Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Az a skin viszont csodaszép... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Eladó a következõ motyó, ha érdekel valakit -> pm:
és ezek a gépek:
A részleteket és az árat is PM-ben.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Gascan, az AIM-120C-nek biztos megkérik majd az árát, de ha kezd kifogyni a guba, elõbb-utóbb beleteszik a játékba :-)
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Bocs,hogy eddig nem jelentkeztem de viharba voltam meg még vagyok is.
Lesz ma valaki TS mert én leszek esetleg egy játék belefér.
És persze várunk nagyon! 😊
@tvr : Persze, ok, kell a bevétel, de abban nem értek Veled egyet, elfogytak a típusok... 😊 Olvastad, Zair mester cikkét? Ez az enciklopédia része, és a felderítõ és bombázó típusokat vesézi ki... 😊
A másik, hogy ahhoz képest, hogy egy teljes árú gépek kicsivel vannak 7 dodó fölött, akkor igen drága 1 db mûszerért 5$ elkérni... az 1$ , az ok, de 5$? 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
És neked is Dummy! 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Nemsokára behajtom néhány kintlévõségemet, upgrade-elem a pöcét, aztán jövök megint veletek zúzni. Sajnos az utolsó két tapasszal elérte a gépem a teljesítmény határt, single-ben még csak elbohóckodom, de multiban sztem lag-hegyek lennének.
Ja, július elején érkezik az utódom, Zair 2.0 :-)
Sokkal korrektebbnek tartom ezt az utat, mint amit az olegék csinálnak.
Jobb lenne, ha lesz@arnák az egészet és 1-2 év múlva kiadnának a CoD stílusában egy vállalhatatlan fércmunkát, amit majd utólag (kifizetés után!) javítgatnak "kéthétmúlva"?
Az élet meg ilyen. Akinek több pénze van, több a lehetõsége is, elõnyösebb pozíciókban van. Pl aki megvette a CoD-ot és tudott még rákölteni a gépére élbõl 200e-et, az játszik vele, aki nem, az csak buzizik és szívatja saját magát.
Egy játékon belül a készítõk által plusz elõnyhöz juttatni azt aki többet fizet, szerintem túlmegy egy határon. A plusz géppuska meg már vicc kategória! ( fõleg, ha a gép menetteljesítményére nincs hatással )
www.smart-bus.hu
A rutin 😊
Nekem nem az a gondom, hogy elõnyhöz jutnak ... (Bár olvastam olyasmit is, hogy szárnyra szerelhetõ extra géppityu ...)
Hanem az hogy 24 gépre 1 sight 5 dodóval = 120 USD ... Ha azt vesszük, hogy egy gépre mindent megvennit 15-20 usd ... az majd 500 dodó ... azért kapok egy TM Warthogot ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A napokban gondoltam, rád, mi lehet Veled, nagyon el vagy tûnve... 😊 Leterhel a meló? Hogy vagy, hogy telnek a napjaid? 😊
Na igen, ezen én is agyaltam, szerintem akkoriban a géppuskák optimális hatótávja nem is hiszem, hogy szükségessé tette volna...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem tartom jó iránynak azt, hogy pénzért valaki elõnyhöz juthasson másokkal szemben. Ha erre ráharapunk, el fog durvulni a helyzet...
www.smart-bus.hu
Az a reflexüveges célzó azért nem semmi. Nem tudtam, hogy ez ilyen régi találmány.
Sörre meg borra sokkal többet költök, és ezt is élvezem ugyanúgy. 😊)))))
Én is remélem, hogy a fizetõs modolás megmarad a mûszerek és skinek keretei között.
A valódi elõnyt biztosító modokat, mint pl. a fel-le forgatható S.E.5a Lewis-géppuskát ingyen kell elérhetõvé tenni... Schräge Musik a' la I.VH... nem is lenne rossz...
Ezt a Falcon 4 topikban leletem... kacagtam, sokat.
Az egyik oldalról azért, mert dolgoznak ezen fejlesztõk, akiknek családja, svájci frankos hitele, stb. van. Krisztus urunk is mondá: "méltó a munkás az õ bérére" 😊
A másik oldal az, hogy mindkét nagy háborúban sok volt a "field modification", azaz a frontbarkács. És nem gondolnám, hogy az akkori szerelõk ingyér' melóztak volna... egy-két ellenséges húskonzerv, pia / cigi fejadag, ejtõernyõ-selyem, vagy egyéb relikvia biztosan kellett a gyors "ügyintézéshez"...
Egyet nem támogatnék én sem: ha a kiegészítõkkel túl nagy elõnyhöz jutna a fizetõképes közönség...
Jó példa erre a motorcsere. Papával már többször beszélgettünk arról, hogy a Pfalz lenne az über gép egy BMW motorral 😊
Biztosan lenne egy réteg, amely örülne, ha megszületne a ROF Undercover. "A bevetés alkalmával vidd el ezt a fél kilós csomagot Amiens fölé, és dobd le a Rue de Verdun 44. szám felett. Bevetés után vár a hangár, ahol menõ cuccokat adhatsz gépedhez: turbófeltöltõ, sport-légcsavar... legyél Te a legüberebb Kerl a fronton"
Bár a tuning sem példátlan: a nagy német ász Werner Voss is zsákmányolt motorral repült: DrI-esében az Oberuersel-t egy Le Rhone váltotta le.
Extra teljesítményhez így nem jutott, hacsak a megbízhatóbb mûködést nem számítjuk ide. A meghibásodások meg nincsenek lemodellezve a ROF-ban.
Tuti, hogy gépenként?
We will also offer Field Mod bundles so you can outfit many planes at a time for a reduced overall cost.