Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Relax99
lesz

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Rolo3
Helló mindenki!
Lesz ma valaki??

whiteskull
No meg ez van meg makettban: 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

😄

Az a skin viszont csodaszép... 😊

www.smart-bus.hu

2Pete
Ez a Rof:RC Editon <#zavart1><#idiota>

Hol a pilóta? 😄

www.smart-bus.hu

2Pete
Mi hiányzik a képrõl?

2Pete
Csak mert szép...<#zavart1>

DummyBoy
FATEEEEEER!!! Nemááá 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Csak egy pillanatra ugrottam be.

Eladó a következõ motyó, ha érdekel valakit -> pm:

és ezek a gépek:

A részleteket és az árat is PM-ben.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ja .. és majd a rakétapisztollyal lehet begyújtani a végét hogy elinduljon 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Köszi mindenkinek srácok!

Gascan, az AIM-120C-nek biztos megkérik majd az árát, de ha kezd kifogyni a guba, elõbb-utóbb beleteszik a játékba :-)
Rolo3
ok

Relax99
Én igen, csak felrakom a ts-t

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Rolo3
Hali
lesz ma valaki??

Relax99
Én inkább átraknám hátra a géppuskát az albámon

én rakétát is tennék a gépemre ha lehetne 😄 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Rolo3
Helló Urak!

Bocs,hogy eddig nem jelentkeztem de viharba voltam meg még vagyok is.
Lesz ma valaki TS mert én leszek esetleg egy játék belefér.

Papa01
Gratulálok Nektek! 😊
És persze várunk nagyon! 😊

@tvr : Persze, ok, kell a bevétel, de abban nem értek Veled egyet, elfogytak a típusok... 😊 Olvastad, Zair mester cikkét? Ez az enciklopédia része, és a felderítõ és bombázó típusokat vesézi ki... 😊

A másik, hogy ahhoz képest, hogy egy teljes árú gépek kicsivel vannak 7 dodó fölött, akkor igen drága 1 db mûszerért 5$ elkérni... az 1$ , az ok, de 5$? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

<#taps>

whiteskull
Gratulálok! 😊))

És neked is Dummy! 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

DummyBoy
Gratula!

Szeva Papa, köszi az érdeklõdést, hát igen, meló az van :-) Van a fõállásom, meg próbálnám beindítani a vállalkozásunkat egy cimborámmal - egyelõre több-kevesebb sikerrel.
Nemsokára behajtom néhány kintlévõségemet, upgrade-elem a pöcét, aztán jövök megint veletek zúzni. Sajnos az utolsó két tapasszal elérte a gépem a teljesítmény határt, single-ben még csak elbohóckodom, de multiban sztem lag-hegyek lennének.
Ja, július elején érkezik az utódom, Zair 2.0 :-)
Srácok! Ha azt várjuk, hogy folyamatos karbantartása és fejlesztése legyen a játéknak, akkor az pénzbe kerül. Ingyen a kutya sem dolgozik. Valamilyen formában bevételhez kell jussanak. Jelenleg az új vásárlók száma minimális lehet, és elfogyóban vannak a lemodellezhetõ géptípusok, amibõl pénz jöhet.
Sokkal korrektebbnek tartom ezt az utat, mint amit az olegék csinálnak.
Jobb lenne, ha lesz@arnák az egészet és 1-2 év múlva kiadnának a CoD stílusában egy vállalhatatlan fércmunkát, amit majd utólag (kifizetés után!) javítgatnak "kéthétmúlva"?
Az élet meg ilyen. Akinek több pénze van, több a lehetõsége is, elõnyösebb pozíciókban van. Pl aki megvette a CoD-ot és tudott még rákölteni a gépére élbõl 200e-et, az játszik vele, aki nem, az csak buzizik és szívatja saját magát.

Nagyon, Papa! És egész jól fut! De azért még kell egy pár, <#nevetes1> mondjuk 8 folt.

De az nem egy játékra irányul, és nem feltétlen igaz! 😊

Egy játékon belül a készítõk által plusz elõnyhöz juttatni azt aki többet fizet, szerintem túlmegy egy határon. A plusz géppuska meg már vicc kategória! ( fõleg, ha a gép menetteljesítményére nincs hatással )

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Nem feltétlenül 😊 Fokker mester pl: vidáman leradírozott engem mindig is, pedig neki nincs TrackIR-je, meg Hotas pedállal, nekem meg ott a G940 és a TIR is ...

A rutin 😊

Nekem nem az a gondom, hogy elõnyhöz jutnak ... (Bár olvastam olyasmit is, hogy szárnyra szerelhetõ extra géppityu ...)

Hanem az hogy 24 gépre 1 sight 5 dodóval = 120 USD ... Ha azt vesszük, hogy egy gépre mindent megvennit 15-20 usd ... az majd 500 dodó ... azért kapok egy TM Warthogot ...

akinek jobb felszerelése meg track ir-je van az is elõnyben van az szerény joystickommal szemben 😊

Papa01
Szia Zair! 😊

A napokban gondoltam, rád, mi lehet Veled, nagyon el vagy tûnve... 😊 Leterhel a meló? Hogy vagy, hogy telnek a napjaid? 😊

Na igen, ezen én is agyaltam, szerintem akkoriban a géppuskák optimális hatótávja nem is hiszem, hogy szükségessé tette volna...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Olvasva a híreket nem is tudom mit mondjak... kicsit most csalódott vagyok... ez már nálam kezdi súrolni a hülyének nézés kategóriáját...

