Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, és egy érdekesség: a repülõgépenkénti statisztika meg csak a halállal végzõdõ manõvereket számokja veszteségként, így lehet magasabb a K/D gépenként, mint az Overall.
Stat rejtély No.2 is kipipálva. 😊
A szerver nem a halálokat számolja veszteségként, hanem a töréssel végzõdõ földetéréseket. Ebben az esetben mindegy, hogy a pilóta életben marad-e, vagy sem. A legjobb stat eléréséhez a recept: 2-3 gyõzelmenként leszállás a saját reptéren, de ügyesen. Ugyanis saját reptéren leszállás is külön van nyilvántartva, és plusz pont jár érte.
Írjátok be a gugliba a nickneveteket, és ellenõrizhetitek a "Rise of Flight Fast Food Server Statistics" honlapon az állításaimat 😊.
Stat rejtély kipipálva 😊
Papa01
Szerintem a statisztika egy örök rejtély a számunkra... 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Masszív 50 fokos a gpu. Játék alatt majd 68. Mondjuk van is a lakásban 30 fok min. <#nevetes1>
Valaki nem tudja véletlenül , hogy a statisztikában az overall rating-ot , hogyan számolják? Nem igazán értem. Akármit csinálok 1.0 körül van a k\d arányom, <#fejvakaras>. Általában ha gyakorlok akkor sem megyek le 2-3 alá ha(légi gyõzelem) nagyon nem megy. akkor mi ez?? proced gombot meg akkor nyomok, ha sikerült a quik mission...vagy az a baj?

Papa01
<#eljen><#eljen><#vigyor0>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Köszi, megoldódott! Véletlenül kiszedtem a pipát a super-sampling engedélyezés mellõl, mióta visszaállítottam, tökéletes.
Papa01
Köszi Urak a segítséget! 😊

@ Zair: Érdekes, én annak idején a játékban nem nyúltam hozzá, hanem a driver.ben állítottam... igaz nekem ATI kártyám van...

Helló srácok, próbálom magam újra formába hozni.

Lehet, hogy már ezt megtárgyaltátok, ne haragudjatok nem volt idõm olyan sokat visszaolvasni.

Van egy Nvidia GTS450 karim, ami az élsimítással hadilábon áll. Még maxon is elég röszösek maradnak a szélek.

Az Nhancer valami miatt nem indul el a gépemen-annélkül esélytelen, hogy normális AA-t sajtoljak ki belõle? Emiatt kicsit szomorú vagyok, mert ettõl annak idején kis tulzással az õsidõkben az ATI Radeon 9550-esem is szebb élsimításokat csinált.

A szárnymerevítõ huzalok olyanok, mint a tetrisz...:-(
Elõször repüljünk egyet😊 Amúgy Petivel próbáltunk minden napszakot, ha nem látsz az csak bosszantó, túl kicsi az újdonság érzet az idegességhez képest 😞
Off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez a kép remélem segít: kép
Relax99
Ilyen éjszakai csatákat nekünk is kéne vívnunk:

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Lehet, de meg nem mondom már hogyan.Ha alapból nem akkor plugin-al biztosan. Win7 alatt már a media player elég használhatóvá vált, így feleslegessé vált

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
OFF:Urak, nem tudjátok, hogy Winamp-ban lehet -e a pause gombot billentyûvel használni? /ON

Ok. Nekem nem tetszik ez a momentum, nektek meg igen. Szeretjük a ROF-ot, kék az ég, zöld a fû.<#alien>

Fokker
nem így kell felfogni. az a pénz javarészt a játék továbbfejlesztésére megy el, a repülõ tényleges ára párszáz forint lehet. minden verziónál elég szép listát látunk, hogy miket javítottak az elõzõ óta. ezek a fejlesztések javarészt az új repcsik árából tevõdnek össze. legalábbis szerintem. biztos hogy arányaiban jóval kevesebb új játékot adnak el, mint amennyi gépet.

Sanyo
Én sportot ûztem abból, hogy szétlõtt géppel egyben haza tudjam vinni a gépet. 😊 A hangulata megfogott, de valamiért mégsem merültem bele jobban.

www.pcpilot.hu

Papa01
Nekem nagy kedvencem volt a Mig Alley! 😊)

Volt egyszer egy szimu, a neve "Mig Alley". Na, olyan bonyolultra sikeredett, hogy igazából senki sem kedvelte meg, bár a hangulata bejött. Korea nekem is tetszene, de örülnék II.VH sivatagi hadszíntérnek is, mert az még nem volt.
Papa01
😄 Nem, de jó kis F-86-osok és MiG-15-ösök annál inkább! 😊)

Koreában is repültek DrI.-esek??? 😊
Papa01
Csak támogatni tudom Márkó és Sanyo véleményét.. Remélem a következõ projekt amit elindítanak, az Vietnam, vagy Korea lesz.. 😊

Sanyo
Én már kifutottam az ehaviból, de meg fogom venni. Biztosan nem fogok ezer órákat repülni vele, de támogatni akarok egy dedikált és nagyon jól dolgozó céget.

