29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • 818391mate

van aki foglalkozott a csinosítással? hogy nyerhetnék egy kis fps-t és szépséget egyszerre? a flying circus is hasonló lehet.
    Utoljára szerkesztette: 818391mate, 2021.01.26. 15:27:38
  • whiteskull
    Minél több, annál jobb! :))
  • whiteskull
    Szia! :)

Akkor úgy látom nekem is össze kell tákolnom a TrackIr-t. Anélküll sajnos esélytelen repülni. :)
  • Rolo3
    Akkor jó várom az üzit Klusi nekem is jó a ts azt használom rég óta. Van még két emberem aki jönne pénteken repülni ha nem gond?
  • 818391mate
    Összejön :)

Amit Zéténytől kaptam Saitek cyborg evo Örök etalon.

Én is ts-eznék szívesebben
  • Papa01 #28977
    Ok, akkor én a TS-re szavazok! :)
  • Papa01 #28976
    Persze a RoF is fent van a gépemen! És fent is marad! :) A grafika az sokkal szebb! :)
    Milyen joy-al nyomod mostanság?
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.01.26. 14:07:02
  • Papa01 #28975
    Szia Máté! Úristen ezer éve! Lassan összejön a régi csapat újra? :))
  • 818391mate

Ezen kiégtem :)
  • 818391mate
    Sziasztok Bocsi Péter nem láttam a privát üzit amit küldtél nekem amikor repültünk. Itt vagyok újra és maradok is ezúttal. Tudom most a flying circus megy de ha gondolod egyszer kétszer visszatekinthetnél a Rise Of Flightra ez mindenkinek szól. Jobbnak érzitek az új játékot?
  • Klusi86
    Rolo, nekem 24/7-ben megy a TS saját szerverem, van Discordom regem is, de most nincs telepítve. Majd előkeresem addigra és elküldöm privátba minden adatot (TS elérhetőség, jelszó, tartalékban pedig a discord nevem)
  • Rolo3
    Hali klusi csinálj discordot magadnak és nevet nekem küld légyszi. A szerót én tudom csinálni majd meglátjuk milyen mert angliában élek.
  • Klusi86
    Nekem is megfelel a péntek 17 óra. Privátban küldök majd elérhetőséget. (Lehet, hogy csak aznap előtte, mert egy dinamikus dns szolgáltatást még izzítani kéne, ennek hiánýában az éppen aktuális ip-címemre tudtok csatlakozni) Játék szervert csinál valaki vagy használunk egyet az ott lévők közül?
  • Papa01 #28969
  • Rolo3
    Nekem megfelel és a Klusi ts-is ha az jobb mindenkinek és akkor nem kell telepíteni én biztonság kedvéért csináltam csak a szerót ha más lehetőség nem adódik, amúgy tök ingyenes
  • Papa01 #28967
    Akkor Discord lesz? Ok, de köszi azért Klusinak is a lehetőséget, és persze gyere repülni Te is! :) Priviben mindjárt küldöm a címet! A host-odról mit lehet tudni? :)

Egy péntek 17:00-hoz mit szóltok?
  • Rolo3
    Na urak csináltam egy Discord szerót Flying circus WW1 néven majd rakjon fel mindenki egy Discordot és kérem a neveket onnan, hogy küldhessem a meghívókat mindenkinek aki repülnék! Előre is köszi
    Rolo
  • bettly
    Olvasom a manualt,career módban írja van olyan beállítás a settingsben ,amely háromféle távolsági beállítást ad a megadott ponthoz-objectivhez minimum,small,medium of large.....en sehol nem kapom,tudom hogy a legtöbben,online repultok,vki,hátha fogja tudni,koszonom
  • Klusi86
    Nekem jó hétköznapokon du 4-től 7-ig, illetve a Szombatok :)
  • Rolo3
    Szia Papa! Hát ha nem megy a klusi féle ts akkor csinálok egy Discord szervert bár nem hiszem hogy leszünk 16-an. A kérdés, hogy mikor legyen a reppenés?
  • Klusi86
    Én is megvettem a Flying Circust a mostani leárazás keretében. Engem se hagyjatok ki a közös repenésből :) TS szervert tudok addig biztosítani, bár ez utóbbi ingyenes, aszem 16 főig használható.
  • Papa01 #28961
  • Papa01 #28960
    Szia Roli!