Nem tartom jó iránynak azt, hogy pénzért valaki elõnyhöz juthasson másokkal szemben. Ha erre ráharapunk, el fog durvulni a helyzet...

www.smart-bus.hu

Papa, kerekeket és szárnyakat el ne felejts venni a járgányhoz :-DDDDDDDDD
Az a reflexüveges célzó azért nem semmi. Nem tudtam, hogy ez ilyen régi találmány.
Papa01
Én max a távcsövet veszem meg, és a célzótüskét.. esetleg a lõszerszámlálót.. de lemerem fogadni pont ezek lesznek 5 dollárosak....

whiteskull
Ugyanez nálam is. 😊))
Sörre meg borra sokkal többet költök, és ezt is élvezem ugyanúgy. 😊)))))

A realitást nem merik felrúgni, emlékszem, még minket magyarokat is megszóltak a "régi" dedikált szerverünkért, hogy nem realisztikus, mert mindkét oldalon repülhetõk mindkét oldal gépei.
Én is remélem, hogy a fizetõs modolás megmarad a mûszerek és skinek keretei között.
A valódi elõnyt biztosító modokat, mint pl. a fel-le forgatható S.E.5a Lewis-géppuskát ingyen kell elérhetõvé tenni... Schräge Musik a' la I.VH... nem is lenne rossz...
Nem tudom, melyik mûszer kerül majd majdnem annyiba, mint egy új vadászgép... de úgyis megveszem... 😊 nekem tetszik ez a folyamatos fejlesztés. Összeszámolva eddig kb. 160-180 $-t költöttem a ROF-ra a vételárral együtt. Nekem "megéri" kategória.
Arra gondolok , hogy lehet pl. méretileg egyszerûen nem fér bele nagyobb motor. Ha meg átalakítják, az már nem az a gép. És akkor szoktak jönni , azok a dolgok , hogy teljesen más lesz a gép.

Azért ez nem így mûködik. Pár lóerõ ok(mondjuk a dr1 esete pont kivétel) de azért az nem úgy mûködik , hogy van egy gép, oszt' belerakunk 2* nagyobb motorotot, oszt röpülünk! <#nevetes1> A realitást remélem nagyon komolyan fogják venni. A Pfalcban sem véletlen , szerkezetileg sem bírt volna nagyon mást.

Az tuti ,hogy nagy multi csaták jó ideig nem lesznek a CoD-al. Jól jön ki a ROF.

Papa01
Nem, még nem vettem meg, nem tudom mikor fogom.. Látom, Te beruháztál rá.. 😊 Hogy tetszik?

Megvan a CoD!

Papa01

Ezt a Falcon 4 topikban leletem... kacagtam, sokat.

Papa01
Az igaz, de most mondjam azt hogy Dummy mester 18$-lrt vette meg az egész CoD-ot?? (Azt most hagyjuk , hogy mire is jó.. 😄) Én meg vegyek 1 azaz 1 db mûszart 5$-ért??? Azért ami sok az sok.. Mondom én, aki nagyon nagy híve ennek a kis szimunak. 😊

Szerintem teljesen rendben van ez a "kiegészítõk pénzért" dolog.
Az egyik oldalról azért, mert dolgoznak ezen fejlesztõk, akiknek családja, svájci frankos hitele, stb. van. Krisztus urunk is mondá: "méltó a munkás az õ bérére" 😊
A másik oldal az, hogy mindkét nagy háborúban sok volt a "field modification", azaz a frontbarkács. És nem gondolnám, hogy az akkori szerelõk ingyér' melóztak volna... egy-két ellenséges húskonzerv, pia / cigi fejadag, ejtõernyõ-selyem, vagy egyéb relikvia biztosan kellett a gyors "ügyintézéshez"...
Egyet nem támogatnék én sem: ha a kiegészítõkkel túl nagy elõnyhöz jutna a fizetõképes közönség...
Jó példa erre a motorcsere. Papával már többször beszélgettünk arról, hogy a Pfalz lenne az über gép egy BMW motorral 😊
Biztosan lenne egy réteg, amely örülne, ha megszületne a ROF Undercover. "A bevetés alkalmával vidd el ezt a fél kilós csomagot Amiens fölé, és dobd le a Rue de Verdun 44. szám felett. Bevetés után vár a hangár, ahol menõ cuccokat adhatsz gépedhez: turbófeltöltõ, sport-légcsavar... legyél Te a legüberebb Kerl a fronton"
Bár a tuning sem példátlan: a nagy német ász Werner Voss is zsákmányolt motorral repült: DrI-esében az Oberuersel-t egy Le Rhone váltotta le.
Extra teljesítményhez így nem jutott, hacsak a megbízhatóbb mûködést nem számítjuk ide. A meghibásodások meg nincsenek lemodellezve a ROF-ban.
Papa01
Nem úgy mûködik a dolog, hogy veszel egy lõszerszámlálót, és amelyik gépre fel lehet tenni, azok közül bármelyikre felpakolható?

DummyBoy
Faszom, nem találom ... a fórumon írta Jason, hogy attól függõen lehet majd megvásárolni gépenként ezeket a kiteket, hogy az adott gépeken mi található már meg belõlük ... (PL: DVIIF-en van bogyókáunter ... másokon meg mûhorizont ... )

ezt hol irja hogy minden géphez külön?

Papa01

Tuti, hogy gépenként?

We will also offer Field Mod bundles so you can outfit many planes at a time for a reduced overall cost.

DummyBoy
Sajnos ezek az upgrade cuccok GÉPENKÉNT lesznek majd megvásárolhatóak ... viszont ezzel, meg a karrier móddal ha hamarabb rakják rendbe a ROF-ot, mint ahogy a CoD elkészül, akkor qrva nagyot szakítanak majd! 😊

Papa01
Köszi! 😊

DummyBoy
Szuper 😊