Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze csak óvatosan,mert pár embernek nem jött be.<#smile>

Próbáljátok ki,nekem bejött. Fps növelõ.

8 ra tuti felérek, de lehet hamarabb.
Papa01
Ne is kérdezd.. 😊 Már Neki is feltûnt, hogy alig repülök... 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Szerintem én.

Relax99
Papa mit mond a rep mester kapsz engedélyt ?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Ma este lesz valaki?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
Én nem is tudom, hogy repültem -e múlt héten.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Mondjuk, hogy én csak keveregtem, mint gólyafos a levegõben. 😊))))

Ha Máté nem enged egyszer maga mögé, akkor még az a kis sikerélmény se lett volna meg. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
<#eljen><#eljen> 😊
Jót repültetek tegnap?

Rendben, ha minden igaz gyarapodni fog a közösség, összefutottunk 2 magyar playerrel. Szóval jobban foguk mostmár állni😊
Relax99
Most meg, rajzolhatok neki iskolai baromságra, úgyhogy a mai elmarad. Majd holnap megpróbálok lenni.

Relax99
Sry, csak húgom közbe atomjaira szedte az oprendszert a másik gépen és azzal kellett szórakoznom

Relax99
Majdnem, egy 26 éves fiat uno, a másik hátsó torony teljesen ki is szakadt annyira elette az idõ, az már meg lett csinálva, sofõr alatti padló lemez szita, anyós úgyszintén, + az általános küszöb rohadás, a padlólemez már tavaly meg lett csinálva, arról sajnos nincs kép, de jó érzés tudni, hogy a szõnyeg alatt már jön az aszfalt 😄

whiteskull
Na mégis megyek. Ittam eleget. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Hát semmivel se durvábbra! 😊))

Vagyok ts-en Zéti.
Papa01
Erre gondoltál ugye?
- Az áldóját!

<#vigyor>

whiteskull
Ez valami kis Suzuki, Maruti, vagy Daihatsu?

whiteskull
Hú vazze! Nem irigyellek. No meg igazából sajnállak is. 😊)))

Én tegnap váltót cseréltem. Az se volt semmi. Este 8-kor értem haza. 😊))

Ne haragudj, de tegnap éjjel nem aludtam egy percet se az egysejtû szomszédaim miatt, és most szerintem pillanatok alatt reprodukálni tudnám Papa legszaftosabb monológját is. No meg annyira fáradt vagyok, hogy a joy is kihullna a kezembõl. 😊)))

Papa01
Sajnos nekem ahhoz képest, hogy szabin vagyok (voltam), elég sok a melóm.... 😞(

Relax99
Ahogy látom nem volt nagy tumultus tegnap, lesz ma valaki?

Egésznap ezzel (másik torony is hasonlóan áll és a küszöbökkel szórakoztam Apummal a hideben, jól jönne egy kis repülés 😄

whiteskull
Nálam is volt ugyanez. 😊

Most kicsit megnyugtattál, azt hittem csak nálam van ez a probléma, és valóban, csak egy ideje történik ez. Gondolom kijavitják majd ezt is. Legalábbis remélem, mert nagyon idegesítõ! Én is kikapcsoltam a skineket de nem segített.

Fokker
nekem u.ezt csinálta, csak a Hellequins szerveren. kikapcsoltam a skineket multiplayerben, és megoldódott. azóta csak simán szétfagy a RoF teljesen össze-vissza logikátlanul. szép szép hogy állandóan új gépeken agyalnak, de a stabilitáson is kéne melózni. nem is keveset. ez a szétfagyós móka, meg D3D error kb. a hárommal ezelõtti peccs óta van, azelõtt nem volt. azaz már megint a fejlesztõk b@sztak el valamit.

Austinen kívül nem nagyon lõttek le(de tényleg,mondjuk õ vagy 3-4*), inkább ram, na meg persze pilóta hiba.
Sajnos olyan szar az ai, hogy a célzáson kívül, sem taktikát, sem manõvert nem tudsz vele gyakorolni. Tehát csak multiban élesben sajna.

