29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
brendon566 #23210 Na akkor ismételten nem találkozunk, de így négyszemközt...már nem hoz úgy lázba téged a dolog mint annakidején...vagy orvosi javaslatra hagytad abba? -
#23209 Nem könyvek,csak korabeli plakátok. -
#23208 Peti bácsi, ezek a Te könyveid?? -
#23207 :) Sajnos több. Ma este felmegyek egy picit! :) -
brendon566 #23206 Most kezdtem újra a napokban, de nem volt fél éves (vagy több) kihagyásom mint egyeseknek ;P
-
-
#23204 De, jó lenne valamikor pár kört csapni :) Te sokat repülsz? -
brendon566 #23203 Papa, nincs kedved repkedni mostanság? mármint így általánosságban értve. -
#23202 Betettem az adatbázisba az Airco D.H.4-est is. Már csak a képeket kell megvárni. :)
A Halberstadt CL.II kitüntetést is kitettem. -
#23201 Jaja, bár nekem a gépek is nagyon tetszenek, de sajnos már a Halb.-pt sem vettem meg. A D.H.4-est meg kéne, mert a Franks, Norman, Giblin, Hal: Császári sasok karmai közt című könyvben elég sokat ledurrantottak belőle.
De nagyon tetszenek a "vizes" gépek is!! :D
Csak hát money,money,money... :)
Tényleg, a Lunar Flight hogy tetszik, mennyire nyúzod? -
#23200 Az ötlet tetszik, inkább ezt veszek, mint egy olyan új gépet, amit sose használok. :))))
-
#23199 Én is most konfigoltam újra be a joy-t. Az Evo-t kicsit félretettem, az X-52-őt használom most.Fáraszt az EVO nagy rugóereje, de ugye az X-52-nek is megvannak a korlátjai... Meglátjuk meddig bírom vele... :D
Te veszel fegyver modokat? :) -
#23198 Már erősen érzem a késztetést. :))) -
#23197 Lassan össze kéne raknom nekem is a felszerelést. :))) -
#23196 meg lehet venni.. :) -
#23195 LOL, a kis D.II-esre meg lehet tenni a 20mm Becker automatic canon-t És szép is lesz, mer' "overwing mounting"...
Lehet leadok vele egy lövést és szét szakad a repülő... :D
-
#23194 -
#23193 Ilyen az, amikor olyanok kezdenek el gondolkodni, akiknek ez nem áll jól. :))) -
Én azon röhögök, hogy a Rise of Flight: Iron Cross Edition jelenleg $29.99. (Ami szuper akcióban volt 9.99$ is!!) Jár vele egy rakat plusz gép, plusz az új karrier mód. Miről beszélünk? :) -
#23191 Ennyi pénzt még bankban sem láttam. :)))) -
#23190 Aki EZT a topic-ot elindította... De komolyan. Normális? -
#23189 A Wayteq szerintem is jó választás lehet! :) Mikor veszed meg? -
#23188 Drága. Majdnem fele annyi a wayteq. Igaz gyengébb is. :))) -
#23187 Huh, szerintem nem,ITT érdemes megnézned, de ez a korábbi. A tied jobb. :)
Erről is jókat írnak! -
#23186 Ennyi kompromisszum belefér. :)))) Egyébként ezekre más oprendszer telepíthető? Pl. ubuntu. -
#23185 Igen, ezt írtam én is tárójelben, de amennyire tudom, a Skype szarakodik vele, a videóhívás mindenféleképpen. Legalábbis a korábbi verziójában. Egyébként dicsérik. -
#23184 Igazából 10"-osat már fogtam kézben, és az marha nagy volt. eztnéztem ki, de valahogy ki kéne próbálnom vásárlás előtt. :))) -
#23183 Igen ez a maszkos dolog nekem is teljesen új! :) -
#23182 Azt a maszkot még nem láttam, de az alja szerintem igen. -
#23181 Urak, nektek ismerős ez lövész fejvédő?
És ilyen volt a HP alja? :)
-
#23180 Wow, csak veszel tablet? Szuper! :)
Ha olcsóbbat szeretnél, és 10"-at, (Van 7" verzió is, csak régebbi kiadású.)akkor ez talán jó lehet:WayteQ xTAB-100S
IPS paneles, tehát nagyon szép a képe, az én Asus-om is csodaszép képpel rendelkezik! A fórumot érdemes elolvasnod, szerintem érdemes a user-ek véleményét is megnézni. :)
További teszek. Jó olvasgatást! :) -
#23179 Néha lehetne nagyobb is, de ha tényleg kellene, akkor laptopot vettem volna ugyanennyiért. :) Előbb mindenképpen próbáld ki és olvass el róla mindent. -
#23178 A 10-es az baromi nagy. Még nekem sincs akkora tenyerem. :) A 7 colos az teljesen kézreállónak tűnik, bár valahogy biztosan szerét ejtem, hogy kipróbálhassam, mielőtt pénzt adnék rá. :))) -
#23177 Azt döntsd el, hogy mire kell. Ezután válaszd ki a megfelelő méretet. Kis képernyőn filmet nézni nem nagy élmény. :)
Nekem azért kellett, mert a telefon képernyője egyszerűen túl kicsi és nagyon nehézkes használni. A Galaxy Tab 10.1 pedig nagyon állat, a gyári android cseréje után pedig meg is táltosodott, bár még mindig szoknom kell, hogy nem olyan gördülékeny a használata mint a jól megszokott asztali pc-n. -
#23176 Igazából offline használnám az irodai cuccokat.A kinézett csodában nincs is 3G. Egy zsebnotesz szerűség kellene, amivel wifivel tudok netezni, filmet lehet nézni, stb. :)) -
#23175 Lehet, amiket én ismerek azok fizetős szoftverek. Egyszerűbb a google docs-ba (már google drive) feltölteni és online szerkeszteni. A tablet egyébként nem igazán gépelésre való, de meg lehet szokni. Nekem bejön. -
#23174 azt szeretném megkérdezni, hogy androidon lehet xls, meg doc fájlokat szerkeszteni, meg kezelni?
Gondolkodom egy egyszerűbb tableten. :)))
-
#23173 Oki, köszi,az mindig jól jön! :-) -
#23172 Ha ezen múlik, akkor tényleg drukkolok neked. :))) -
#23171 Ez is igaz, de azért kipróblnám! :-)