Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha egérrel forgolódom akkor is ez van! 😊 Nem tudom mi lehet... egyre jobban bosszant! 😞

www.smart-bus.hu

Her Laca
Most szórakoztam evvel egy kicsit.
Semmit még egy hangyányi akadást sem fedeztem fel. Szerintem nálad a tr el függ össze. Próbáld másik usb be dugni,meg ilyesmik. Nem tudok mást elképzelni.fõleg,hogy mint mondtad mindig is jelentkezett.
A radeonnál sem volt ilen problémám,és hidd el ha csak egy picit is jelentkezett volna arról értesültél volna😊))))))))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Pár hetes a win7...

Ennyire nem durva a helyzet mint a videón, de érezhetõ. Tölts be egy küldetést ami földrõl indul, és forgolódj a fülkében... attól tartok fel fogod fedezni... 😊

www.smart-bus.hu

mûxik.. mostmár nyugodtan játszhatok, köszi 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Le kell venni a "d" valamivel kezdõdõ effektet, jobb oldalon van, pipás.

Arra tud valaki valami megoldást, hogy ne ilyen csúnya lyukasak legyenek a fák? Olyan mintha kockák hiányzonának belõle.

1680*1050 max beállitások mellett (kivéve terrrain detail mert az medium) 35-60 FPSem van.

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Hm...tényleg. Nálam nincsen ilyen, a procim jóval gyengébb, a vidk. pedig gtx 560. Mikori a win? Azt vettem észre , hogy ha 1 évnél idõsebb(nálam)akkor akár milyen nagyon figyelek mit hogyan rakok, jönnek ezek az anomáliák.

Relax99
OFF:Végülis megvettem steamen a Ro: ostfront 44-45-t/ON

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Egész pici apró akadások... nálam azóta ilyen a rof, amióta játszok vele. Ezért is cseréltem anno a 4870-rõl gtx460-ra... Lehet, hogy a videó még ráerõsít, de egyértelmûen észrevehetõ a játékban is...

Trackir driver a legfrissebb, vga driver meg mindegy... mindegyikkel ilyen.

Kicsit ráfekszem majd a kérdésre... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
A videokon nem tudom mi látszik,a szaggatás nem biztos,hogy a játékban van.
Ha te érzékeled játék közben az zavaró,fõleg a hardverkörnyezet tudatában semmi ilyesminek nem szabadna elõfordulni.Tegyél fel korábbi drivert.
Vagy a tr szoftvert frissítsd.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bármilyen videót nézek, mindegyiken ott ez a jelenség... 😊) De, ha azt mondod, hogy nálad nincs az, ami alább is látszik, elhiszem neked! 😊

Egyébként nálam ennyire nem durva, de érzékelhetõ... bármilyen gépen játszottam, nálam mindig ilyen volt.

www.smart-bus.hu

i7k + 16GB ram + HD6990

Egyébként itt egy videó, fordulás, forgolódás közben jól látszik,

www.smart-bus.hu

Her Laca
Rof alatt, olyam vajpuhán megy hogy az hihetetlen.Észre venném ha csak egy pici is lenne,és nálam is tr van. Clod nál csak multiban van kicsi lagg,de azt annak tudom be,hogy kanadai a szerver amin játszom,ha magyar hosztra megyek akkor sima az is. Szóval nem laggol nekem😊

milyen gép amúgy?

Jaj dehogy nincs! 😊) Majd csinálok videót... annyira minimális, hogy szerintem észre sem veszed! 😊

Ha minimumra vettem akkor is laggolt... azóta totál új gépem van, és most is megvan az a finom kis laggolás forgolódás közben...

www.smart-bus.hu

Her Laca
580 al nincs😊 Azok a fránya driverek😊)))
Na de majd a következõben megoldják,ne add fel a reményt.
Különben a 460 an kevés s rof hoz, ezt én is tapasztaltam.

A 460-l is volt mikro lagom rof alatt... 😊)

www.smart-bus.hu

Igen... ( bár a clod alatt majdnem felezõdött az fps... lehet valami driver nyûgöm van )

Most a fagyást abba hagyta, csak a laggolás maradt... :S

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nv😊 Már mint az ötlet.<#pias><#mf1>
Had gonoszkodjak már én is😊

rutin kérdés de át kell menni rajta... más játéknál, programnál minden ok?

Számomra is hihetetlen volt, de a végén kihúztam 2-1 k\d-re.
Legjobb axis.<#alien>
Habár Peter Zvan 4 vagy 5 arányú k\d-je azért kicsit frusztrált.
Tényleg fura amikor van úgy 20 perc , hogy nincsen az embernek szerencséje, és nem õ kapja a gyilokpontot.

