Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Köszi a választ! 😊
Kb, 5-6 éves, nem mai csirke. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Relax99
Hát Papa nehéz ez így, lehet, ahogy Gundark mondta az elkók kezdenek kiszáradni, vagy tekercs ami a jobbik eset, vagy bármi más ami picit meglazult és berezonál.
Legjobb az, ha szétszednéd vagy elvinnéd szervízbe aztán õk megmondják, kb mennyi idõs?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
Ez azt jelenti, hogy elpukkanhat a táp? 😞(

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Gundark 1 1
Eléggé. valamelyik kondi kezd kimenni. CSak kérdés hogy melyik. Próbáld meg teljesen áramtalanítani. Hátha csak túltöltött. Ami elvileg nem lehet 😊 de ez itt az informatika a lehetõségek hazája 😊
2Pete
Nekem se mûködik. A letöltésnél lehet valami gubanc.Megnéztem a dogfight mappát és csak a .list és a .mission file-ok vannak meg, de 0 kb mind a kettõ. Neked azért megy mert megvannak a file-ok.

Papa01
Urak, szerintetek az gáz, hogy a tápból nagyon halk zúgást lehet hallani, (nyilván nem az üzemi hangjára gondolok.. 😄)? Kikapcsolt állapotban is hallható. De nem cicereg.

Nekem sikerült csatlakozni, és repülni is. De úgy tûnik, kevés lesz a szerver ehhez a küldetéshez... A ballonok eltûnnek-megjelennek, a díszlet repülõgépek dettó, a géppuskások nem tüzelnek...
Én mostanában összeakadtam párral.Ami bejött:
Ha mással küzd, és a lövész rá figyel..
szembõl-nagyon jó, de ne az õ szintjérõl...
és a magasból lecsapás is jó,de csak egyszer..nem lehet a lövész miatt magassági harcot csinálni.
és amit te is írtál a lövész holtterébõl..ami nem könnyû,de nem lehetetlen.

Buszban ülök szinte egész nap, de még meló után is élvezet menni vele pár kört! 😊)

www.smart-bus.hu

Gundark 1 1
Ez lenyûgözõ 😊
Relax99
Van egy kis gáz a szerverrel, amint fel akarunk lépni Mátéval egybõl rof.exe hiba

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

OMSI

Na ez buszszimulátor! Buszosként mondhatom, hogy ilyen vezetési élményt még egy játék sem adott... a fizika, a gyorsulás, a féktávok, az irányítás, a hangok... zseniális! 😊

Tökéletesen kezeli a trackir-t, a G25-t... figyelni kell a fûtésre, hûtésre, szinte minden kapcsolható, él a mûszerfal, stb! Ha bírod az ilyeneket, mindenképpen ajánlom kipróbálásra!

www.smart-bus.hu

tapasztalatom szerint nincs jó taktika, ne maradj sokáig egy helyben hozzá képest ha lát a lövész, ennyi. De amiket mondtál,bevált dolgok.
Gundark 1 1
Ja jó lenne csak melóban vagyok 😊 Karbantartás 😊

Még egy kérdés: A felderítõk (vagy hívjuk õket nehézvadásznak? 😊ellen mi a jó taktika? Eddig három összecsapásból kétszer jobb esetben motortalálatot kaptam. Messzirõl és alulról? Vagy gyorsan és felülrõl?
Relax99
Arra a rof borogatás az igazi 😄

Papa01
Én most egy fejfájással küzdök.. 😞

Mindenestetre most kéne egyet repülni a RoF-al, ami szintén megvan, s qrva jó is.
Valaki kedv? Vagyok téesen
Gundark 1 1
Engem inkább a "ha tényleg jó lesz" zavar 😊 ha jó lesz. De egyelõre csak a kamut meg az ígérgetést látjuk.
Papa01
Én a RoF-on kívül nem nagyon repülök mással, igaz ezzel sem annyira.. 😊

Ami még nagyon tetszik:
Condor: Pár koszorút megrepültem, szeretem. 😊
FC2: Ezzel néha jókat repülök, leginkább a Szu-25, és Szu-25T-vel.
DCS:A-10: Sajnos ez nagyon idõigényes. Amit tudtam, azt is elfelejtettem.
DCS: BS: Sajnos fakezû vagyok hozzá, nem tudom vezetni.
CoD: Nagyon tetszik, de sajnos játszhatatlan.
Wings of Prey: Sokan nagyon szidják, pedig szimulátor módban szerintem nem is rossz! 😊