Na letelt ez a szörnyű hetem...
    Adnék én , ha lenne, de nincs! :) Mióta nem repülünk nem is tudom, hogyan lehetne ezt megoldani. Van valakinek ötlete esetleg? :) Azt sem tudom, hogy a Puma TS él, illetve kérhetünk-e hozzáférést...
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.01.24. 08:04:49
  • bettly
    Köszönöm,gondoltam,akkor állandóan kell szinte használni a gazkart...kicsit nehéz lesz mert nálam hátul van a joyon a gaztekero,és a nezelodes meg egérrel van...(bal kéz)
  • whiteskull
    Süllyedésnél vigyázni, kell, hogy a motor ne pörögjön túl, ezért vissza kell venni a gázkart. Különben egy pillanat alatt vége a motornak. Amúgy is kényes jószágok voltak ezek.
  • bettly
    Gyors,meredek forduloknal ,pl ma repültem egy Fokker DII el,rögtön felcsap az olaj...gondolom az,nem látok semmit,és megáll a motor,még mindig kezdő lévén kérdem mi ilyenkor a helyes megoldás,visszahuzni a sebességet?
  • Rolo3
    Megmondom őszintén én nem szoktam singel playerben játszani vele csak a multi részt nyomtam és egy csomó gépet megvettem hozzá de már régóta nem játszom Rof-ot mostanában a flying circust nyomom nagy erőkkel ugyan az mint rof csak szebb grafika meg a gépek kicsit jobban optimalizáltak.
  • bettly
    A yutubon néztem de elég kemény,valamikor szerkesztettem úgy ahogy,de meg sem kaptam a játékban,lehet rosszul mentettem,nekem nehéz....koszonom
  • bettly
    Köszönöm szépen,annyit szeretnék kérdezni,hogy tudok bemenni a carrier file- okba,ha lehetséges is,lehet módosítani e,egy pár gépet tennék be,szerintem hosszúak,és van amikor ritkán találkozok enemyvel,a carrier szerkesztés nekem nagyon bonyolult,a yutubon néztem,d
  • Gundark 1 1
    Üldözésbe ne menj bele. Voss úgy fogalmazott hogy olyan jól manőverezett, hogy nem vettük észre milyen lassú :) 150 körül megy.
  • bettly
    Köszönöm ez nagy segitseg
  • Rolo3
    Szia a sound módot nem tudom hol található. De a dr1 ROF-ban nem egyszerű gép leginkább meg kell szokni. Jobbra szépen kanyarodik balra viszont nem egy kezes jószág. Jó tanács ha balra akarsz fordulni lábkormányt tökig balra told az orrát lefelé és menni fog DR1 jó forduló harcos de keményen kell vele bánni nem egy törékeny jószág de jobb fordulóból bálba váltani vele kicsit melós. Kell hozzá olyan joy amin van lábkormányt funkció Pl tekerhető a joy vagy egy lábkormányt valami saitek. Sok sikert :p
  • bettly
    Sziasztok a régi ROF hoz,szeretném megkérdezni van e és hol Sound mod,főleg a géppuskaknak,és adnatok egy tippet,hogyan tudnám repülni a Dr I -est,igaz,csak egy őskori Saitek aviator joyom van,nem tudom ebből mennyit lehet kihozni....köszönöm szepen
  • Rolo3
    Na alakul ez remélem összejön és találkozunk már várom! Régi arcok jó reppenés!
  • whiteskull
    Akkor majd én is igyekszem itt lenni. :)
  • Rolo3
    Szia Papa az nekem is jó hozzuk össze nézem a fórumot minden nap. Majd egy ts elérést adj nekem légyszi köszi.
  • Papa01 #28946
    Szia Roli!
    Nekem a jövő hét gázos, de utána jó lehet! :)
  • Rolo3
    Üdv urak
    Az újban repülnék én is ha lenne valaki. Van pályám multihoz csak emberek kellenének és mehet is a harc én vr-Ben tolom nagyon vad imádom. Mikor tudjuk összehozni?
  • whiteskull
    Az újban persze. Bár az is lehet, hogy most nem voltam annyira béna, mint a múltkor az Albával. :)
    Akkor ezt benéztem, de örülök neki. :) Mondjuk multit még nem próbáltam. :)
  • Papa01 #28943
    "Bakker több mint 10 éve repültünk már a ROF-fal. :)": Na igen, 2009 augusztusa nem most volt.. :)

"Alba után a Fokker DVII...": A régiben vagy az újban? :)
    "Jó lenne egy olyan összesítő statisztika is ami szintén meg volt ott. Na de épp most ért bele a bilibe a kezem.": Ez az újban is van, ha a multi után összesítésre gondolsz.

Én Petinél próbáltam még nagyon régen egy CV-et.. hát számomra az is besza-behu volt. :D