29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#22363 Fokker, hogy tetszenek az új játékvezérlők? (Gázkar, joy) :) -
#22362 leborulunk nagyságod előtt(leborulós szmájli). csak így tovább! -
#22361 Mi köszönjük a fáradozásaidat! :)
-
kmarkdev #22360 Ugyan a megoldás nem a skinpack volt, de hasonlóan bagatell dolog: nem készítettem leírást a küldetéshez 1 nyelven sem. Márpedig valami kell, így a "Kakimaki"-t elvetve megszületett az ideiglenes "Mikkamakka". -
kmarkdev #22359 Nagy siker! Papa ötlete alapján, Zsolti támogatásával hihetetlen, fantasztikus, korszakalkotó áttörést értünk el, és megtaláltuk az örök fiatalság forrását! Nos, nem, azt mégsem, ellenben működik az új küldetés.
A mai tesztfázis után várhatóan hétvégén pofozom ki a dedikált szervert úgy, hogy mindenki számára elérhető legyen ez a csoda :) -
#22358 Ez segíthet - Szerver és TeamSpeak 3 beállítások -
#22357 Ez jó hír köszönöm. -
brendon566 #22356 ts3.pcpilot.hu
A TS cím, gyere fel most bátran, vagyunk páran, a többik startrek eznek DDD de én röpködöm veled. -
Szpecnyaz #22355 Helló!
Látom hogy van itt egy pár ember aki rendszeresen szokott játszani a ROF-al. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne csatlakozni hozzátok (itt a TS3-ra meg ilyesmire gondolok). Meg esetleg tudnátok e segíteni nekem, mivel meglehetősen amatőr vagyok még, főleg a BnZ terén. -
brendon566 #22354 Ha van valami amit szeretnél akkor vedd meg, de lesz majd akció kb 2 hónap múlva (legfeljebb), s akkor be tudsz vásárolni. -
brendon566 #22353 Amikor a Demo-t " korlátlan demo " - ként emlegették a hivatalos oldalon, onnanstól kezdve az már egyezett azzal amit a boltban lehet kapni. De most, hogy a hivatalos oldalon "Free to play"-nek nyilvánították, mostmár 100% , hogy tudsz. -
#22352 Nincs kizárva.Szerinted külön repülőt lehet venni demóhoz vagy csak teljes játékhoz? -
brendon566 #22351 Uhh az kellemes. Mondjuk lehet a RoF már csak az utolsó csepp volt, nem? -
#22350 Úgy igen. Múltkor amikor dobálta a hiba üzeneteket estére összeomlott az egész gép,telepíthettem újra :/ -
brendon566 #22349 Utaltam énis. -
brendon566 #22348 Ha rontanak a D3 on akkor az összes albán, játékon belül teljesítményileg jó helyen van, majdnem egyen értékű a D5 el. A valóságban is ez lehetett. -
brendon566 #22347 Még nem tapasztaltam ilyet. Ha úgy érted, hogy a RoF-ból lép ki. De még csak hallani sem hallottam hasonlóról. -
sakkay #22346 Ez a halas dolog fa*a! -
sakkay #22345 Na, remélem. -
kmarkdev #22344 Egy vízió jelent meg most előttem: hátha a skinpack telepítése megoldja az általam készített új küldetés problémáit...
Egy próbát megér ez is :).
Hiába, no: a tonhal elsőre, a csikóhal másodszorra, a reményhal meg utoljára. -
kmarkdev #22343 Este 8 jó lesz. -
sakkay #22342 Újraraktam a gépet, és egy darabig nem volt skin pack..állandóan fagyott.
Felraktam, azóta nem...
Javaslom a használatát, főleg ha gyakran fagy a ROF. -
sakkay #22341 Márkó majd légyszi' szóljál vissza ha megérkezett. -
sakkay #22340 Na!!!!!
Utaltam én is. -
#22339 hostolni sosem fogok tudni. éppen arra elegendő a gépem, hogy alaposan visszavett grafikával tudjak játszani. de így is sokszor betelik a 2GB RAM. -
feca1229 #22338 üdv mindenkinek!
Visszatérve a multkori témánkra az Alba d III repülési karakterisztikája tényleg nagyon eltér a valóságtól? Változtattak például a multkor az N17-en, és egy táltost csináltak belüle! -
#22337 Bocsánat, persze, ma este jó! :)
20:00 neked jó? -
#22336 Ehhez érteni kell valamihez? :)) -
kmarkdev #22335 Még mindig nem jelentkezett senki a küldetések újrafordítására. Így nem lesz beröffentve a saját szerónk... Kinek küldhetem a fájlokat? Papa, esetleg? Kipróbálhatnánk, hogy ha Te hostolsz, akkor működik-e... -
#22334 Üdv az uraknak!
Az mitől lehet,hogy multiban ha a reptéren vagyok,jön egy bombázó a nyakamba szórja a jóságot akkor amint külső képről látom a gépet egyből kilép a játék?Ha a levegőben vagyok akkor semmi gond csak ha eltalálnak. -
kmarkdev #22333 Én voltam tegnap, de nem volt "nágy siker". Sokáig csak a Syndicate-n nyomult a nép, ott sajnos sem a lőszermennyiséget, sem az üzemanyagot nem lehet variálni: 100% benya, 1000 db lőszer. Így elég lomha az összes gép. Plusz 2 m/s szél, nem is lehet egyenesen repülni. Aztán lettek a Hellequins-en is, ott már jobban ment. Lőttem pár Albát Nieuport-tal, de a csapattagok inkább akadályoztak, mint segítettek a kill-steal-lal. A Flying Circus egész hétvégén ROF.exe hibával lökött ki. -
sakkay #22332 Ha már itt tartunk nekem előbb volt az Il2..
Egyenlőre még tényleg az, de az azért beba*na ha csak Moszkvához jönne ki.
-
brendon566 #22331 Ne kurvulj el, holnap leszek este!
Mihaszna az a Clod... meg nem arról volt szó, hogy csak a Moszkvás cuccban jön majd a patch? -
sakkay #22330 Fent vannak a legújabb skin packok?? Próbáld ki hátha...de komolyan. -
sakkay #22329 Remélem így lesz. -
#22328 néha igen. általában akkor lesz tele a tököm vele, amikor kidob "rof.exe leállt" hibával. persze szinte mindig légiharc közben. ez a jelenség egy bizonyos patch óta van, azelőtt egyáltalán nem volt. kivéve az első pár verziót, de akkor még instabilabb volt. nem a RoF az életem. a gyakorlatból is kiestem, állandóan leszednek. remélem sikerül majd beröffenteni a szerverünket, akkor biztos hogy sűrűbben megyek fel. -
sakkay #22327 Amúgy be kell , hogy valljam, egyre jobban jön elő a látens 2 vh. rep. mániám. Sokszor repülök 10-20 percet a clod-val értelem nélkül..jaj jaj..nemtom mi lesz ha kijön a patch.
Remélem a ROF újdonságok hamar megjönnek. -
sakkay #22326 Amúgy néha játszik valaki? Ahányszor fellépek soha nincsen senki. -
#22325 Most megy a Film+-on az "Azok a csodálatos férfiak" :)))) -
sakkay #22324 Remélem a motor még elbír egy komoly objekt és gépjármű grafikai javítást, mert abba már nagyon elmaradott a ROF.