29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#22765 Még egy kérdésem lenne. Az oké, hogy a demóban 2 gép repülhető, de a teljes,red cross editionban milyen gépek vannak? (amiket nem kell külön megvenni,hanem maga a játék tartalmazza) -
#22764 Üdv!
Aki az FSpilotshop-on vette meg igy a mostani, 10 dolcsis akció keretében a játékot meg tudná mondani, hogy a fizetés hogy történik? OTP junioros mastercard-al fizethetek? 10 dolcsin kivül terhelnek még valamit?
Köszi -
#22763 Jaja, de szerintem a népeknek nincs is nagyon oka sóhajtozni.. (Max egy új jó kis vadászgépért.. :D) -
#22762 Hát én is fáradt vagyok már, csak átfutottam és összefoglaltam. :) -
#22761 Hírként a pcpilot.hu-n. Remélem nem gond, ha helyetted linkeltem be a cikkedet! :) -
#22760 Jó fordítás lett, gratula! :) -
#22759 Oki, köszi szépen, meg is nézem a te munkádat! :) -
#22758 Csak 2 perccel előztél meg, jobbulást! :)
Szólj ha jobban vagy és nekiállhatunk az oldal frissítésének. -
#22757 Hírként a ROF.hu-n Bocsi, ha hibát találtok benne, de fáradt is vagyok, meg elég szarul is érzem magam.. :( -
#22756 CL 2 pilótafülke képek!! -
#22755 Ahogy a semmi angol tudásommal ki tudtam venni, elég pozitív hangvételű a cikk. :)) -
#22754 Rise of Flight evolúció cimmel cikk jelent meg a SimHQ-n!
A szerző: Jonas "Avimimus" Weselake-George -
#22753 -
#22752 Ennyire szarul megy nekik, hogy zaciba kellett adni. :DDD -
#22751 Ja ilyennel mennék majd osztály kirándulásra!
De hol marad Jason nyakából a hosszú fehér sál, a fejéről pedig a többi felszerelés?? -
#22750 Nagyon jó kis képek! :)))
A többivel nem tudtam mit kezdeni. Úgy vagyok ezzel, mint a kisfiam a meséskönyvvel.:DDD -
#22749 Hát szépen néznél ki, ha a defy mellé egy hasonló bőröndöt húzogatnál te is. Viszont tudnál ROF-ozni a buszon. :DDDD -
#22748 És hol marad az Android?? -
#22747 -
#22746 Egyébként fsx gépeivel kapcsolatba, szereztem be pár aerosoft meg még nem tudom mi által gyártott gépeket, de meg se közelítik az a2a minőségét. az accu-sim annyit dob rajta ég és föld a különbség köztük, legalábbis a kisgépek pözött, ha pl. a dornier 27-est vagy a beavert hasonlítom akármelyik a2a géphez, kapcsolgatni jó csak :D -
#22745 -
#22744 Nincs mit! :)
@brendon566: Érdekesen jutottam el a skin-ig. :)
Megnéztem a linkelt fórumban a skin tulajdonosát. (Shamrock)
Megnéztem, mikor készült a post. (Sun 11 Jul 2010)
Eztután a News-ban elkezdtem visszamenni eddig és megnéztem, ehhez a dátumhoz melyik a legközelebbi patch, és az ahhoz tartozó skinpackot leszedtem, és kitömörítettem. (vol 2-es.)
Megnyitottam az rtf-et és abban rákerestem Shamrock-ra, benne volt, így ez volt a szükséges telepítő. :)
Azért a skin listát külön kitehetnék, így egy picit macerás. :) -
#22743 Ferihegy 6:00am
-
brendon566 #22742 Ha nem ez A segítőkészség...;))) -
#22741 :-D
Nagyon köszi! -
#22740 Itt egy kép is:
:) -
#22739 Megtaláltam a skint, amit keresel, a RoF Community Historical Skinspack Vol.2 skinpack része.
A játékban az yUSAS 94.L.Dawson 1919 nevet viseli. -
#22738 Ez aztán az igazi help desk!! -
#22737 Innen érdemes leszedni az összes skinpack-ot,mert szerintem ezekben ott van, és feltenni. (Tudom, sok meló és tárhely, de szolidaritásból a hivatalos 1.22-est megnézem neked. :) ) -
#22736 mert azok nem a letöltős skinek csak amit felpakoltak, hogy jóváhagyják annyi, mint mondtam a skineket packokba tudod leszedni innen
historical a történelmi a fictional meg minden egyéb vol1 vol2 vol3 stb szépen sorjában fel lehet rakni őket. -
#22735 Egyébbként érdekes a ROF skin fórum,rengeteg skin letöltő link halott,a topic meg le van zárva!
-
#22734 Ez az
De a link nem él :-( -
#22733 Az bizti, hogy nincs az alap skinek között? :-) -
#22732 Ezt a Spad festést honnan lehet letölteni?
A ROF forumbnam nem él a letöltő link! -
#22731 Szívesen. -
#22730 Köszi
Hát még egyszer találkoztam vele, akkor megint lelőttem, meg még valaki és aztán kilépett :) -
#22729 Köszi a segítséget! -
#22728 Valószínűleg, de olvastam az IL-2-es fórumon, hogy a héten ünnepelnek és nem akarnak még egy hetet várni... messze volt dec. 23... :) -
#22727 Hét elején ritkán adnak ki javításokat, szerintem csak a szokásos karbantartás. -
#22726 EZ vajon a frissítés miatt lesz, vagy csak a szokásos karbantartás? :)