Relax99
Igen poén lett volna<#falbav>

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Igen, fent van minden tapasz... :S

Nagy nehezen most elindult, de most meg stabil 50-60 fps mellett is laggol a játék... ahogy forgolódom a trackir-l, apró szaggatások vannak... 😞(

www.smart-bus.hu

Papa01
Érdekes, még nem is hallottam ilyet.. 😞 Patch-ek ugye felmentek?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Akkor ez egy poén volt? vagy mi köze a karinak az xfire-höz?
Relax99
Nope, I meant this 1:

Urak!

Lenne egy kis idõm offline repkedni, erre ahányszor a mission list-re megyek, kifagy a játék... megjelenik a töltés ikon, és úgy marad minden... :S Ötlet valakinek?

www.smart-bus.hu

Nem crossfire? nem értem mire gondolsz?
Relax99
@ Máté: El is felejtettem, akkor az új videókártya az xfire-t is tudja majd futtatni?

Én is gondolnám, hogy tök fölösleges multiban. Akkor lenne értelme ha mind két oldalon a két legjobbnak lehetne csak szalagja! szerintem...
A pisztoly meg biztos, hogy buli, de ha két géppuskával nem tudtam lelõni az ellenséget valószinõ, hogy pisztollyal sem fog sikerülni!
Sokkal jobb lett volna, például kiegészitõ fegyverzetet rakni pl: N17-hez hiszen az angolok elég sürün használták a felsõszárnyon mint a SEVa-án. Vagy visszapillantó tükör!

Relax99
Pisztollyal poén lövöldözni,(multkor észrevettük Petivel,úgy is elõ tudtuk venni, hogy egyikõnk se vette meg) de annyira nem hasznos, a sál jólvan elmegy, a szalagnak lenne értelme a vezér gép jelölésénél, de ez multiban szerintem elég felesleges lesz, mivel minden 2. embernek úgyis be lesz téve, mert olyan jó a gépbõl karácsonyfát csinálni

Papa01
Nekem is nagyon tetszene, de sokat kérnek érte, de lehet késõbb lesz akciós. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Én valami akcióra várok,hátha lesz majd. Az új kampány nagyon bejönne, de még azt sem vittem végig amit eredetileg adtak.

Papa01
Nem, és nem is tervezem, számomra drágák. 😞

Sziasztok!
Valaki megvette az új szallagokat, vagy az új kampányt?

Relax99
Én is csak az elindításig jutottam

Nekem is megy gond nélkül, bár még csak elindítottam...
Papa01
Hûha! 😊 Meséljetek, jó játék? Az én angolommal tudnám élvezni?

Relax99
@ Peti: Feltelepítettem, nálam tökéletesen mûködik, egyébként most X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude egybe steamen most 5€.

2Pete
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Gundark 1 1
Ma sajna családi programok vannak este 😊 De megyek ha eljött az ideje. Még a motort kell szoknom.
hát jó😊 bár nem most lesz a javítás, amint azt a legutóbbi interjúú is mutatja.

Lehet ma is leszek majd 8 fele, te is feljöhetnél felavatni Gundark😊
Vagy esetleg a felhõ modot, de csak single-ben tudod azt használni.

Skinben a legutsó' verziót, modban hangot.

Bakker ezt írni is akartam. A legnagyobb szív fájdalmam.

Gundark 1 1
Mondjuk azt tegyük gyorsan hozzá hogy a clodban a fákon át lehet repülni 😊

Más: Urak kis segítség kellene. Feltettem a rendes változatot, most megvan már mind a 4 gépem. Milyen skineket és egyéb modokat érdemes feltenni? Láttam hogy van egy hang mod, a géppuskákkal.
Mármint Clod-val?
Nem nagyon tudok segíteni,még nyáron beleástam magamat, de aztán kiakadtam és nem repültem. Ha betöltöm csak tesztelek, vagy grafikát elemzek. Ennyi.
Repüljünk ROF-ot inkább.<#vigyor>
Ha megjavítják, majd mehet a Clod is.

Holnap repülhetnénk egyet...nem világos minden. Mondjuk hiányzik még egy Ghz a procinak, de majd meglesz az is 1 héten belül😊 Miket szoktál egyébként repülni? ha repülsz mostanság cloddal...
acidrain
Ez egy Volvo FH12T Globetrotter XL.

Szép, csak nem tudom mi köze a repüléshez.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Papa01
Én sem igazán értem, lehet nem ebbe szerette volna. 😊