Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos az enyém fizikailag rossz... próbáltam Lacánál, egyforma hardver és szoftver környezetben az enyém szaggat, az övé jó... ergo az enyém elhalálozott! :S

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mindenestõl 330 ra gondoltam. Ugye ebben benne a gép ,plusz a G940 a TR4 pro ház monitor ventik stb stb.Persze nem muszáj az egészet csak így kompletten megvan minden .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Relax99
Bocs, hogy beleszólok, de fsx-nél ne felejtsd el, hogy a scenery gyakorlatilag ocsmány, 2km magasság alatt nem lehet vele jót repülni, orbx meg hasonló sceneryk sokat dobnak rajta, de még akkor sem tart sehol a Rofhoz, vagy clodhoz képest.

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

zsoltfireman
Szia!
A "Durva" szó alatt a brutál teljesítményre utaltam...:-)
Nos,számomra a mérce az FSX! Full felbontás,szaggatás mentes stb.
Igen,IL2 COD nagy gépigényû szim,szerencsére a ROF-nak jobb a grafikai motorja.
Egyébbként mennyiért adod a configodat,csak érdeklõdöm.

Üdv!
Zsolt

Relax99
Amikor legutóbb mellékeltél videót róla, ott írtak valami megoldást a kommentek között, sajnos nekem csak freetrack van
"1.go to start serch

2.serch on ms config

3.go to progsesses

4.disable: windows key logger and windows event collector

5.clikk apply and ok

6.restart your computer and then it will work"

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Nem... 😞(( A support is elhajtott a halál nemiszervére... vehetek újat! 😞(

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja tényleg😊 Mindegy akkor 4 pro. Tied megjavult?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az trackir 4... 😊 ( elcserélhetjük, ha gondolod! 😄 )

www.smart-bus.hu

Papa01
Nekem egy i7-esem van (920-as, 3,5Ghz-en megy.) A VGA egy nem épp mai csirke, egy 4890-es, de most nem nagyon érzek késztetést a cserére... El vagyok ezzel is! 😊

Pl Néha a Mass Effect 2-vel játszom.. tökéletes.. a ROF, és a többi szimu és szépen el megy vele... Persze majd egyszer lecserélem, de az jó hogy a CPU-ban még van tartalék! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Mi a durva? :XD
Kimondottan szimhez építettem ,de most hanyagolom és laptopot veszek.
Minden ,ismétlem minden rep szim tökéletesen fut rajta max-maxon,még az Il2 CLOD is. A proci 4.5 en garantáltan megy léggel hûvösen,a VGA (bár nem ATI) XD az ha csak nem a legújabb 7950-70 ben gondolkozol akkor a legjobb,és szimekhez amúgy is jobb az NV tapasztalatom szerint. Szóval van minden ,szõröstül bõröstül adom😊))
Ja és 2 év gari van majdnem mindenre ,sõt egy kicsit több is.

zsoltfireman
:-) Durva.....

Her Laca
Vedd meg az enyémet komplett😊
Ha repülni akarsz ennél nem nagyon kapsz jobbat😊 Van joy G940 ,meg trackir 3 pro infrával is. I5 2500K,8 giga 1600 os ram,asus DCII gtx 580 ,mcsak így ízelítõnek. 5.1 es füles

zsoltfireman
Csak ATI!!!!

zsoltfireman
Tudsz mondani egy jó konfig-ot? Most akarok géget venni....

Papa01
Nekem 6GB van a gépemben, ha tudod szerintem próbáld meg.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

zsoltfireman
Ha fent lenne a windows7 akkor plus 1GB még be tudnék dobni....de pillanatnyilag nincs 7-sem....:-(
Barátomnak "Daniell"nek is csak 3GB RAM-ja van bár az is igaz,hogy DDR3-as,és õ nem panaszkodik ilyen hibákra,ill.kevesebbet mint én

Papa01
Mondjuk, lehet a RAM kevés... Ez mintha ok lehetne, vagy legalábbis rémlik ilyen... Több memóriával nem tudod esetleg kipróbálni?

zsoltfireman
Mint említettem,szinte ezen a szar Flying Circus szerveren repülünk
Volt egy másik hiba jelenség is DDS out of memory...
ATI 5800 1GB 3GB DDR2 HyperX RAM...nemtom

Papa01
Érdekes, nálam is ugyanezek vannak fent.. Több szerón is ezt csinálja?

zsoltfireman

zsoltfireman
Szia,

Az az igazság,hogy le vagyunk ragadva egynél a neve, "Flying Circus"
DirectX...hmmm 9.akárhányas van fent 32bit-es windows-om van
MS VC33..nemtom mi

Papa01
Szia!

Igazából nem tudni.. Nekem aktív koromban sem volt jellemzõ max 1-2 egy hónapban, de másoknál, viszonylag sûrûn jelentkezik ez a probléma. Sok gépes szervernél azt hiszem jellemzõbb a hibajelenség. Próbáltad több szerverrel is?

A DirectX, a MS VC++ 2005 és a NET 3.5 frissítve lettek?

zsoltfireman
Sziasztok!

Nagyon sokszor exe hibával leál a ROF multi közben!
Ez az anomália mitõl van?

