Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Relax99
Ilyen nekem is volt egy idõbe, valahogyan összeszed valami zavart hangkeverõbe próbáld az egyes csatornákat digitális bemenet, kimenet, stb elnémítgatni nem tudom most így melyik hirtelen, azt már neked kell kisakkozni.

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Köszi. De nem a tápból hanem a hangfalból jön.Ha kilövöm a hangfalat(de csak ha teljesen leáramtalanítom) akkor semmi gond.

Papa01
EZT találtam, ami érdekes lehet...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Cseréltem tápot. Minden ok. vele jóval halkabb is lett a gép. Viszont lehet eddig is volt csak nem hallottam, ha mozgatom az egeret, nagyon magas frekvenciájú ciripelés szerû hangot ad a hangfalam. Csak amíg tart a mozgás. Halkan jegyzem meg, legtöbbször stratégiázok..állandóan mozog a mause. Arról nem beszélve , hogy tartott vagy 2 órát míg rájöttem mi az összefüggés. Már azt hittem hülyére számítógépeztem magam a szabim alatt. Valami ötlet? Mert megõrülök.<#falbav>

whiteskull
Hát ezt kb. már most is elõre borítékolhatom. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

DummyBoy
Szorírtok mint a meszes ... Fõleg hogy azt mondd a végén: " ... a Win qrva jó gyors lett, de szimek alatt semmi különbséget nem látni ..." xD

Ezzel simén megspórolnál nekem 60 ropit + a válóperes költségeket 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

whiteskull
Új telepítés minden. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Na a directx reinstall maradt el. 😊))

Tudom. A win mûködik rendesen. 😊))

PhantomAss
a játékot is újraraktad vagy csak a wint?
frissitettél minden drivert ahogy kell?

GOOBY, pls

DummyBoy
DirectX-et felraktad ugye?

Nekem az elõzõ peccsnél csinálta ezt, directx reinstall utána recover és mûködött ... Ez a RoF hibája nem a winé ...

whiteskull
Nem jutok el a beállításokig. 😊))

Hát, ha nem indul, akkor jön az xp. 😊))

Papa01
Esetleg a beállításokat ha minimumra veszed, úgyis vagy? Újrahúzás?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Az elsõ oldal bejön, de már tovább nem megy, hanem leáll. Magyarul a beállítós lapra már nem jut el. Hibaüzenet nélkül egyszerûen leáll. 😊

Papa01
Mit csinál?

whiteskull
Na felkerült a win7 az ssd-re. A weboldalak szinte elõbb bejönnek mint, hogy rájuk kattintanék. 😊)))

Viszont valamit nagyon elronthattam, mert a Rof az cseszik elindulni. 😊))

Volt recovery, meg minden. 😊

Köcce😊 a fórumon így találsz meg.
Relax99
Mivel nem találtam Máté Sg profilját így gondoltam rákeresek és ezt adta<#nevetes1>

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
@ Máté: Arma 2 patch

whiteskull
Ez az idõ dolog szerintem a korlátozó tényezõ mindenkinél. 😊))
A Gotha meg hát, ..... 😊))) Nagyon, nagyon óvatosan kezelendõ. Így is csak minden 2. felszállásom sikerül. 😊)))
A COD-dal megvárom a dobozos verziót. Szeretem, ha ott van a polcon. 😊))

Így igaz! Én is meglepõdtem, de marha szép röccenésmentesen megy most, meg is jött a kedvem. Lettem volna többet is már korábban, csak nem volt idõm. Megvettem a 2 bombázót is de a Gothával nem bírok szinte felszállni se, belefúródok a földbe 😊Egyébként láttam ti is megvettétek a Cliffs of Dover-t hát én is, Steam-en. Egyelõre játszhatatlan, víz felett teljesen ok, szárazföld felett halott... igaz a HD-4870-es kártya 512 rammal, lehet kevés lesz neki peccs után is.
whiteskull
Egyébként meg használtam win7-et sokáig, de nem gyõzött meg arról, hogy le kéne cserélnem vele az xp-t. 😊))))

Igaz rosszabb se volt. 😊))

whiteskull
No még egyszer köszi. 😊))

Tegyél egy próbát... 30 napig ingyenes... ha elégedett leszel vele, segítek, hogy ne irkáljon ki ilyen butaságokat! 😄

ITT egy kis leírás a telepítéshez. Én csak a 3. pontot alkalmazom, vagyis a teljes birtokba vételt. Így nincs win hiszti, hogy nem vagyok admin... 😉

www.smart-bus.hu

whiteskull
Hát jó. 😊))

Csak zavaró, amikor kiírja, hogy szerinte szoftver hamisítás áldozata lettem. 😊))

Pedig nem érzem magam áldozatnak. Bár tegnapelõtt Bootsector említette, hogy neki már nem szaggat a rof 64 biten a kétmagos procival. 😊))

Baj! 😊 Tessék elfelejteni az xp-t szép lassan... fõleg ssd-vel ( trimm gondok ), és fõleg akkor, ha a rendszer és vga memóriád együttesen több mint 4GB.

w7 64bit... bátran merem ajánlani. 😉

www.smart-bus.hu

whiteskull
Ott vagy a szeren nagyon: 😊)))

whiteskull
Köszi szépen! 😊))

Xp-t akarok rárakni. Az baj?

