29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
feca1229 #22483 Ha azt írták hogy hamarosan véget ér az akció, az azt jelenti hogy jó pár hétig lesz még, hiszen náluk a hamarosan=hosszú hetekig! DDD
Tehát: keine panik! -
#22482 Nincs mit! :-) De nehogy náluk is csak 20-ig tartson az akció... Hem találtam erről infót.... -
#22481 Enyim enyim enyim :) Hétfőn már veszem is :) Köszönöm! -
sakkay #22480 Találkoztatok már ilyennel?-
Bakker valamit nagyon elk*rtam !! Nagy alap fehéren van az sg, még a you tube is videók nélküli és össze vissza áll. Az alap mozilla megnyitáskor minden ok, csak ha továbbmegyek máshová. És nem játszik le semmit, még a reklámok sem mennek oldalt.
-
#22479 @ Peti: Bocs,de megint leállt a gép, elegem lett ész szétkaptam a tápot... -
brendon566 #22478 A szeró okkal nemmegy, vagy magától állt le? -
#22477 Meglátjuk, meglátjuk.. :) -
brendon566 #22476 hétfő, péntek délelőtt vagyok mostanság. Nem lenne rossz ja :) -
sakkay #22475 Hogy leszel a jövő héten? Szétment az edzéstől a kezem(mondjuk lehet repülni sem tudok olyan finoman,de azért menni fog) úgyhogy betegszabin vagyok. Általában mikor mostanában felléptem soha nem voltak elegen a komoly lapokon, így nem nagyon repültem. Ha leszel, akkor viszont edzeni is tudunk. -
brendon566 #22474 S ma? -
brendon566 #22473 a kormányt kihúzva, állíts be minden nézelődésre vonatkozó dolgot a controllsban, aztán próbáld meg, de nem értem mi lehet a gond egyébként -
#22472 Jelentem, a 4 tányér toros káposzta volt a bűnös! :) -
#22471 Lehet tekerni, Saitek Cyborg-X -
#22470 Hát amikor beállítom érzékeli, kiírja joy2 mittudomén milyen gomb, de a játékban semmit nem csinál. -
brendon566 #22469 joy márkát tudsz mondani? lehet tekerni? -
brendon566 #22468 zavarhatják egymást, a kormányt húzd ki próbáld meg úgy. ha van a joy-on hat, akkor azon mennie kell. Állítsd be újra az egészet ha mégsem. Mellesleg mit jelent pontosan, hogy a joy-on nem megy? nem is érzékeli a hat-et? vagy nem azt csinálja amit szeretnél? -
brendon566 #22467 Valahogy sejtettem, hogy ilyesmi lesz:) de azért csalódtam
Köszi hogy, leadtad a drótot, majd beszélek a fejével... -
#22466 Nem azt szeretném használni de mást nem tudok. Kettő joy-t érzékel a játék, az egyik a G25-öm, a másik meg amit használok. Alapban a g25 nézelődő gombjaira rakta a nézelődést, gondolom az máködött, de arról levettem és megpróbáltam átrakni a joyéra, nem működik.
Most még azon gondolkozom hogy a kormány kuplung és gázpedáljára rakom az oldal kormányt. Működhet ez? -
#22465 Papa tegnap volt, de nem játszott. :DDDD -
brendon566 #22464 Ez elég furi.
Amúgy is az egeret használod nézekődésre?
-
#22463 Amíg demó volt a játék teljesen hátra tudtam vinni a nézetet a pilótafülkében, most viszont csak egy bizonyos szintig megy hátra és ahhoz, hogy lássam a műszereket forgatnom kell a fejem az egérrel, ez nem is volna nagy gond, ha betudnám állítani a joy-ra a nézelődést de hiába állítom rá nem működik csak az egér.
Mi ilyenkor a teendő? Help plz. -
#22462 Tényleg nagyon jó! :)
Nekem ez az ami nagy kedvencem:
-
#22461 Jó ez a videó szerintem.
-
#22460 Oks! :)
Akkor, ehhez mit fogsz szólni? :D - Rise of Flight Iron Cross Editon akció! -
#22459 Jó, csak szóltam. :)))
Ez olyan erősen reklámszagú mondat volt. :DDDD -
#22458 Itten' van a link... :D -
#22457 Igen, olvastam, de mivel a hivatalos oldalon is megjelent, kitettem.. :)
De lényeget nem írtam, az fspilotshop.com oldalán is csak 9.99$ az igen jó első világháborús szimulátor.. :) -
#22456 Egészen biztosan, mert Csige is írta 5-6 poszttal ezelőtt. :D -
#22455 Lehet mégiscsak működhet a vásárlás az Amazon-ról!! -
#22454 Kilebegteted, mikor már lent van koppig hátra a botot és elvileg az valamennyit fog rajta, de ne várj tőle csodát, ha kifordul oldalra, akkor gázt ráadsz egy pillanatra és pedál az ellenkező irányba. -
Solt #22453 Ne őrjíts meg Csige... hogy lenne fék rajtuk? Vászon meg fa a 80%... :D
Gurulj ki vele... szép lassan megáll... amikor leraktad, adj egy kis gázt, és akkor nem fordul ki... -
#22452 Ezeken a repülőkön egyébként nincs fék? Akkor hogy állok meg leszálláskor? Egyébként még lelőnöm nem sikerült 1 darab gépet sem. :(
(tényleg bocsi a sok posztért) -
#22451 Bocsi a sok posztért de itt nem lehet szerkeszteni. Mégis van kódom, az Amazon.com libary-ban.
Akit esetleg érdekel, angliában vagyok, de amcsi irányítószámot kért, meg adtam valami indianapolisit és elfogadta. Bankártyám Visa debit. -
#22450 Most elvileg megvettem az Iron Cross edition-t amazonról 10dolcsiért. Most töltöm lefele, de kulcsot még nem kaptam hozzá. -
#22449 Na akkor majd vigyázok. Látom szokott lenni közös repkedés, tervezem hogy csatlakozom, csak előbb kicsit megszeretném ismerni a progit, nem akarok nagyon bénázni multiban. -
#22448 Vagy túlpörgetted a motort, vagy találatot kapott. :)
Sajnos nem tudok. -
#22447 Köszi, és miért jön az arcomba olaj? azért lehetne valami olyan, hogy letörlöm a kezemmel mondjuk, ha nem is teljesen tisztára de valamit segítene.
Egyelőre a joyomat próbálom beállítani csak néha összeakad a g25-el, de már rájöttem hogy kell kitörölni a kormányt az irányításból.
Nincs esetleg valahol fellelhető Saitek Cyborg-X profile? -
#22446 Szia! :))
Sok sikert a játékhoz! :)))
Az olaj. Úgy lehet eltüntetni, hogy leszállsz, és újraindulsz. :))) -
#22445 Sziasztok,
Ma játszottam először a játék demójával, nagyon tetszik, igaz még elég béna vagyok.
Van egy kérdésem:
Egyszer csak repülés közben valami olaj vagy hányás ment az arcomba és alig láttam valamit. Ez most hányás mert sokat pörögtem a géppel vagy valami olaj? Hogy lehet letörölni?
Előre is köszi a helpet. -
feca1229 #22444 igyekszik az ember! :)))