29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#28781 -
#28780 -
Solt #28779 Majd az első 50%-s leértékelésnél... addigra kiderül legalább, hogy miféle. Tartok tőle, hogy csak egy grafikai update, úgy meg elég meredek a 65 usd! -
Vesporigo #28778 Nem sok kedvezményt kaptam: 69,99$ helyett 64,99$-ért vehetném meg a játékot. Inkább várok még a vásárlással, mert ez még mindig túl sok nekem. -
Vesporigo #28777 Úgy néz ki, mégis jár némi kedvezmény másoknak is, akik eddig nem voltak rá jogosultak.
FB-n olvastam a hivatalos oldalukon:
We’d also like to take this time to explain our discount plan for Rise of Flight users who purchase Flying Circus and qualify for a special discount code. We have chosen to give ROF users who supported us throughout our existence an additional discount. Without this support we would not be here today and is a small way to say thanks to those that supported us when it mattered most. Some customers really went above and beyond in their financial support and that is reflected in the discounts below. We only wish economic reality would allow for it to be more.
First, everyone who orders during the Early Access period gets a $10 discount off regular MSRP no matter what. Second, if you are an existing ROF customer and meet certain criteria you qualify for an additional discount. The criteria are as follows.
Anyone who purchased content for ROF between its launch in 2009 to July 25, 2018 from our website, STEAM or a boxed or digital copy from an official retail partners during that time frame will receive an additional discount for a limited time.
• If you spent between $0.01 and $70.99 on ROF content you will receive an additional $5 OFF.
• If you spent between $71.00 and $200.99 on ROF content you will receive an additional $10 OFF.
• If you spent greater than $201.00 on ROF content you will receive an additional $15 OFF.
For STEAM users who have purchased ROF products we have analyzed everyone’s ROF User Account and tried to determine your total investment and took that into consideration as we determined your special discount. For those that have bought products from both our website and STEAM we have taken both sources into consideration.
Additionally, ALL ROF users that have made any purchase of ROF content at any time over the years, we have placed an additional promo code for 25% OFF your next order from the IL-2 store in your ROF profile. Some ROF pilots have not had the chance to experience IL-2 yet so this is a great opportunity to give it a go! Sorry, but the code cannot be applied to FC, TC or BoBP.
Finally, some have already ordered Flying Circus and are already enjoying Early Access, but do not have a ROF account. So as a thank you, we have placed an additional promo code for 25% OFF your next order from the IL-2 store in your IL-2 profile. Sorry, but the code cannot be applied to FC, TC or BoBP.
The special discount period ends September 14, 2018.
To get your special discount you’ll need to access your ROF or IL-2 User Account on the ROF or IL-2 website (depending on your situation) and retrieve a promo code we have placed in your user profile. Then return to the IL-2 webstore and place your order for Flying Circus or other product. Enter your discount/promo code at check out. The additional discount will be reflected in the final amount.
Belépve a Rise of Flight accountomra most már van nekem is promo kódom. :) -
Vesporigo #28776 Összeszámoltam, 40 eurót költöttem összesen RoF-ra Steamen. :) De most is azt mondom, megérte.
Ha tényleg remek szimulátor lesz a FC, és összejön egy jó csapat, akikkel lehet néha együtt repülni, akkor majd megveszem. -
feca1229 #28775 Nekem megvan minden motyója a ROFnak! A sálaktól kezdve a pisztolyig minden szar! "Csak 15 dollár kedvezményt kaptam" persze ez is jobb mint a búcsúban két pofon. Most kezdhetem újra, pár hónap és jönnek a "gyűjtői gépek". A Flying Circus (továbbiakban: FC) külön játék. Most Bos térképét használja, a Boshoz való planeset-el. Még akár érdekes dolgok is kisülhetnek belőle, gondolok itt II. Vh. előtti háborúkra pl: Spanyol polgárháború.