Papa01
😊 Igen és Zsolti avatar-jában, egy Alfa jel is van. (Kenem ugye, Zsolti?? 😊) )

- Alaplapi bios frissítése
- Biosban AHCI mód bekapcsolása

A közepe felé van a beüzemelésrõl leírás
Itt egy kicsit sûrûbben
Itt pedig az elsõ hsz a lényeg

Olvasd át õket, aztán döntsd el, te miket kapcsolsz ki-be. Én csak az indexelést és a hibernálást kapcsoltam ki. No meg a defragot, de azt a w7 automatikusan intézi.

www.smart-bus.hu

whiteskull
Hát a 25%-kal igen, azon kívül van még valami?

whiteskull
No most beugrottál a csõbe! 😊))

Nem Papa vagyok. Az õ gépe balról jobbra száll: 😊)))

Egy ssd-t. 😊)

Õ nem papa, és SSD-t! 😄

www.smart-bus.hu

Képben vagy, hogy mikre kell figyelni? 😊

www.smart-bus.hu

mit vettél Papa?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

whiteskull
Igazából az vagyok. 😊))

Foci után fél kilenckor értem haza, közben vettünk egy tv-t is a hálóba, és azt is ki kellett próbálni. No meg ilyen gépes dolgoknak csak akkor tudok nekiállni, ha minden glédában áll körülöttem, és van idõm nem kell kapkodnom. Tehát tv nézés közben még rendet is raktunk a lakásban. 😊))

Ma már semmi sem tud megakadályozni a telepítésben. 😊))

Ha jól tömöríthetõ dolgok vannak rajta akkor hozza a gyári seq read / write értékeket, ha nem jól tömöríthetõ dolgok vannak rajta, akkor nem.

Ez abban nyilvánul meg, hogy, ha indítasz mondjuk egy ASS tesztprogramot, akkor az nem jól tömöríthetõ adatokkal végez rajta tesztet, és így "csak" 210 / 85 körül van az olvasás / írás a gyári 285 / 275 helyett.

Na most ez kb annyit számít, hogy semmit!! 😄 Ez csak e-penis gondokat vethet fel, ugyanis nem ez az adat ami lényeges egy SSD-nél. Ráadásul az ssd-t nem arra használjuk, hogy több gigás adatokat másolgassunk ide-oda rajta... arra ott a hdd. 😊)

SSD-nél a 4K értékek számítanak... EZT tudja egy SSD... a HDD-k 4K értékei pedig 1 azaz EGY alatt(!) vannak... ezért van az, hogy az SSD még a raid rendszereknél is sokkal gyorsabb.

Magyarul egy rendszer ssd esetében semmit nem veszel észre abból, hogy a teszt program 275 mb/s mutat, vagy csak 200 mb/s-t... nem az a lényeg. 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
@Solt mester: Meséjjé már lécci errõl a Vertex 2 mókáról 😊 Hogyan teljesít neked mint rendszerdrive?

Ahogy olvasom amíg jól tömöríthetõ dolgok vannak rajta, addig ûberistenkirálymegarambószupermosi ... de ha nem jól tömöríthetõ a móka akkor már nem ilyen szép a helyzet ... Mesélj, te legalább használod 😊

Papa01
😊 Gondolom, akkor ma lesz a nagy nap.. 😊
@Dummy : Én is igyekszem minél hamarabb tesztelni az új dolgaimat, már csak a 3 napos cseregarancia miatt is...

DummyBoy
Na akkor te sem vagy igazi kocka xD ... én ilyenkor meg tudok bolondulni 😊

Amikor megjött a VGA-m, akkor bíztam benne, hogy délután hozza a futár, mert ha meghozta volna valamikor korán, akkor meg is bolondultam volna, mire hazaérek vele 😊

whiteskull
Nagyon szép. 😊))

Még nem telepítettem fel. 😊))

Papa01
Na, Zsolti bácsi, milyen az új mûszer? 😊 Elégedett vagy? 😊

Papa01
Jaja, én is.. 😊

Én is! 😄 Annyi szóljon a mentségemre, hogy hamar megnyugszom, és utána már röhögök magamon! 😊)

www.smart-bus.hu

Papa01
😊)) Én mindig is csodáltam a hidegvérû embereket.. 😊

Te legalább átérzed... a többiek meg azt hiszik dilisek vagyunk! 😄😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Jobbulást! 😊
@ Zéti: <#eljen><#nyes> Ez sem akármi.. 😊)

Relax99
srry, arra nem emlékeztem, csak így ez jutott eszembe hirtelen, de kapsz egy másikat, bár lehet ez is ismerõs lesz

Nekem is fáj... jól össze is vagdalta! 😄 De a fájdalom észhez térít... vagy még jobban elborul az agyam! 😄 Már egy momo kormányt is kinyírtam... de azt szimplán átvágtam a szoba másik felébe! 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
<#eplus2>
Ezt anno még én linkeltem, nem semmi fiatalember õ sem.. 😊)

Relax99
csak aztán nehogy így járjon a monitorod