29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#22282 Semmi gond, már úgyis foglalt az egész hétvégém. -
Solt #22281 Nem olcsó, de hajrá... látva a clod szarakodását, pár év és elérkeznek a II.VH-hoz... hmmm... :))
( Utalás: privátban kérnék adatokat, mert a múltkori nincs meg... igaz nem használom a szervert, de egyszer csak fogom! :) ) -
#22280 Wow, nagyszerű hírek! :) Én sajnos nem rég jöttem haza és most láttam mega hírt is.:)
Elég kemény hetem volt remélem, nem haragszol amiért nem jelentkeztem a migrálás kapcsán, de sajnos most eléggé el vagyok havazva... :( -
#22279 RoF tervek 2012-re, Airco D.H.4, Flexistowe F.2a és Hansa-Brandenburg W.12. -
#22278 Hát az X-szárnyú még beleférhet, de 3000-ért már nem veszek én se. :)))
Az Ég urai az természetesen folytatódik. Igen a 262-es lesz a következő. El is kell ugranom érte valamikor. :)) -
#22277 Bevallom megvettem. 490et megért, még egy rajzolt falcon poszter is van benne. De az X szárnyúért már nem adom meg az 1490et a többiekért pedig a 2990 et pláne nem.
De az ég urait továbbra is szeretném venni. Sok szép repülllő van benne. Van ami mesterien sikerült (pl a Spitfire Hurricane nagyon komoly) van ami kicsit gagyibb, de elfogadható. És sok első világháborús vas is van :) Most a legutóbb a Szu27 jelent meg, de azt hiszem tegnaptól a 262-es messzer is van már -
#22276 Úgy érzem indult egy újabb újságos akció itthon. :)))
-
#22275 Ez még tényleg olyan mint egy igazi madár. :)))) -
brendon566 #22274 Wow O.o -
#22273 Ez tényleg csodaszép!!
-
brendon566 #22272 Azt hiszem senki nem repült annyit rajta,hogy e miatt tartsuk életben:). Ha a következő 3 hónap végére megoldódnak a technikai problémák, lesz ÚJRA legalább egy olyan kuldink ami olyat kínál amit másé nem. S ebből kifolyólag még lesznek is rajta paran. Mégha csak az uccso nap estejere jönnek be a dolgok, már tök boldog leszek. Úgyis, hogy egyenlőre úgy fest csak hétvégén leszek esténként, már ha...
Nem meggyőzni akarlak vagy ilyenek:) ezen kívül nincs tetemes kiadasom:)
Utalok enis hetvegeig..
-
#22271 Gyönyörű alakja van. :))) -
#22270 taube -
#22269 ezt kéne beletenni rofba:
-
sakkay #22268 Nem működik jól a freetrackem sem. Nem vörös fekete a kép, hanem csak kb1/10 arányban alul,a többi olyan mintha a kamerán keresztül menne...nem értem miért, habár már nem emlékszem mit csináltam a belövésekor régen.
Péntekig eldöntöm az utalást(ha úgy jó még nektek)mert tulajdonképpen1* repültem a magyar oldalon 3 hónap alatt. Bár veletek sem akarok kicseszni, őszintém megvallom. Úgyhogy egy kicsit még gondol... -
#22267 Szia Márkó,
Bocsika, most jöttem csak haza reggel óta, hulla vagyok.. A héten viszont utalok! :)
@ Peti, Zéti: Köszi szépen az invitálást, 7végén megnézem! :) -
sakkay #22266 Oté. -
Solt #22265 Azért nézzél be a tűzróka topikba, hátha... -
sakkay #22264 Bakker. -
Solt #22263 Az szerintem bukó... nem a profilt kellett volna menteni, hanem a könyvjelzőket fájlba menteni, majd visszatölteni... :S -
sakkay #22262 -
sakkay #22261 Srácok. Úgy néz ki ,hogy az ÖSSZES!!!könyvjelzőmet elbasztam a mozillába.
Azt hittem ,hogy a profil könyvtárt elég elmenteni. Nem elég..vagy?!
Segítsetek ha van valami lehetőség még.
-
#22260 2-3 napon belül elutalom.
A gond az volt, hogy elmászott az IP cím és egy csomó beállítás is. Úgy nézett ki, mintha egy korábbi mentésből helyreállított valami lenne. Sehol nem volt a "Hungarian Rise of Flight Community" szöveg, csak pcpilot.hu a konfig fájlokban. Azt pedig még a legelején átírtam.
Ugyanezért az UDP/TCP portok sem voltak jók, azt a beállítást még itthonról használtam. Átbogarásztam mindent és kikapcsoltam a tűzfalat is.
Ha már megvan a rendes bevetés, akkor hozzáadom a kivételekhez a windows tűzfalban és bekapcsolom.
Sajnálom, hogy ilyen sokáig tartott megtalálni a hibát, de nagyon-nagyon elfoglalt vagyok. -
kmarkdev #22259 Ja, és köszi Sanyo-nak a ráfordított időért. Mi volt a probléma? -
kmarkdev #22258 Na, szuper! Ha továbbra is úgy gondoljátok, hogy kell a szerver, akkor utaljatok. A 3 havi díj bruttó 19.050 Ft. Elvileg a nettó nem változott, csak az áfa lett 27%.
Az eddig támogatók:
1. Kmarkdev igen
2. Papa igen
3. Whiteskull igen
4. Brendon566 igen
5. Sanyo igen
6. Sakkay igen
7. Solt igen
8. Fokker igen
A fejenkénti összeg kb 2.380 Ft.
Az általam készített küldetéshez a hétvégén még úgy sem lehetett csatlakozni, hogy én hostoltam. Tehát lehet, hogy valami nálam nem kerek. Talán jó megoldás lenne, ha elküldeném a fájlokat valakinek, aki újrafordítja, és talán működőképessé lehetne varázsolni a küldetést. Ma este ráérek, akit segíteni tud, jöjjön TS-re fél 8 körül. -
#22257 Szólj, ha utaljak! :))) -
#22256 Jó ez a star trek online, csak 9 órát játszottunk vele egyhuzamba :D, Papa te nem szeretnél csatlakozni valamikor? -
#22255 A régi küldik mennek, de a MisRot valamiért be sem töltődik. Melyiket tegyem be, ha mégis tovább élne a szerver? -
#22254 Basszus, végre lehet csatlakozni a szerverre. -
#22253 Hírként a riseofflight.hu-n. -
#22252 -
#22251 CL.II képek!! -
#22250 Bocs,elmentem hólapát-aerobikra.
-
#22249 És most milyen hajóval repülsz? :) -
#22248 Nem, az mind játékos. -
#22247 Nincs mit! :)
@Peti : Szuper képek, köszi szépen! :) A Te flottád? :) -
sakkay #22246 Köszi. -
#22245 :)) Tied már a galaxis?
@ Sakkay: Nem, de ennek az az oka hogy a ROF-ot sem nagyon tudom mostanság elindítani. :(
Most is meló.. (gép melletti.) -
sakkay #22244 Papa te szoktál repülni a hellequins-on?
Egész jó. -
#22243 Igen,de én a mély űrben...