Most szar neked is megvenni, amit itt több ember már szintén kifizetett, ez van. Remélem azért nem költöttél sokat a Rofra! :-) -
Vesporigo #28774 Kicsit csalódott vagyok, hogy a steamen vásárolt csomagok nem számítanak bele a kedvezménybe. :) (Beléptem a RoF accomra, de ki is írta, hogy nekem nem jár semmi.)
A Flying Circus árát még kedvezménnyel is soknak tartom, nem ugrok bele rögtön az elővételbe, hanem várok még pár véleményt, értékelést róla. A RoF anno nagyon megfogott, csak sajnos túl későn kapcsolódtam be, elég kevesen repülték már akkor, meg új tartalom sem jött már akkor hozzá. (Talán még az Ilya Muromets jött ki akkor.) Pedig de hangulatos kis szimulátor... Főleg az tetszett benne, hogy sokkal lassabb, mint pl. egy 2.vh-s vagy egy modern kori légiharc szimulátor. Öröm volt tanulni a gépek irányítását, nem volt túlbonyolítva, mégis baromi nehéz volt elsajátítani, legalábbis nekem. :) -
feca1229 #28773 Este vettem meg megneztem, hogy meg van-e sokat nem mentem velük. A grafikájuk szebb, mar nem vilagitanak vagy nem tükrözödnek olyan nagyon erős feher fényben. A repülésük szerintem nem változott. A az oldalkormány a szokasos erős, viszont mintha a gepek mozgása mintha finomodott volna nem olyan idegesen reagál minden mozdulatra. Ezt kb 3 perc repüles uton mondom, tehat nem mérvadó. Majd valamikor meghajtom jobban őket. -
#28772 Gratula a vásárláshoz! :)
Azonban amiket felsoroltam szerintem ezek kevesebb pénzembe kerültek volna...
Nem hiszem....
A rep. modell változott valamit? A gépek grafikája szebb? Meg úgy egyébként sokkal szebb mint a sima RoF? -
feca1229 #28771 Megvettem a Filying Circust 55 USD-ért. Jó sok pénzt basztam már el ezekre a szaros szimekre! Egyszer azt mondtam, hogy nem cigizek nem kurvázok nem kártyázom, megtehetem, nem verem el a pénzt! Azonban amiket felsoroltam szerintem ezek kevesebb pénzembe kerültek volna...
Ha megveszi valaki a Flying circust akkor az Il 2-ből tudja elindítani a tulajdonképpen semmit, mivel csak ez a két repcsi van, viszont lehet menni velük minden gép ellen, a Ju-52 nem ellenfél, a minden gép más igen. -
feca1229 #28770 Szerintem kb egy év múlva. legalábis eddig egy év alatt fejezték be a többi cuccot (BOS, BOM, BOK).
Ha megveszem a Flying circust akkor már lehet vele repülni vagy még nem? Eddig még nem volt időm ránézni. -
#28769 Nem tudom, én sem találtam erről infót...:(
@Klusi: Igen, nálam az a VR csomag része. :D -
Klusi86 #28768 [OFF]+ a hozzá tartozó gép is kellene nem? Mert dogolás helyett lenne dadogás... A képernyőn, az meg nem tesz jót a közérzetnek XD[OFF] -
#28767 Megveszem. De lehet nem most hanem karácsonykor :) A végleges mikor jön ki? -
#28766 Mondjuk ha lenne Oculus Riftem, megvenném. :) Mekkora élmény lehet azzal a dogolás. :) -
#28765 Valóban nincs rá lehetőséged ott, a support-tal kell felvenni a kapcsolatot: LINK.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.07.18. 20:17:36 -
#28764 Igen, csak nem látok ilyen opciót az oldalon. -
#28763 Na szuper, örülök, h meglett! :) Akkor érdemes lehet a jó accon lévő e-mail címet megváltoztatni egy élőre! :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.07.18. 19:40:57 -
#28762 Bakker Papa, tényleg másik accon van a cucc, köszi :) Ráadásul egy olyan email címen amit már rég töröltem. Alig jutott eszembe a cím meg a jelszó. -
#28761 És biztos, hogy csak 1 accod van?