Amúgy a Camellel én is úgy voltam, hogy single-ben penge voltam, de multiban 30%-ban ügyetlenségem miattam zuhantam le, 70%-ban viszont meg szarrá lõttek! Viszont ha valaki jól vezeti akkor nagyon komoly repcsi! Úgy olvastam ez a valóságban is így volt.

Megpróbálom, remélem jó gombot nyomtam meg! (recovery) most mindenestre dolgozik!

Single-ben nagyon jól, multiban nem nagyon.<#nevetes1>
De d7f-el azért behozom. Viszont javasolnám neked , hogy töltsed le a legújabb skin packet,vagy(és) nyomjál rá arra a javítás gombra vagy mire, ami indításnál jön elõ.

Szia Sakkay!
Maradtam volna még tegnap csak valamiért mikor játszok, akkor játék közben kilép az asztalra, és feldob nekem valami szöveget és azt , hogy D3D error meg valamit még a skinekrõl ír. Közben a játék fut, nekem be kell zárni ezt a hibaüzenetet és akkor visszakerülök a játékba! Ki érti ezt...? A videokártyámmal viszont semmi gond nincsen, mert megy minden más vele! Ezt megcsinálja 2 perc alatt vagy négyszer engem meg elönt az ideg és inkább kilépek az egészbõl! Ez csak a multiban történik, máskülönben megy a játék.
Amúgy, hogy megy a Camel?

Relax99
Ha el akarsz tüntetni egy tavat csak szólj és már ott is vagyok 😄

Segítenék,de segg-hülye vagyok minden ilyenhez.
Csak repülni tudok úgy ahogy. Az ötlet amúgy tök jó, nagyjából sejtem melyik típusú emberkék miatt van.<#alien>
Továrisi konyec'.

Figyelgettem nem nagyon voltatok ma. Petivel beszéltem (beáruljam mit csináltál??)<#nevetes1> Aztán nem lézengett senki,ja és Fecával találkoztam a Mekibe". Mikor kezdünk repülni?

Mindenkinek ajánlom a joy és lábkormány beállítását,mert nagyon érdemes.
A joyom már rég beállítottam,de a lábkormányt csak most. Igen jó lett. Valahol be is linkeltétek, ha valaki nem csinálta volna még.

Fokker
utaltam én is.

Készülget a kombinált mission egyik része a Duel Zone. Már kész a 2 szemben álló reptér, 15-15 db iszonyatosan koncentrált géppuskás légvédelemmel és 4-4 db géppuskás harckocsival, melyek szintén lõnek a gépekre. Ez a pusztító erõ a felszálló gépeket védi.
Vasárnap lehet, hogy szükségem lesz egy kis support-ra: melyikõtök készítette a tavas küldetést?
Asszem, valakinek ez a hónap gyenge lesz... 😊 (José Luis Torrente után szabadon)
Utáltam én is... <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Feladtam én is..remélem neked. <#nevetes1>

Papa01
1.022 béta hírek. 😊
@ Zéti: Jaja, alakul, bár becsapós szerintem. 😊

Sanyo
1.022 bétateszt, Reflected remek videója és néhány R.E.8 kép.

www.pcpilot.hu

Azt hittem, hogy hamarabb...
Legalábbis szerettem volna. Akkor várok türelmesen tovább.
Köszönöm.
Üdv.

Relax99
Most nézem csak, hogy a honlapod nemsoká eléri a 150000-es látogató számot.

Relax99
Sajnos még nem közöltek idõpontot, de szerintem is hónap közepe, vége körül

Papa01
Szia!
Szerintem hónap végén. De az is lehet, hogy késõbb.

Üdv mindenkinek!
Lehet valamit tudni róla, hogy mikor jön az új patch?

whiteskull
Én is elutaltam. 😊

Okés.
Sanyo
Én csak a jövõ héten tudom küldeni, akkor kapom meg a fizut.

www.pcpilot.hu

Papa01
Inkább á Mágá fáradozásait Nagyság! 😊

Majd jelezz már vissza, hogy rendben átment -e. 😊 Köszi! 😊