Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
<#eljen> Lehet hogy más-más adatokat adatott meg Petko...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Semmi gond! 😊

Leírnád lépésrõl lépésre hogyan próbálsz belépni?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Magyarul, amikor elindul a játék, akkor kell megadni.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Szerintem csak annyit kell tenned, hogy bejelentkezel a játékba a hivatalos fórumra való azonosító-jelszó párossal, és élvezed a játékot. 😊))

A Gift arra való, ha valakitõl ajándékba kaptad volna. Azt hiszem.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Köszi.
Bocs, de kicsit ideges vagyok már, ennyit már régen kinlódtam.
Regisztráltam a hivatalos fórumon a Profile /License megnyitása után megjelent a "your license key" ami megegyezik az e-mailben kapottal.
Alatta van egy "Gift code" ablak. Ide mit írjak, mert ha bemásolom a licence kodot ezt írja ki pirossal:

"Sorry, but this Gift Activation Code appears to be invalid. Please, double check the email with the Gift Activation Code in your personal inbox or ask the sender of the Gift Activation Code for the proper code. Or perhaps you simply entered the wrong code by mistake, please try again.
If you have any questions about the Gift Activation process, please contact the ROF Support Team at:[email protected]"
Létezik az, hogy roszz licenc kulcsot kaptam?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Ehhez az e-mailhez már kapcsoltak licence kulcsot. Lépj be a játékba ezzel az e-mail címmel me jelszóval amit annó megadtál.

Papa01

Na most segítsetek.
Letöltöttem, kicsomagoltam telepítettem a programot de nem tudom aktiválni.
Amikor megadom az e-mail címem, jelszavam és az e-mailben kapott licenc kulcsot és ráattintok az aktiváló gombra eztaz üzenetet kapom:

"this e-mail already has linked licens key. you may use it to enter the game"
Mit ronthattam el?

Jól jött ez a 10 dodós akció, sajnos ma le is jár. Ha tovább tartana biztos javulna az arány.

Lesz min röhögni... pár dugóra készülj fel lelkileg! 😄

www.smart-bus.hu

Gundark 1 1
Igyekszem. Még nem mentem forgómotorossal 😊 Szerintem magasan kezdek egy kört hogy mit játszik velem a kis bohóc 😊 Még csak most installálódik az ICE.
Kösd fel a gatyót... 😄

www.smart-bus.hu

Gundark 1 1
Jepp 😊 Nekem is most jön le. Mindjárt teszem is fel. 😊 Muszáj még most a suli elõtt kipróbálnom a dr1et 😊
Gyarapszunk😊
Papa01
Pontosan, de majd akkor én is javítok ezen a bejegyzésen. 😊

Köszi,ezt olvastam, de úgy látszik nem értelmeztem helyesen.
Ezek szerint, ha futtatom a rof_updater.exe-t települ az aktuális patch, amiben benne van minden korábbi javítás.
No, majd a gyakorlatban kiderül.

Papa01
Szia! 😊

Üdv a klubban! Szerintem nem fogsz csalódni! 😊

Pedig benne van a GYIK-ben! 😊

Üdv!

A FlighSim pilot Shop jóvoltából beszereztem egy akciós Rise of Flight: Iron Cross Edition-t.(most töltöm le)
Régóta kacérkodom vele, most ez kihagyhatatlan alkalom volt.Fõleg FSX-et használok, de minden érdekel ami repüléssel kapcsolatos.
Remélem nem csalódom, régi olvasója vagyok a topiknak, látom, hogy sokan szeretitek.
Most egyenlõre annyit kérdeznék, hogy elegendõ-e az utolsó 1.023-as javítást feltenni, vagy sorba mindegyiket telepíteni kell? Kerestem a GYIK-ben de erre nem találtam választ

cifcuk
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket. Így már tudom rendesen élvezni a repkedést.
Így már ki mertem kapcsolni az automata radiátort és keveréket. Meg is lett az eredménye:
5. tréning küldi amikor ki kell lõni két autót, meg lebombázni három tankot. Ez nekem úgy jött össze (végülis nem sikerült), hogy erõteljesen repülök rá az autókra meg lövöm õket, mikor egyszercsak leáll a motor<#nevetes1>. Hirtelen azt sem tudtam mihez nyúljak, úgyhogy leraktam a gépet a mezõre de a farka pont az úton maradt. Az autók meg pont ott jöttek, és szépen le is törték a gép farkát vagy a szárnyát már nem emlékszem.

