29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
brendon566 #24502 jó volt! -
#24501 Köszi urak a repülést, élmény volt! :) -
#24500 Szia!
A TS-t így tudod beállítani:
LINK
A Duel szerón vagyunk.. :) -
brendon566 #24499 ts3.pcpilot.hu ra gyere fel, s ott vagyunk
amugy pedig egy duel szerver....asszem az egyetlen. -
kokos #24498 Hy!Vagyok én is de nem talállak bennetek?
-
#24497 Eddig elég jó kis harcok voltak! :) -
brendon566 #24496 vagyok
-
#24495 Urak, ha számotokra is ok, ma 6 után egy picivel repülnénk egy jót! :) Ki jönne? :) -
#24494 Ami nekem onnan rémlik, pl a cikk-cakkok a pl folyók széleinél.. :) Ilyen elmosások nekem nem rémlenek... de lehet, csak az idő szépít.. :D -
Solt #24493 Emlékeim szerint a RoF is ilyen volt anno... :)
Próbáld ki, hogy leveszed az élsimítást, és nézd meg milyen a távoli táj. Mondjuk a CloD más motort használ, de az eredmény szerintem valami hasonló lesz...
No meg ugye élességeben sokat számít az anizotróp szűrés is... A lényeg az, hogy a CloD esetében az optimalizálás úgy zajlik, hogy butítják a látványt, az élsimítási eljárása meg beismerten egy fos... :D -
#24492 köszi a választ! :) Ennyit számítana? Nem is gondolnám. -
Solt #24491 Mert szar az élsimítás... :) -
#24490 Engem inkább az zavart, hogy olyan mintha, össze lenne folyva a kép.. úgy élessége sincs az egésznek, mint amit mondtam, mintha vízfestékkel lenne készítve.. :) Fura. -
sakkay #24489 Tulajdonképpen a fényviszonytól függ. Ha keresel a neten , mindenféle színt találsz. Ráadásul a monitorom beállított állásai teljesen más képeket ad ugyanazon képről.
Nézd csak(amúgy ez a ROF-ra is vonatkozik.Ez az pár kép pont olyan színű. -
#24488 Én eléggé el nem ítélhető módon belenéztem... :D Eddig mindig el voltam ájulva a CoD grafikájától...
De ezeken a képeken (2.,6.,8.) a táj olyan benyomást kelt, mintha vízfestékkel csinálták volna. Persze kérdés, mennyire volt butítva a graf...
A gépek, és a kabin belső csodaszép, de az szerintem a RoF-ban is ott van. -
sakkay #24487 Többiek ne nézzék
Alakul ez Máté...na ja.... -
#24486 -
#24485 nabasszus, elfelejtettem a TS-t. felmentem kicsit hotlapozni, most fejeztem be. 10 perc és leszek. -
#24484 Ez mekkora!! :D
-
#24483 A hétfői repülés is jó lenne, de még nem 100% hogy tudok jönni. -
#24482 Ma 10.00-kor felmegyek, most még megnézem Nórbit Suzukában(élő, Eurosport1). -
#24481 Részemről OK. -
brendon566 #24480
bájdövéj repülni kéne egyet a szünet alatt. Mondjuk hétfőn... lenne rá igény?
-
#24479 :) Jó kis cuccok ezek, és milyen durva hogy az első Ipad csak 2010-ben jelent meg...
Akkor hogy fikázta mindenki az ötletet! :) És tessék a csapból is tablet folyik. -
brendon566 #24478 jönnék amúgy mert most pont működik minden, fel tudsz jönni ts re? vagy holnap délelőtt? -
#24477 Nagyon jó. A nagy gépet már alig kapcsolom be. :))) -
#24476 Várom, mert már rég repültünk! :) Kíváncsi vagyok a fejlesztés alatt lévő gépre is.. :)
Hogy muzsikál a tablet? -
#24475 Frankó! :)
Már nálunk is alakul a helyzet. Lassan gondolkodhatok a gép összerakásán. :) -
#24474 Hírek október közepén. -
sakkay #24473 ok. -
#24472 Köszi szépen, du/este én is kiteszem! :) -
feca1229 #24471 köszönöm! -
#24470 A csatorna térképen és annak a karrier módba beépítésén dolgoznak, magassági trimm azokra a gépekre amin volt, ilyesmik. Délután le tudom fordítani az egészet. -
#24469 Máté, és még akik rFactoroznak: nincs kedvetek nevezni a most vasárnap induló DRM bajnokságba? nagyon jó a DRM mod, sztem a legjobb mod rFactor alá. tény, hogy nem könnyű, viszont iszonyú élethű lett, és szép is. eddig csak 7-en vagyunk, jó lenne, ha még jönnétek páran. 1-2 videó a DRM modról:
gyertek, gyertek! -
feca1229 #24468 Papa!
A Rof. nak az oldalán valami frissitésröl irt Jason. Tudsz róla valamit? Tegnap elinditottam a játékot de nem volt semmi. -
brendon566 #24467 én most igy delutános vagyok:) de hetvege este, vagy jövőhét végig...esélyes
Most ertem haza. -
sakkay #24466 Leszel ma valamikor Máté? -
#24465 köszi akkor meglesem
bár most elkezdtem online repkedni, csak az a baj hogy össz. 2 szerver van amin vannak játékosok -
#24464 nem lehet, emilcímhez kötött a licensz. azt tudod tenni, hogy írsz nekik egy levelet, az összes adatoddal, hogy meg szeretnéd változtatni az emilcímet. -
#24463 orosz rulett már rég nincs ilyen néven, ez most a Skirmish. be lehet állítani, hogy Random Fighter/Bomber/Plane legyen. ez utóbbi felel meg az orosz rulettnek.