Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Én egyszer egy asztali DVD vertem szét, (még a gyári lemezt sem játszotta le) de megbántam, mert utána eléggé fájt a kezem.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ha valami nem rendeltetés szerûen mûködik és ezáltal rendszeresen megszívat, annak a valaminek záros határidõn belül csúfos halála lesz! 😄 Amíg összeszedem a darabokat, addig megnyugszom... arról nem beszélve, hogy így én vagyok aki a végén nevet! 😄

Lejárt a vip, majd feltöltöm. 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
Nincs mit.. 😊 Azért jó látni nem csak én tudok "idegeskedni".. 😊)

Most figyelem, eltûnt a címered?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Darabokra... rettenetesen felhúzott... mindig akkor volt vele gáz, amikor számlát kellett volna nyomtatni... persze ilyenkor számla sztornó, stb... elkapott a harctéri ideg.

Berágtam, elmentem az MM-be és vettem egy ILYET csak 4 ezerrel drágábban... :S Ez van, sürgõsen kellett... azért köszi a tippet.

www.smart-bus.hu

Papa01
Milyen fazonok vannak ITT az SG-én... nevessetek, vagy sírjatok...

Relax99
Egy kis csemege:

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Most látom, hogy az sg felhagyott a szavakba ékelt hirdetéseivel végre<#eljen>

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Szerintem jó választás, nekem egy SX200-om van már úgy 2 éve teljesen meg vagyok elégedve vele, scannere szerintem nagyon jó, patron viszonylag olcsó bele az utángyártott 500-1000Ft között mozog, A/4-es fényképig kb mindent nyomtatok vele és nagyon szépen teszi a dolgát.

whiteskull
Már olvastam. 😊)))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

DummyBoy
Olvasd el amiket Solt belinkelt, érdemes 😊

Én most a fizut váro, majd kiderül mennyi pénzem marad ... lehet énis beújjítok egyet ... Áááá ... memóriát akartam venni 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

whiteskull
NIncs win7-em 😊))

Meg csak kétmagos a procim, meg így ráfér a Rof is. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

DummyBoy
XP-t?

Win7 nem lenne jobb? (Fõleg SSD-hez?)

Papa01
Várjuk az eredményeket, tapasztalatokat! 😊

Papa01
Ez azt jelenti, hogy kevesebbet rof-ozol majd? 😞

whiteskull
Hál istennek én nem értek ezekhez az újakhoz, mert az enyém már 5-6 éve rendesen mûködik. 😊))

whiteskull
Megjött! 😊))

Itt van fent a polcon. Még melóban vagyok, este meg foci lesz. Indul a bajnokság. De elképzelhetõnek tartom, hogy utána még feltelepítem az xp-t. 😊))

Papa01
Valíki, nagyon szerelheti már azt at SSD-t... 😉

Papa01
Szétverted? Nekem még soha nem volt nyomtatóm, most tervezek, a haverom ezt javasolta:
Epson-stylus-sx-218

Azt mondta gazdaságos is.

Gyors segítség köllene Urak! Most basztam cafatokra szét a nyomtatómat, mert nem volt hajlandó mûködni... nem az elsõ ( nem is a második ) eset volt, és nem bírtam tovább cérnával.

Nem sokat nyomtatok, de kellene valami értelmes többfunkciós kütyü... milyet érdemes nézni? 20 ezer körül...

www.smart-bus.hu

Persze... a DCS is a program files mappában van ( volt ) nálam. Most azért nincs telepítve, mert már csak 2 aktiválásom maradt, és a múltkor a deaktiválás valamiért nem sikerült... így vga csere és w7 újratelepítés elõtt inkább nem raktam fel... :S

Persze, a megszokás nagy úr, de én biztos nem pöcsölnék vele ennyit... 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
😊 Értem én ... Van Black Shark-od vagy A-10-ed? Azok pl.: kifejezetten háklisak voltak anno a rendszermeghajtóra való telepítésre 😊

A beidegzõdés csak egy dolog ... ennek tapasztalati okai vannak ... meg meg is szoktam ...