Nagyon élveztem.

Ha esetleg betudom üzemelni, hogy lássam a szervereket holnap este benéznék a szerveretekre.

Jön valaki ma repülni?
Nem is lehet rá bejelentkezni még távoli asztallal sem. Remélem, a kraftosabb processzor épül éppen bele...
Papa01
Oki. 😊 A GYIK-et majd pontosítom! 😊

Csige! a célkereszthez a hátsó tüske is hozzá tartozik! Az üléspozíciót úgy kell beállítani, hogy a tüske a célkereszt középsõ kis körének a közepében legyen. Csak így lesz pontos a célzás.
Relax99
igazándiból mindegy. a beállításokban a pilot head control vagy valami ilyesmi menüben van

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
Köszi a hivatkozást.. 😊

Inkább üléspozíciót állít, nem? 😊

Relax99
F10-el meg el tudod menteni

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Fejed mozgatása a fülkében:
Elõre: Hátra: (a görgõ a zoomot irányítja de ez a fej pozícióját)
Balra: Jobbra:
Fel: Le:

Rofhu

cifcuk
Jó mind1 elrontottam, mindkettõhöz ugyanazt a képet raktam be, a lényeg hogy teljesen elõrezoomolva teljesen közel van az ablak az orrom kb érinti az üveget, a célkereszt ugyanúgy csak félig látszik. <#conf>

cifcuk
A nézet gondom sem oldódott meg.

Teljesen hátra zoomolva ezt látom:

Teljesen elõre ezt:

Jól látható, hogy nem is látszik a célkereszt teljes egészében, így még az oktató kampányban sem nagyon tudok érvényesülni. Kb 4-5 átrepülés után tudtam kilõni a légballont.

Szerintetek mit csináljak?

cifcuk
igen, és minden más játék müxik online.

Online-t választottál a bejelentkezéskor???

cifcuk
Én soha nem láttam, de eddig nem érdekelt a dolog, gondoltam majd megkérdezem ha már online is szeretném tolni. Most jött el az ideje.

Nálam megvannak.
cifcuk
Én nem látok 1db szervert sem a listában. Ez hogy lehet?

<#wink>
whiteskull
Semmi probléma. 😊) Én köszönöm a sok ajándék lövedéket. 😄DDD

Papa01
NP! :-)

bocsi h nem köszöntem el,de nem voltam😊 Köszi jó volt nagyon!
Bocsika... )

Papa01
Én a www.fspilotshop.com akciójára gondoltam.. <#vigyor>

Ha azt írták hogy hamarosan véget ér az akció, az azt jelenti hogy jó pár hétig lesz még, hiszen náluk a hamarosan=hosszú hetekig! DDD
Tehát: keine panik!

Papa01
Nincs mit! :-) De nehogy náluk is csak 20-ig tartson az akció... Hem találtam errõl infót....

Gundark 1 1
Enyim enyim enyim 😊 Hétfõn már veszem is 😊 Köszönöm!
Találkoztatok már ilyennel?-
Bakker valamit nagyon elk*rtam !! Nagy alap fehéren van az sg, még a you tube is videók nélküli és össze vissza áll. Az alap mozilla megnyitáskor minden ok, csak ha továbbmegyek máshová. És nem játszik le semmit, még a reklámok sem mennek oldalt.

Relax99
@ Peti: Bocs,de megint leállt a gép, elegem lett ész szétkaptam a tápot...

A szeró okkal nemmegy, vagy magától állt le?
Papa01
Meglátjuk, meglátjuk.. 😊

hétfõ, péntek délelõtt vagyok mostanság. Nem lenne rossz ja 😊
Hogy leszel a jövõ héten? Szétment az edzéstõl a kezem(mondjuk lehet repülni sem tudok olyan finoman,de azért menni fog) úgyhogy betegszabin vagyok. Általában mikor mostanában felléptem soha nem voltak elegen a komoly lapokon, így nem nagyon repültem. Ha leszel,<#alien> akkor viszont edzeni is tudunk.

S ma?