Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
Ez érdekes, én ha lelövök egy gépet akkor tízből kilencszer lángoló motorral zuhan le, van hogy a levegőben széttörik a tűztől. Szóval én pont az ellenkezőjét figyeltem meg, hogy most kb. mindig kigyulladnak a gépek.

Szerk. most látom te a RoF-ról beszélsz, én meg a Flying Circusról, bocs, azt hittem azzal már nem nyomja senki.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.14. 12:02:00

GOOBY, pls

whiteskull
Pedig anno sokszor megsültem a pilótaülésben. :)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Tessék:
//www.youtube.com/embed/TV-lVVNyXDc
Sziasztok,érdekességbol kérdem ROF bán még nem láttam egy eltalált gépet sem hogy pl. hosszú fekete füst csíkot húzzon vagy lángba boruljon.....így lenne a játékban ? A billentyuzeten van olyan gomb ami kimondottan a sérülést mutatja az enemyn? Koszonom
Gundark 1 1
Valóban mintha könnyebb lenne vinni a Dr1-est. A rofban nagyon rázta magát ha nem akart valamit. Itt kellemesen (ahhoz képest) vinni, mondjuk a csúcssebessége egy vicc, mint az életben. Azért nincs olyan kevés repzi, persze kevesebb mint a rofban, de jól szórakozom vele. Van a kiskedvencem a Spad XII :) Egyébként itt is bitang gyors, és igen nagy ívben fordul :) Jobban jelzi az átesés közeli állapotot, mint a másikban. Ja és a DVIIF-ben van ernyő :) A lángoló Spádéból ugrottam ernyő nélkül. :) A sérülésmodell sokkal jobb, és a nyomjelzők is életszerűbbek. A motorhangok kifejezetten jók. Szóval van még vele sok munka meg lehetőség, de szórakoztató. Valahogy jobban fel kéne futtatni.
PhantomAss
Sajnos elég drága, 70 $, átszámítva 21e ft volt. De már nagyon régóta szemezek vele mert a RoF-ot nagyon szerettem, és gondoltam egye fene, karácsony van :)
Repmodellben szerintem van különbség, pl. emlékszem hogy anno a Fokker Dr I-et és a Camelt nehéz volt repülni, érzésre most sokkal egyszerűbb mindkettő. Aztán az is lehet hogy csak a rutin meg az évek :D
Viszont valahogy jobban érzem a gépek súlyát, hamar elfogy az energia, szóval nagyon finom mozdulatokkal kell repülni, nem lehet tépni mert leesel. A hangok is jobbak, a lövések / sérülésmodell pedig sokkal jobb.

GOOBY, pls

LeonSilver
<#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Igen-igen! Nagyon állat VR-ben, qrva jól fut és igen, nekem is hiányérzetem van... Qrva kevés a gép.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

whiteskull
Bakker lassan vehetem meg ezt is. Pedig már jövő karácsonyra is megleptem magam. :)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
<#eljen> A rep. modellben érzel különbséget? Mennyiért vetted?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.12.13. 16:20:52

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PhantomAss
Tegnap megvettem a Flying Circust, és le vagyok nyűgözve. Vr-ban repülve baromi jó az összhatás, és szépen fut az Arras map is. Vannak persze hiányosságok is, a RoF-hoz hasonlítva a térkép nagyon kicsi, és csak pár gép van, hiányoznak a bombázók is. Remélem később bővítik a szériát, mert ez az irány nagyon jó, az 1. vh-s repülés nagyon passzol a vr-hoz.
Ahogy látom online sincs nagy élet, de remélem hamarosan töben leszünk ott is.

GOOBY, pls

Nincs, a Bos és BoK van meg. Viszont ha érdekelne ez az éra engem, akkor én megvenném simán, mert más nincs tudtommal.
Anno a RoF nekem is megvolt dobozosban, ez nem tudom mennyiben másabb.
Gundark 1 1
Köszi. Nem is értettem a steam-es dolgot. Neked megvan?
Csak most buggyant elő belőlem... ;)

www.smart-bus.hu

Papa01
Ha jól emlékszem, az előrendelési időszakban kaptak jelentősebb kedvezményt (rosszul emlékeztem): a RoF tulajok. De én úgy is sokalltam! :D
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.12.07. 08:59:11

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Miért nekem mondod?:) Kínáltam egy olcsóbb alternatív megoldást annak, aki meg akarja venni.
Majd ő eldönti, megéri- e neki ennyiért (szerintem igen) , az üzletpolitikába nem akarok belefolyni.
Irreális árazása van... ha jól látom kapott egy DX11 + VR támogatást meg pár új modellt, textúrát... újra eladni valamit ennyiért elég meredek. Az lenne a minimum, hogy a RoF tulajok (főleg aki kismillió szart megvett hozzá) fél áron kapják.

www.smart-bus.hu

A saját oldalán megtudod venni önálló játékként, így legalább a steam sem vámolja le a fejlesztőket.
Flying Circus – Volume I
Talán a steam fiókkal is össze lehet kapcsolni, legalábbis a többi modult igen, szerintem ezt is.
Gundark 1 1
Most nézem csak hogy venném meg, azt mondja a steam, hogy kell hozzá a Battle of Stalingrad is. Mert ez annak a DLC-je. Én azt hittem ez egy külön játék. Így viszont nem biztos hogy érdekel.
LeonSilver
Nem rossz a cucc és a vr qrva sokat dob rajta..