Lehet egy telepítést megérne a dolog.. :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.07.18. 19:14:30 -
#28760 Store-ban. Játékban nem néztem, nincs feltelepítve. -
#28759 A játékban, vagy a store-ban?
@feca1229:
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.07.18. 19:00:17 -
feca1229 #28758 Persze töröld, nyaralok és a telefonrol probáltam belinkelni. Tudod igy nem ilyan egyszerű. -
#28757 Azért az nagyon édes, hogy szerintük 3 ingyenes gépem van, közben meg több mint 20 repcsim kéne hogy legyen. -
#28756 Én is nagyon, írj majd, ha OK! :) -
#28755 Igen azt. Benne vagyok. :)
Majd úgy is lenne néhány kérdésem a témában, de most véget ért a munkaidőm, és indulok haza! :)
Örülök, hogy összefutottunk! :)) -
#28754 Valamikor nyomhatnánk! :) A 4-est játszod? -
#28753 Én 80-nak örülnék igazán! :)
Jaja, ez az én gondom is megér-e ez a graf update 55 dollárt (kedvezményekkel!!!)? Főleg úgy h mindenki azt a buzi dr1-et fogja nyomni...
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.07.18. 17:43:36 -
#28752 Repülni már régen, de most megint Fallout van. :)
Bár készül a joy tartó, meg minden. :)
-
#28751 70-et mégsem adhattak. :)
Bár ha megnézem a listát, semmi újat nem raktak hozzá, maximum a grafikát pofozgatták. :) -
#28750 :D Igen, még bírom, jól vagyunk! :) Azonban, erre a hírre azt hiszem, iszok egy pohár bort! ;) Szoktál repülni? Fallout? -
#28749 Tudod! Egyre jobban. :)
Nálatok mi a helyzet? Bírod még Pestet?
-
#28748 Szia Zsolti!!! 1000+1 éve nem beszéltünk! :) Hogy vagy? :) -
#28747 Azért durva.. sokadik elolvasás után tudatosult bennem, hogy >=201$ után kapsz 15$ kedvezményt.. oké, ajándék ló fogazatát ne, de akkor is... :)
A még nagyobb döbbenetet az okozta, amikor összeadogattam a költéseimet ROF-ban az elmúlt években:333$. Kemény!!
Vajon az Eur-ban számolt összegekkel mit csinálnak? :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.07.18. 17:39:54 -
#28746 Bakker! Hogy én mennyit költöttem erre! :)))
Sziasztok! :) -
#28745 Be kell lépni a RoF site-on az acc.-oddal, és a Promo Code menüpontnál lévő kóddal tudod érvényesíteni a kedvezményedet szept 15.-ig.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.07.18. 17:26:53 -
#28744 Flying Circus – Volume One - Bejelentés
Ez mondjuk rendes tőlük:
Anyone who purchased content for ROF between it’s launch in 2009 to Jan. 1, 2013 from our website or a boxed or digital copy from an official retail partner (Excluding STEAM. ROF was not available on STEAM during this period) during that time frame will receive an additional discount.
If you spent between $0.01 and $70.99 you will receive an additional $5 OFF.
If you spent between $71.00 and $200.99 you will receive an additional $10 OFF.
If you spent greater than $201.00 you will receive an additional $15 OFF.
The special discount period ends September 15, 2018.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.07.18. 17:18:45 -
#28743 Köszi az infót, ez nagyon szomorú... 20 ezer pénz... hát nem hiszem..
Azért ennek a mondatnak is megvan a maga bája:
All Planes come with all their modifications and skins already unlocked.
A linket kitettem a nyomógombra, a hibás hsz-eket, ha nem gond pedig töröltem. :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.07.18. 17:05:22 -
feca1229 #28740 forum.il2sturmovik.com
Nincs szerencsénk kurva drága a fling circus