Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Relax99
<#nevetes1><#nevetes1>

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Köszi, köszi 😊
Bár én nem játszom mostanában, de azért én is benne vagyok... ( fél évig tuti )

www.smart-bus.hu

Hogy csökkentsem az arányokat...én is benne vagyok.

😄DDD
Na ja, érthetõ. Idézek az ajánlatkérés szövegébõl (de nehogy megsértõdjön valaki!!!):
"A közösség kb. 10 állandó tagot számlál, akiknek egyharmada meglehetõsen árérzékeny (azt hiszem ez a megfelelõ finom kifejezés a „csóró fõiskolás”-ra 😊).
Szóval az árajánlat összeállításakor vedd kérlek figyelembe a fenti tényt, az ismeretségünket, valamint a könnyes szemû bébi orángutánok szomorú sorsát Borneón 😊!"

Relax99
Támogatom az ötletet, de anyagilag sajnos egyenlõre nem bírok beszállni, legalábbis amíg nincs munkám, de utána szívesen.

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Nem rossz, eddig 1.250.- / fõ / hó + Sanyo-nak egy üveg jóféle bor 😊
Relax99

Benne vagyok énis.
Elõre is köszi, Sanyo!
Én fél 9-kor érek haza a fociról. Beszéljünk este 9 órakor TS-en, gyertek minél többen!
Papa01
Oki, szerintem jöjjenek a többiek is, úgy lenne a leghatékonyabb a megbeszélés. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Szívesen átadom a dedi szerver szériaszámát és jelszavát, ha esetleg még nem volna és a beállítást, konfigurálást is vállalom. 😊

www.pcpilot.hu

Szupppper! Papa, jó lenne este beszélni TS-en a technikai részletekrõl. Sanyo-t is be kellene vonni a diskurzusba a telepítéssel és üzemeltetéssel kapcsolatban.
Kezdetnek elég lenne a tavas küldit felnyomni, hogy teszteljük a beállításokat, közben lehetne dolgozni az általam említett bonyolulton is. Ehhez is kérnék ötleteket.
Vitaindító elképzelés:
1. Német offenzíva.
2. Az offenzíva céljainak felderítéséhez felderítõ gépeknek kell meghatározott magasságban körözni a katonai táborok felett. Sikeres landolás után indul a tüzérségi elõkészítés.
3. A tüzérségi elõkészítéshez bizonyos számú teherautónak kell elérnie bizonyos frontközeli helyekre.
4. A tüzérség gyára(ka)t lõne, mely elpusztításakor pl. a Camel. és S.E.5a utánpótlás leáll.
5. Az offenzívát tankok jelképezik, melyek indításához bizonyos számú vonatnak kell befutnia a célállomásra. A tankok megsemmisítenek egy vagy több katonai tábort, így a repterek légvédelme elhallgat.
6. Utolsó cél a repterek megsemmisítése, melyeket a köztes idõben is lehet bombázni, de 10 percenként újraépülnek.
Szóval valami ilyesmi, majd meglátjuk, mit enged a ROF küldetésszerkesztõje.
7. A front két oldalán kijelölni 1-1, egymáshoz közeli repteret, melyek az egyéb eseményektõl távol esnek, hogy ne lehessen átrepülni egy kis piszkálódásra. Itt minden gép korlátlanul elérhetõ volna, és csak párharc engedélyezett.
Relax99
<#eljen><#eljen>

Papa01
Csatlakozom Zsoltihoz, jó lenne! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Maximálisan benne vagyok. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

JÓ HÍREM VAN, URAK!!! Kibuliztam egy SZERVERBÉRLETET ROF-hoz havi bruttó 6.250-ért!!!
Kérdés, hogy jó-e nekünk, hogy újra lesz saját, állandó helyünk? És hogy közületek hányan hajlandók ezért havonta egy jelképes összeget beáldozni?
A következõ lépés egy ütõs küldetés összeállítása lenne egy nagy térképpel, melyen egyrészt volna egy bombázós, kísérõs, felderítõs, tüzérséges, tankos, vonatos stb. kombinatív feladat, másrészt egy ACE DUEL ZONE, ahol csak 1 vs 1 küzdelem, és maximális lovagiasság engedélyezett.
Vélemények?
Papa01
Dolphin, nem is kérdés.. 😊

Relax99
jövök

Relax99
Camelt lõttem már le pfalz-al, meg is jegyezte a nevem <#nevetes1>

n17-est megvettem régi vágyam volt már, még ha ritkán is repülöm, nagyon szép gép.

Camel kézenfekvõ.
Annál kicsit érdekesebb a DVIII, nincs mindíg hozzá kedve az embernek, de nekem a Camelhez sincs.

