Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Lejárt a vip, majd feltöltöm. 😊
www.smart-bus.hu
Most figyelem, eltûnt a címered?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Berágtam, elmentem az MM-be és vettem egy ILYET csak 4 ezerrel drágábban... :S Ez van, sürgõsen kellett... azért köszi a tippet.
www.smart-bus.hu
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Én most a fizut váro, majd kiderül mennyi pénzem marad ... lehet énis beújjítok egyet ... Áááá ... memóriát akartam venni 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Meg csak kétmagos a procim, meg így ráfér a Rof is. 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Itt van fent a polcon. Még melóban vagyok, este meg foci lesz. Indul a bajnokság. De elképzelhetõnek tartom, hogy utána még feltelepítem az xp-t. 😊))
Epson-stylus-sx-218
Azt mondta gazdaságos is.
Nem sokat nyomtatok, de kellene valami értelmes többfunkciós kütyü... milyet érdemes nézni? 20 ezer körül...
www.smart-bus.hu
Persze, a megszokás nagy úr, de én biztos nem pöcsölnék vele ennyit... 😊
www.smart-bus.hu
A beidegzõdés csak egy dolog ... ennek tapasztalati okai vannak ... meg meg is szoktam ...
Az elsõ PC-mben lévõ 80MB-os winyó azért lett 2 részre osztva, mert bebólintott a fej, és majdnem használhatatlanná vált a cucc ... De megoldottuk, lett belõle 20MB és 60MB ...
A 20MB lett a rendszer, az formázható volt, bármit lehetett vele csinálni, stb, az adatok mindig megmaradtak a másik felén ... Ez qrva nagy kényelem ...
Ez 16-18 éve volt (Már nem is emlékszem pontosan ...) ... Az ilyesmiken nem szivesen változtat az ember 😊
A win telepítés elején teljes értékû rendszergazdát csinálok magamból, így nincs semmiféle win kérdezgetés, és a biztonság is megmarad... soha semmi gondom nem volt a win7-l... 😊
Ezeket a dolgokat használni kell, nem babusgatni... alkalmazkodjon a gép hozzám, ne én õ hozzá! 😄
www.smart-bus.hu
Régen a töredezettség miatt sem telepítettem, de az SSD-nél pont nem probléma. Aztán ugye Program Files mappába nem telepítünk, meg a Windows nem mindig szereti ha a rendszermeghajtót birizgáljuk ...
2 vinyó van jelenleg a gépemben 😊 Ebbõl a nagyobbik az 5 részre fel van osztva 😊 1 rendszer, 1 a szimeknek, 1 a felhasználói programoknak és a telepítõknek, 1 a filmeknek - zenéknek és 1 a játékoknak 😊
Rend a lelke mindennek 😊 Pont emiatt is gondolkodtam 2 SSD-n ... (Az OCZ Vertex 2 is 25k egy 50GB-os ...) ... bár most meg azon agyalok, hogy hova teszem majd õket ... egy HTPC házban lakik a züsztem ... szóval nem nagyon van hely 😊
De ezt a felosztós dolgot most megnézem ...
Tehát egy 40GB-s SSD bõven elég rendszernek...
A felosztásnak szerintem a trimm hiánya lesz az akadálya...
www.smart-bus.hu
A megosztással tudtommal nem mûködik a trimm, csak az egyik partición, de ez nem 100%.
Ami a vicces észrevételedet illeti, nem a matek a lényeg, hanem az, hogy formatálás után a 120GB-s SSD-bõl lesz, ha jól emlékszem 112GB-s. Ezt elosztod kettõ felé, figyelembe veszed a 20-25%-s szabályt, és máris határérték környékén jársz egy mezei w7-tel is... 😊) Csak kicsit hülyén fogalmaztam... 😊
Ha egyben hagyod, akkor jobb a helykihasználás... nekem rajta van a w7, az ArmA2 + Ace2, a RoF, és most a CoD... így kb a fele üres.
De, ha nagyon ragaszkodsz a C-re csak a win megszokásodhoz, akkor vegyél elsõ nekifutásra egy 40GB-s Intel SSD-t, rendszernek ez a leggyorsabb, mert ennek a legkisebb az elérési ideje. Ezen elfér a w7, meg az egyéb rendszerprogramok, és késõbb meg veszel egy másikat a játékoknak... ráadásul ez olyan 20-25 ezer körül már kapható...
www.smart-bus.hu
Ez a szabály szent és sérthetetlen. (Mindamellett volna egy vicces észrevételem ... melyik a nagyobb gáz? 120GB 20%-át fenntartani? Vagy 60 GB 20%-át kétszer? xD)
Másik kérdés (olvasgatom közben persze a dolgokat ...) ... Az addig oké, hog van egy 120GB-os SSD, azon 20GB-ot érdemes szabadon hagyni a TRIM miatt ... Na de ennek muszály partícionált területnek lennie? Mivan ha csinálok 2 50-est, és akkor 20 fennmarad? Ez így nem mûködik?
