29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#23896 Na igen, de sztem nincs hozzá köze. Viszont így nyerek némi fps-t, meg kevesebbet darálja a vinyót.
Most pénteken már szabin leszek, így akár már kezdésre ott tudok lenni az olasz fronton. -
#23895 Oki főnök. -
#23894 bocsi dolgom volt, majd holnap megnézzük -
#23893 Kilőttem Zéti, ha vagy írj már majd ide! :) -
#23892 Megy a szeró Zéti, megtennéd, hogy megnézed? :) -
#23891 Kicsit később leszek. :) -
#23890 még mindíg?
-
#23889 Urak, valaki tudná ellenőrizni, hogy fel tud -e lépni a host-omra. Only Hunters a neve! Köszi!! :) -
#23888 A lényeg hogy megoldódott! :) -
Solt #23887 Meleg volt, és nem bírtam már cérnával... kicsit kiakadtam... :)) -
sakkay #23886 Te Solt! Mi az a felkiáltó jel melletted?
Ezt valami nagy király rád olvasta, vagy mi?? -
sakkay #23885 Pl így hirtelen. Valahogy felkeveredett a gépemre valami hivatalosan támogatott, bootolást gyorsító progi. Soha nem indítottam el és mégiscsak ott futott az a szemétláda. -
#23884 mégis kifagysz :D -
Solt #23883 De mégis mik? -
#23882 ezért van nekem külön rendszeren a RoF. semmi más nincs RoF-on kívül. -
sakkay #23881 Ide is:Úgy néz ki , hogy megvan a játékon belüli óriási és hirtelen teljesítmény csökkenés(persze a Clod alaphibája nem ide tartozik) oka. Gyakorlatilag egy csomó fos futott, amiről nem is tudtam, és a rendszeren belül kellett letiltanom. -
#23880 Oki, köszi! :)
Nem igaz, tegnap is repültem karriert! :) Holnap megyek a baráthoz. neki adom az evo-t, és felrakom a rof demot, fog majd jönni repülni. :) -
#23879 Hát én éppenséggel játszottam vele régebben, ha ember kell jövök akarjátok (mondjuk nem vagyok túl jó benne), ha már rofban úgyse nagyon lehet játszani veled :D -
sakkay #23878 Igen. Ma is voltam fent, de megint csak régi gépek.. -
#23877 No urak, a cod-ból sajna semmi nem lett, ugyanis a cimbora a vihar miatt áramtalanított.. :)
Úgyhogy repültem egy karrier küldit. Egy felénk berepülő RE.8-ast kellett elkapni, mivel kb 1500 volt elég sokáig tartott mire ráemelkedtem és utolértem. Le is lőttem, bár ő is eltalált.
A lényeg:
Külsőben néztem ahogy lezuhan. Egy város mellé esett le, és az volt a durva, hogy lehetett hallani, hogy harangoznak!!!!
Ti találkoztatok már ilyennel? -
#23876 OFF:
Urak, szokott valaki Cod2-özni? :) Egy jó öreg cimborámmal ma este toljuk egy kicsit a régi idők emlékére...
Valakinek esetleg van még kedve jönni? :)
/ON -
Solt #23874 Kíváncsi leszek... -
sakkay #23873 Nem játszom sok játékkal(aminek jó a grafikája is) de a clod a Rof, meg a TW gyanúsak mostanában. Ki be lépek pl a tw.nél és rendbe jön. Éppen most kutakodok a gépen , hogy mi lehet a hiba.
Neked is köszi Papa, ismerem a progit. -
sakkay #23872 Pontosan, igazi vérnyúl. Csak szebb mint ez -
Solt #23871 Jaj Istenem... ezektől mindig elfekszem! :DD -
Ilyesmi?:)))) -
Solt #23869 Mi a pontos hibajelenség? Mindig ugyanúgy jelentkezik? Minden játéknál? -
#23868 Tedd fel a Ccleaner progit, megtakarítja a géped is, de ami a lényeg, meg tudod nézni az automatikusan induló programokat. Lehet találsz olyat, ami nem oda való... :-) -
sakkay #23867 Amúgy valami tényleg van, de nem a meleg. -
sakkay #23866 Ja ja..a párom meg levágná a fejemet!
Habár sokszor mondta már nekem, hogy csak azért vagyok még életben, mert jóval erősebb vagyok nála..de nekem is kell aludni.
Igazi harci nyúl. -
#23865 Tuti valami melegszik ott. Vedd le a ház oldalát állíts mellé egy szobai ventit maxon oszt jó lesz az:) Parasztos ám de hatékony megoldás.:)))) -
sakkay #23864 Ha csinálnának hozzá valami értelmes'' helikoptert repülnék vele én is. -
#23863 Ebben a nagy melegben nem nagyon repülök, de már jó lenne! :) (Max a DCS World-ben a szu-25-el repkedek néhány kört és nyomasztom a földi egységeket! :) -
sakkay #23862 Ok köszi.
Repültök amúgy esténként??
Sajna ahányszor felnéztem, mindig régi gépes téma ment. -
Solt #23861 Az alaplap elég húzós, a többi oké...
Egyébként Papa jót mondott, lehet, hogy valami a háttérben elindult, erre is nézz rá. -
sakkay #23860 Proci 50 körül, magok 45, vid kari majd 70 alaplap majdnem 60. De ez azért nem az extrém..vagy? -
#23859 A háttérben nem indult el valami más, ütemezett feladat? -
Solt #23858 Melegedés? ( alaplap, vga )
-
sakkay #23857 Tegnap újra kellet indítanom az egész gépet, mert elment vagy 20 fps a levesbe. Akkor is, ha Újra indítottam a játékot. (a CLOD-ban is) Ezezmiezez??? -
#23856 Köszi, hát nem bántam meg, hogy nem samsungot vettem, a touchwiz szerintem ocsmány.