma repülés??

DummyBoy
Ja, de az sajna Symbian^3-ra nincs, az N900-asom meg a Meego-ra vár 😊

BTW, az elõzõt próbáltam, nem volt rossz, de a mobil Opera jobban bejött mint a Firefox ... gyorsabb volt a kliens ...

Lehet majd letesztelem, de egyelõre pihen ... sajnos Meego-ból még nincs EMMC-s build, emiatt nem nagyon foglalkoztat ... pedig hinyzik a qwery ... 😊

Relax99
Egyébként ma kijött a firefox 4 is

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Báttya nem érezte. Gyurika sem... A dízelek, meg a nyugdíj után a 160 kiló már nem csak izom volt...
Relax99
Itt is volt még én vetettem szerintem föl, opera mobile miatt, de turbo nélkül viszi a 10, azon kívül csak annyi baja van még, hogy a magyar karakterekkel még mindig gondjai vannak

DummyBoy
Egy kis offtopik:

Nem emlékszem melyik fórumon volt téma, hogy az Opera Mini és az Opera Mobile Turbo nem kezeli le az sg.hu bejelentkezését ...

Na a 6-os Opera mininél ez végre mûködik 😊

Bocs ha nem itt volt téma 😊

😊 ..... azért 160 kiló ide vagy oda.. egy madarad csak meg lehet érezni ha ráülök, nem?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Papa01
Nincs mit! 😊

Papa01
Igen, én is attól tartok, hogy nem jön vissza nekik annyi, mint amennyi a fejlesztések ára... bár a tejelés mellett azért 1-2 havonta új patch is jön ki mindig.. 😊 és ebben is egyedülálló a ROF szerintem.. 😊)
De lehet ez csak olyan amerikás marketing.. 😊)

whiteskull
Köszi Papa! 😊))

Nekem ez a sok siránkozás nem tetszik.

Ez a Jason mindenhol elmondja, hogy mennyire nem éri meg csinálni, közben meg ez az egyetlen szim, ahol szinte havi-kéthavi rendszerességgel tejelünk. 😊)))

whiteskull
Köszi! 😊))

Papa01
Háát, az én angolom is elég "Tarzanos".. 😊) D
e szerintem kb, annyi hogy a közelgõ COD miatt kérnek arra, hogy támogasd õket, illetve a ROF fejlesztési szempontból kritikus szakaszban van. (Gondolom, a a karrier módra gondolnak leginkább... 😊 ) Plusz még az elején megköszönik hogy még mindig nagy rajongója vagy a ROF-nak.

Bevallom, én egy picit aggódom, remélem a két szimulátor jól meg fog férni egymás mellett. Szerintem, nincs még egy ilyen csapat, aki ennyire igyekszik kielégíteni a rajongótábor igényit.

Én szorítok nekik! 😊

ITT a haverod, aki segít...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

whiteskull
És ez kb. mit jelent?

Idegenül nem csak nem beszélek, hanem olvasni sem tudok. 😊)))

Papa01
Hát ezt felolvastam a kollégának, nagyon tetszett! <#eljen><#taps> Egyébként egész jól írsz, olvasmányosan. 😊

Zéti, látod, ha én nem olvasom el, akkor nem ismerjük meg ezt a remek kis történetet sem.. 😊

Relax99
Intellektuális ember lehet. Ilyenek olvasására idõt fordítasz omg

Nekem is van hasonló tragikomikus sztorim 2 rokonnal: Marika nénivel és Pista bácsival, akik nekem csak "Nénnye" és "Báttya".
Báttyáról tudni kell, hogy mozdonyvezetõ volt, gõzmozdonyon kezdett, és hát akkoriban bizony elkelt oda az erõs testalkat, kellett a mintegy 160 kiló. Volt a Balatonon egy kis nyaralójuk, és a nyugdíj után tavasztól õszig folyamatosan ott tartózkodtak. A szezont mindig velük töltötte az éppen uralkodó I., II., III., vagy IV. György, azaz Gyurika a hullámos papagáj. Gyurikák jellemzõen életük nagy részét a kalitkán kívül töltötték, és egy kivételével végelgyengülésben pusztultak el.
Az egy kivétel III. György, aki egy napon a nyaralóból eltûnt. Nénnye felforgatta utána az összes helyiséget, de csak nem került elõ. Báttya csak olvasta az újságot a konyhában, és nyugtatta élete párját, hogy ne aggódjon, majd visszajön a kis rosszcsont. Aki nõs, az tudja, milyenek az asszonyok, így Báttya sem sokáig olvashatta az újságot, neki is be kellett szállni a keresésbe.
Ahogy forgolódott erre-arra, Nénnye egyszer csak felsikoltott: ott volt a madár a Báttya két segge partja között agyonnyomva.
A szerencsétlen jószág a konyhai sarokpadon "szedegetett", mikor Báttya beérkezett az újsággal, és 160 kilójával leült.
Egy biztos: III. György nem sokat szenvedett...
Papa01
Az egyik VV-os csaj adatlapján olvastam:

Legõrültebb dolog, amit eddig tettem: volt egy mókusom. Azt hittem, téli álmot alszik, közben már rég halott volt. Elvérzett szegény. Ezután beleraktam 2 zacskóba és kidobtam a kukába.

<#idiota><#idiota><#falbav>

Papa01
Csak kitettem a riseoflight.hu-ra. 😊 Hogy fogom magam gyûlölni holnap reggel.. 😊)

Papa01
Új éjszakai égbolt.
Erre már ma nincs erõm... 😊)

Papa01
Elõrendelhetõ a Breguet 14B repülõgép!
Remélem eget verõ baromság nincs a hírben.. 😊 De hosszú napom lesz holnap.. 😄

Mert abban nem sok fizika van... itt azért elég komplex dolgok lesznek, így kell az erõforrás... nem mehet minden a látványra.

Mondjuk, ha a hangokkal nem csináltak semmit, akkor tökön szúrom magam.

www.smart-bus.hu

csak ezt az egy trailert láttam belõle.. egy két elem a wings of preyben azért jobban tetszik, pl. a tûz

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

PERSZE! Nem láttad még a videókat meg az ígéreteket? 😊 Látogasd meg Sanyo oldalát... nagyon jó kis szim lesz ez, ami megint hosszú életû lesz majd... csak ugye minden kezdet nehéz... 😊

Olyan oroszosan adják elõ... mindjárt itt a megjelenés, bemutatnak egy videót amiben a régi hangok vannak! 😄 Olyan Ofp - ArmA érzésem van... 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Dede, nyugodtan, én is mindjárt kész vagyok! 😊

jobb mint a wings of prey szted?