Jelenleg 2 50GB-os partícióm van otthon, 1-en Win7, a másikon a szimjeim ... (ROF, CoD, BS, A10, FC2)
Ezek közül talán csak a Win-nek és a BS-A10-nek kellhet az SSD, ROF az szépen fut most is 😊
www.smart-bus.hu
az arma2-rõl beszélünk egyébként? az elsõ része nem tetszett
de nagy ofp fan vagyok...
GOOBY, pls
Én azért vettem ssd-t, mert az ArmA állandóan kerregtette a vinyót... folyamatosan onnan töltögette a textúrákat, és rendre az orrom elõtt rajzolta ki õket...
Nem minden játék lesz gyorsabb tõle! Azoknál a játékoknál javul a minimum fps, ahol a játék sokat használja a vinyót!
www.smart-bus.hu
én is egy nagyot vennék, és arra raknám a rendszert +a fontos játékokat
amúgy játék közben miben látszik hogy gyorsabb? a betöltés oké, de maga a játék miben gyorsabb ha ssd-n van?
GOOBY, pls
Elolvastad amiket linkeltem? 😊
www.smart-bus.hu
1 db nagyobb (120G😎 vagy 2 kisebb (50 vagy 60GB ...) SSD?
Mivel a 120-as is úgyis 2 részre lenne osztve, ezért az nem gond, hogy 2 db ...
És így elég egyszerre 1-et megvenni ... kisebb kiadás 😊
Nemtom ... Áááá ...
pl ha megnézed 6950-est nem kapsz 60 alatt a hardveraprón (de inkább több)
azért írtam, hogy kb egy tizessel drágább
meg én már kb 4-5 éve így veszem a cuccokat, engem nem igazán érdekel hogy használt, a lényeg hogy jól mûködjön és legyen rá gari
(de igazából ez ilyen elvi kérdés, pénzem lenne rá csak egyszerûen nem akarok😊
GOOBY, pls
Ez jó vétel volt neked, gratu hozzá, de így nem teljesen fair összehasonlítani a bolti - új árakkal 😊
Arról nem is beszélve, hogy lehet hogy hülyeség, de én szeretek elsõ tulaj lenni 😊 Az olyan feelinges kibontani az új cuccokat 😊
Én speciel szeretem az új cuccokat a gépemben: 😊))
Véletlenül megmaradt egy kis pénz mag, így hirtelen felindulásból rendeltem egyet egy laptop vinyóval együtt. 😊))
én sosem veszek vadi újat boltból, mert nem éri meg
ár/érték arányban sztem nincs jobb most ennél, ilyen áron
amúgy azért kicsitt több memeóriát rápakolhattak volna sztem is, de annyira nem izgat amíg csak hd-ban nyomom valszeg elég lesz
GOOBY, pls
Ebbõl kiindulva, én annak örülnék, ha nálunk 15-20000 ft körül lenne megvehetõ: 😊)))
Én a dobozos verziót akkor is többre tartom. Bár ez már lehet az öregség jele. 😊)))
Mesélj majd 😊
Ráadásul Oroszország a warez melegágya ... ennyiért meg megéri megvenni ...
Mindenesetre roppantul nem bánom hogy megvettem 😊
RoF és CoD is elviseli az 1GB feletti VRAM-ot, mivel én leginkább szimezek, így megérte ... VRAM-ot nem olyan egyszerû update-elni ...
Eddig akárhányszor nekem azt mondták, hogy felesleges a több VRAM, úgsem használja ki semmi, pár hónapra rá mindig beigazolódott, hogy ez így nem 100%-ban igaz 😞
Sajnos a játéktesztek nem mérvadóak, mivel nem a szimeket nézik ... és itt bizony sokminden borul ...
@Laca Mester, roppantul elkapkodtad a vásárlást 😊 Nekem is hiányoznak az nVidiás feature-ök, de alapul a CoD-ot nem veszem, hanem inkább a RoF-ot, az A-10C-t és társait ...
@Papa: 14 dodót nekem megért a Cod, hiszen nem warezolok 😊 1 bombázó ára 😊
Csak letöltõsbe próbáltam ki a cod-ot,de még nagyon semmi szerintem egy év is lesz mire játszhatóvá válik