29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
sakkay #20468 Az igaz , viszont vannak folyók, no meg mintha az erdőkkel,meg a párával is szórakoztak volna..vagy csak én emlékszem rosszul. -
#20467 De barom jó... köszi a linket! :) Sajnos nekem nincs Ipad-em.. :( -
#20466 @ Papa: OFF: Ha jól emlékszem van Ipad-od, ez lehet, hogy érdekelni fog:/ON
-
#20465 Ahhoz képest hogy a lake mapon kívül úgy igazán nagy mennyiségű vizet nem is lát az ember :D
-
#20464 Szerintem az új víz még odébb lesz, de ne legyen igazam. :) -
sakkay #20463 Na mi van megint valami fél hülye próbált ide szemetelni??
Az új patchben már lesznek az új víz effektek(vagy fejlesztések) is? -
#20462 Háát, még én is lenyomom a D.II-vel a D.V-ös pilóták 95%-át... a D.III-ról meg ne is beszéljünk.. :) -
#20461 Hát szerintem ez inkább stílus kérdése. -
#20460 Közülük senki nem vette meg a D.II-est?? :)) A2. oldalon lévő szavazásra is érdemes egy pillantást vetni.. LOL. -
#20459 Megoldva! :)
Tényleg állat kis gép! :) -
#20458 A másik, meg,hogy ne ide spamelj, hogy egy halott facebook alkalmazásba szomszédokat találj.
(Kevés dolgok egyike amitől felszalad az agyvizem) -
#20457 Mi jó ezekben a travián klónokban, sose fogom megérteni. -
#20455 Ezt a gépet kéne még betenniük:
-
#20454 Hírek az 1.021-es javításról. -
#20453 -
sakkay #20452 Arra gondoltam, hogy páran írtak itt , hogy volt gond a demóval.
Lehet csak szerencsém volt. -
sakkay #20451 Akkor jó..nem én látom rosszul. De ez tényleg kicsit fura így. Na mindegy majd kipróbáljuk ok.-e.
Húú ez aztán a hibrid szó.. -
#20450 Lehet venni a demoval is, igazándiból én se tudom, annak lehetett igazándiból rossz, aki megvette pont amikor kijött az update. -
brendon566 #20449 Én is néha felnézek a vasárnapi bulira, de az igazi élet késő este kezdődik, nem szoktam megvárni. De ott van(nak) a legjobb küldik... -
#20448 vagy úgy. -
#20447 Ezt amiatt írta Máté, mert tegnap vártam Zsoltit, és miután kiléptem, jött meg.. :D Persze később még visszanéztem.. :) -
#20446 ezt most nem értem. -
#20445 Köszi szépen! :) A cimborádnál mi volt a gond? :) -
kmarkdev #20444 Vasárnap este kísérleti jelleggel csatlakoztam a Syndycate szerverhez, és beléptem a TS-szerverükre is. Rajtam kívül 45 gép volt a légtérben, és TS-en in lógtak vagy 6-an Central P. oldalon.
Teljesen más fíling nagy kötelékben, sok gép ellen légiharcolni, angolul csevegni a kísért DFWk pilótáival, lövészeivel, és köteléktársakkal. Nagyon rossz érzés egy DFW-t kísérve egyedül maradni 3500 m-en, és még kellemetlenebb kicsit alacsonyabban 3 S.E.5a-t észrevenni... :)
Bárcsak lenne közülünk több ember, aki időnként becsatlakozna ilyen akcióba is... -
sakkay #20443 Most mi is van ha valaki teljes játékot akar a demóból? Vagy lehet gépet is venni a demóhoz?(ha igen akkor mi a különbség, a két gép?) Jó barátomnak most telepítettem fel,nem értem , hogy nálam miért nem volt gond a telepítéssel???
Lehet azért mert a Papa féle leírás alapján csináltam???
Köszi Papa! -
#20442 :D -
brendon566 #20441 Megmondtam vagy megmondtam, hogy egy percre rá jönni fog? DDDD -
kmarkdev #20440 Igaz, egyedül... -
kmarkdev #20439 Vagyok a Les Hellequins-en -
#20438 Köszi szépen Fokker! :) -
#20437 máris megyek. 5 perc. -
#20436 nagyon profi lett! -
Zair #20435 Hát még a régi hárompálcás konfigomon, XP alatt, ott gond nélkül ment. A FFB-vel nincs is gond, tökéletesen üzemel. Csak a default spring-es csúszkát nem tudom konfigurálni, mert:
- igaz 100%-on van, de akkor is olyan, mintha 0-ra lenne húzva. Olyan kis "ernyedt" :-)
- Hiába is állítok azon a panelen bármit, rámegyek, hogy alkalmaz aztán ok, és a következő indításkor ugyanaz a beállítás, mint amivel felraktam.
Ebből gondolom, hogy valami nem okés. Na mindegy, meg lehet szokni így is, csak 4 évig hozzászoktam, hogy erősebben kisebbeket kell neki pakolni, most meg olyan, mintha még egy seprűnyelet is kötöztem volna a botra. -
kmarkdev #20434 11-kor jövök TS-re, addig íjászkodunk a gyerkőccel a kertben. -
kmarkdev #20433 Fokker mester, én leszek ma (vasárnap) 11-től kb. 1/1-ig. Nagyon csípnék egy kooperatív géppár-repülést. -
#20432 Igen, engem is, de sajnos a hivatalos oldalon az lt-ről semmi infó nem volt.. utána kell olvasni, és ha lesz elég infó kiteszem. biztos apróbb méretbeli különbségek voltak.
@ Zair: Köszi szépen,gondolkodtam, lehet a Te írásodban lévő gépeket is egyszer felviszem.. :) Jól nézne ki, az biztos. :)
Én is Evo-t használok, igaz simát.. más gépen próbáltad? -
sakkay #20431 Evo force az enyém is. -
#20430 @ Máté: Végülis voltál még most este, x-en nem láttalak ts meg valamiért folyton leakart dobni, de minden szerverről :/ -
#20429 Vagyunk egy páran akik evo-t használunk bár szerintem az ffb nélkülit, én személy szerint win7 64bit alatt és semmi baja (néha az egyik tengely elcsúszik, de az csak azért mert meg kéne pucolnom a potit benne) Máté és Papa is azt használ ha jól tudom. -
Zair #20428 Ez de fasza!