Gundark 1 1
Döntöttem. Megveszem :) Szeretem az érát, és most ez ami megy, sajnos a Rofunk már a múlt.
Papa01
Szuper, jó repülést! :)

Írtam és rögtön meg is csinálták.Ez gyorsan ment. :)
Papa01
Ezt a vidit nem is láttam még, szerintem nagyon hangulatos: Link.

Papa01
Én nem vettem még meg, mert sokallom az árát. De ha lenne VR-em kérdés nélkül megvenném. :) Grafikára biztos élmény lehet az új RoF.

Gundark 1 1
Kedves elvtársak :) Őszinte véleményt kérnék. Rengeteget játszottam a RoF-fal, sok repcsi meg is volt pluszban. Néha még mindig megyek egy egy kört ha rám jön a vágy hogy halljam a vászon suhogását :) Most hogy megjelent Steam-en érdemes beruházni a Flying Circusra? Ad "valami többet" mint a régi RoF?
Papa01
Írj a supportnak, vagy csinálj egy új reget.

A steam verzió van ami ingyenes legalább másfél hanem két éve ezt használom .
LeonSilver
Bakker, tényleg..

Papa01
Mondjuk a korai időkben a demó verzió időkorlátos volt, 2 hetes. Lehet ilyet használ a kedves kolléga. :)

LeonSilver
Nem ilyen G2A oldalon vetted a kulcsot?

Mikor magába a játékba a login onlinra kattintok akkor írja ki,hogy lejárt az aktivácios kódom.
Papa01
De akkor korábban h jutottál el az 10005 hibakódig?

Steames bejelentkezni sem tudok mert azt írja ki hogy elavult az aktivácios kódom.
Papa01
ITT nézted?
Steam-es a RoF-od? Offline, vagy Online módon indítod el a programot?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.11.23. 16:15:17

Nem enged multizni valami hibát ír ki valami 5 ös hiba vagy mi a túró.
Papa01
Miért lenne vége? Aki akar, tud azzal is multizni. :)

LeonSilver
Á, dehogy! Én is kerestem egy darabig, míg megtaláltam..

Köszi szépen, vaksi voltam. :)
LeonSilver
OTT az alján a minimum system requirements.

Sziasztok. Akkor a rise of flight multijának vége?A Flying circus gépigényt tudnátok mondani? Köszönöm.
LeonSilver
Na igen. Elég nagy kibaszás ez így. Nekem ugyan nincsenek iylen izék, de sok gépet én is megvettem.
Igen, HP Reverb - qrva jó!!

Ez a nagy bánatom nekem is Leon! Megvan minden szar a Rofból, de tényleg minden szar, a sálaktól kezdve a taknyos zsebkendőig mindent megvettem, aztán megcsinálták a BOS-ba. Kaptam kedvezményt de azért még így is zsebbenyúlós, és persze vehetem újra majd a repcsiket, mert amíg van munkahelyem és kapok fizút addig úgy is fogok vásárolni, nyilván a családot nem teszem földönfutóvá miatta...
Aztán csak utána olvastam neked HP Reverb Vr-ed van?

LeonSilver
Igen, nagyon király. Teljesen más, mint trackir-el volt. Kár, hogy a gépeket nem lehet áthozni a RoF-ból.

Szia! Csak Most olvasom. Nekem meg van, csak VR-em nincs. Bár gondolom a dugáson kívül minden jobb Vr-ben!
Jövőre én is gondolkozom egy Vr-ben. Akkor neked jó tapasztalataid vannak?

Neked milyen van, amúgy, ha veszek milyen szempontok szerint válasszak?
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2019.11.17. 08:27:32

LeonSilver
Senki? :) Hát srácok, fergeteges VR-ben ez a cirkusz.

LeonSilver
Srácok. Megvan valakinek ez a repkedős cirkusz?

Nekem meg van a Flying Circus. Bár a régi Rofot jobban szeretem mert sokkal több gépem van benne. Igazából csak grafikai különbség van a Rof és a Fc között. Ha meg van a Rof és sok repcsit megvásároltál hozzá ( nekem meg van az összes) akkor nem biztos, hogy sokkal előrébb vagy a Fc-vel. A te döntésed ahogy érzed.

Csak kíváncsiságból kérdezem: hányan vettétek már meg a Flying Circus-t? Kinek mi a véleménye róla? (Úgy olvastam, most ősszel kerül ki early accessből.)
Gondoltam, amíg nincs meg a FC, leporolom a RoF-t, de belépéskor a "License key is not activated" üzenet fogad, szóval nyitottam róla ticketet a customer supportnak, remélem még foglalkoznak ennek a játéknak a támogatásával.
Sziasztok! Néha én is repülök még a virtuális égen az öreg kávédarálókkal, de most érdekességképpen a régi Rowanos Flying Corps Gold-dal dosboxban. Jó kis offline kampányai vannak :D Hihetetlen, hogy 1997-es szimulátor, van egy nagy retro hangulata. Nekem anno ez ismeretlen volt, gépem sem volt akkor még. A fizika és az AI is meglehetősen jó a korához képest.
Utoljára szerkesztette: Willenbrocknew, 2019.07.27. 02:34:37