Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TS-en leszel?
Ja és DR1 nagyon jó gép! <#eljen>#eljen>
Este kilenc fele újra megpróbálom ,ha lesz idõm.
Miután ezt észreveszem, azt szoktam csinálni , hogy emelkedek és lesem mit csinálnak.
Általában elkezdenek ketten valakit cincálni, és aki esetleg nem szól bele az nézi a csapkodást magasból. Ha nem vesznek észre fölé megyek a legmagasabbnak, és megpróbálom kivégezni. Ha szerencsém van sikerül, és mire mindez megtörténik már többen is odagyûlnek., így a zavarosban el tudok lépni vagy ha jó az arány fordulózni kezdek.
Ha nem gyûlnek oda mások, nagyban leromlanak az esélyeim.<#nevetes1>#nevetes1>
Habár az is igaz, hogy nem csak bnz csinálok, inkább fele-fele.
Kicsit fordulóharcos, bnz gép. Mondjuk a Camelokon kívül csak a pupok okoznak gondot fordulóharcban. A 3 fedelû sem könnyû,de ha nem 10 m magasban találkozom akkor még ok.(természetesen az alliance oldalról van szó)
Tegnap nagyon nyomták az s5 bnz-t, ügyesek voltak...meg szinte biztos ts is volt.
Nem voltam sokáig mert nem igazán értem rá,talán majd ma este.
Te milyen géppel voltál?
21 óra körül igyekszem összehozni.
Fasza minden.
Én idejét sem tudom, mikor repültem.. 😞 Remélem a jövõhéten már lesz alkalmam, és a patch is akkor fog jönni... 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ma van idõm egy kicsit repülni van kedve valakinek bohóckodni egyet?
Vagy lesztek ma valamikor??
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
link
remélem megoldom!
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Meg a gyerek is alszik akkor. De lehet , hogy mégis kellene használnom, legalább titeket hallanálak,meg ha nagy a gáz azért lehet motyognék valamit .
Bár én nem csak bnz csinálok, mert hamar megunom. 2-3 lecsapás, aztán fordulóharc. Aztán ha túlélem,<#smile>#smile> és elfogy az ellen, megint magasság gyûjtés és bnz.
Majd megfejeltem a monitort úgy megbillent a gép. Nemtom' mi volt tegnap az emberekkel.<#vigyor>#vigyor>
Ja, meg volt egy speciális halál is<#nevetes1>#nevetes1>
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Hard reseteltem a htc unit, mert már a betöltött oprendszer, részben tele volt szemetelve, kodekek nem indultak el stb., hard reset után viszont nem bootol, abszolút semmit sem csinál, még a töltést visszajelzõ led is csak akkor villan fel egy pillanatra ha reset-et nyomok. a bootloader és a hard reset menü bejön. Próbáltam rá a romot is újratölteni, de mindíg 112-es hibakóddal megáll 8%-nál. Több romot próbáltam ugyanezzel az eredménnyel, sõt még másik gépen is. Ha valakinek van valami ötlete, azt megköszönném, nagy a gyanúm, hogy a rom chip távozott az örök vadászmezõkre
@Zéti: kár, hogy a balansz miatt a másik oldalra kellett állnod... pilótaként sokat fejlõdtél, és nem a te hibád, ha két összedolgozó SE ellen nem boldogulsz... 😊
Bocsi eltûntem mint az aranyóra.
kicsit sok a meló.
Mi újság mostanában?
Lesz ma valaki?