Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolo3
Melyik szerón? Ma megpróbálok feljönni!
TS-en leszel?
Ja és DR1 nagyon jó gép! <#eljen>

Általában én is a kisérõt szoktam kilõni, ha tehetem,csak gyorsnak kell lennem,ez persze nem mindig sikerül,viszont mikor levernek az égbõl akkor újra kezdhetem.
Este kilenc fele újra megpróbálom ,ha lesz idõm.

Az is biztos ha 2-3 bnz összebeszél és kapcsolatban vannak verbálisan, na az halálos.(persze ha amúgy tudnak repülni.)
Miután ezt észreveszem, azt szoktam csinálni , hogy emelkedek és lesem mit csinálnak.
Általában elkezdenek ketten valakit cincálni, és aki esetleg nem szól bele az nézi a csapkodást magasból. Ha nem vesznek észre fölé megyek a legmagasabbnak, és megpróbálom kivégezni. Ha szerencsém van sikerül, és mire mindez megtörténik már többen is odagyûlnek., így a zavarosban el tudok lépni vagy ha jó az arány fordulózni kezdek.
Ha nem gyûlnek oda mások, nagyban leromlanak az esélyeim.<#nevetes1>

Mondják nagyon, hogy csak úgy lehet ha van társad , de ez azért nem teljesen van így szerintem. Én általában egyedül vagyok, de azért nem szoktam lecsúszni 1.k\d alá. Viszont nagyon kell figyelnem valóban, és nem maradhatok rajta sokáig senkin...persze ott maradok.<#nevetes1>
Habár az is igaz, hogy nem csak bnz csinálok, inkább fele-fele.

Én nem szeretem a tevét,az nagyon komoly gép és sok gyakorlás kell hozzá,mert nagyon instabil! Õk mindig megszorongatnak! Valóban egyformán veszélyes a pilótájára és az ellenségre is.Nekem a forgólódás jön be,a bnz viszont taktikázni kell,és ami a legfontosabb szerintem, hogy ne legyél egyedûl.

Gyakorlatilag ritka kivételtõl eltekintve(ami Camel) mindig d7f.
Kicsit fordulóharcos, bnz gép. Mondjuk a Camelokon kívül csak a pupok okoznak gondot fordulóharcban. A 3 fedelû sem könnyû,de ha nem 10 m magasban találkozom akkor még ok.(természetesen az alliance oldalról van szó)
Tegnap nagyon nyomták az s5 bnz-t, ügyesek voltak...meg szinte biztos ts is volt.

Dr1 volt a repcsim.Vörösre volt festva az orra, jasta 11. nem vagyok nagyon profi a nagyon szines gépekhez. szinte mindig ezzel repülök ha tehetem vagy Albával, jellemzõen a német oldalon.Még elég amatör vagyok.
Nem voltam sokáig mert nem igazán értem rá,talán majd ma este.
Te milyen géppel voltál?

Mivel repültél tegnap?

Persze, hogy van!
21 óra körül igyekszem összehozni.

Rolo3
Feca van kedved ma repülni??

Köszönöm hiba elháritva!
Fasza minden.

Papa01
Szia Roli!

Én idejét sem tudom, mikor repültem.. 😞 Remélem a jövõhéten már lesz alkalmam, és a patch is akkor fog jönni... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Rolo3
Feca az beállítási gond lesz!
Nézd meg rof.hu-n ott minden le van írva!

Rolo3
Már több mint egy hete nem repültem én leszek az agyaggalamb 😄😄😄

Rolo3
Sziasztok!

Ma van idõm egy kicsit repülni van kedve valakinek bohóckodni egyet?
Vagy lesztek ma valamikor??

Papa01
Jason.. <#vigyor>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Mason bejegyzése
link

valami szar**g van a ts-mel, hallak titeket de nem tudok beszélni,mármint tudok csak ti nem halljátok...
remélem megoldom!

Ok köszi. Este leszek akkor így lesz.

Ja tudtam, csak nem mertem megcsinálni..olyan brutálisnak hatott a történet.

Fokker
Ha csak hallgatózol, már jobb. Fordulózz csak nyugodtan, aki rád megy arra lecsapok. Ha meg nem látlak, szólok hogy dobj egy sárgát 😄

Relax99
növekszik a sugárzási szöge, az anód fölött kb1-2 mm-ig érdemes visszareszelni a plexi borítás fejét úgy eléggé nagy sugárban tud megvilágítani

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Megreszeltem a kalapomon' a ledeket, tényleg sokkal jobb így. Csak eddig nem mertem. Nyertem a sötétség elõtt 1 órát, annyival jobban érzékeli!