A 11 est vagy 17 est nagyobb részt csak duelben tudod használni, egyéb szervereken, elvétve van haszna, viszont tényleg fantasztikusak.
Relax99
Sry, én is azon gondolkozom,hogy n17 kéne, részben mert tetszik nagyon az a gép, a másik, meg hogy antant gépbõl elég kevés van meg, camel az tán vadállat, kínlódni nem szeretnék vele + ahol camel ott seva is van. triplane az annyira nem gyõzött meg más meg nagyon nincs

Jön valaki repülni? Vagyok Ts-en.
whiteskull
Akkor írd azt! 😄

De egy Neuport 11-17-es se rossz választás. 😊))

Én szeretem.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Relax99
pfalz 3 = pd3

Attól függ milyet szeretnél, valami izgit, vagy kigyûjteni az összes valamire való gépet. Ha a második akkor Zsoltival értek egyet.
whiteskull
Mi a kérdés? 😊))

Pfalz III.D

Relax99
Uraim, maradt egy kis pénz a paypal számlámon és most akcióval tudnék egy vadászt venni. a 3$-os kategóriából, ehhez kéne egy kis segítség.
Ami megvan:
d7f
dr1
d2
Pd3
pup
seva

Relax99
Hát nekem mindegy mi, de ezért megéri felmenni a newbie-ra <#nevetes1>

whiteskull
Mondjuk ez tényleg valószínûbb. 😊))

Papa01
Mondjuk egy HP megszórhatta volna néhány nagyobb bombával, megnéztem volna hogyan robban fel a levegõben.. 😊)

Sanyo
Hááát, szerintem csak a szerkesztõben machináltak vele, de ettõl még lol. 😄

www.pcpilot.hu

whiteskull
Hát ez szuper! 😊

Bár az a gyanúm, hogy ez nem programhiba, hanem külön programozták le. 😊))

Papa01
<#eljen><#vigyor>

Relax99
Hát ez übereli a repülõ erdõt

Fokker
benézek én is. de csak olyan 20.00 körül.

Ma leszünk egy kicsit a Hellequins-en eddig ketten, még jó lenne valaki. 😞
Fokker
én is támogatom az ötletet. jó volna tényleg vmilyen küldetéses multi, mert az egyéni pontvadász szerverekre nincs kedvem felmenni. ezerszer jobb csapatban repülni, összedolgozva, mint a saját statomat nézegetni, meg számolgatni a pontokat. utoljára talán 1.5 éve nézegettem a leaderboardot, akkortájt valahol a 200-as helyezés közelében lehettem, de valahogy már rég nem érdekel, hogy hol vagyok a sorban. fõleg, hogy állandóan variálnak a statokkal.

ami a szabadidõmet illeti, hétközben esélytelen a repülés. ha délelõttös vagyok, azért, mert korán kell feküdnöm; ha délutános, akkor meg azért, mert késõn(23.00 körül) érek haza. péntek este csak akkor jó, ha délelõttös vagyok. a hétvégébõl a szombat este - vasárnap nap közben marad, mert hétfõn ismét hajnalban kell keljek.

ha 1 hónappal elõtte beterveznénk, az jó lenne.

A másik problémám meg az, hogy néha mennem kell melózni akkor is ha este van, és azt általában nem tudom elõre. Mondjuk ez csak ritkán van. De pont ezért félve ígérek elõre idõpontot. Akármilyen napszakra is.

Egyetértek.
Magam részérõl az a gondom, hogy (free track) annyira fényes a lakás , hogy nem tudok nappal repülni. Este meg a fáradság miatt, meg inkább csak nyugodt stratégia megy. Bár ha kijönnek ezek a motor mûködéssel kapcsolatos javítások, amiket Sanyo írt,tuti megõrülnék és fáradtan is nyomnám.

Azon agyaltam, vajon hány olyan nem feltétlenül túl aktív player van akit láttunk már multiban, vagy a singlet preferálja. Ha lennék elegen, és persze idõvel elég jelentkezõ is lenne, akkor csinálhatnánk egy nagy repülést.
Tegyük fel kitûzünk egy idõpontot valamikor egy hónap távolságban, s ha leszünk elegen (12-14 felett kb), akkor meg is csinálnánk). És így elõre talán mindenki fel is tud rá készülni, hogy azt a néhány órát rá tudja szánni a közös repülésre.
Persze nem dogolás lenne, hanem egy tetszõlegesen kiválasztott (vagy csinált) küldi.

A leaderboradon, láttam vagy 10 olyan magyar zászlós pilótát akikre (megítélésem szerint)lehetne számítani, aztán ki tudja, ki kapna még.
kedvet...
Csak egy host kell, meg kiválasztani egy-két jobb küldit, amin már repültünk. Van egy két ötletem, de nem száz, hogy még megvannak.

Vélemények?
Sanyo
Az R.E.8-at elõrendeltem gyorsan, a SPAD.VII majd máskor, a többi pedig már megvan. 😊

www.pcpilot.hu

Fokker
talán ma este sikerül egyet röppenni.

Relax99
Thx, alig várom,hogy kint legyen

Sanyo

www.pcpilot.hu

Relax99
Október 14. és 18. között minden gép az RE8 kivételével 50%-al olcsóbb!!

Relax99
Ha valaki lemaradt volna a Seva-ról

Honnan van az info?
Én voltam a hivatalos raktárukban és a dolgozók sem tudták még, hogy mik lesznek. A messert és a spitet már a legelsõ számban is megjelölték mint valami mézesmadzagot.

Relax99
Sorry Peti megint csak :/