www.pcpilot.hu

Soha a büdös életben nem fogok a SPAD 7-tel repülni, mint ahogy nem repülök a 13-sal sem. Csak támogatom a ROF csapatot, mert szeretném, ha vezethetnék autót a játékban. Határozottan emlékszem Jason egyik jövõt vázoló posztjára, melyben elmondta, hogy a ROF motor mást is megenged majd. Figyeljétek meg, hogy igazam lesz!!! Abba még nem gondoltatok bele, hogy miért áll a fõmenü hangárjában két korabeli autó is (28-as és 2-es rajtszámmal)????? Ha jut rá idõ, elõkeresem az errõl szóló anyagot!
Papa01
Azért de.. 😊))

Félreértettél. Nem a 1 repülõ és fizetsz a bajom hanem
"ugyanaz minden csak a motor erõsebb, és + pénz??"
de nem is érdemel sok szót. Én is szeretem a ROF-ot. De hát ez van,..ez a rész nem tetszik.

ahoz=ahhoz

Hát én megvettem a Spadot-7est.Megvan az összes repcsi és igazából talán a felével ha repülök.Nekem is inkább lehuzás érzésem van, mindenesetre azért kapok valamit a pénzemért és úgy érzem , hogy nagyon jó munkát végeznek.Szerintem ez csak nekünk drága egy német vagy amcsi srácnak ahol 3-4 szer annyit keresnek mint mi nekik aprópénz.
Ahoz tudnám hasonlitani mikor kölyök koromban minden pénzemet makettekre költöttem... még mindig nosztalgiával gondolok a régi Matchbox repcsikre!
Szerintem rendszert fognak csinálni belõle,végül is ebbõl élnek, és minden annyit ér amennyiért eltudod adni.Nekem is jobban bejött az ingyenrepcsi az Il2-ben.

Szerintem az a COD. De legalábbis abban biztosan mondták.
Ja, nem mintha annyira idegesítene,de õszintén, ugyanaz minden csak a motor erõsebb, és + pénz???<#ticking> Egyszer elmegy, de nekem! nem tetszene ha rendszer lenne ebbõl. Ugyanis ez nem jelent + munkát(vagy nem sokat)Hát ezért..bekaphatják.<#nevetes1>

Nem kényszer a palacsintaevés... 😊
Álmodtam, vagy jól emlékszem, hogy a ROF fizikai modellje késõbb nem csak repülni enged majd? Pölö lehet autót vezetni, légvédelmi ágyúval lõni, meg ilyenek.
Relax99
Igen már látom én is, bristol-nál is így van, hát ha ez kell nekik ahhoz,hogy tovább tudják fejleszetni stb. akkor azt a 200Ft+ -t megérdemlik, de azért remélem nem szoknak hozzá az emeléshez

Mondjuk bekaphatják.
Minden elismerésem az övék, de akkor is.
Nagyon nagyon kíváncsi lennék , hogy is áll a számlaegyenleg a cégnél. Gyakorlatilag néhányunk 2*3*4* vette meg a progit..Papa te ezekbe be sem férsz mi?<#nevetes1>

Azé', mert 2 változatban repülhetõ - 150 és 180 LE-s motorral. Szerintem.
Papa01
Én már úgy gondolom, hogy inkább kiadom ezt az összeget, mintsem le kelljen húzniuk a rolót.. 😊

Papa01

whiteskull
Gondolom a nyári szabadság alatt kimerítették a hitelkártyájukat, és valahogy fel kell tölteni. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Relax99
A bombázókat és a kétüléseseket még megértem, de ez miért drágább?

Sanyo
Relax99
Természetesen jöhetsz, minél többen vagyunk annál jobb.

Igen, igazad volt! Nincsenek kétségeim!<#eljen>

D9

Relax99
Mondtam 😄

Megnéztem a ranglistát.<#guluszem1> Megtisztelnétek!<#worship>

D9

Sziasztok!
ELINDULT!!!<#taps>
Holnap este repülhetek Veletek?

D9

Gyerekek , hogy lealáztak tegnap este a fast foodon. Sajnos szinte csak gyagyás volt fent(axis oldalon) Semmi csapatmozgás, állandó repülés az ellen repterére...pár spad és se5, és max 1 seva. Mészárlás volt. 0.3 arány!!!!<#falbav> Ja, és persze 100% balszerencse. Na mindegy ilyen szar arányom még nem volt.
Nem árt egy kis alázat.<#vigyor>

Papa01
Köszi szépen, du kiteszem a ROF.hu-ra! 😊

Relax99
<#eljen>

Sanyo

www.pcpilot.hu

Relax99
ty

Relax99
Köszi

Papa01
Nagyon jó képek, gratulálok! 😊 <#eljen>

Az uccsó el lett találva!
Nem voltam hétvégén, meg ma este sem leszek, majd jövõhét szombat legközelebb😊) vagy valamelyik délelõtt...