Az a baj, hogy megy a sok megaszar klón, azt nézi a párom, beszélni szigorúan tilos.<#nevetes1>
Meg a gyerek is alszik akkor. De lehet , hogy mégis kellene használnom, legalább titeket hallanálak,meg ha nagy a gáz azért lehet motyognék valamit .
Bár én nem csak bnz csinálok, mert hamar megunom. 2-3 lecsapás, aztán fordulóharc. Aztán ha túlélem,<#smile> és elfogy az ellen, megint magasság gyûjtés és bnz.

Fokker
Kár hogy nem voltál TS-en, akkor senki nem ment volna neked 😉 majd legközelebb.

9 halálból(fast food) tegnap5-6 ütközésbõl volt és ráadásul hátulról!
Majd megfejeltem a monitort úgy megbillent a gép. Nemtom' mi volt tegnap az emberekkel.<#vigyor>
Ja, meg volt egy speciális halál is<#nevetes1>

Megjött a fiam a hétvégére, este 11-kor már alszunk... sajna most csak szombat este 10-ig, és vasárnap este 8-tól tudok repülni. Jó vadászatot!
Húú mennék nagyon , de az már késõ nekem..viszont mostantól leszek..pár perc.

Fokker
Jaéspersze szigorúan BnZ, kötelékben; akár DVIIF-el is.

Fokker
Márkó, Sakkay; jöttök ma este 23:00-tól repülni? Fast food lenne a cél.

Relax99
Sikerült, újra mûködik

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Fokker
Sztem legyél Te a vezér, én mennék a bal oldaladra.

Relax99
off:
Hard reseteltem a htc unit, mert már a betöltött oprendszer, részben tele volt szemetelve, kodekek nem indultak el stb., hard reset után viszont nem bootol, abszolút semmit sem csinál, még a töltést visszajelzõ led is csak akkor villan fel egy pillanatra ha reset-et nyomok. a bootloader és a hard reset menü bejön. Próbáltam rá a romot is újratölteni, de mindíg 112-es hibakóddal megáll 8%-nál. Több romot próbáltam ugyanezzel az eredménnyel, sõt még másik gépen is. Ha valakinek van valami ötlete, azt megköszönném, nagy a gyanúm, hogy a rom chip távozott az örök vadászmezõkre

Stipi-stopi, lestoppolom az egyik szárnyvéged melletti helyet a rajban, ha Te is benne vagy... 😊
Relax99
Köszi, hát majd legközelebb.

Fokker
Mostantól átálltam Boom 'n Zoom-ra. Sokkal élvezetesebb mint a forgolódás.

Az a helyzet, hogy ez nagyon így van. Néha , ha már messzirõl látom, hogy mondjuk egy páros felváltva lecsapkod a lenti bolyra, inkább kemény emelkedésbe kezdek, és megpróbálom az egyiket lesbõl lecsapni. Máskülönben csak a szerencsén múlik,hogy 4 másodperc egyenes repülésnél ne lõjék szét a fejed. Amúgy szépen kijön az statisztikán ,hogy ki repüli ezt a stílust(jól) mert ugyan nem kap olyan sok pontot, de a k\d arány 8-1 meg ilyesmi.<#nevetes1>

Fokker
Nagyon jó volt a mai, éljen a csapatmunka! 😄 SEVáztunk Márkóval, kegyetlen jó volt! RedRiot becsatlakozhatnál, így hárman mehetnénk akár 9 ellen is.

Hááááát, Urak, a csapatmunka nem hazudik... Fokker-rel nyomtuk a Fast Food-on S.E.5a-val, és igen jól ment a géppáros légiharc. Nagyon élveztem, köszi, Fokker...
@Zéti: kár, hogy a balansz miatt a másik oldalra kellett állnod... pilótaként sokat fejlõdtél, és nem a te hibád, ha két összedolgozó SE ellen nem boldogulsz... 😊
Fokker
OK. 5 perc és gyüvök.

Jaja, én leszek
Fokker
Lesztek még? 23.00-kor felnézek.

Rolo3
ok

2Pete
Jaj...
<#eplus2><#idiota>
Rolo TS?

Rolo3
http://www.youtube.com/watch?v=8tvNA5MtV7c

2Pete
Jobb lenne ha nem csúszna a kép a hanghoz, így olyan mint egy gagyi playback...<#rolleyes>

Rolo3
Egy kis szórakozás 😄😄
http://www.youtube.com/watch?v=IlejfA5NCbQ

Rolo3
@ Zéti: Repültetek a pályámon mostanság?
Ha igen : Találtatok hibákat?

Rolo3
Helló Urak!
Bocsi eltûntem mint az aranyóra.
kicsit sok a meló.
Mi újság mostanában?
Lesz ma valaki?

Papa01
Köszi, ez el kerülte a figyelmemet.. 😊 Szerintem a 2. szülinapra tartogatják.. 😊