Az elsõ PC-mben lévõ 80MB-os winyó azért lett 2 részre osztva, mert bebólintott a fej, és majdnem használhatatlanná vált a cucc ... De megoldottuk, lett belõle 20MB és 60MB ...

A 20MB lett a rendszer, az formázható volt, bármit lehetett vele csinálni, stb, az adatok mindig megmaradtak a másik felén ... Ez qrva nagy kényelem ...

Ez 16-18 éve volt (Már nem is emlékszem pontosan ...) ... Az ilyesmiken nem szivesen változtat az ember 😊

Atyaég! 😄 Kicsit sok itt a beidegzõdés úgy látom! 😄 Én semmivel nem szarakodom... mindent oda telepítek, ahova felajánlja magát! Kivéve amit vinyóra akarok... mondjuk IL2, vagy az autó szimek... 😊

A win telepítés elején teljes értékû rendszergazdát csinálok magamból, így nincs semmiféle win kérdezgetés, és a biztonság is megmarad... soha semmi gondom nem volt a win7-l... 😊

Ezeket a dolgokat használni kell, nem babusgatni... alkalmazkodjon a gép hozzám, ne én õ hozzá! 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Mert sok dolog nem szereti ... leginkább én nem 😊

Régen a töredezettség miatt sem telepítettem, de az SSD-nél pont nem probléma. Aztán ugye Program Files mappába nem telepítünk, meg a Windows nem mindig szereti ha a rendszermeghajtót birizgáljuk ...

2 vinyó van jelenleg a gépemben 😊 Ebbõl a nagyobbik az 5 részre fel van osztva 😊 1 rendszer, 1 a szimeknek, 1 a felhasználói programoknak és a telepítõknek, 1 a filmeknek - zenéknek és 1 a játékoknak 😊

Rend a lelke mindennek 😊 Pont emiatt is gondolkodtam 2 SSD-n ... (Az OCZ Vertex 2 is 25k egy 50GB-os ...) ... bár most meg azon agyalok, hogy hova teszem majd õket ... egy HTPC házban lakik a züsztem ... szóval nem nagyon van hely 😊

De ezt a felosztós dolgot most megnézem ...

Na ránéztem a laptopomra... jelenleg a 37GB-ból 14GB szabad hely van. Kivan kapcsolva a hibernálás, és az indexelés, így a 32 bites w7 kb 21GB helyet foglal...

Tehát egy 40GB-s SSD bõven elég rendszernek...

A felosztásnak szerintem a trimm hiánya lesz az akadálya...

www.smart-bus.hu

whiteskull
A nagy sz@rt. Valahol sztrájkolnak a kiszállítók. 😊

És miért nem telepítesz a C meghajtóra? 😊

A megosztással tudtommal nem mûködik a trimm, csak az egyik partición, de ez nem 100%.

Ami a vicces észrevételedet illeti, nem a matek a lényeg, hanem az, hogy formatálás után a 120GB-s SSD-bõl lesz, ha jól emlékszem 112GB-s. Ezt elosztod kettõ felé, figyelembe veszed a 20-25%-s szabályt, és máris határérték környékén jársz egy mezei w7-tel is... 😊) Csak kicsit hülyén fogalmaztam... 😊

Ha egyben hagyod, akkor jobb a helykihasználás... nekem rajta van a w7, az ArmA2 + Ace2, a RoF, és most a CoD... így kb a fele üres.

De, ha nagyon ragaszkodsz a C-re csak a win megszokásodhoz, akkor vegyél elsõ nekifutásra egy 40GB-s Intel SSD-t, rendszernek ez a leggyorsabb, mert ennek a legkisebb az elérési ideje. Ezen elfér a w7, meg az egyéb rendszerprogramok, és késõbb meg veszel egy másikat a játékoknak... ráadásul ez olyan 20-25 ezer körül már kapható...

