Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
A "Durva" szó alatt a brutál teljesítményre utaltam...:-)
Nos,számomra a mérce az FSX! Full felbontás,szaggatás mentes stb.
Igen,IL2 COD nagy gépigényû szim,szerencsére a ROF-nak jobb a grafikai motorja.
Egyébbként mennyiért adod a configodat,csak érdeklõdöm.
Üdv!
Zsolt
"1.go to start serch
2.serch on ms config
3.go to progsesses
4.disable: windows key logger and windows event collector
5.clikk apply and ok
6.restart your computer and then it will work"
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Pl Néha a Mass Effect 2-vel játszom.. tökéletes.. a ROF, és a többi szimu és szépen el megy vele... Persze majd egyszer lecserélem, de az jó hogy a CPU-ban még van tartalék! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Kimondottan szimhez építettem ,de most hanyagolom és laptopot veszek.
Minden ,ismétlem minden rep szim tökéletesen fut rajta max-maxon,még az Il2 CLOD is. A proci 4.5 en garantáltan megy léggel hûvösen,a VGA (bár nem ATI) XD az ha csak nem a legújabb 7950-70 ben gondolkozol akkor a legjobb,és szimekhez amúgy is jobb az NV tapasztalatom szerint. Szóval van minden ,szõröstül bõröstül adom😊))
Ja és 2 év gari van majdnem mindenre ,sõt egy kicsit több is.
Ha repülni akarsz ennél nem nagyon kapsz jobbat😊 Van joy G940 ,meg trackir 3 pro infrával is. I5 2500K,8 giga 1600 os ram,asus DCII gtx 580 ,mcsak így ízelítõnek. 5.1 es füles
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Barátomnak "Daniell"nek is csak 3GB RAM-ja van bár az is igaz,hogy DDR3-as,és õ nem panaszkodik ilyen hibákra,ill.kevesebbet mint én
Volt egy másik hiba jelenség is DDS out of memory...
ATI 5800 1GB 3GB DDR2 HyperX RAM...nemtom
Az az igazság,hogy le vagyunk ragadva egynél a neve, "Flying Circus"
DirectX...hmmm 9.akárhányas van fent 32bit-es windows-om van
MS VC33..nemtom mi
Igazából nem tudni.. Nekem aktív koromban sem volt jellemzõ max 1-2 egy hónapban, de másoknál, viszonylag sûrûn jelentkezik ez a probléma. Sok gépes szervernél azt hiszem jellemzõbb a hibajelenség. Próbáltad több szerverrel is?
A DirectX, a MS VC++ 2005 és a NET 3.5 frissítve lettek?
Nagyon jó kis gép, az IL-2-ben is a Stukát szerettem, ez is valami hasonló.
A csatarepülõk elõfutára.<#smile>#smile>
D9
Pedig már igen beleférne a realisztikus szerverek menetébe .Arra gondolok itt ,hogy amíg nem derítették fel a területet addig nem jelenne meg a bombázandó cél a térképeken .Így sokkal nagyobb értéket képviselne a felderítés .
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
@Zsolti : Na igen, amikor kijött az 1.024 repültem egy kört. Egy Dolphin-al akartam leszedni egy Halberstadt-ot. Háromszor próbáltam, háromszor lõtt le. Gyorsan ki is léptem... 😄
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
D9
@ Zéti: Miért fulladna be? Elég sok szabadidõmet fordítom a ROF-ra, igaz nem a játékra. Az hogy most így alakult sokunk élete, hogy nem tudunk repülni sajnos csak elfogadni lehet. Lesz ez jobb még. 😊
Az igazság az, hogy az esetek 99,4%-ban üres (az 1 fõ az csak maga szerver)részben azért mert iszonyatosan laggos már 2 emberrel is, amit nem értek mert volt hogy 10-en voltunk rajta és akkor is tökéletesen ment,bár nem ezen a térképen, a másik része meg, sokszor nincs idejük az embereknek, amikor meg lenne, akkor meg éppen kedvük nincs, vagy letudják annyival, hogy ránéznek a fórumra,elõbb-utóbb be fog fulladni ez itt, de egyenlõre a fórum 50x olyan aktív mint a ts, aki "aktívan" repül az vagyok én 2Pete, Brendon566, meg még 1-2 ember, legalábbis velük szoktam találkozni.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Az AI is tovább fejlõdött, hiszen célkiválasztásnál már figyeli a magasság különbséget és ha túl magasan van a célrepülõgép, illetve túl sok ideig tartana a cél elfogása, akkor nem követi tovább a kiválasztott repülõgépet.