29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#21319 Ööö, vagyis inkább, nem minden YT vidit nem enged címsorból beszúrni.. :) -
#21317 Urak, sajnos úgy néz ki, hogy jelenleg YT videót címsorból másolva nem lehet beszúrni.
Ami biztos, hogy jó:
A YT videónál Megosztás - Beállítások - bepipálom a hosszú linket és azt a kódot másolom ki, majd illesztem be.
-
#21316 Értem, köszi, nagyon profin megcsinálták! :) -
#21315 Nem vagyok biztos benne, de a légi felvételek a Howard Hughes féle Hell's Angels és a Dawn Patrol c. filmből valók. -
#21307 4:30-től nagyon jó repülős felvételek láthatóak, Richtofen-ről is.
Szerintetek, a légiharcok valódiak?
LINK.
-
#21305 Előrendelhető a Halberstadt CL.II-es repülőgép! -
#21304 Nincs mit! :) -
#21303 Kösz Papa. :) Halberstadt CL.II előrendelés. -
#21302 Örülünk. -
#21301 Örülünk, Vincent?
-
otiq #21300 Az új nvidia 290,36 beta driverrel már nincs textura hibám. Ha esetleg másnál is előfordult. -
#21299 Woot -
kmarkdev #21298 Na, fiúk, lányok, módosítottam a tavas küldetést. Bepakoltam az összes vadászt, kipakoltam az összes többülésest. Meg újra is indítottam. -
#21297 Mindjárt. -
#21296 Ó újra kéne indítani szervert, tegnap délután már elég érdekes dolgokat művelt -
kmarkdev #21295 Kösz, Papa, de Te is tudod, hogy időnként milyen körülményes az irogatás. Egy fél óra alatt TS-en keresztül simán kaphatnék egy gyorstalpalót. Mindegy, úgyis be kell pakolnom az új repcsiket a tavas küldetésbe, talán látok ott pár okos dolgot.
Apropó, van abban N17? Ha nincs, akkor lesz, mert sokat módosítottak a rep. modellen. Most már méltó ellenfele az Albánkak és Pfalznak, szóval gatyát felkötni!!! :) -
kmarkdev #21294 Még nem próbáltam, de köszi az infót, ma este megnézem. -
#21293 Márkó, esetleg ITT próbáltad? Hátha tudnának válaszolni. -
#21292 épületekhez hidakhoz stb.
a data/templates mappában vannak, így nem kell újraépíteni a városokat, hídakat bepakolni ilyesmi. -
kmarkdev #21291 Milyen template-ket? -
kmarkdev #21290 Persze, hogy írtam! -
#21289 Márkó te a template-ket hogy sikerült betölteni? én akárhányszor betöltöm úgy lefogja a gépet hogy használhatatlanná válik az editor -
#21288 Ok, köszi! :)
@ Márkó: Privit írtál neki? -
kmarkdev #21287 Oké, csak valaki kerítse már elő DummyBoy-t! -
Solt #21286 Nem... ahhoz elég a tápod! ;) -
#21285 Bizony, most lesz már 3 éves, nyáron... :) Ahhoz is kevés a tápom? -
Solt #21284 :)
Sokkal... majdnem a duplája... ( i7 mellé már dukálna a váltás! :) ) -
#21283 Köszi a választ, most vettem észre! :) Az sokkal gyorsabb, mint a 4890-es? :) -
#21282 Márkó, EZ hasznos lehet, sztem.. :) -
sakkay #21281 Na igen...és még valami nagyon érdekes -nemtom',hogy hívják a német kétülésest, de multiban iszonyat nehéz lelőni..ai-nál meg pár lövés. Többször megfigyeltem már, de tegnap konkrétan néztem. Egy pup kilőtte az összes lőszerét(neki meg a motorja közben szétment), aztán jöttem én..még kb 3-400 lőszert belelőttem mire leesett. Nagyon durva. Igaz főleg a törzsbe, de nagyon közelről. -
brendon566 #21280 Köszi Peti.
D7 et nem említik, de lehet sunyiban is elkövetnek dolgokat... sokszor volt már erről szó. Én nem hiszem, de nekem is feltűnt már egy-két apróság. -
kmarkdev #21279 Fú, hogy a Nieuport 17-es mennyit változott! Simán lefordulja az Alba DII, DIII, DV-öt! Csak ügyesen követni kell őket, amíg földközelbe érnek, és elfogy a pówer. Az N17 jobban tartja a sebességet fordulóban. Vettem hozzá Field Modokat, és az Aldis-szal igen jól lehet célozni... -
#21278 Itt... -
brendon566 #21277 Kerestem 1.22 ről részletes leírást de nem leltem :( -
brendon566 #21276 Sajna nem vagyok mindíg gép előtt ha ts-en vagy akár szerveren vagyok. -
sakkay #21275 Húú ez nagyon szép kis csata volt. Tegnap repültem hahóztam is neked ts-en, de nem reagáltál. Mondjuk tényleg csak egyszer próbáltam. Egy kicsit repültem, és tuti, hogy a d7f-nél a magassági gázt érzékenyebbé tettek. -
brendon566 #21274 Hja nézet váltás azért nincs, mert utána ha visszaváltottam fülkére, full zoom jelentkezett, amivel nem tudtam mit kezdeni. -
brendon566 #21273
Az újra modellezett n 17 ről egy kis videó, hogy viszonyul egy közepes német géphez (mostmár) Eddig tényleg vért kellett izzadni, s nem lehetett hibázni. Ha megoldanák hasonlóképp az összes gépet, az nem lenne rossz...
Meg egy kis móka (de keményen küzdünk habár lehet nem úgy látszik) -
Solt #21272 Na ez igen!!! :D -
#21271 Akkor neked ezt...