Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Semmit még egy hangyányi akadást sem fedeztem fel. Szerintem nálad a tr el függ össze. Próbáld másik usb be dugni,meg ilyesmik. Nem tudok mást elképzelni.fõleg,hogy mint mondtad mindig is jelentkezett.
A radeonnál sem volt ilen problémám,és hidd el ha csak egy picit is jelentkezett volna arról értesültél volna😊))))))))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ennyire nem durva a helyzet mint a videón, de érezhetõ. Tölts be egy küldetést ami földrõl indul, és forgolódj a fülkében... attól tartok fel fogod fedezni... 😊
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
1680*1050 max beállitások mellett (kivéve terrrain detail mert az medium) 35-60 FPSem van.

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Trackir driver a legfrissebb, vga driver meg mindegy... mindegyikkel ilyen.
Kicsit ráfekszem majd a kérdésre... 😊
www.smart-bus.hu
Ha te érzékeled játék közben az zavaró,fõleg a hardverkörnyezet tudatában semmi ilyesminek nem szabadna elõfordulni.Tegyél fel korábbi drivert.
Vagy a tr szoftvert frissítsd.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként nálam ennyire nem durva, de érzékelhetõ... bármilyen gépen játszottam, nálam mindig ilyen volt.
www.smart-bus.hu
Egyébként itt egy videó, fordulás, forgolódás közben jól látszik,
www.smart-bus.hu
Ha minimumra vettem akkor is laggolt... azóta totál új gépem van, és most is megvan az a finom kis laggolás forgolódás közben...
www.smart-bus.hu
Na de majd a következõben megoldják,ne add fel a reményt.
Különben a 460 an kevés s rof hoz, ezt én is tapasztaltam.
www.smart-bus.hu
Most a fagyást abba hagyta, csak a laggolás maradt... :S
www.smart-bus.hu
Had gonoszkodjak már én is😊
Legjobb axis.<#alien>#alien>
Habár Peter Zvan 4 vagy 5 arányú k\d-je azért kicsit frusztrált.
Tényleg fura amikor van úgy 20 perc , hogy nincsen az embernek szerencséje, és nem õ kapja a gyilokpontot.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Nagy nehezen most elindult, de most meg stabil 50-60 fps mellett is laggol a játék... ahogy forgolódom a trackir-l, apró szaggatások vannak... 😞(
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Lenne egy kis idõm offline repkedni, erre ahányszor a mission list-re megyek, kifagy a játék... megjelenik a töltés ikon, és úgy marad minden... :S Ötlet valakinek?
www.smart-bus.hu
A pisztoly meg biztos, hogy buli, de ha két géppuskával nem tudtam lelõni az ellenséget valószinõ, hogy pisztollyal sem fog sikerülni!
Sokkal jobb lett volna, például kiegészitõ fegyverzetet rakni pl: N17-hez hiszen az angolok elég sürün használták a felsõszárnyon mint a SEVa-án. Vagy visszapillantó tükör!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Valaki megvette az új szallagokat, vagy az új kampányt?
Lehet ma is leszek majd 8 fele, te is feljöhetnél felavatni Gundark😊
Más: Urak kis segítség kellene. Feltettem a rendes változatot, most megvan már mind a 4 gépem. Milyen skineket és egyéb modokat érdemes feltenni? Láttam hogy van egy hang mod, a géppuskákkal.
Nem nagyon tudok segíteni,még nyáron beleástam magamat, de aztán kiakadtam és nem repültem. Ha betöltöm csak tesztelek, vagy grafikát elemzek. Ennyi.
Repüljünk ROF-ot inkább.<#vigyor>#vigyor>
Ha megjavítják, majd mehet a Clod is.
Szép, csak nem tudom mi köze a repüléshez.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."