Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Leírnád lépésrõl lépésre hogyan próbálsz belépni?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
A Gift arra való, ha valakitõl ajándékba kaptad volna. Azt hiszem.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Bocs, de kicsit ideges vagyok már, ennyit már régen kinlódtam.
Regisztráltam a hivatalos fórumon a Profile /License megnyitása után megjelent a "your license key" ami megegyezik az e-mailben kapottal.
Alatta van egy "Gift code" ablak. Ide mit írjak, mert ha bemásolom a licence kodot ezt írja ki pirossal:
"Sorry, but this Gift Activation Code appears to be invalid. Please, double check the email with the Gift Activation Code in your personal inbox or ask the sender of the Gift Activation Code for the proper code. Or perhaps you simply entered the wrong code by mistake, please try again.
If you have any questions about the Gift Activation process, please contact the ROF Support Team at:[email protected]"
Létezik az, hogy roszz licenc kulcsot kaptam?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Letöltöttem, kicsomagoltam telepítettem a programot de nem tudom aktiválni.
Amikor megadom az e-mail címem, jelszavam és az e-mailben kapott licenc kulcsot és ráattintok az aktiváló gombra eztaz üzenetet kapom:
"this e-mail already has linked licens key. you may use it to enter the game"
Mit ronthattam el?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ezek szerint, ha futtatom a rof_updater.exe-t települ az aktuális patch, amiben benne van minden korábbi javítás.
No, majd a gyakorlatban kiderül.
A FlighSim pilot Shop jóvoltából beszereztem egy akciós Rise of Flight: Iron Cross Edition-t.(most töltöm le)
Régóta kacérkodom vele, most ez kihagyhatatlan alkalom volt.Fõleg FSX-et használok, de minden érdekel ami repüléssel kapcsolatos.
Remélem nem csalódom, régi olvasója vagyok a topiknak, látom, hogy sokan szeretitek.
Most egyenlõre annyit kérdeznék, hogy elegendõ-e az utolsó 1.023-as javítást feltenni, vagy sorba mindegyiket telepíteni kell? Kerestem a GYIK-ben de erre nem találtam választ
Így már ki mertem kapcsolni az automata radiátort és keveréket. Meg is lett az eredménye:
5. tréning küldi amikor ki kell lõni két autót, meg lebombázni három tankot. Ez nekem úgy jött össze (végülis nem sikerült), hogy erõteljesen repülök rá az autókra meg lövöm õket, mikor egyszercsak leáll a motor<#nevetes1>#nevetes1>. Hirtelen azt sem tudtam mihez nyúljak, úgyhogy leraktam a gépet a mezõre de a farka pont az úton maradt. Az autók meg pont ott jöttek, és szépen le is törték a gép farkát vagy a szárnyát már nem emlékszem.
Nagyon élveztem.
Ha esetleg betudom üzemelni, hogy lássam a szervereket holnap este benéznék a szerveretekre.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Inkább üléspozíciót állít, nem? 😊
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Elõre: Hátra: (a görgõ a zoomot irányítja de ez a fej pozícióját)
Balra: Jobbra:
Fel: Le:
Rofhu
Teljesen hátra zoomolva ezt látom:
Teljesen elõre ezt:
Jól látható, hogy nem is látszik a célkereszt teljes egészében, így még az oktató kampányban sem nagyon tudok érvényesülni. Kb 4-5 átrepülés után tudtam kilõni a légballont.
Szerintetek mit csináljak?
Tehát: keine panik!
Bakker valamit nagyon elk*rtam !! Nagy alap fehéren van az sg, még a you tube is videók nélküli és össze vissza áll. Az alap mozilla megnyitáskor minden ok, csak ha továbbmegyek máshová. És nem játszik le semmit, még a reklámok sem mennek oldalt.