Ez tényleg nagyon jó ötlet!<#eljen>
Nagyon jó kis gép, az IL-2-ben is a Stukát szerettem, ez is valami hasonló.
A csatarepülõk elõfutára.<#smile>

D9

Na igen ez olyasmi amirõl a hivatalos oldalon is lehetett már szó, bár nem néztem . Biztosan megoldják majd. Most is biztos meg lehetne oldani ezt valami kezdetleges módszerrel az editorban amilyen okos.
Nesu
Jó kis repülõ és 200 lóerõvel elég gyors is .Sajnálom ,hogy a bombázótevékenységet a felderítõ repülés nem kell ,hogy meg elõzze .
Pedig már igen beleférne a realisztikus szerverek menetébe .Arra gondolok itt ,hogy amíg nem derítették fel a területet addig nem jelenne meg a bombázandó cél a térképeken .Így sokkal nagyobb értéket képviselne a felderítés .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Én általában délutános vagyok ,így csak a szabadnapjaimon tudok repülni ,délelõtt pedig nem igazán szoktam repkedni .Két óra repüléshez ,nekem kell egy egész nap szabadidõ .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Papa01
Jó repülést vele! 😊
@Zsolti : Na igen, amikor kijött az 1.024 repültem egy kört. Egy Dolphin-al akartam leszedni egy Halberstadt-ot. Háromszor próbáltam, háromszor lõtt le. Gyorsan ki is léptem... 😄

Sanyo
Az elõrendelõs gépekre nem érvényes az akció.

www.pcpilot.hu

whiteskull
Itt vagyok én is napközben többször. Sajnos mostanában nem jut idõm a tényleges repkedésre. No meg energiám se. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

A hivatalos oldalon, a gépvásárlásnál kikapcsolták a több repülõ rendelésénél a kedvezményes rendszert? Most, hogy a régiek ilyen olcsók megérteném de az újak elõrendelésénél sem vonódik le a több repülõs kedvezmény.

Nálam bejön, pont most vettem meg a Halberstadt-ot. 😊

D9

Papa01
Urak, nálatok bejön a hivatalos oldal?

Papa01
Nem a ROF-al van baj, még mindig nagyon szeretem, csak hát annyi felé jár az agyam, hogy most nem fér bele... 😊

Aham...hogy nincs kedved. En csak ezt "hallottam meg" 😊
Papa01
Ok, persze, nem téma.. 😊 Ez most egy ilyen idõszak...

Relax99
Új syndicate stat itt

Relax99
Úgy általánosságban mondom, nem kifejezetten rád gondoltam.

Papa01
Igen ez igaz, bár én télen sem repültem valami sokat, idõm sem volt, meg egy picit kedvem sem... 😊 De nincs ezzel gond, úgy gondolom bárkivel megesik néha.

ma már nem telepítem a Ts-t, holnap megcsinálom azt is, akkor ha lesztek majd reppenhetünk.
Gundark 1 1
szerintem télen aktívabb minden netes közösség nem? Nyáron van sok más tennivaló 😊
Papa01
Kissé provokatív volt, bár szerintem csak viccelõdtél.. 😊
@ Zéti: Miért fulladna be? Elég sok szabadidõmet fordítom a ROF-ra, igaz nem a játékra. Az hogy most így alakult sokunk élete, hogy nem tudunk repülni sajnos csak elfogadni lehet. Lesz ez jobb még. 😊

most 4 en vagyunk ts-en 2 en repülünk, ha gondolod nézz fel😊
Akkor TS-en megbeszélitek melyik szerverre mentek, ha sikerül egyszerre fent lennetek? Jó lenne magyaroktól tanulni, nem angolul gõgicsélni. Mire vettem egy x52-est(használtan), megcsináltam a freetrackemet, beapplikáltam a momo kormányom pedáljait ruddernek, beállítottam mindent, korlátlan lett a demo és vettem repülõgépet, addigra szinte mindenki elfelejtette a játékot <#shakehead><#vigyor3>
Relax99
Elvileg ott van majdnem legalul, sajnos meg se tudom nézni most mert épp leállították a szervereket.
Az igazság az, hogy az esetek 99,4%-ban üres (az 1 fõ az csak maga szerver)részben azért mert iszonyatosan laggos már 2 emberrel is, amit nem értek mert volt hogy 10-en voltunk rajta és akkor is tökéletesen ment,bár nem ezen a térképen, a másik része meg, sokszor nincs idejük az embereknek, amikor meg lenne, akkor meg éppen kedvük nincs, vagy letudják annyival, hogy ránéznek a fórumra,elõbb-utóbb be fog fulladni ez itt, de egyenlõre a fórum 50x olyan aktív mint a ts, aki "aktívan" repül az vagyok én 2Pete, Brendon566, meg még 1-2 ember, legalábbis velük szoktam találkozni.

Nesu
Huhh mi volt a A #22926 HSZ ?

Sehol nem találom, a Hungarian Rise of Flight Community a szerverlistában, létezik még? Vagy csak nekem kéne állítanom a routeremen? Próbáltam a 28000 és 28100-as portot hozzáadni, de nem olyan egyszerû mint a riseofflight.hu-n szereplõ tp-linkes példában, mert nekem linksys routerem van dd-wrt-vel és ott kérdez Fordított portok tartományát (indítás, befejezés)továbbított portok tartományát (indítás, befejezés) és a protokolt. Esetleg valami mésik szerver amin repkedni szoktatok?
No meg a röpülõgép sem.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Papa01
Erre gondoltak sztem:

Az AI is tovább fejlõdött, hiszen célkiválasztásnál már figyeli a magasság különbséget és ha túl magasan van a célrepülõgép, illetve túl sok ideig tartana a cél elfogása, akkor nem követi tovább a kiválasztott repülõgépet.

A patchben írták, hogy az ai sokkal emberibben viselkedik. Ez miben nyilvánul meg? Most már nem kezd el rögtön lefelé forogni a föld felé?