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Nekem ezzel az a gondom, hogy C meghajtóra nem telepítek, csak felhasználói SW-eket. A C az szigorúan a rendszeré.

Ez a szabály szent és sérthetetlen. (Mindamellett volna egy vicces észrevételem ... melyik a nagyobb gáz? 120GB 20%-át fenntartani? Vagy 60 GB 20%-át kétszer? xD)

Másik kérdés (olvasgatom közben persze a dolgokat ...) ... Az addig oké, hog van egy 120GB-os SSD, azon 20GB-ot érdemes szabadon hagyni a TRIM miatt ... Na de ennek muszály partícionált területnek lennie? Mivan ha csinálok 2 50-est, és akkor 20 fennmarad? Ez így nem mûködik?

Jelenleg 2 50GB-os partícióm van otthon, 1-en Win7, a másikon a szimjeim ... (ROF, CoD, BS, A10, FC2)

Ezek közül talán csak a Win-nek és a BS-A10-nek kellhet az SSD, ROF az szépen fut most is 😊

Mindkét arma kerregteti... 😊 OFP-t én csak offline játszottam, de tény, hogy az arma sorozat sok tekintetben visszalépés... az arma2 meg még egy kicsit... ( bár ott az ace2 mod, abból kihozták amit lehetett )

www.smart-bus.hu

PhantomAss
ahaa világos
az arma2-rõl beszélünk egyébként? az elsõ része nem tetszett
de nagy ofp fan vagyok...

GOOBY, pls

20-25%-t kell szabadon hagyni a trimm miatt. Így tudja magát rendezgetni....

Én azért vettem ssd-t, mert az ArmA állandóan kerregtette a vinyót... folyamatosan onnan töltögette a textúrákat, és rendre az orrom elõtt rajzolta ki õket...

Nem minden játék lesz gyorsabb tõle! Azoknál a játékoknál javul a minimum fps, ahol a játék sokat használja a vinyót!

www.smart-bus.hu

PhantomAss
ha jól tudom kell egy bizonyos szabad helyet hagyni hogy egyenlõ mértékben terhelje a cellákat
én is egy nagyot vennék, és arra raknám a rendszert +a fontos játékokat
amúgy játék közben miben látszik hogy gyorsabb? a betöltés oké, de maga a játék miben gyorsabb ha ssd-n van?

GOOBY, pls

Papa01
Remélem, már nagyban szerelsz/telepítesz... 😊)

Egy nagy! SSD-t meg nem osztogatunk, ez nem vinyó! 😊 Ha két részre osztod, kétszer 20%-t kell szabadon hagynod...

Elolvastad amiket linkeltem? 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Na ... elgondolkodtam ... mit lenne érdemes szerintetek?

1 db nagyobb (120G😎 vagy 2 kisebb (50 vagy 60GB ...) SSD?

Mivel a 120-as is úgyis 2 részre lenne osztve, ezért az nem gond, hogy 2 db ...

És így elég egyszerre 1-et megvenni ... kisebb kiadás 😊

Nemtom ... Áááá ...

PhantomAss
én is csak használt cuccokat hasonlítok össze😊
pl ha megnézed 6950-est nem kapsz 60 alatt a hardveraprón (de inkább több)
azért írtam, hogy kb egy tizessel drágább
meg én már kb 4-5 éve így veszem a cuccokat, engem nem igazán érdekel hogy használt, a lényeg hogy jól mûködjön és legyen rá gari
(de igazából ez ilyen elvi kérdés, pénzem lenne rá csak egyszerûen nem akarok😊

GOOBY, pls

whiteskull
Olyan, mint mikor karácsonykor bontjuk az ajándékot. 😊)))

DummyBoy
Jaaaa ... alapvetõen nincs problémám a használt dolgokkal, fõleg ha van rájuk gari, én is mindig szétnézek a hardveraprón mielõtt vásárlok, de most nem volt nagyon jó vétel (1 vagy 2 olyan kártya volt, de csak pár ezerrel olcsóbban ...) ráadásul hirtelen jött és sürgõs lett, mivel haveromnak meghalt a gépében a VGA, és kellett neki egy új ... elvitte az enyémet, nekem meg rendelnem kellett egy újat ...

