29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#20668 És hogy tetszik? :)
@ Zéti: Szerintem az a ROF-hoz nem igazán jó...
Legalábbis nekem hiányzik a rugó erő, és szerintem nagyon nagy a joy útja. -
#20667 Nekem x52 az álmom, -
#20666 Szállítással együtt 11000.- -
#20665 Nagyon ott van. Nem kis elborultság kell egy ilyent megcsinálni. :))) -
#20664 @ Zsolti és aki modellezik:
-
#20663 oh ok, logitech force 3d-m nekem is van az egy rakás sz*r, de más is azt mondja :D -
kmarkdev #20662 Nem a FFB-vel volt problémám, hanem a Logi Force 3D konstrukcióval. Középen lötyögött, azért nem tudtam egyenesen repülni vele. Ha beállítottam a holtzónát, akkor meg 1 kattanás a fogaskerekeken már túl sok volt, 0 kattanás meg túl kevés... Ez is lötyög középen, de másképp. Nagyon tetszik!!! -
kmarkdev #20661 Jaja, majdnem teljesen ki is van kapcsolva :) -
#20660 Tegnap még nem azt mondtad, hogy nem jön be az ffb -
kmarkdev #20659 Alakul, gyengébb gépek ellen már nyerő vagyok:) Kíváncsi leszek az első multi eredményére... -
#20658 Jó lesz az! :) -
kmarkdev #20657 ÚÚÚÚ, de furcsa a pedállal lépegetni!!! -
#20656 Gratula a joy-okhoz Urak! :)
A T16000-es nagyon jó választás, sok ruszki pilóta használja. Mennyi volt?
A G940.. számomra egy vágyálom.. :) -
kmarkdev #20655 Micsoda joy vásárlási láz!!! Én ma vettem egy G940-et, most egy darabig nem láttok multiban, mert ciki lenne bénázni az új apparáttal :) -
#20654 no. megrendeltem egy Thrustmaster T16000-es csodát. fél éve még tele voltak a boltok vele, mostanra csak a pixmánia, meg 2 másik cég árulja. végül az electroboxnál rendeltem meg, remélem nem lesz gond vele. -
#20653 Mire váltottál? :) -
#20652 eladó egy x52, alig használt, szinte új
ha kell vkinek írjon
[email protected] -
#20651 Hát én is saitek-et használok,de szeretem is nagyon, viszont én pont hogy a kis utú joy-okat nem szeretem, első joy-om a régi sidewinder még mindíg megvan, de sose tudtam megszokni, túl kicsi nekem az útja saitek-é szerintem tökéletes. sokan mégis a rövidebb utat szeretik, pedig szerintem az a pontosság rovására megy, bár kinek a pap kinek pedig a 3d pro -
brendon566 #20650 Igaz a 3d pro nál nagy holtjáték ki tud alakulni, de a mai napig visszasírom a cyborg után. Pont elég kis úton járt. Még szarul is imádtam. -
Sajna én fél kilencre érek haza.. :(( -
kmarkdev #20648 Repül ma valaki este 7 körül? -
sakkay #20647 Ja, kis. -
sakkay #20646 Na végre egy kos élet a fórumon.
Minden nap vagy 10* idenéztem, de csak csen és hullaszag..eddig.
A könyvjelzők között a ROF az első. -
#20645 örülök a visszatérésnek. -
#20644 jók lettek a képek! -
#20643 most 7végén egészen tegnapig Balatonon voltam. egy kis utónyaralás. remélem a most köv. 7végén már tudok repülni. addig vennem kell egy új joyt is, a régit kinyírtam :) persze nem sajnálom, óriási holtjátéka volt a Z tengelynek(Logitech Extreme 3D Pro). Logitechet soha többé. Thrustmaster vagy Saitek. -
#20642 Oki, bár én hónapok óta tanyázom a pozíciómon, ez lett nekem gyanús.. :) -
brendon566 #20641 Jövő héten megyek énis :) -
#20640 Köszi, kár,hogy csak ketten voltunk márkóval, pedig hellequins majdnem tele volt 50-en voltak fent, ha egy egész rajt kitettünk volna akkor azért más lenne :D -
#20639 Szerintem nem jól látod, legalábbis én folyamatosan csúszok lefele -
#20638 Urak, ugye jól látom, h hónapok óta nem frissült a stat? :) -
#20637 Köszi az infót, én nem régen Kassán voltam, hatalmas élmény, van beülős Mig-21-es is.. :) -
brendon566 #20636 Nagyon jók lettek!:-) -
#20635 Még ez a 2 lemaradt bár ezek már nem olyan szépek:
-
#20634 Köszi, na ha én a nagy fuji bridge-el ott lettem volna, az biztos ha egyszer kijutok külföldön valahova az első az lesz, hogy felkeresek egy hasonló múzeumot -
#20633 kicsit off:
voltam a múlt héten Ausztriában, Kötsach-Mauthen-ben, az Alpokban, közel az Olasz-Szlovén határhoz
van ott egy 1915-18 múzeum, ajánlom mindenkinek ha arra jár
döbbenetes a kiállítás, eredeti fotók százai, ezen kívül ágyúk, géppuskák, fegyverek, törött légcsvarok, és mindenféle rozsdás repesz, amit csak el lehet képzelni. A falutól nem messze húzódott a front az Alpokban, a feltárás még igazából ma is tart.
Nagyon durva volt az 1.vh is, eddig volt bennem egy kis "á akkor még fejletlen volt a technika" érzés, de most hogy láttam a múzeumot ez megváltozott.
(sajnos csak stikában fotóztam mert nem lehetett, ez a kép egy repeszdarabokból összerakott Jézus.arc:
gondoltam azért megosztom veletek, nekem hatalmas élmény volt -
#20632 Köszi
én 4870-t használok, meg vagyok elégedve vele, de ahogy látom az 5-6000-es ati széria valahogy nem nyújt olyan teljesítmény javulást talán 6850, de az is csak kb 5-10 fps-el ad többet a 4870-nél és 40k-t elkérnek érte. -
#20631 A 4890-es jó választás lehet, nekem is az van. :)
@ Zéti: Szuper képek! :) -
#20630 Tegnapi repülésről pár kép:
-
RedRiot #20629 Szia Papa! Elégedett vagyok az új procival, simábban fut a RoF, bár egy új vga még hiányzik. Már nincsenek akadások és nagyon durva lelassulások, de a detailt még nem érdemes felnyomni mert hiába a Phenom X4, a HD3850 már nagyon izzad. :) Új kártyára nincs zsé, de asszem egy GTX260 vagy egy HD4870/90 már elfogadható volna.
Új gépek milyenek egyébként? SPAD VII? BrisFit?