Valljuk be, ha jó lesz a folytatás, dacból senki nem fog kimaradni a jóból. Aki a Clod-ot megvette azt is meg fogja (ha tényleg jó lesz). Bármit megtehetnek. Így, hogy nincs senki aki elvenné a kenyerüket egy jobbal...
Énis megvettem ezt, tudtam hogy szar, és nem is vagyok fan.
Ha nem veszem meg a következõt az azért lesz mert más szempontból csalódtam a játékban.
Gundark 1 1
Az én listában benne van a falcon 4 is. Az új BMS-sel elég szép is lett. Az avionika pontosan van modellezve. A fizikát is próbálták de azért ne feledjük hogy ez egy 98as játék. No meg az electric jet sok mindent megcsinál magától 😊 A CloD is nagy siker lehetne ha nem lenne az engine hibája. Ha semmi más nem lenne "csak" olyan mint a RoF, vagy a 1946, mindent letarolt volna a saját érájában. Hátha dolgoznak még rajta és lesz belõle valami épkézláb dolog. Bár egyre többször hallani azt hogy majd a folytatásban a Battle for Moscow-ban megvalósul. Ja. Csak ki veszi meg ha ez meg nem jó?
Relax99

Relax99
szörnyû...

Alapvetõen a szimekkel az a baj, hogy rétegjátékok, sokan vannak a vérpistikék akiknek unalmas, vannak akik egyszerûen lusták, vagy nem akarnak 50 órát beleölni abba, hogy megtanulják és vannak azok akik itt láthatók 😊

Engem nem igazán érdekel az ilyen kamion markoló ásó, kapálógép és hasonló szimulátorok sõt...

Itt az én listám:
1. Rise of flight
2. RISE OF FLIGHT
3. ROF !
4. IL (a régi 1946)
5. Arma 2
6. Rfactor

Valahol talán ott lenne a dcs sim család is ha venném a fáradtságot kitanulni 😄
FSX meg kizárólag p-38 b17 p47 és spitfire kiegekkel érdekel az is kb addig, míg meg nem unom a gombokat nyomogatni és nézni, hogy milyen jó a motor szimulációja (kb ezért játszom vele most is)

Fokker
mondjuk ezek tényleg röhejesek, viszont pl. egy normális busz-szimut fejleszthetnének. amik vannak, elég siralmasak. vagy ott a german truck simulator, amit mindenki istenít, mert kamionos témában nincs más szimulátor. megvettem még tavaly úgy 2000.-ért, sem a fizika, sem a grafika, sem a hangulat nem volt sehol. eléggé árkádos volt az élmény, mindez egy DFP kormánnyal...

Papa01
Hát ezzaz! :-) Meglepõ, hogy ilyenekre van igény... :-)

Relax99
Ne haragudj meg Papa, de ez számomra körülbelül annyit ér, mint egy farm simulator vagy mi a fene a neve.

😊 Szuper, várjuk.
Papa01

Oké! Kész a küldetés egyik helyszínének legfontosabb része: a két párbajreptér, és a légvédelem. Szombat estére finomítok egy kicsit a védelem irányán, mert képes voltam úgy repülni az ellenséges repterek felett, hogy csak kb. 2-3 másodpercenként kaptam találatot.
Papa01
Jó kis videó, köszi! 😊

4:51-nél figyelitek a Dolphin felsõ képpuskáit? 😊

Sikerült felszállni! Eddig minden remek, holnap már lehet repülni!
Relax99
Köszi, már párszor láttuk szerintem, én legalábbis igen, de mindíg jó újra megnézni 😊

Relax99
Mindenki mást okol, ha neki éppen nem megy, mint liberator mmúltkor, igaz Peti? 😊

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Bizony. De tényleg sokszor volt mákom.<#nevetes1>
Most más szidta a rendszert balszerencse miatt.

Relax99
Szívesen 😊

whiteskull
Most, hogy átnéztem, még jobban köszönöm! 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Köszönöm! 😊)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Istenem! Hétvégére már repülhetõ lesz az új küldetés dogfight része! Boldoggá tettél!
Sanyo
Az "addon" az akart lenni, de kijavítottam field mod-ra. Köszi. 😊

www.pcpilot.hu

Relax99
Nem írta még senki, a field modok is le vannak árazva

Relax99
Elküldtem 😊

Sanyo
RoF gépvásár, ha esetleg nem vettétek volna észre. 😊 (vagy én, hogy már írtátok)

www.pcpilot.hu

Gundark 1 1
Ez egy csillagmotor 😊 Apropó.. Van valami jelentõsége hogy a fõmenüben mikor forog a gép az opcióknál, a háttérben ott egy rata? Szép az az I-16-os 😊
Jó lenne valami adriai helyszín, ahol lohnerekkel lehetne összecsapni az olaszokkal 😊 A RoF mit tervez a jövõben? van valami infó?
Papa01
Csak nem egy jó kis forgó motor?? 😄

Mire emlékeztet? 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

whiteskull
Az igen! Gratula! Gondolom jó érzés volt. 😊))

whiteskull
Na, ez szép! 😊))

Elérhetõséget ezekhez tudsz adni? Priviben. 😊))

Papa01
Az szép, gratula! 😊 D7F-el repültél?

10-1 k\d arányt csináltam fast foodon.Az is hozzátartozik , hogy az ellen se5 akart használni..csak nem ment neki.<#alien>
Azért visszalendült a lelki egyensúlyom.<#smile>