Ez jó vétel volt neked, gratu hozzá, de így nem teljesen fair összehasonlítani a bolti - új árakkal 😊

Arról nem is beszélve, hogy lehet hogy hülyeség, de én szeretek elsõ tulaj lenni 😊 Az olyan feelinges kibontani az új cuccokat 😊

whiteskull
Ez egyéni ízlés dolga. 😊))

Én speciel szeretem az új cuccokat a gépemben: 😊))

whiteskull
Én is suttyomba csinálom. 😊))

Véletlenül megmaradt egy kis pénz mag, így hirtelen felindulásból rendeltem egyet egy laptop vinyóval együtt. 😊))

PhantomAss
a hardveraprón vettem, egy hetet ment a kártya, tehát használt, de 50körül lehet venni most is (rendesen garival)
én sosem veszek vadi újat boltból, mert nem éri meg
ár/érték arányban sztem nincs jobb most ennél, ilyen áron
amúgy azért kicsitt több memeóriát rápakolhattak volna sztem is, de annyira nem izgat amíg csak hd-ban nyomom valszeg elég lesz

GOOBY, pls

whiteskull
Hát az az igazság, hogy az árakat a fizetõképességhez igazítják szerintem. 😊))

Ebbõl kiindulva, én annak örülnék, ha nálunk 15-20000 ft körül lenne megvehetõ: 😊)))

Én a dobozos verziót akkor is többre tartom. Bár ez már lehet az öregség jele. 😊)))

DummyBoy
Nemáááá ... Te is? most gondolkodom rajta én is, hogy suttyomba beleejtek egy SSD-t a gépbe ... Most akartam memet bõvíteni ...

Mesélj majd 😊

whiteskull
Még nem érkezett meg. Bezzeg máskor már fél nyolckor itt toporog a futár. 😊)))

Papa01
Na Zsolti, mesélj... 😊 Milyen SSD tulajdonosnak lenni? 😊) Tetszik a cucc?

DummyBoy
Orosz változat - ott ennyibe kerülnek. (Hiába, nekünk sokkal jobb a kapitalizmus ...)

Ráadásul Oroszország a warez melegágya ... ennyiért meg megéri megvenni ...

Mindenesetre roppantul nem bánom hogy megvettem 😊

Papa01
Igen Dummy, ebben igazad van...😊 de ez hogy lehet, hogy ott ennyire olcsó???

DummyBoy
Hmmm ... ez igen érdekes ... 50 ropi? Múlt héten mikor néztem, 60 ropi volt majd minden 560 Ti, 66k és 72k a két 2GB-os modell ... és 65k körül már van 6950 is ...

RoF és CoD is elviseli az 1GB feletti VRAM-ot, mivel én leginkább szimezek, így megérte ... VRAM-ot nem olyan egyszerû update-elni ...

Eddig akárhányszor nekem azt mondták, hogy felesleges a több VRAM, úgsem használja ki semmi, pár hónapra rá mindig beigazolódott, hogy ez így nem 100%-ban igaz 😞

Sajnos a játéktesztek nem mérvadóak, mivel nem a szimeket nézik ... és itt bizony sokminden borul ...

@Laca Mester, roppantul elkapkodtad a vásárlást 😊 Nekem is hiányoznak az nVidiás feature-ök, de alapul a CoD-ot nem veszem, hanem inkább a RoF-ot, az A-10C-t és társait ...

@Papa: 14 dodót nekem megért a Cod, hiszen nem warezolok 😊 1 bombázó ára 😊

Ja értem.

Relax99
Nem a CoD-ot, "Az ég urai"-t vettem meg.
Csak letöltõsbe próbáltam ki a cod-ot,de még nagyon semmi szerintem egy év is lesz mire játszhatóvá válik

Én is megrendeltem 576-ban , hatodikára mondták.